Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Anunţuri
Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Anchete
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
38349
De la 07 Ianuarie 2003
103386622

Horoscopul săptămânii 20 – 26.06.2022

  • 11 June 2022, 13:51
Berbec
Berbecii își vor canaliza atenția către casă și familie. Pot rezolva situații ce țin de gospodărie, de la reparații la renovări, sau la mutări. În plus, își vor îmbunătăți abilitățile de comunicare și negociere și vor fi mai dornici de interacțiune cu prietenii. Po să lege noi prietenii și relații profesionale.

Taur
Taurii vor avea susținere în comunicare în perioada următoare și pot face negocieri avantajoase, cu atât mai mult cu cât și Venus, guvernatoarea lor, le va activa sectorul financiar. Pot avea idei bune despre cum să-și eficientizeze munca și să-și crească veniturile. Unii nativi pot primi o creștere salarială.

Gemeni
Gemenii se bucură din plin de intrarea lui Venus în zodia lor. Vor da dovadă de un farmec aparte, vor cuceri și se vor preocupa să-și îmbunătățească look-ul. În plus, vor beneficia de o mai mare încredere în ei înșiși și reușesc să-și îmbunătățească sănătatea. Soarele le va lumina sectorul banilor și energia lor se va canaliza în această direcție. Grijă la cheltuielile pe fond emoțional.

Rac
Racii se bucură din plin de energia Soarelui care le va tranzita zodia. Vor fi determinați să-și atingă niște obiective, să depășească niște temeri și starea de sănătate se va îmbunătăți. În plan sentimental, trecutul îi poate răscoli sau poate fi vorba de unele regrete pe care le au. Cei singuri sunt sfătuiți să evite relațiile ascunse.

Leu
Leii s-ar putea să se simtă mai obosiți, să aibă nevoie de mai multă odihnă și să se preocupe de îmbunătățirea stării de sănătate. Prietenii îi scot din casă și vor socializa cu plăcere, ba chiar pot cunoaște oameni noi. Profesional, se bucură de popularitate și pot aduce îmbunătățiri proiectelor în care sunt implicați.
Fecioară
Fecioarele au parte de o perioadă cu accent pe zona profesională. Se pot face remarcate, se pot evidenția prin idei și pot veni cu strategii de atingere a unor obiective Se implică în proiecte de grup și pot cunoaște persoane noi, care să le inspire și să le schimbe orizonturile, mentalitatea și principiile de viață.

Balanţă
Balanțele au toate șansele să se facă remarcate și să-și atingă niște obiective profesionale sau, cel puțin, să facă pași în aceste direcții. Totodată, pot alege să se înscrie la un seminar, să învețe ceva nou, sau pot pleca într-o călătorie. Nu este exclus să cunoască o persoană de altă naționaltate care să le atragă.

Scorpion
Scorpionii sunt cu gândul la călătorii și pot căuta oferte, pot rezerva bilete sau poat chiar își fac bagajul. Financiar, pot face investiții avantajoase, pot obține un credit sau bun material. În plan sentimetal se bucură de mai multă pasiune și viața de cuplu se va îmbunătăți. Cei singuri ar trebui să evite pasiunile ascunse și relațiile tabu.

Săgetător
Săgetătorii sunt preocupați de latura relațională. Cei singuri vor fi mai dornici de aventuri sentimentale și mai greu se vor bloca într-o poveste de dragoste. Cei care au deja partener vor fi interesați să-și îmbunătățească conexiunea cu acesta. Viața de cuplu intră într-o etapă mai bună. De asemenea, profesional pot semna un contract mult dorit.

Capricorn
Capricornii se bucură de intrarea Soarelui în sectorul relațiilor și își vor canaliza mare parte din energie pentru a-și îmbunătăți viața de cuplu sau pentru a obține un contract, o colaborare. Cei singuri pot dezvolta pasiuni ascunse. Starea de sănătate se va îmbunătăți, iar la locul de muncă , găsesc soluții să-și crească productivitatea.

Vărsător
Vărsătorii se vor focusa pe muncă în perioada următoare și vor observa că au energie în toate activitățile întreprinse. În plus, îi susține starea de sănătate, iar dacă resimt neplăceri, acum le pot trata mai ușor. Cu Venus în tranzit prin sectorul iubirii, își consolidează o poveste de dragoste, iar dacă sunt singuri, se pot aștepta ca în viața lor să intre o persoană specială.

Peştii
Peștii au parte de intrarea Soarelui în sectorul iubirii lor și vor avea o mai mare poftă de viață și energie pentru distracții. Cei singuri se pot îndrăgosti, iar în cuplu nu este exclus să apară un copil. Totodată, au susținerea astrelor să-și îmbunătățească comunicarea cu familia și să se preocupe de înfrumusețarea locuinței.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Bancul săptămânii: Evreul şi prostituata
Cacealmaua lui Heiuş privind impozitarea „şmecherilor”
Ioan Rotundu
Bătaia de joc practicată de angajaţii Nova Apaserv la adresa abonaţilor
Ioan Rotundu
Pitorac şi barca pandemiei
Ioan Rotundu
Primăria Mihai Eminescu - Comunicat de presă
“Ameninţările” lui Macaleţi puse în practică de Federovici
Ioan Rotundu
La pomul lăudat Vatra să nu te duci cu maşina, doar cu sacoşa
Ioan Rotundu
Festivalul "Floare Albastră" - istoric
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă