Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Anunţuri
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Remember
Anchete
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
5183
De la 07 Ianuarie 2003
104643933

Horoscopul săptămânii 20 – 26.01.2020

  • 14 January 2020, 14:49
Pe data de 23 ianuarie 2020, Soarele va face un aspect tensionat cu Uranus din zodia Taur și în preajma acestei zile vom deveni foarte tensonați și agitați. Va trebui să avem grijă la impulsivitate pentru că vom simți nevoia de schimbare într-un anumit domeniu din viața noastră, dar va trebui să o facem într-un mod foarte responsabil. Nevoia de independență orientată greșit ne poate face să nu mai gândim rațional și echilibrat și astfel să greșim în alegeri și decizii.
Pe data de 24 ianuarie 2020 se va forma aspectul de Lună Nouă în aceeași zodie a Vărsătorului, aspect care va veni cu noi începuturi pentru fiecare semn zodiacal în parte. Aceste începuturi pot revoluționa viața noastră, ne pot pune pe o nouă direcție de mers, de aceea este foarte important să fim atenți la acțiunile noastre, mai ales că Luna Nouă formează aceleași aspecte tensionate cu Uranus.
Chiron, aflat în zodia Berbec, Micul Vindecător și Întețeleptul, ne va sprijini în aceste demersuri prin înțelepciune, însă noi va trebui să ne cunoaștem întocmai valoarea de sine pentru a nu exagera.
Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!19

Berbec
Cei născuți în zodia Berbec își vor canaliza energia către sectorul prietenilor și vor socializa mai mult ca niciodată. Noi relații de prietenie, inclusiv cu persoane importante care să-i ajute în ascensiunea profesioanlă, se pot lega acum. Planurile de viitor ale nativilor vor căpăta un sens nou acum, orizonturile li se vor lărgi și viziunea va începe să capete contur. Pot câștiga bani prin apartenența la noi grupuri, noi anturaje, prin noi proiecte îndrăznețe. Luna Nouă poate transforma o relație de prietenie într-o poveste de iubire, însă dorința de libertate și independență va rămâne constantă.

Taur
Noi începuturi legate de carieră se întrevăd pentru cei născuți în zodia Taur, însă nativii trebuie să aibă răbdare și să ia deciziile după multă o analiză realistă. Nu trebuie să se avânte în necunoscut, mai ales că pot fi tentați să-și dea demisia pentru a începe ceva pe cont propriu. Uranus se află în semnul lor, le guvernează cariera, iar prin aspectele de Lună Nouă formate întocmai în sectorul profesional, nativii ar putea avea parte de o surpriză neașteptată, deci trebuie să fie atenți și bine ancorați în realitate. S-ar putea să li se pregătească un proiect surprinzător.

Gemeni
Cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de noi începuturi legate de studii, străinătate, poate chiar să fie vorba de un loc de muncă peste hotare, însă chiar dacă nu se vor concretiza acum, deciziile vor fi luate în această perioadă. Nativii pot trece printr-un amplu proces de schimbare a mentalității, a filozofiilor de viață, iar acest aspect le va aduce mai multe independență și libertate în gândire. Este o șansă bună să învețe lucruri noi pe care să le aplice ulterior și care să-i ajute în carieră. Unii nativi pot planifica și pleca în călătorii, iar întoarcerea la credință și spiritualitate le va fi de bun ajutor pentru confortul psihic și emoțional.

Rac
Cei născuți în zodia Rac vor trece printr-o etapă de transformări interioare puternice, iar în urma acestora este posibil ca nativii să se simtă mult mai liberi și mai stăpâni pe sine. Intimitatea va căpăta o nouă vibrație și va fi un moment bun pentru reaprinderea pasiunii în cuplu. Cei singuri ar putea să dea curs unei pasiuni cu o persoană din anturaj, chiar din grupul de prieteni. În zona financiară ar putea avea parte de surprize, poate le revine o moștenire, poate se finalizează un proces, un partaj, însă nu este exclus ca partenerul de viață să-i susțină într-un proiect.

Leu
Cei născuți în zodia Leu ar putea avea parte de surprize și noi începuturi în zona parteneriatelor, fie că vorbim de parteneriate profesionale, fie că vorbim de partenerul de viață. Nu este exclus ca nativii să reia proiecte profesionale din trecut sau să dea o nouă șansă unei foste relații, însă în condițiile lor, cu o dorință mai mare de libertate și independență. Cei care încep acum noi relații vor fi atrași de parteneri nonconformiști și nu este exclus ca o aventură sexuală să se concretizeze într-o relație. În continuare vedem să fie vorba de persoane cunoscute prin intermediu locului de muncă sau într-un context profesional. O serie de nativi care se află în relații solide și de lungă durată pot fi ceruți în căsătorie acum.

Fecioară
Cei născuți în zodia Fecioară au parte de noi începuturi surprinzătoare legate de locul de muncă, de modul în care interacționează cu colegii și își desfășoară sarcinile și responsabilitățile profesionale. Pot primi vești și oferte din străinătate sau legate de un curs de dezvoltare profesională și ar fi bine să nu se dea înapoi de la a învăța lucruri noi pentru că toate se vor dovedi a fi în avantajul lor din punct de vedere al carierei. Nu este exclus să reia un proiect mai vechi. În dragoste este o perioadă excelentă pentru a consolida relația sau pentru a începe o nouă poveste de iubire, în cazul celor singuri.

Balanţă
Cei născuți în zodia Balanță au șansa de a începe o nouă poveste de dragoste, chiar cu o persoană din anturaj, cunoscută la locul de muncă sau prin intermediul prietenilor. Va fi vorba, cel mai probabil, de o atracție sexuală puternică și va depinde de ei dacă o păstrează la stadiul de aventură sau o concretizează în ceva serios. Totodată, își pot descoperi o pasiune sau un hobby și nu este exclus ca acesta să le aducă și bani. Nativii care sunt în relații de lungă durată ar putea lua decizia de a deveni părinți.

Scorpion
Cei născuți în zodia Scorpion își vor canaliza energia asupra familiei și locuinței. Noi începuturi cu surprize se vor contura în aceste sectoare de viață, iar acest aspect ar putea însemna că unii nativi, din dorința de libertate și independență, se mută de la părinți sau, pe de altă parte, nativii își schimbă domiciliul și se mută împreună cu partenerul de viață, își concentrează atenția către clădirea unui cămin, atât la propriu, cât și la figurat. În orice caz, vor avea parte de susținere din partea persoanei iubite. Pot primi vești legate de străinătate sau legate de carieră și se întrevăd rezolvări favorabile legate de acte, documente.

Săgetător
Cei născuți în zodia Săgetător pot avea parte de noi începuturi promițătoare legate de modul în care comunică cu cei din jur și acest aspect le poate aduce surprize în legătură cu actele, cu locul de muncă, cu activitățile comerciale și online. Unii nativi pot obține o diplomă sau, din contră, pot începe un curs, pot învăța ceva nou. Familia îi va sprijini în demersurile întreprinse, inclusiv financiar. Pe de altă parte, pot primi vești din străinătate sau pot planifica o călătorie. Cei care-și caută un job se pot angaja acum.

Capricorn
Cei născuți în zodia Capricorn au parte de noi începuturi legate de sectorul financiar. Nativii au ocazia să-și îmbunătățească veniturile din activități creative sau prin exploatarea unei pasiuni, unui hobby. De asemenea, parteneriatele de afaceri, asocierile și colaborările sunt o altă modalitate de a-și crește bugetul în această perioadă. În plan sentimental, nativii au șansa să reaprindă pasiunea în cuplu, însă dacă sunt singuri ar putea fi atrași de o aventură sexuală.

Vărsător
Cei născuți în zodia Vărsător au parte de noi și remarcabile începuturi, având în vedere că Luna Nouă se formează întocmai în semnul lor, pe casa personalității. Prin aspectele cu Uranus, planeta adevărului și guvernatoarea lor, pot ieși acum la suprafață o serie de nedreptăți la care nativii au fost supuși la locul de muncă sau în parteneriate profesionale. Acest aspect are legătură înclusiv cu partenerul de viață și cu familia, cu locuința, cu căminul. Dacă în ultima perioadă au stat retrași, iată că de acum vor dori să iasă în față și să lupte pentru drepturile lor și pentru libertatea lor.

Peştii
Este o perioadă de mare sensibilitate, dar și de curaj pentru cei născuți în zodia Pești. Nativii s-ar putea retrage în carapace, s-ar putea interioriza acum pentru a vedea ce este în neregulă cu ei, unde greșesc în abordările sentimentale și profesioanle. Pot comunica destul de agresiv cu cei din jur și ar fi bine să nu spună chiar tot ce gândesc. Surprize pot să apară legate de trecut, poate vor relua un dialog cu o persoană sau poate își vor reanaliza profund niște acțiuni și decizii deja luate. Oricum, vor simți din plin nevoia de a se desprinde de ceea ce a fost și în acest demers vor fi ajutați de credință, rugăciune și spiritualitate.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Legile privind intervenția polițiștilor se schimbă de astăzi:
Care sunt noile reguli de legitimare și control corporal, când pot intra agenții într-o locuință și cum se prezumă săvârșirea unei acțiuni violente
Sancţiuni penale dulci şi materiale aspre pentru „regii păcănelelor”
Ioan Rotundu
nvitatie la eveniment: Unirea Principatelor Romane
Modernizarea transportului cu tramvaiul la Botoșani NU este influențată de anularea, la București,
a licitației privind achiziția de vagoane noi
Cazonul prefect Colbu face praf legislaţia administraţiei publice
Ioan Rotundu
Răspunsul lui Orban întrebat dacă vor crește pensiile cu 40% din septembrie:
„Nu e 100% asta. Banii sunt prevăzuți, dar depinde cum evoluează economia” / Alocațiile dublate dacă sunt bani
Bancul săptămânii: Educaţie cu subînţeles
Epigrama săptămânii
Ioan Mamaische
Lumea lu Rotundu Politistul contestat
Presa'n gura lu' Rotundu: Emisiunea din 17.01.2020
Ce ticăloşii mai pune la cale infractorul Florin Ţurcanu?
Ioan Rotundu
Presa`n gura lu` Rotundu: Emisiunea din 24.01.2020
Un drept la replică analizat „informativ”
Ioan Rotundu
Nicolae Pisoski, personajul cheie în alegerea lui Cuza ca domnitor
Contribuţii botoşănene la înfăptuirea Unirii Principatelor Române
Ce preţ s-a pus pe capul lui Mărăndel, şeful BIPI din IJP Botoşani
Ioan Rotundu
Lumea lu Rotundu Ziua Unirii la Dorohoi
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă