Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Horoscop
Umor
Comentarii
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
11130
De la 07 Ianuarie 2003
118490356

Horoscopul săptămânii 18 – 24.09.2023

  • 9 September 2023, 15:25
Berbec Privește modul în care unele dintre rutinele tale te împiedică să faci lucrurile pe care vrei să le faci în viață. Evaluează ce faci astăzi și dă-ți seama dacă te va duce la obiectivele tale. Dacă nu, această energie este bună pentru a face o schimbare. Este bine să faci vizualizări sau afirmații a ceea ce vrei. Aliniază-ți energiile pentru a obține ce dorești.

Taur
Indiferent cât de conectat ai fi la partenerul tău, te vei simți detașat. Acesta este unul dintre acele momente în care vrei să-ți schimbi modul în care gândești ori în care comunici. O schimbare în cuvintele tale va face diferența. Ai putea avea o experiență spirituală cu un prieten. S-ar putea să meditezi ori să faci yoga împreună cu acesta.

Gemeni
Te-ai putea simți în dezacord cu un membru al familiei. Ai petrecut ceva timp eliberându-te de un model de familie sau explorând propria cale, dar cineva din familie ar putea să nu simtă că aceasta este direcția potrivită pentru voi. S-ar putea să fie nevoie de o discuție. Uneori, cel mai bun pas pentru cariera ta este să vizualizezi clar ce vrei. cCând îți imaginezi viața pe care o dorești, acel mesaj se îndreaptă către Univers și atunci este mai ușor să vezi îndrumarea pe care îngerii și ghizii tăi le aduc.

Rac
Te-ai putea certa cu cineva cu o autoritate. Acesta ar putea fi un părinte, un supervizor sau un alt oficial. Dacă rolurile sunt inversate și tu ești persoana cu autoritate care vorbește cu unul dintre copiii tăi, ai putea să le oferi o soluție. Informațiile ar putea veni la tine. Aceasta ar putea fi soluția pentru o problemă. S-ar putea să discuți cu un consilier spiritual care îți oferă răspunsurile. Dar este important să știi care este întrebarea ta.

Leu
Ar fi foarte ușor să faci o achiziție care nu este în concordanță cu obiectivele tale financiare. Poate fi un preț grozav sau o ofertă pe timp limitat, dar ar fi o idee bună să îți amintești planurile pe termen lung înainte de a cumpăra ceva foarte scump din impuls. Adesea, primul pas pentru a obține mai multe resurse este să -ți imaginezi că acestea sunt posibile. Nu te gândi la sosire ci la pașii de urmat pentru a-ți atinge obiectivele. Dacă vrei ajutor de la cineva, imaginează-ți conversația pe care o ai cu această persoană. Dacă vrei mai mulți bani, imaginează-ți modurile în care ar putea veni la tine.
Fecioară
Uneori nu te simți încrezător, chiar dacă ai toate motivele. Dar adevărul este că încrederea vine după ce ai luat măsuri pentru a rezolva lucrurile. Nu pune căruța înaintea calului. Dacă ești în căutarea dragostei, primul pas este să trimiți un mesaj către Univers, care ar putea fi auzit de acel suflet care te caută. Poartă o conversație în minte cu iubirea ta viitoare. Spune-i unde te afli. Spune-i că îl aștepți. Și apoi eliberează-l. Trimite mesajul. Apoi ieși în lume cu zâmbetul pe buze și întâlnește oameni noi. Căutați detalii

Balanţă
Uneori devii prea ocupat și practicile tale spirituale sunt împinse în fundal. Fă-ți timp pentru lucrurile care îți plac și care te conectează la univers. Acestea pot include meditația, jurnalul și plimbarea în parc. Sunt importante și este o idee bună să devină o prioritate. Dacă întâmpini dificultăți într-o rutină, poate vrei să folosești un simbol care să te ajute să-ți amintești.Imaginează-ți un elefant mergând lângă tine. Și ori de câte ori trebuie să ți se amintească ceva, elefantul te poate atinge pe umăr cu trompa. S-ar putea să porți un pandantiv cu elefant sau să păstrezi o figurină de elefant. Acest simbol te poate ajuta să îți amintești ce vrei să faci.

Scorpion
Un prieten de-al tău ar putea merge într-o direcție pe care o crezi nepotrivită și crezi că este necesar să-i spui. Și el s-ar putea să-ți spună că e drumul cel bun. S-ar putea să ierdeți timp trăgând în direcții diferite. Poți adăuga puțină magie vieții tale făcând ceva special cu iubitul tău. Acest lucru ar putea implica petale de trandafir, muzică și ceva timp împreună. Dacă ești în căutarea dragostei, aceasta este o zi excelentă pentru a cunoaște oameni noi.

Săgetător
S-ar putea să te simți frustrat de faptul că postările tale pe rețelele sociale nu strâng foarte multe aprecieri și videoclipurile tale nu primesc atât de multe vizionări pe cât ai fi sperat. Acesta nu este un semnal pentru a renunța. Ai ceva de spus și trebuie să spui. Poți obține ajutor de la strămoșii tăi. S-ar putea să te uiți prin albume foto vechi și să vorbești cu stră-străbunicii. Sau ai putea să investighezi arborele genealogic. S-ar putea să-ți cercetezi numele de familie sau să-ți găsești emblema familiei. Profită de puterea moștenirii tale.

Capricorn
Chiar dacă cineva s-ar putea certa cu tine, ești la fel de sigur pe tine ca și celălalt. Astfel că ajungeți într-un impas. Pentru a lucra împreună, unul dintre voi va trebui să se adapteze. Și dacă nu îi poți convinge să o facă, va trebui să fii tu. Actul de a pune creionul pe hârtie este magic. Dacă vrei să trimiți un mesaj Universului despre ceea ce îți dorești, scrie-l cu creion pe o bucată de hârtie.

Vărsător
Ai grijă dacă te ocupi de aspecte financiare deoarece comunicarea greșită este destul de comună cu acest aspect. Nu da clic pe niciun link ciudat și nu oferi informații personale, oricât de tentant ar fi. Primul pas pentru a crea bogăție și abundență este să primești Și asta înseamnă că trebuie să ai sentimentul de meriți. Universul acționează ca o oglindă. Trimiți energia și ea răspunde în natură. Dacă nu ai ceea ce îți dorești, schimbă ceea ce trimiți în calea energiei.

Peştii
S-ar putea să nu te înțelegi cu partenerul tău sau cu cel mai bun prieten. Este normal să nu fiți de acord tot timpul dar evită o ceartă când simți că lucrurile se îndreaptă în direcția greșită. O parte din a fi într-o relație este, uneori, să te adaptezi pentru cealaltă persoană. Pentru a adăuga puțină magie vieții tale, poți purta un cristal. Sau ai putea alege îmbrăcăminte care are simboluri alchimice ori o brățară cu inscripție într-o limbă străveche.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Primăria Mihai Eminescu - Comunicat de presă
„PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”
Bancul săptămânii: Indiciu despre soţ
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Educația, încotro?
Probleme în administrația comunei Brăești
Ioan Rptundu
Cum ne sfidează conducerea DSVSA, DSP şi AJPC Botoşani
Ioan Rotundu
Profesorul Stroe, corupător sexual de elevi, este acum judecat
Ioan Rotundu
În IŞJ Botoşani, minciuna stă cu „generalul” la masă
Ioan Rotundu
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă