Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Horoscop
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
37289
De la 07 Ianuarie 2003
111345936

Horoscopul săptămânii 2 - 8.05.022

  • 30 April 2022, 19:38
Berbec
Săptămâna aceasta te bucuri de intrarea lui Venus în zodia ta, așa că te poi aștepta la un mai mare interes pe care-l acorzi propriei tale persoane. Poți să faci o schimbare de look și vei observa că ai mai multă încredere în tine. De asemenea, ești și mai energizat ca până acum. În schimb, ai grijă la cheltuieli și la modul în care-și câștigi și administrezi banii. La acest capitol pot apărea surprize.

Taur
Tu ai parte de o conjuncție Soare-Uranus în zodia ta care poate aduce multe evenimente neprevăzute în viața ta. Fii adaptabil și nu te opune schimbărilor. Pe de altă parte, cu Venus, guvernatoarea ta, în Berbec, ai grijă la tendința de a intra în relații secrete sau cu parteneri care nu sunt disponibili, nici fizic și nici emoțional.

Gemeni
Săptămâna aceasta poți avea parte de niște întâlniri neașteptate cu trecutul, fie cu situații pe care le-ai mai trăit, fie cu foști parteneri. Niște secrete pot ieși acum la suprafață. Pe de altă parte, Venus te susține să-ți reactivezi viața socială, să iei cu prietenii și să cunoști oameni cu care să rezonezi. Poți fi interesat de noi proiecte.

Rac
Cu Venus în tranzit prin Berbec te bucuri de o mai bună înțelegere cu superiorii și pot veni șanse de progres profesional și de afirmare. Surprize plăcute pot veni din partea prietenilor sau poate din partea unor persoane influente. Este o perioadă în care te bucuri de popularitate și succes și poți să-ți schimbi niște planuri e viitor sau traiectoria unor proiecte.

Leu
Săptămâna aceasta ești mai curios, mai atras de lucruri noi, de studiu și nu este exclus chiar să te înscrii la un curs nou. Este recomandat de astre să faci asta, dat fiind că în sectorul carierei tale se petrece o conjuncțieSoare-Uranus care poate aduce schimbări neașteptate. Poate chiar tu ești cel care-și schimbă direcția profesională.
Fecioară
Este o perioadă în care ți se dau peste cap unele convingeri, credințe și principii de viață. S-ar putea ca evenimentele trăite să te pună pe o nouă direcție de evoluție și să te maturizeze. Pe de altă parte, Venus aduce multă pasiune în viața de cuplu, însă ai grijă la infidelitate. Dacă ești singur ai grijă să nu te implici în relații tabu sau aventuri fără viitor.

Balanţă
Săptămâna aceasta ai parte de intrarea lui Venus în sectorul relațiilor tale, așa că te poți aștepta la o armonizare a conexiuni cu partenerul de viață sau cu partenerii profesionali. Acest tranzit te face și mai competitiv și mai dornic de adrenalină în cuplu. Poți începe noi relații sau poți semna noi contracte. Grijă totuși la asocieri, la partaje, la credite și investiții financiare alături de alții.

Scorpion
Soarele și Uranus se întâlnesc în sectorul relațiilor tale și pot aduce multe situații neașteptate, schimbări bruște și neprevăzut. Fii mai deschis și adaptetază-te și la nevoile partenerului de viață sau ale colaboratorilor. Pe de altă parte, Venus te va ajuta să-ți îmbunătățești sănătatea, dar și să lucrezi cu mai mult drag și mai mult spor.

Săgetător
S-ar putea ca întâlnirea ditre Soare și Uranus să-ți aducă situații neprevăzute și schimbări bruște la locul de muncă. Poate de program, de sarcini sau poate vin colegi noi. Oricu, este recomandat să ai grijă și la sănătate. Pe de altă parte, tranzitul lui Venus prin Berbec îți deschide apetitul pentru distracții, flirt și aventuri. Te pți dedica mai mult unui hobby sau relației cu copiii. Cei singuri se pot îndrăgosti la prima vedere, dar la fe de repede s-ar putea să le și treacă.

Capricorn
Săptămâna aceasta ai parte de surprize sentimentale sau în relația cu copiii. Poate fi vorba de o aventură, un flirt, o idilă. Unii nativi se bucură de reușitele copiilor, însă este important să fie cu ochii pe acțiunile acestora. Venus în Berbec te ajută să-ți îmbunătățești relația cu membrii familiei și să aduci un suflu nou locuinței.

Vărsător
Săptămâna aceasta vei fi mai comunicativ, mai sociabil și mai dornic să te întâlnești cu prietenii. Poți negocia cu curaj și poți lua decizii îndrăznețe, dar nu te grăbi. Ești și mai dornic de plimbare și nu ar strica să ieși din casă mai des. Pe de altă parte, ai grijă la situații neprevăzute care vin din zona familiei sau care au legătură cu locuința. Unii nativi se pot muta în următoarea perioadă.

Peştii
Tu te bucuri de intrarea lui Venus în sectorul banilor, așa că te poți aștepta la șanse de creștere a veniturilor, dar și la cheltuieli mai mari, mai degrabă făcute din impulsivitate. Conjuncția Soarelui cu Uranus îți poate aduce vești neașteptate, informații care te uimesc și discuții care te surprind și îți pot da peste cap niște idei, decizii și raționamente.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Este, sau nu, corupt şeful Secţiei de Poliţie Rurală Hlipiceni?
Ioan Rotundu
Bancul săptămânii: Asta…, da surpriză!
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Acţiune comună a DNA şi DIICOT la Poliţia de Frontieră Rădăuţi Prut
Ioian Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă