Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Horoscop
Umor
Reportaje
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
8225
De la 07 Ianuarie 2003
120688291

Horoscopul săptămânii 17 – 23.07.2023

  • 8 July 2023, 16:37
Berbec Întoarcerea Nodului Nord în semnul tău, după aproape 18 ani, are un impact semnificativ asupra ta, indicând o perioadă de redefinire a propriei identități și de inițiere a acelor acțiuni sau comportamente care te definesc în acest moment. În ciuda unor tensiuni, ești ajutat să-ți găsești calea. În același timp, Luna Nouă din Rac din prima zi a săptămânii te susține în a-ți seta noi intenții de conectare cu tine, familia sau planul emoțional într-un fel care să permită accesarea unui sentiment de pace, securitate și vindecare. Evită activitățile care te suprasolicită. Duminică, Soarele intră în Leu, iar Venus își începe retrogradarea tot în Leu, deci pe măsură ce dorința de socializare se amplifică, modul în care îți manifești sentimentele sau nevoia de creativitate vor fi reevaluate.

Taur
Îți faci vocea auzită într-un mod inspirat și profund! Grație Lunii Noi din Rac din 17 iulie conexiunea cu oamenii, lucrurile și informațiile care prezintă interes pentru tine capătă amploare. A-ți face vocea auzită într-un mod ferm și inspirat, ajungând la esența lucrurilor, va face parte din ceea ce-ți propui, chiar dacă va antrena unele opoziții. Tot pe 17 iulie, Nodul Nord intră în Berbec, amplificând necesitatea unei cunoașteri de sine mai profundă. Demersurile tale într-o relație de iubire sau pe marginea unui proiect anume întâmpină blocaje din lipsă de implicare sau disponibilitate, fapt care poate genera unele tensiuni. Venus își începe mersul retrograd în weekend, generând o ușoară interiorizare care îți va permite să regândești legătura cu propriile emoții, cu cei apropiați și cu ceea ce-ți conferă siguranța și protecție.

Gemeni
Ai șansa să-ți resetezi și să-ți îmbunătățești convingerile referitoare la acele lucruri, activități sau persoane care aduc valoare vieții tale sau care te fac să te simți valoros. Luna Nouă din Rac te îndeamnă să fii asertiv și încrezător în a-ți demonstra talentele. În același timp, Nodul Nord care intră în Berbec te va ajuta să-ți definești o nouă identitate vis-a-vis de unele comunități sau interese cu care rezonezi, chiar dacă asta va presupune să treci prin unele transformări. O chestiune care vizează căminul său o proprietate imobiliară se desfășoară cu întârziere, necesitând mai multă răbdare. În weekend, chiar dacă intrarea Soarelui în Leu te face mai asertiv, Venus își începe mersul retrograd în Leu, cerând să evaluezi mai atent impactul gândurilor sau al cuvintelor tale.

Rac
Luna Nouă din semnul tău este o invitație la reinventare sau la redefinirea acelor direcții care îți susțin dezvoltarea pe mai multe planuri. Atitudinea nonconformistă cu care abordezi situațiile și încrederea pe care o manifești îți deschid noi căi sau oportunități. În aceeași zi cu Luna Nouă, Nodul Nord intră în Berbec ceea ce presupune că în următoarele luni, îți vei asuma într-un mod responsabil obiectivele socio-profesionale făcând acele schimbări care se dovedesc necesare. Fii atent și realist pe parte de comunicare, tehnologie, drumuri, sau negocieri, deoarece poți întâmpina impedimente. Deși ești încrezător în tine, Venus care își începe duminică mersul retrograd în Leu te invită să-ți revizuiești modul de gestionare al resurselor, dar și al investițiilor emoționale.

Leu
Ți se oferă șansa să cobori în adâncul ființei tale și să scoți la suprafață acele resurse pe care nici tu nu știai că le ai, grație Lunii Noi din Rac din 17 iulie. A-ți urma intuiția și credința în orice vrei să realizezi, fiind sigur că ești susținut de Divinitate va fi una din intențiile tale. Tot acum, Nodul Nord intră în Berbec, susținând în următoarele 18 luni orice proces fizic sau intelectual care are ca scop creșterea și dezvoltarea ta. Dacă simți că nu-ți poți satisface unele dorințe sau obiective exact așa cum ți-ai dori, din considerente financiare, încearcă să nu forțezi nota. Oficial, sezonul tău începe duminică, odată cu intrarea Soarelui în Leu, conferind încredere și vitalitate, însă Venus intră în mers retrograd în semnul tău, îndemnându-te să reevaluezi importanța unor dorințe sau direcții personale.
Fecioară
Modul în care interacționezi în raport cu unele situații adverse sau persoane mai puțin binevoitoare este esențial. Luna Nouă din Rac din 17 iulie vine cu noi începuturi în materie de interacțiune la nivel de grup, planuri de viitor sau lărgirea cercului de prieteni sau interese. În aceeași zi, Nodul Nord intră în Berbec susținând în următoarele 18 luni procesul de clarificare a implicării tale într-o asociere de business sau a devoțiunii tale într-o relație romantică. Asertivitatea în afaceri va fi în creștere, însă trebuie gestionată într-un mod realist care să ofere siguranță și stabilitate. O tendință spre analiză și interiorizare se va accentua în weekend, odată cu intrarea Soarelui în Leu, dar și a intrării lui Venus în mers retrograd care va îndemna la revizuirea calității și a sincerității unor relații.

Balanţă
Evidențierea influenței și a rolului în societate, dar și abilitatea de a-ți urma un obiectiv socio-profesional vor fi susținute de Luna Nouă din Rac din 17 iulie. Poți deveni mai creativ, mai inovator în abordare, căpătând mai multă recunoaștere pentru munca depusă. Atenție la o chestiune emoțională care te poate influența destul de mult cât și la posibile tensiuni cu unele persoane cu care colaborezi. Intrarea Nodului Nord în Berbec va antrena în următoarele 18 luni nevoia de a-ți redefini identitatea relațională, depășind unele tipare mai vechi. Venus, planeta care te guvernează, intră în mers retrograd în Leu din 23 iulie, în aceeași zi cu intrarea Soarelui în Leu, deci în timp ce nevoia de interacțiune la nivel de grup va fi în creștere, tu va trebui să-ți alegi „grupul” potrivit.

Scorpion
Nevoia de a fi mai spontan și mai liber în alegerile făcute, în a-ți seta „noi orizonturi” cu care să te simți familiar și pe care le consideri potrivite face parte din cerința Lunii Noi din Rac din 17 iulie. Ești susținut să faci acele schimbări care îți deschid noi oportunități. Ținând cont că nu toată lumea va fi la fel de entuziastă ca tine, în privința acestor schimbărilor, pot exista unele tensiuni. În aceeași zi, Nodul Nord intră în Berbec, accentuând în următorul an și jumătate importanța organizării și a structurării atât pe parte de sănătate cât și de muncă, însă fără a dezvolta o atitudine prea critică. Soarele intră duminică în Leu, iar Venus intră în retrogradare, deci – în ciuda autorității de care vei da dovad㠖 ești invitat să-ți revizuiești unele relații cu șefii sau obiective profesionale.

Săgetător
Noi începuturi care vizează o investiție financiară, imobiliară sau una de natură emoțională sunt în vizorul tău prin prisma Lunii Noi din Rac, din prima zi a săptămânii. În ciuda unor obstacole familiale sau a rezistenței unui partener care vede lucrurile diferit, cu cât vei fi mai îndrăzneț și mai inspirat, încercând noi abordări, cu atât poți gestiona mai productiv situația. Nodul Nord intră în Berbec ceea ce presupune că în următoarele 18 luni te va îndemna să te focusezi pe partea de creativitate, socializare, romantism într-un mod asertiv, dar în același timp practic și concret. În weekend, nevoia de libertate va fi accentuată, odată cu intrarea Soarelui în Leu, însă și unele călătorii, studii sau o anumită filozofie de viață vor necesita o reevaluare grație intrării lui Venus în mers aparent retrograd.

Capricorn
Interacțiunea într-un parteneriat sau o colaborare antrenează o mare parte din timpul și resursele tale. Luna Nouă din Rac setează un nou cadru pentru aprofundarea sau revigorarea unei relații prezente sau pentru demararea uneia noi. Socializarea vă ajută la crearea de noi legături. Fii precaut cu tot ce vizează un plan de călătorie, un mijloc de transport sau unele negocieri, deoarece pot apărea tot felul de impedimente. Tot acum, Nodul Nord intră în Berbec, oferindu-ți șansa în următoarele 18 luni să te conectezi mai profund cu tine, cu planul emoțional și cel familial. Duminică, Soarele din Leu urmează să amplifice intensitatea unor dorințe în timp ce Venus care intră în mers retrograd va reevalua angajamentul tău financiar sau relațional..

Vărsător
În timp ce intrarea Nodului Nord în Berbec, unde va rămâne pentru următoarele 18 luni, te va susține în a da o formă mai expresivă gândurilor și cuvintelor tale, îmbunătățind relațiile cu anturajul apropiat, Luna Nouă din Rac din 17 iulie accentuează importanța unui stil de viață mai ordonat și mai structurat. Orice schimbare sau improvizare în cămin, având ca scop eficientizarea activităților, este favorizată. De asemenea, planul financiar merită o gestionare mai atentă dacă astfel poate deveni mai productiv. Dacă intrarea Soarelui în Leu de duminică intensifică interacțiunea într-un parteneriat, Venus – care intră în retrogradare – te invită să-ți revizuiești atitudinea, nevoile sau așteptările de la acea relație sau colaborare.

Peştii
Chiar dacă nu interacționezi doar cu oameni cu care rezonezi sau dispoziția ta poate să nu fie mereu la cote înalte, Luna Nouă din Rac din 17 iulie oferă un cadru minunat pentru a-ți evidenția talentul și abilitățile creative, educaționale sau chiar romantice. Ești inspirat și imaginativ în exprimare, fapt care va atrage propuneri neașteptate, profesionale sau sentimentale. Contactul cu mass-media este favorizat. Sectorul resurselor zilnice și al propriei valori este activat de intrarea Nodului Nord în Berbec, care te va ajuta în următoarele 18 luni să-ți definești lucrurile, activitățile sau relațiile în care merită să investești. Gradul de autoritate la muncă va fi în creștere, odată cu intrarea Soarelui în Leu din 23 iulie, însă Venus care intră în retrogradare te îndeamnă să-ți reevaluezi munca și sănătatea.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul săptămânii: Sfat între judecători
Corupţie, incompetenţă sau nepăsare la DSP şi SGA Botoşani
Ioan Rotundu
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
De la Botosani la Verona TuriştiiI
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă