Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Economic
Horoscop
Umor
Reportaje
Publicitate
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
34176
De la 07 Ianuarie 2003
92435221

Horoscopul săptămânii 20 – 26.04.2020

  • 23 April 2020, 22:10
Evenimentul astrologic major al săptămânii 20 – 26 aprilie 2020 este Luna Nouă care se perfectează în zodia Taur pe data de 23 aprilie 2020 și care anunță noi începuturi atât pentru nativii acestui semn zodiacal, cât și pentru ceilalți, în diferite domenii de viață. Întreaga săptămână stă sub proaspătul ingres al Soarelui în zodia Taur, care ne aduce spirit practic, stabilitate și statornicie, loialitate, dar și senzualitate și sentimente frumoase, dorința de confort și de a ne bucura de plăcerile vieții. Pe de altă parte, ne poate face mai rigizi și mai încăpățânați, dar și mai geloși, mai posesivi în relațiile cu cei din jur.
Un alt eveniment remarcabil al săptămânii se petrece pe data de 25 aprilie și reprezintă retrogradarea lui Pluton în zodia Capricorn, un aspect care vine să ne testeze capacitatea de a ne transforma la nivel profund, interior, care ne cere să ne reevaluăm atașamentele, să de recâștigăm puterea personală, dar și să ne revizuim modul în care o impunem altora, modul în care ne manifestăm autoritatea. Este posibil ca mulți dintre noi să traversăm perioade de criză, perioade de pierderi și suferință, însă acestea sunt menite să ne întărească și să ne dea puterea necesară pentru a ne regenera frumos, drept, corect, moral și integru. Va fi mai puternic resimțit de nativii din zodia Scorpion și Capricorn.
Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!19

Berbec
Cei născuți în zodia Berbec își vor canaliza energia pentru a face bani, pentru a-și îmbunătăți veniturile în perioada imediat următoare, și pot avea noi șanse și oportunități în acest sens, unele absolut neașteptate. Sectorul financiar este foarte important pentru aceștia și sunt sfătuiți să facă niște calcule foarte atente pe termen lung, să fie responsabili în cheltuieli și să investească mai mult în propria lor persoană, însă din punct de vedere al studiului, al cunoașterii, al dezvoltării personale. Pot fi foarte avantajați ulterior de ceea ce au învățat acum. Atenție, totuși, la surprizele care pot veni în acest domeniu și care sunt greu de anticipat cât vor fi pozitive și cât negative. Prudența și cumpătarea sunt esențiale!

Taur
Cei născuți în zodia Taur au parte de o săptămână foarte impactantă având în vedere că Luna Nouă se petrece în semnul lor și le deschide noi orizonturi, le aduce noi oportunități personale, financiare și profesionale. Mulți nativi pot începe o nouă etapă în viața lor, însă sunt sfătuiți să fie foarte atenți la fiecare pas pe care îl fac pentru că nu le vor lipsi surprizele. În timp ce unii se pot îndrăgosti la prima vedere, alții pot rupe o relație care nu mai funcționează. În timp ce unii pot câștiga bani, alții pot pierde. În timp ce unii se pot angaja, alții își pot da demisia. Unii Tauri s-ar putea întoarce la o carieră mai veche sau ar putea folosi în prezent ceva ce au dezvoltat profesional în trecut, mai ales dacă este vorba de un curs, de o diplomă.

Gemeni
Cei născuți în zodia Gemeni sunt testați la capitolul fidelitate și ar trebui să fie foarte atenți ce vorbesc, când vorbesc și cu cine vorbesc, mai ales în mediul online, unde o conversație, un flirt poate fi descoperit. Posibil ca o situație din trecut să le revină în minte și să-i obsedeze, o persoană să le revină în viață, niște amintiri să le provoace trăiri puternice. Este o perioadă bună pentru reconectare cu prietenii și pentru dialoguri cu aceștia. Pot fi o cale prin care să-și adune înțelepciune pentru viitor, indiferent de vârsta pe care o au. Unii nativi pot face planuri îndrăznețe de călătorii ulterioare și pot stabili itinerarii. Unele mentalități și principii pot fi acum analizate de nativi, ba chiar pot avea insomnii din cauza gândurilor multiple și a frământărilor, poate chiar a fricilor..

Rac
Cei născuți în zodia Rac își vor canaliza energia către prieteni și nativii pot reuși în perioada asta să-și consolideze acele relații bazate pe sinceritate și încredere. Posibil să existe și tensiuni și rupturi dacă au fost mințiți sau păcăliți de cei din anturaj. Luna Nouă la va aduce noi începuturi în acest sector de viață și, totodată, poate veni cu noi proiecte pe care să le pună în aplicare sau, cel puțin, să le contureze sprijiniți fiind de prieteni, de cineva din anturaj sau de persoane mai în vârstă. În plan sentimental nu este exclus să apară o persoană care să le incite simțurile, iar în cuplu poate fi vorba de tensiuni care apar din cauza banilor, însă, totodată, și de o mare pasiune care poate consolida relațiile de lungă durată..

Leu
Cei născuți în zodia Leu pot avea parte de surprize remarcabile în sectorul profesional. Nu este exclus ca unii nativi să-și schimbe cariera, funcția, sau să înceapă un proiect nou, să intre într-o nouă colaborare, poate chiar cu o persoană din străinătate, care să le aducă inclusiv beneficii financiare. Au șansa să-și îmbunătățească imaginea, să se pună mai mult în evidență. În relațiile sentimentale unde aspirațiile și idealurile partenerilor nu corespund pot apărea rupturi, iar în cele unde acestea rezonează și planurile sunt comune pot apărea consolidări. Cei singuri ar putea fi atrași de o persoană cunoscută prin intermediul profesiei sau chiar un coleg de muncă.

Fecioară
Cei născuți în zodia Fecioară își vor canaliza mare parte din energie pentru a înțelege și descifra niște filozofii, mentalități, un sistem de gândire și de valori. De asemenea, pentru a studia, pentru a cerceta, pentru a învăța ceva nou care să le aducă și beneficii financiare pe viitor și, de ce nu, poate o altă direcție profesională, un alt loc de muncă. Mulți nativi pot învăța o limbă străină sau pot aplica pentru un job în străinătate sau se pot înscrie la cursuri online, pot obține o diplomă, un atestat.

Balanţă
Cei născuți în zodia Balanță s-ar putea să simtă nevoia să-și consolideze o poveste de iubire, să o transforme în altceva, în ceva mai mult decât o simplă aventură. Trăirile interioare vor fi puternice, intense și nu este exclus ca cei singuri să se îndrăgostească în această perioadă, să dezvolte o pasiune pentru cineva. Pe de altă parte, nativii îți vor canaliza mare parte din energie pentru a rezolva o situație financiară care privește o moștenire, un bun material deținut împreună cu alții. Se anunță noi începuturi financiare, însă nu este momentul unei investiții, cât mai degrabă al consolidării uneia deja făcute. Unele Balanțe vor descoperi că își pot valorifica propriile resurse și pot transforma o pasiune în sursă de venit..

Scorpion
Cei născuți în zodia Scorpion au parte de multe surprize și răsturnări de situație în relații, în cuplu, în căsnicie. Posibil ca unii nativi să rupă relații, să discute despre divorț, însă în cazurile în care lucrurile merg bine și pot decide să-și construiasc un cămin alături de partener. Oricum, se întrevăd noi începuturi în sectorul relațional, iar acestea pot să aducă inclusiv noi parteneriate și colaborări, poate chiar un nou loc de muncă sau renegocierea unor sarcini și responsabilități la actualul loc de muncă. Profesional vorbind sunt tensiuni, însă cu diplomați și o bună capacitate de negociere le pot face față. Pluton, guvernatorul lor va retrograda, și le poate aduce stări interioare mai puțin plăcute, le poate scoate la suprafață frici și temeri și le poate afecta capacitatea de comunicare cu ceilalți, în sensul că-i va forța să se întoarcă mai mult spre ei înșiși, să se interiorizeze. Este, în continuare, o perioadă a transformărilor pentru mulți nativi.

Săgetător
Cei născuți în zodia Săgetător își vor canaliza toată energia asupra locului de muncă și nu este exclus ca unii nativi să-și schimbe jobul, iar cei care-și căutau de lucru să se angajeze. Noi începuturi pot apărea în acest sens și s-ar putea chiar să-și descopere un talent din care să scoată bani. Comunicarea în cuplu poate fi destul de tensionată și pot apărea conflicte, în schimb din punct de vedere al sănătății, nativii sunt plini de viață și au putere de muncă, sunt perseverenți și statornici în îndeplinirea obiectivelor..

Capricorn
Cei născuți în zodia Capricorn pot avea parte de noi începuturi în sectorul sentimental, iar cei care formează un cuplu pot simți nevoia să-și consolideze povestea de iubire. Posibile surprize în acest sector de viață pe care nativii să trebuiască să le integreze. Unii își pot descoperi noi pasiuni, noi abilități pe care să se gândească cum să le monetizeze. Se întrevăd tensiuni în familie sau într-o situație care implică locuința, casa. S-ar putea ca odată cu retrogradarea lui Pluton să fie încercați de niște sentimente ciudate, frustrante, copleșitoare și o serie de frici să se reactiveze. Către finele săptămânii pot primi vești destabilizatoare, neplăcute.

Vărsător
Cei născuți în zodia Vărsător își vor canaliza atenția și energia asupra familiei și asupra locuinței, însă atenție că tot aici pot apărea și surprizele și de preferat ar fi să fie atenți în negocieri, tranzacții și investiții imobiliare. Noi începuturi pot apărea în relația cu părinții și, deși tensionate, multe relații se pot închega acum, se pot consolida. Posibil ca acolo unde au fost conflicte mai vechi să apară și împăcarea. Se întrevăd cadouri sau beneficii materiale de la rude. Comunicarea în general pate fi tensionată și mulți vor prefera să tacă decât să arunce vorbe dureroase.

Peştii
Cei născuți în zodia Pești sunt amprentați în această săptămână pe comunicare și mulți nativi vor simți nevoia să vorbească cu cei din jur mai mult, să se destăinuie și astfel unele relații se pot consolida. Perioadă bună pentru învățare, dar mai ales pentru a sedimenta informația. Cei care susțin discursuri publice, în online, pot fi surprinși de rezultat. Oricum, întreaga perioadă pot primi vești surprinzătoare, pot avea idei inedite despre cum să facă bani, cum să-și îmbunătățească veniturile și pot relua legătura cu persoane din trecut. De evitat deplasările către finele


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni
Festivalul "Floare Albastră" a fost anulat
Lumea lu’ Rotundu va transmite slujba de Înviere de la Schitul Balş
Bancul săptămânii: Ce-a vrut vulpea şi ce-a înţeles iepueraşul
atrenul săptămânii
Manifestările huliganice ale familiei Voiniciuc
Ioan Rotundu
De la Botosani la Verona TuriştiiI
Lumea lu Rotundu Slujba de Înviere la Schitul Balş
Concurență popească la Copălău
Felicitare Primăria Coţuşca
Felicitare Primăria Călăraşi
Felicitare Primăria Copălău
Felicitare primarul comunei Păltiniş
Felicitare Primăria Ungureni
Felicitare S.C. Microbuzul SRL Botoşani
Felicitare Primăria Bucecea
Felicitare PNŢ-CD Botoşani
Felicitare OT PNL Botoşani
Felicitare Primăria Rădăuţi Prut
Felicitare deputat PNL Cristian Achiţei
Felicitare Primăria Ibăneşti
Felicitare Jurnalul
Felicitare CLM şi primarul Cătălin Flutur
De la Veneţia anului trecut la coronavirusul acestui an
Ioan Rotundu
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă