Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Horoscop
Umor
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
12135
De la 07 Ianuarie 2003
120748776

Horoscopul săptămânii 20 -26.11.2023

  • 12 November 2023, 14:41
Berbec Ar putea exista un joc de putere la serviciu. Cineva încearcă să te forțeze să-ți asumi responsabilitatea pentru ceva care nu este al tău. Aceasta este oportunitatea ta de a-ți folosi abilitățile de negociere, mai degrabă decât de a înfrunta această persoană. Statutul tău social primește un impuls. S-ar putea să ai mai mulți admiratori pe rețelele de socializare sau ai putea primi o recenzie strălucitoare de la un client. Steaua ta se ridică mai sus.

Taur
Când vine vorba de o relație de dragoste, unul dintre voi vrea să fie la conducere. Dar asta o poate face pe cealaltă persoană să se simtă vulnerabilă și de aceea vei auzicuvântul „nu”. Pentru a restabili această relație, este timpul să împarți puterea. MPoți găsi ajutor pentru o problemă legată de educația ta sau de școala copilului tău. Ai ocazia să întâlnești alți părinți entru a discuta despre o strategie.

Gemeni
S-ar putea să dai peste câteva informații uimitoare care îți schimbă întreaga perspectivă asupra stresului, obiceiurilor alimentare sau a dozei minime eficiente de exerciții fizice. Ai putea fi foarte entuziasmat de această descoperire. Ești gata să împărtășești aceste informații tuturor celor pe care îi întâlnești. Vrei să-ți reorientezi eforturile pentru a scăpa de datorii sau pentru a-ți crește substanțial economiile. Te-ai putea simți motivat să-ți pui prosperitatea personală foarte sus pe lista priorităților.

Rac
Din punct de vedere emoțional, s-ar putea să fii mai susceptibil acum la privirea persistentă sau la mângâierea blândă a cuiva. S-ar putea să te întâlnești cu un partener de afaceri sau un coleg care îți oferă o oportunitate. Acest lucru este probabil în afara zonei tale de confort, dar s-ar putea dovedi ceva substanțial. În același timp, s-ar putea să fii precaut cu privire la sursa acestor informații. Va fi nevoie de mai multe investigații înainte de a fi de acord.

Leu
Ar putea exista o mică dinamică de putere în familie. Una dintre rudele tale ar putea dori să aibă mai mult control asupra situațiilor și se simt vulnerabile. S-ar putea să fie nevoie să intervii și să aduci toată lumea la un acord. Poți fi diplomatul familiei. Ar putea fi o grabă de ultim moment la serviciu. S-ar putea să fii foarte ocupat și posibil să lucrezi peste program. Este, de asemenea, posibil să faci munca a două persoane.

Fercioară
Puterea ta de exprimare este foarte puternică astăzi. Acesta este un moment bun pentru a lua legătura cu persoane influente pentru a-ți exprima punctul de vedere sau pentru a stabili o întâlnire pentru mai târziu, în cursul acestei luni. Vocea ta poate fi auzită. S-ar putea să te gândești la o nouă investiție, poate una care nu este tipică. S-ar putea să te simți gata să faci un pas îndrăzneț, dar acesta este un moment bun pentru a verifica din nou faptele și cifrele.

Balanţă
Ai puterea de a rezolva o situație. Acest lucru ar putea fi legat de un credit sau de o neînțelegere cu privire la bani. Membrii familiei ar putea dori să-i ajuți cu planuri de vacanță, logistică sau sfaturi. S-ar putea să-ți ceară un sfat pentru o situație dificilă.

Scorpion
Poți fi vocea autorității. Oamenii vor să-ți audă părerea sau îți caută înțelepciunea. Aceasta este o zi bună pentru a-ți posta gândurile online sau pentru a preda un curs. Poți să-ți parcurgi lista de lucruri de făcut. Trimiți e-mailuri, obții contracte semnate. Ești gata să ajungi la destinație.

Săgetător
O practică spirituală zilnică îți poate întineri sufletul și s-ar putea să te conectez deplin la această practică. S-ar putea să fi făcut asta de ceva vreme, dar are o semnificație mai mare pentru tine acum. Ai putea fi foarte încântat că ai atins o piatră de hotar importantă. Afacerea ta ar putea atinge un record de vânzări sau ai putea primi un comision mai mare.

Capricorn
Unul dintre cei mai puternici prieteni ai tăi îți oferă un cadou. Aceasta ar putea fi o oportunitate legată de cariera ta sau de o pasiune. Ai putea ține un discurs. S-ar putea să fii pe scenă cu un microfon în mână. Este posibil să participi la un eveniment important. Sau ai putea cânta un solo cu grupul tău. Vocea ta poate fi auzită tare și clar.

Vărsător
Poți conduce lumea, sau cel puțin întâlnirea ta de birou. Ai fost felicitat pentru realizările tale. Lucrezi în cooperare cu Universul. Primești mesajele și informațiile despre care ai întrebat de ceva vreme. Îngerii tăi sunt vocali și ghizii tăi te iau de mână. Conectază-te cu echipa ta spirituală.

Peşti
Lucrurile merg destul de bine. Sau s-ar putea să aștepți oaspeți sau să faci o călătorie cu avionul, trenul ori mașina. Ai putea face o muncă importantă pentru o organizație de caritate și ajuți la colectarea de donații. Interacționezi cu beneficiarii acestei organizații de caritate și ai putea avea câteva momente cu adevărat emoționante.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Catrenul săptămâniib
Ioan Mamaische
Bancul săptămânii: Cuvântul luii Nastratin
Dosare penale judecate în stil „festina lente”
Ioan Rotundu
Sărăcia lui Şoptică şi lupta lui Ciolacu cu evaziunea fiscală
Ioan Rotundu
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă