Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Anunţuri
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Anchete
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
5548
De la 07 Ianuarie 2003
90836007

Horoscopul săptămânii 18 – 24.05.2020

  • 16 May 2020, 14:43
Urmează o săptămână în care socializarea va fi la ea acasă, în care pofta de plimbare și dialog, corespunzătoare zodiei Gemeni, va fi adusă la lumină de Soare și totul sub razele unor noi orizonturi propuse de Luna Nouă.
Începând cu data de 21 mai 2020, Venus retrograd din zodia Gemeni, dar și Mercur, întocmai guvernatorul Gemenilor, vor face aspecte tensionate cu Neptun din Pești. În preajma acestor zile s-ar putea să fim deziluzionați, dezamăgiți de situații, oameni, dialoguri, motiv pentru care ar trebui să nu avem așteptări prea mari de la cei din jur, ci să ne bazăm pe propriile puteri. În poveștile de iubire pot ieși la suprafață secrete, infidelități, dar mai ales putem vedea adevărata față a partenerului. Pe de altă parte, vom fi confuzi, bulversați, tentați să dăm crezare zvonurilor, informațiilor mincinoase și știrilor false.
Pe data de 22 mai, Venus retrograd va face o conjuncție cu Mercur, intrat în zodia Gemeni, aspect care va aduce lămuriri în relații, dialoguri raționale care pot aduce împăcări (dar și despărțiri) și idei bune despre cum să ne revizuim strategiile financiare. De asemenea, este o perioadă bună să spunem tot ceea ce am ținut în noi, să facem dezvăluiri ale unor adevăruri pe care le-am ținut ascunse, să tragem concluzii.
Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!19

Berbec
Cei născuți în zodia Berbec vor avea ocazia să iasă în evidență prin comunicare, dialog, discursuri publice. Noi începuturi se întrevăd legate de acest sector, aspect care poate aduce noi proiecte educaționale, noi negocieri, în special ale unor contracte financiare mai vechi, ale unor plăți. Nativii vor avea idei și și le vor exprima cu ușurință în această perioadă, însă este de preferat să nu spună chiar tot ce le trece prin minte și nici să nu creadă chiar tot ce le ajunge la urechi. Posibil să lămurească o situație legată de cuplu, de un fost partener..

Taur
Cei născuți în zodia Taur au parte de noi începuturi financiare, aspect care poate însemna noi inițiative care să le îmbunătățească veniturile, dar și renegocieri ale unor contracte din trecut. Posibil ca unii nativi să reia o colaborare. Este o perioadă bună să negocieze niște aspecte profesionale, chiar salariul. De asemenea, nativii vor avea idei inedite despre cum să se pună într-o nouă lumină, să se afirme în carieră. Este momentul să-și descopere un talent și să-l valorifice. De verificat facturile, cheltuielile restante, datoriile.

Gemeni
Cei născuți în zodia Gemeni au parte de ingresul Soarelui în semnul lor, dar și de formarea aspectului de Lună Nouă, prin urmare pentru nativi se anunță noi începuturi importante, legate de viața personală, de principii, relații, dar și de sectorul profesional. Nativii reușesc să se reorganizeze în tot acest haos din ultima perioadă și reușesc să-și demareze planuri și proiecte avute, mai ales dacă acestea au legătură cu comunicarea, educația și comerțul. Reevaluarea trecutului va fi primordială pentru că de această dată primește noi rațiuni pentru a-l dizolva și vindeca. Este momentul să treacă de un obstacol, de o barieră avută, să se desprindă de niște credințe și prejudecăți.

Rac
Cei născuți în zodia Rac au ocazia să-și rescrie prezentul prin acceptarea și reevaluarea dintr-un alt punct de vedere a trecutului, cu fricile lui, cu temerile și obsesiile lui. O serie de mentalități, gânduri, idei se pot recontura foarte frumos acum, dar pentru asta este nevoie să coboare în adâncurile lor, în profunzimea ființei lor. În plan financiar pot veni vești bune și nu este exclus să fie vorba de o renegociere a unui contract din trecut sau de un context care prevede o moștenire, partaj. Se întrevede sprijin de la partenerul de viață și ocazia de a lămuri o situație mai delicată din trecut.

Leu
Cei născuți în zodia Leu au parte de o perioadă favorabilă comunicării, revederii cu cei dragi, reluării unor relații de prietenie. Totodată, este o săptămână în care au șansa de a lega noi prietenii, de a pune în funcțiune planuri mai vechi care au fost limitate. Este un moment foarte bun pentru a relua un dialog de afaceri, o renegociere a unui parteneriat, colaborare. În plan sentimental, există posibilitatea unei împăcări, dacă se schimbă reguli în cuplu și se ajunge la noi acorduri..

Fecioară
Cei născuți în zodia Fecioară au parte de noi începuturi legate de carieră, de sectorul profesional, iar nativii au mari șanse să se afirme prin comunicare sau în activități legate de acest sector, activități academice, dar și legate de comerț, cu atât mai mult cu cât Mercur le este și guvernator. Totuși, există riscul de a se iluziona înainte de vreme, deci pașii mici și siguri vor fi de bun augur acum. Creativitatea, intuiția îi va susține în această perioadă. Fecioarele vor ajunge la concluzii raționale legate de principiile și credințele cu care trebuie să meargă mai departe.

Balanţă
Cei născuți în zodia Balanță au ocazia să-și pună în ordine viața sentimentală, mai ales că Venus retrograd, guvernatoarea lor, îi susține în redefinirea unor principii și mentalități legate de modul în care își manifestă sentimentele și le primesc pe ale celorlalți. Pe de altă parte, pot avea parte de momente de epifanie care vor contribui la redefinirea și îmbunătățirea stilului de viață. Zona studiului și a cunoașterii este activă și nativii pot învăța multe lucruri noi în această perioadă, pot chiar decide să studieze ceva nou care să-i ajute în zona profesională.

Scorpion
Cei născuți în zodia Scorpion au parte de transformări interioare profunde, mai corect spus, continuă șirul acestor transformări deja începute cu ceva timp în urmă cu conștientizări. Marte, guvernatorul lor, nu-i susține foarte mult în afirmarea unor talente personale, însă îi motivează să-și schimbe atitudinea față de ei înșiși dacă-și doresc mai mult. Sentimental, pot avea parte de deziluzii majore, deci nu este momentul să se avânte în noi relații pentru că nu vor depăși stadiul de aventură.

Săgetător
Cei născuți în zodia Săgetător au parte de multă determinare în sectorul profesional și au ocazia să se pună în evidență cu ajutorul comunicării, aspect care poate aduce (re)negocierea unui contract de colaborare, unui parteneriat foarte avantajos. Luna Nouă se formează în sectorul relațiilor și pentru mulți nativi poate aduce noi povești de dragoste, însă dat fiind că Venus, întocmai planeta iubirii, este retrogradă acestea pot să nu aibă longevitate. În schimb, sunt susținute dialogurile de împăcăre, lămurirea unor aspecte de cuplu.

Capricorn
Cei născuți în zodia Capricorn pun în aplicare noi strategii financiare raționale și nu este exclus să aducă îmbunătățiri legate de modul în care-și desfășoară activitățile. Negocierile s-ar putea să nu fie ușoare, iar sarcinile primite la locul de muncă să nască cotroverse. O serie de Capricorni pot lua decizia de a schimba un loc de muncă pentru unul mai bine plătit. Atenție la noile contracte semnate pentru că se pot strecura erori, pot fi înșelătoare.

Vărsător
Cei născuți în zodia Vărsător au parte de noi începuturi în dragoste. Poate fi vorba de noi relații, însă dat fiind că Venus, planeta iubirii, retrogradează, șansele să depășească stadiul de aventură sunt minime. Cu toate astea, sunt susținute împăcările și nativii se pot întoarce la o fostă relație, însă este recomandat să stabilească foarte clar termenii și condițiile. Creativitatea și istețimea financiară pot ajuta nativii să se pună mai mult în valoare.

Peştii
Cei născuți în zodia Pești au parte de momente și dialoguri delicate în familie sau legate de familie, de o locuință, de regimul unui bun de patrimoniu. Posibil ca unii nativi să se iluzioneze în privința achiziționării unei case, însă actele să nu fie în regulă, să mai fie nevoie să se agite pentru a obține tot ce le trebuie. Pe de altă parte, unii nativi pot fi stimulați să își schimbe domiciliul, să se mute cu persoana iubită, însă această decizie nu trebuie să fie pripită, ci analizată foarte rațional.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Casiera ţâfnoasă şi ofuscată de la Ghişeul nr. 3 al UPC – Vodafone
Ioan Rotundu
osta consilieră a Vioricăi Dăncilă, Daniela Coţa, reținută pentru delapidare
ANUNT CU PRIVIRE LA SCUTIREA MAJORARILOR DE INTARZIERE
AFERENTE OBLIGATIILOR FISCALE RESTANTE DATORATE BUGETULUI LOCAL AL COMUNEI MIHAI EMINESCU DE CATRE PERSOANELE FIZICE SI JURIDICE
Cum a pus DSP Botoşani sub preş „cazul Carrefour”
Ioan Rotundu
Amenzi de până la 2.500 de lei pentru cei care merg în afara localității
fără declarație sau care nu poartă mască în spațiile publice închise
Dorin Birta a refuzat dezbaterea pe tema drumurilor judeţene
Haosul de la Vama Nădlac continuă şi după ce au fost deschise alte 10 ghişee
Bancul săptămânii: „Dragoste” de soacră
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Dosarul zilei TELE'M Botosani : Dialog cu vulcanicul Conţac
De ce n-a rămas „filozof” poliţistul Vaipan
Presa'n gura lu' Rotundu: Emisiunea din 22.05.1010
Dosarul zilei TeleM Botosani: Invitat Constantin Pitorac
Corupţie, trafic de influenţă sau afaceri de familie la Primăria Flămânzi?
Ioan Rotundu
Poliţistul Vaipan vrea privilegii contrare prevederilor legale
Dacă eşti din partid cu primarul, sau ruda sa, primeşti gratuit bani europeni
Ioan Rotundu
O secetă ca acum nu a mai fost în România de 50-60 de ani
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă