Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Editorial
Horoscop
Umor
Comentarii
Publicitate
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
26875
De la 07 Ianuarie 2003
104532577

Horoscopul săptămânii 18 – 24.10.2021

  • 17 October 2021, 15:18
Berbec
Aveți ocazia acum să vă simțiți stăpâni în aproape orice situație. Se pare că tot ce veți face săptămâna aceasta, vreți să lucreze pentru viitorul vostru. Așadar este timpul să vă ridicați mânecile și să vă concentrați asupra afacerilor, însă doar săclarificați ce trebuie făcut, fără să investiți major deocamdată! E momentul să fiți gata să luptați pentru fiecare metru cub de fericire personală și profesională. Vă sfătuiesc să nu vă abateți de la obiective și să obțineți maximul din ce se poate. Principalul lucru este să nu ignorați persoanele apropiate care au nevoie de sprijin și sfaturi înțelepte. Profesional sau dacă munciți la renovarea propriei case, nu este exclus să vă treziți într-o poziție dificilă de a conlucra cu salariații. Este posibil să fie nevoie de schimbarea echipei, inclusiv a lucrătorilor care pot oferi servicii de reparații. Dragostea vă face mai vulnerabili și mai sensibili, iar întâlnirile secrete vă vor face să visați și să vă străduiți să păstrați armonie în relația prezentă. Această perioadă vă va inspira și vă va trezi potențialul creativ care vă va atrage în lumea fanteziei. Vedeți însă și realitatea!

Taur
Primele zile ale perioadei vă vor permite să faceți multe din ceea ce ați v-ați propus și planificat, dar cu condiția să nu fie legate de casă, de familie, de copil. Datorită abilității de a prinde și a învăța din zbor tot ce este nou, veți putea ajunge rapid în miezul problemelor și veți putea lucra în alt domeniu, îndeplinindu-vă rapid și eficient îndatoririle. Dorința de a trăi în mod liber și de a obține independență materială vă obligă să acordați mai multă atenție aspectelor legate de câștiguri și de ridicare a nivelului material. Pentru voi, chestiunile personale și cele profesionale acum vor fi strâns legate. Poate că doriți să reușiți într-o carieră de dragul inimii voastre sau să manifestați simpatie pentru lider, pentru cineva cu prestanță de guru, de profesor, în speranța și că vă veți schimba statutul social. Astea ar fi importante speranțe și fantezii de-ale voastre, izvorâte din dorința de aschimba ceva radical în viață, așa cum simțiți că nu o puteți face decât prin intermediul cuiva. Nu e cazul să acționați.

Gemeni
Deși aveți o mulțime de energie, iar aceste stocuri par în general inepuizabile, tot nu pot fi suficiente pentru a rezolva toate problemele cu care vă veți confrunta. Vă sfătuiesc așadar să munciți în echipă și chiar să fiți în căutare de ajutoare, nu doar acum, ci întreaga lună. Însă alegeți-vă oamenii! E adevărat că vor veni compensații spirituale și morale, asistență necondiționată din partea familiei, cu participare la afacerile publice. Dar, ca ele să fie benefice și să rodească, va fi necesar să se rezolve întâi problemele din relațiile cu mediul înconjurător, deoarece sunt posibile dispute cu persoanele obișnuite. Se pare că vin importante răsturnări și transformări personale, odată cu anumite schimbări sociale. Deocamdată, pentru început, sunteți așteptați la numeroase întâlniri și negocieri de afaceri, unde veți avea ocazia să vă manifestați conștiința în legătură cu o gamă largă de probleme, dar și dorința de a coopera. Acționați cu înțelepciune!

Rac
Pentru voi sosește timpul marilor speranțe și a planurilor grandioase. Ușor-ușor, ajungeți pe o cale mai netedă și uniformă, pe care faceți voi regulile jocului, dar numai cu ajutorul altora. Puteți afirma că este timpul vostru numai dacă știți cum să evitați dușmăniile și impulsibvitatea altora! Totul se va desfășura bine, atât la inspirația voastră, cât și la entuziasmul cu care vă îndreptați spre afaceri și crearea unui mediu fericit cu diplomație. Aproape că nu există absolut niciun motiv pentru a amâna realizarea ideilor concepute. Și nu contează care este nivelul sau zona de realizare, fie că e un nou pas în carieră, muncă sau începutul unei vizite la studioul, la sala de sport. Principalul lucru este să vă deplasați. Puteți fi în centrul atenției și vă puteți bucura de succes în rândul prietenilor. Curiozitatea naturală și dorința de a ține pasul cu evenimentele recente vor trezi interesul pentru lucruri noi. Puteți susține cu ușurință conversația pe orice subiect, creând o atmosferă de armonie și ajutor în jurul vostru.

Leu
Veți deveni mai sensibili și mai receptivi, mai senzitivi și mai impresionați, dar chiar și așa, tot persistați în teorii eronate. Acest lucru va fi observat inclusiv de alții. Schimbările vor veni în viața voastră, iar odată cu ele vi se vor confunda și bulversa planurile de până acum. Deși sunteți pregătiți să vă asumați riscuri, din dorința de a progresa și a vă dezvolta, eforturile nu vor fi suficiente pentru că, din punct de vedere emoțional, veți obosi. Pentru a vă simți independenți față de alte persoane, aveți nevoie în primul rând de independență financiară. Va trebui deci să vă gândiți mai mult la bunăstarea materială. Încercările de a vă reface sau de a vă regândi viața nu vor duce la nimic, deoarece perioada activă a dezvoltării personale nu a venit încă. În schimb, veți lua parte la o serie de schimbări în viața personală a altora, veți fi martori la evenimente semnificative ale altor oameni sau alții se vor urca pe spatele vostru. Poate fi o oportunitate și asta, deoarece acele persoane au puterea să vă ajute mai târziu să ieșiți dintr-o situație confuză și să luați decizii importante.
Fecioară
În prima zi a săptămânii, dorința de a comunica vă crește și astfel, veți participa la o mulțime de întâlniri cu o varietate de oameni, vă veți lansa într-o grămadă de discuții pe diferite teme, multe din ele conversații inteligente dar cu substrat și scop secret. Știți bine că în ultimii ani ați tot fost îndrăzneți, ați tot privit mai mult spre viitor, însă de împlinit s-a concretizat mai puțin decât voiați. Luna asta se pot schimba multe, doar că transformarea trebuie să pornească întâi cu voi. Deocamdată, în primele zile și sub influența circumstanțelor, acționați pe lipsa de încredere în sine și pe instabilitatea materială. Nu contează cât de mult încercați să vă puneți în practică doleanțele financiare, se pare că mult din ceea ce ați planificat nu se realizează acum. Asertivitatea și dorința voastră de a găsi o cale neașteptată de ieșire din această situație vor ajuta într-o oarecare măsură să se îmbunătățească situația. Fiți gata așadar să răspundeți pentru acțiunile pe care le inițiați, și, dacă nici așa nu vă descurcați, nu ezitați în a apela la prieteni.

Balanţă
Să vă așteptați de acum încolo la un moment de acțiune extrem de reușit, cu condiția să nu fiți impulsivi . În primul rând, acesta se referă la relații, familie, casă, exact acolo unde vă arde cel mai tare. În al doilea rând încercați să vă alegeți noi căi de dezvoltare personală sau doriți să încercați un alt fel de activitate. Concret, se va dezvolta cel mai bine zona de afaceri, deoarece veți obține sprijinul și patronajul partenerilor de afaceri sau al șefilor influenți. Dacă sunteți interesați de extinderea legăturilor, este ușor să vă familiarizați cu noile situații și să extrageți din ele doar beneficiile tangibile. Zona socială este slab energizată, în așa fel încât, decât să întâlniți oameni noi, apropiați de voi în spirit, mai bine frați, vecini, amici vechi. Veți avea o mare plăcere să comunicați cu cei apropiați și să găsiți întotdeauna câteva cuvinte pentru a-i sprijini pe alții sau doar pentru a face pe cineva să vă complimenteze.

Scorpion
Voi așteptați-vă succesul ori in muncă, ori în calatorii, ori în dragoste și creativitate, ori în studii sau combinați-le pe toate. Pot apărea chestiuni legate de colegi sau implicări în rezolvarea de probleme personale aduse la suprafață deintrigi și bârfe. Veți avea idei noi, însă partenerii vă vor face oferte false. Simțiți-vă liberi să planificați lucrurile, chiar dacă ele interferează cu alții, dar fiți atenți cui acordați încredere. Ușurința de comunicare cu tinerii, cu copiii și jocurile intelectuale vor deveni pentru voi nu doar divertisment, ci chiar o treabă serioasă. Veți auzi o mulțime de impresii ale lor despre viață, care sunt interesante și vă folosesc. Utilizați șansa de a vă apropia de copii, dar fiți pregătiți pentru faptul că aceștia vor începe să demonstreze cu bună știință ce sunt capabili. Apoi, împreună, va fi necesar să curățați, să rectificați, să ajustați baza relației voastre. Minutele de bucurie alături de ei vă vor umple cu energie, permițându-vă să păstrați o stare bună pentru o lungă perioadă de timp.

Săgetător
Pe voi ar trebui să vă îngrijoreze perioada, pentru că ea nu se anunță a fi pașnică, indiferent ce aveți de făcut, mai ales dacă e legată de bani. Dispuneți așadar de timpul vostru după cum poftiți, dar nu de finanțele voastre! Puteți îndrepta energia în munca din spatele scenei, dar numai dacă știți că asta poate aduce profit. Cât despre economiile voastre și materiale și energetice, ele nu pot fi investite în achiziții mari, de viitor. Petreceți mai mult timp cu copiii pentru a îi supraveghea mai mult, mergeți împreună într-o călătorie, puteți vizita rudele dintr-un alt oraș sau petreceți timp la o cabană. Evitați disputele cu prietenii, nu vă certați de fapt cu nimeni. Altfel, noua stare de lucruri nu va fi ușor de gestionat. Mai mult, ocupați-vă de creșterea popularității personale ca să vă bucurați de lumea din jurul vostru. De asemenea, puteți experimenta sentimente ușoare față de cineva, puteți dezvolta hobby-uri, dar luați în calcul faptul că acest lucru vă poate afecta familia sau relațiile de afaceri.

Capricorn
Veți avea o perioadă foarte activă, iar motto-ul vostru ar putea fi “Cine se scoală de dimineață, departe ajunge”. Activi ați fost și săptămâna trecută, dar acum, cu o nouă forță, porniți iarăși la drum. Se pare că implicarea voastră va fi necesară și în treburile cotidiene și în lucruri mult mai importante personal pe termen lung. Și în prima și a doua variantă, vă sfătuiesc să nu trageți pătură pe voi și să nu vă ascundeți, să respectați principiul cooperării, al asistenței reciproce, dar și să nu căutați să faceți totul singuri. Astfel, această săptămână poate deveni un moment bun pentru a face față datoriilor, atât financiare, cât și morale. Prin urmare, încercați să vă păstrați promisiunile dacă le-ați făcut înainte!

Vărsător
Voi o să fiți probabil față-n față cu șefii sau cu autoritățile, veți putea schimba locul de muncă, iar odată cu schimbarea muncii, chiar și locul de reședință în unele cazuri, asta dacă nu cumva o să faceți naveta. Sentimental, pentru cei singuri, iubirea este acum strâns legată de prietenie. Simțiți o simpatie profundă pentru prietenii voștri, iar dintre ei se va evidenția cineva care va provoca furtună în sufletul vostru. Evaluând toate avantajele, posibil să vă îndrăgostiți unul pe altul. Sfătuiesc să țineți deocamdată ascunsă relația, deoarece, dacă ceilalți află despre asta, nu puteți evita invidia și bârfa. Dacă sunteți femeie, evitați o sarcină nedorită!

Peştii
Drumurile, oamenii din afară, partenerii îndepărtați și rudele apropiate vor juca un rol important în problemele trecutului, în afacerile actuale și punând bazele viitorului. Vă sfătuiesc să fiți mai diplomatici, atât cu colegii, cât și cu noii oameni care apar. Astfel, puteți evita certuri și scandaluri pe care sunteți tentați să le provocați. Ttrebuie să vă păstrați dreaptă coloana vertebrală și să priviți direct la cei care doresc să fie pe aceeași lungime de undă cu voi. Excursiile, pe aproape sau departe, vă vor ocupa tot timpul și întreaga atenție. Veți căuta noi oportunități în zonele îndepărtate, iar astfel, treptat, vă puteți schimba opiniile. Pentru ca noile teorii să aibă un impact semnificativ, întâlnirile voastre trebuie să fie cu profesori, cu străini și oameni de departe. Datorită noilor cunoștințe din afară, vă veți schimba pe voi înșivă și pe lumea din jurul vostru. Dorința de autoexprimare creativă poate împinge pe nativi să participe la diverse spectacole, să petreacă, să aducă la suprafață un talent artistic.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Bancul săptămânii: Când peştişorul de aur nu se pricepe la metafore
O pată de ruşine pe frontispiciul Liceului Teoretic „Grigore Antipa”
Ioan Rotundu
Execuţie în stil mafiot sau acţiune regulamentară?
Ioan Rotundu
Somaţie adresată primarului comunei Băluşeni
Jaf organizat asupra bugetului Primăriei Băluşeni
Ioan Rotundu
Moartea rânjeşte plăcut cu miros de tămâie şi agheasmă
Ioan Rotundu
Viceprimarul Delibaş aplică legea bâtei şi se exprimă buruienos
Ioan Rotundu
Moartea unui contrabandist de ţigări interpretată de cunoscători (II)
Ioan Rotundu
Dovezi ale corupției din poliție și justiție
Anunt angajare
Pescarul Nistor şi asociata sa Kashyap au pierdut lupta cu familia Popa
Comisarul de poliţie judiciară Stelian Stratulă a demontat minciunile lui Nistor
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă