Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Horoscop
Umor
Anchete
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
15036
De la 07 Ianuarie 2003
122900685

Horoscopul săptămânii 17 – 23.10.2022

  • 15 October 2022, 23:21
Berbec
Cei născuți în zodia Berbec s-ar putea să se frustreze din cauza unui dezechilibru între carieră și familie. Zona profesională este încărcată de planete, iar Luna Plină le cere să se preocupe și de casă și familie. Astfel, nativii trebuie să facă tot posibilul să acorde o importanță egală celor două capitole. Posibile situații mai tensionate în cămin sau cu rudele în prima parte a săptămânii. Este, în schimb, o perioadă bună pentru reîntâlniri cu prietenii și pentru reevaluarea unor proiecte și planuri de viitor.

Taur
Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de o săptămână bună, dat fiind că Uranus iese din retrogradare în zodia lor și-i animă la schimbare. Dacă până acum au simțit că merg cu frâna de mână trasă, scapă de această senzație. În plus, și Luna Plină poate aduce unele momente de revelație și conștientizare. Unii nativi reîncep un curs, în timp ce alții încheie un curs. De asemenea, Soarele va intra în Vărsător și le va lumina sectorul carierei. Cresc ambițiile, crește curajul și nativii vor fi foarte determinați să-și reorganizeze zona profesională și să-și revizuiască strategiile de atingere a unor obiective.

Gemeni
Cei născuți în zodia Gemeni au parte de Luna Plină în sectorul financiar și s-ar putea să apară unele cheltuieli nedorite sau să fie nevoie să apeleze la economii pentru a face față unei situații. În cazul unor nativi se poate pierde o sursă de venit. Alți nativi scot bani din investiții. Mercur, guvernatorul lor, se va întâlni cu Soarele și momentul poate aduce la suprafață neînțelegeri interioare legate de credință, de principii de viață, de convingeri, însă vine și cu revelații și conștientizări puternice.

Rac
Cei născuți în zodia Rac au parte de Luna Plină în semnul lor, prin urmare poate fi o săptămână mai agitată și cu trăiri emoționale puternice. Unii nativi vor avea parte de tensiuni cu partenerul de viață sau cu cei cu care desfășoară activități profesionale și vor dori să pună punct unor situații care nu le sunt pe plac sau îi acaparează. Pe de altă parte, conjuncția Soare-Mercur retrograd poate readuce la lumină situații financiare sau legate de viața intimă care se cer rezolvate. Se pot afla unele dedesupturi mai puțin plăcute. Investițiile ar trtebui evitate..

Leu
Cei născuți în zodia Leu au parte de Luna Plină în sectorul sănătății, aspect care-i poate face nevoiți să se preocupe de niște probleme mai vechi. S-ar putea ca stresul și oboseala de la locul de muncă să-și spună cuvântul și astfel să-i determine pe nativi să facă niște schimbări profesionale. Mercur retrograd și Soarele, guvernatorul lor, se întâlnesc în sectorul relațiilor și s-ar putea să apară în viața nativilor parteneri din trecut sau să se reia discuții mai vechi. Se va ajunge destul de greu la un consens în perioada aceasta, inclusiv în relațiile profesionale. Se pot relua niște negocieri.
Fecioară
Faci ajustări pozitive. Cei născuți în zodia Fecioară sunt sfătuiți să fie mai atenți la sănătate în perioada aceasta. Mercur, guveratorul lor, retrogradează în acest sector și se întâlnește cu Soarele, prin urmare este posibil să iasă la suprafață niște simptome ami neplăcute. În plus, la locul de muncă va fi mai mult stres, lucrurile vor merge mai greoi și pot apărea discuții tensionate cu colegii. Rutina zilnică poate fi afectată de fel și fel de situații care apar la job și nu numai. Luna Plină poate încheia unele relații, poate aduce tensiuni în anturaj și în viața sentimentală. Mai multă grijă la relațiile cu copiii.

Balanţă
Cei născuți în zodia Balanță au parte de Luna Plină în sectorul carierei și poate aduce frustrări profesionale. Posibil să fie cauzate de un volum prea mare de muncă sau de situații ce țin de viața de familie și care dezechilibrează nativii inclusiv din punct de vedere profesional. Unii nativi pot lua decizia de a încheia un capitol profesional. Pe de altă parte, întâlnirea lui Mercur retrograd cu Soarele poate readuce în discuție situații sentimentale mai vechi sau poate pune lupa pe unele probleme și neînțelegeri avute cu copiii. Se pot rediscuta și relua proiecte creative mai vechi.

Scorpion
Cei născuți în zodia Scorpion pot fi stimulați de Luna Plină să plece într-o călătorie sau să ia o decizie importantă. S-ar putea să fie mai mult pe drumuri, însă pot rezolva situații ce țin de acte, documente, situații juridice. Unii nativi pot obține o diplomă, pot încheia un curs sau pot să renunțe la niște dogme și convingeri învechite. Totuși, pot fi și mai conflcituali cu cei dragi, mai ales că și întâlnirea dintre Mercur retrograd și Soare poate scoate la suprafață nemulțumiri legate de viața de familie. Pot apărea discuții cu părinții, se pot relua teme mai vechi sau pot apărea fel și fel de defecțiuni în casă care se cer rezolvate. Unii nativi pot renova sau reamenaja locuința.

Săgetător
Cei născuți în zodia Săgetător au parte de Luna Plină în sectorul financiar. S-ar putea să apară unele cheltuieli destabilizatoare, posibil chiar din cauza altora. Deși unii nativi pot culege roadele unor investiții, există și riscul unor pierderi financiare, mai ales dacă nativii au asociați sau împart banii cu alții. În cuplu pot să apară tensiuni și nu este exclus să se reia discuții din trecut. Mulți nativi sunt nevoiți să revină asupra unor decizii luate. Mai multă grijă la deplasări și la tendința de încăpățânare.

Capricorn
Cei născuți în zodia Capricorn au parte de Luna Plină chiar în sectorul relațiilor și s-ar putea să aducă încheierea unui capitol în cuplu sau chiar în zona profesională, poate o colaborare. Nemulțumirile personale se pot reactiva și dacă au legătură cu relația lor, cu partenerul, pot aduce tensiuni serioase. Conjuncția Soarelui cu Mercur retrograd în sectorul financiar poate aduce reevaluarea modului în care nativii își câștigă și își administrează banii. Se pot lumina nemulțumiri mai vechi, dar și cheltuieli prea mari și deloc necesare..

Vărsător
Cei născuți în zodia Vărsător vor avea parte de intrarea Soarelui în zodia lor, aspect care le aduce o doză mai mare de energie săptămâna aceasta de care ar trebui să profite. Cel mai bine ar fi să o canalizeze către sănătate, mai ales că Luna Plină se formează în acest sector și poate veni cu situații mai puțin plăcute. Nevoia de odihnă este mare și recomandat ar fi să mai delege din sarcini, fie acasă, fie la muncă. Unii nativi chiar pot renunța la un loc de muncă dacă se simt epuizați. Mercur este retrograd în zodia lor și se întâlnește cu Soarele, deci pot apărea frământări legate de viața personală. Se reiau discuții, se analizează pe toate părțile situații cu care nativii se confruntă.

Peştii
Cei născuți în zodia Pești au parte de intrarea Soarelui într-un sector al sănătății și s-ar putea ca simptome ale unor afecțiuni mai vechi să iasă acum la suprafață. Conjuncția cu Mercur poate readuce în discuție situații mai vechi în cuplu, poate dezvălui secrete și se pot lumina situații toxice care trebuie vindecate. Luna Plină se petrece în sectorul sentimental și ar putea încheia o relație nesudată. Poate fi vorba și de depășirea unei granițe între iubire și prietenie. Unii nativi pot deveni părinți, în timp ce alții pot culege laurii unui proiect creativ. Atenție mai multă la asociați și prieteni.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Bancul săptămânii: Dilemă conjugală
Numele poliţistului care timp de 16 ani a furat apă din reţeaua publică
Ioan Rotundu
Gura păcătosului Dîncu poate că adevăr rostita
Ioan Rotundu
Realizările primarului de Frumuşica
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog