Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Administraţie
Horoscop
Umor
Reportaje
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
4497
De la 07 Ianuarie 2003
114834129

Horoscopul săptămânii 20 – 26.02.2023

  • 18 February 2023, 16:27
Berbec Vei avea parte de o săptămână grozavă pe toate planurile. Lucrurile merg foarte bine la locul de muncă și ajungi în atenția tuturor datorită eforturilor tale. Ideile tale au impact asupra companiei în care lucrezi, așa că vei avea parte de foarte multe beneficii în perioada următoare. Este posbil ca săptămâna aceasta să cunoști o persoană care îți va schimba perspectiva asupra vieții. Astrele spun că este un moment potrivit pentru a începe o nouă relație, așa că ar trebui să îi dai o șansă persoanei respective.

Taur
Săptămâna aceasta este plină de reușite și ai șansa să cunoști oameni noi, care te avor ajuta să te dezvolți pe toate planurile. Îți dorești să faci foarte multe lucruri zilele următoare, iar ambiția și motivația te ajută să atingi succesul. Ești foarte energic, iar începutul primăverii aduce un nou început și pentru tine. Pozitivitatea ta îi va molipsi pe cei din jur, iar astrele îți recomandă să nu te abați de la drumul pe care ai pornit, deoarece vei avea parte de multe surprize.

Gemeni
Zilele următoare vei încerca să pui în practică toate ideile care te pot ajuta să atingi performanța la locul de muncă. Ești conștient de abilitățile tale, dar și de lucrurile la care te pricepi cel mai bine, așa că nu te vor afecta prea mult comentariile răutăcioase. Chiar dacă vei trece și prin momente mai dificile, nu uita că totul se întâmplă cu un motiv și la finalul zilei vei rămâne cu lecții prețioase.

Rac
Vei avea parte de o săptămână agitată, deoarece vei fi solicitat la o mulțime de evenimente. Din nefericire pentru tine, toate acestea implică și anumite cheltuieli, așa că astrele îți recomandă să ai mare grijă cum îți gestionezi bugetul. Chiar dacă apropiații vor avea nevoie de tine, vei reuși să găsești un echilibru între responsabilități și lucrurile pe care le faci pentru alții. De asemenea, zilele următoare ai putea să te confrunți cu niște probleme de sănătate mai vechi. Cel mai bine ar fi să nu le mai ignori, deoarece este posibil să se agraveze. .

Leu
Săptămâna aceasta devine mai clar care este următorul tău scop, așa că ești gata să muncești mai mult pentru a demonstra de ce ești în stare. Dacă te gândeai să faci anumite schimbări în ceea ce privește cariera, astrele spun că este un moment potrivit pentru a căuta noi oportunități. Chiar dacă îți dorești să ai succes, nu trebuie să ignori ceea ce simți. Atunci când oboseala își face simțită prezența, cel ami bine ar fi să iei o pauză.
Fecioară
Începutul primăverii aduce schimbări în viața ta. Chiar dacă vei avea parte de o săptămână destul de stresantă la locul de muncă, beneficiile vor apărea destul de repede în plan financiar. Ești foarte creativ, iar proiectele tale se bucură de un real succes. Pentru munca pe care ai depus-o în ultima perioadă, nu ar trebui să fii surprins dacă ți se va oferi un post mai bun. Ești pregătit pentru o nouă etapă din viața ta, așa că e timpul să fii curajos și să mergi înainte orice s-ar întâmpla. .

Balanţă
Săptămâna aceasta știi exact cum să schimbi lucrurile în favoarea ta și cum să te faci remarcat. Chiar dacă te afli într-o perioadă plină de schimbări, reușești să îți găsești echilibrul, astfel înât să ai parte de o mulțime de beneficii. Îți palce să te înconjori de oameni care au mai multă experiență decât tine în domeniul în care activezi, iar zilele următoare vei avea foarte multe lucruri de învățat. Toate aceste noi perspectiev îți avor asigura o lună prosperă și productivă, dar și multe surprize.

Scorpion
În prima parte a săptămânii ești foarte productiv și încerci să pui în practică ideile care îți vin. Atunci când ai un obiectiv în minte, nu te ferești de muncă și ești gata să faci orice pentru a reuși. Fiind atât de implicat, ai tendința să neglijezi persoanele din viața ta, precum și respinsabilitățile de acasă, așa că cea de-a doua parte a săptămânii ți-o vei elibera pentru a pune la punct și acest lucruri. Nu îți dorești să rămâi în urmă cu nimic, așa că zilele următoare, organizarea este punctul tău forte.

Săgetător
După o perioadă destul de grea, poți să te mândrești cu roadele muncii tale. Ești foarte fericit, deoarece, deși ți-a fost greu, nu te-ai dat niciodată bătut. Faci parte dintre cele mai puternice zodii și toată lumea te va felicita pentru curajul și rezistența ta. În a doua parte a săptămânii, astrele spun că este posibil să ai parte și de alte surprize, așa că fii atent la ce se întâmplă în jurul tău. De asemenea, este indicat să petreci mai mult timp cu cei dragi și să te realxezi.

Capricorn
Poți să te bucuri, deoarece săptămâna aceasta astrele te protejează de orice lucru rău care ți s-ar putea întâmpla. Norocul este de partea ta, așa că dacă îți doreai să faci ceva, dar îți era prea teamă, acum este momentul. Te simți foarte bine în această perioadă și ai curajul necesar pentru a-ți asuma anumite riscuri. Nu te îngrijora, deoarece lucrurile se vor întoarce în favoarea ta și vei avea parte de o mulțime de beneficii în viitor.

Vărsător
Săptămâna acesata reușești să gestionezi cu succes problemele care apar în viața ta. Cel mai afectat sector va fi cel financiar, însă vei face față cu succes. Chiar dacă va fi greu, nu îți pierzi optimismul și încrederea, iar acest lucru nu te va împiedica să dai același randament la locul de muncă. A doua parte a săptămânii este despre dragoste, iar timpul petrecut cu persoana iubită te va face să uiți momentele dificile și să capeți speranță.

Peştii
Zilele următoare vor fi foarte productive, așa că vei face progrese în orice proiect în care ești implicat. Colegii sunt impresionați de eforturile pe care le depui și vor încerca să se implice în ceea ce faci. Chiar dacă apreciezi ajutorul, de data aceasta vei avea mare grijă la oamenii din jurul tău pentru a nu repeta greșelile în trecut. Începi primăvara în forță, iar acest lucru îți va aduce o mulțime de beneficii.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Ce se întâmplă când şoferul se ridică peste volan ca să fie ministru
Ioan Rotundu
De ce n-au avut apă la robinet cei din satul Ichimeni
Ioan Rotundu
Mă rog Marelui Arhitect să i se împlinească dorinţa!
Ioan Rotundu
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Bancul săptămânii: Inspiraţie preventivă
Român din diaspora, campion la concursurile de drift,
poartă mereu steagul României pe mașina sa
Urmează dezvăluiri care, dacă se vor adeveri, sunt şocante
Ioan Rotundu
Ce susţin ştiutorii, ce spune directorul Melniciuc
Ioan Rotundu
Scurtă continuare pentru
Botoșanii de ieri și de azi
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă