Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Reportaje
Pamflet
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
17151
De la 07 Ianuarie 2003
97455230

Horoscopul săptămânii 21 – 27 iunie 2021

  • 12 June 2021, 19:42
Berbec
Profesional, aveți ocazia de a vă consolida autoritatea, a arăta abilități organizatorice, astfel încât orice formă de cooperare va avea succes.Dacă sunteți angajator, este bine să recrutați noi angajați, să vă extindeți afacerile și conexiunile personale, să faceți excursii și să vă angajați în activități intelectuale.A doua jumătate a săptămânii va fi mai tensionată, puteți fi atrași în conflicte, intrigi și probleme ale altor oameni, iar asta vă va distrage de la propriile obiective. Deveniți mai vulnerabili, mai sensibili, predispuși la empatie, așa că insensibilitatea și grosolănimea altcuiva poate răni. Acest lucru poate afecta relațiile cu cei dragi. Rămâneți mai curând departe de companiilor zgomotoase și reduceți comunicarea pentru o vreme! Financiar, dacă vă feriți să împrumutați de la prieteni, lucrurile vor merge acceptabil. Ar mai fi un pericol și anume atitudinea voastră frivolă față de bani. În ceea ce privește viața personală, aici se așteaptă schimbări pozitive în bine. Așa că, bucurați-vă de dinamica de care ați dus lipsă mult timp!

Taur
Este posibil să fiți forțați să căutați surse suplimentare de venit. Vestea bună este că această căutare va avea succes după 19 încolo. Puteți schimba locul de muncă, vă lansați în noi proiecte, implementați acele idei pe care le-ați tot întors de mult timp. Este foarte probabil ca cineva din mediul vostru să vă submineze autoritatea din cauza invidiei, așa că nu ar trebui să fiți prea sinceri și să vă lăudați cu realizările voastre. Fiți discreți și precauți! Vă sfătuiesc totuși să fiți prudenți la drum și la activitățile sportive! Orice exces poate dăuna grav sănătății. Săptămâna va aduce lucruri ascunse la suprafață, dar asta va contribui la o conștientizare referitoare la calea pe care trebuie să o alegeți pentru a înainta.

Gemeni
Până pe 23 iunie veți fi sociabili și activi, dar pot apărea dificultăți din cauza autorităților, așa că ar trebui să corelați toate acțiunile, toate capacitățile, ba să mai și cereți sfaturile altora. Nu porniți noi proiecte și nu vă angajați în investiții! Orice activități din această perioadă sunt ineficiente și nu vor da rezultatele așteptate sau vor necesita mai mult efort și cheltuieli decât vă așteptați. Zona financiară e de asemenea sub lupă pe zona taxelor, impozitelor sau ratelor, acolo veți fi sub controlul autorităților probabil și nu veți avea voi putere totală de decizie. După 23, situația se va schimba, va trebui să vă limitați la bani, căci circumstanțele vor obliga să faceți asta. Efectuarea alegerilor corecte va fi vitală în arena financiară, unde sunt prevăzute oportunități de investiții atractive și interesante la orizont. Va fi nevoie să le cântăriți bine de tot, căci ele-s riscante și încă nu veți ști asta. Recomand să vă concentrați asupra muncii individuale. Contactați colegii numai atunci când este necesar și nu aveți încredere în promisiuni!

Rac
Afacerile de familie captează atenția, iar partenerii, în loc de sprijin și ajutor, vor aduce probleme în plus și anxietate. Greșelile, iluziile, slăbirea atenției și a memoriei nu sunt excluse. Poziția prea dură și fără compromisuri în relațiile cu ceilalți poate fi un motiv pentru înghețarea relațiilor, inclusiv a relațiilor de dragoste. Plus că da, vă puteți confrunta și cu necinstea partenerilor, cu înșelăciune și egoism din partea lor. Trebuie să vă gândiți cu atenție la comportamentul lor și să solicitați asistență juridică la timp pentru a face față eventualelor pierderi. O perioadă mai favorabilă vine spre sfârșitul săptămânii, dar și atunci, un exces de energie poate aduce o creștere a agresivității, a intoleranței, atât din partea celorlalți, cât și a voastră.

Leu
Acesta este un moment bun pentru a discuta planuri, perspective, călătorii și experiențe noi. Singurul avertisment ar fi să nu mergeți prea departe forțând nota și să nu manipulați murdar pe către alții! În caz contrar, reputația va avea de suferit. Dacă întâlnirile ar fi pregătite insuficient, contractele și documentele executate incorect, precum și problemele personale ar fi rezultatul unor acțiuni eronate, atunci se pot ivi tensiuni și stări de anxietate. În a doua jumătate a perioadei, ciuliți urechile deoarece cineva din mediul apropiat vă poate împiedica planurile, profita de eșecuri și submina poziția. Conflictele, disputele pot provoca sentimente puternice și transformări spirituale. În această perioadă, relațiile afective ajung într-un impas. În carieră sunt posibile schimbări cauzate de eșecul unor planuri, de încetarea acordurilor de afaceri sau conflicte cu superiorii. Poate că veți putea neutraliza consecințele acestor necazuri în weekend, care se va dovedi mai calm și mai stabil. Luați în considerare ideea că ar putea veni o stare apăsătoare, în urma unor situații dificile care necesită decizii și acțiuni radicale.

Fecioară
Această a doua parte a lunii iunie vine cu schimbări și reforme care dau planurile peste cap. În același timp,un nivel scăzut de energie face greu de depășit problemele importante și responsabile. Sugerez amânarea lor dacă se poate. Trebuie acționat mai curajos, mai meticulous și cu pași mici, mai ales că unele proiecte nu vor fi realizate din cauza lipsei de fonduri sau a experienței. Plus că forțele și mijloacele pot fi direcționate greșit, ducând la iluzii, conflicte, izbucniri de agresivitate. Puteți atunci experimenta resentimente și dezamăgiri afective. Nu întotdeauna oamenii apropiați vă vor împărtăși îndoielile și temerile. De asemenea, această perioadă nu este propice călătoriei, căci vă puteți confrunta cu situații periculoase și cheltuieli neplanificate. Abia sâmbătă nivelul energiei se va mai recupera, dar nu în totalitate. Mai pot apărea conflicte, dezacorduri, neîncredere, situații care pot complica relațiile cu ceilalți.

Balanţă
Nu ar trebui să intrați într-un conflict deschis în familie în primele 3 zile, ci să permiteți evenimentelor să se stabilizeze. Va fi foarte dificil să faceți însă asta în relațiile cu cei dragi. În carieră, veți putea găsi stabilitate și satisfacție, va crește profitul, puteți fi promovați, puteți implementa planuri ambițioase. Săptămâna vine spre final cu multe rezolvări ale contradicțiilor anterioare, cel mai probabil se va ajunge la un compromis. Ambițiile vor crește și veți stabili obiective înalte. În același timp,prietenia bună cu șefii și oamenii influenți va contribui la avansarea în carieră. Va fi foarte important să vă aflați într-un mediu frumos, în relații armonioase cu ceilalți, să arătați bine,astfel încât să fiți apreciați nu numai pentru treaba bine făcută, ci și pentru personalitatea strălucitoare,moralitatea și talentele pe care le aveți. Oricum, va fi greu să țineți toată situația sub control. Această perioadă este tensionată și poate duce la divorțuri sau la revizuire radicală a relațiilor. Nu recomand încheierea de contracte, efectuarea unor achiziții mari, împrumutul de bani și, în plus, atenție la sănătate!.

Scorpion
Deși se ivesc încurcături, puteți primi de la parteneri nu numai aprobarea, ci și sprijinul material și utilizați acest lucru inclusiv pentru a elimina greșelile la completarea documentelor.Nu veți avea timp de odihnă căci circumstanțele externe vă vor obliga să vă dedicați sută la sută muncii. Din fericire, aveți suficientă putere. Nu același lucru se poate spune despre fondul psiho-emoțional care va suferi din cauza stresului constant și a supraîncărcării. Pentru a minimiza consecințele neplăcute a tot ceea ce se va întâmpla, mizați pe abilitățile diplomatice, pe capacitatea de a păstra tăcerea la timp și nu încercați a vă impune propria opinie altora! Este foarte probabil ca să fiți obligați să plecați într-o călătorie de afaceri, pentru a purta negocieri care să vă determine poziția în domeniul profesional. Din când în când, permiteți-vă să vă lăsați distras de griji și să vă relaxați în compania celor dragi, căci va fi important!

Săgetător
Pot apărea probleme și dificultăți la încheierea contractelor și la finalizarea proiectelor începute anterior. Financiar se pot ivi pierderi, ba chiar ar trebui să vă feriți de furturi posibile. Nici ultimele 3 zile nu sunt strălucite, căci se pot acutiza bolile, conflictele, litigiile, iar relațiile afective se pot complica. În ciuda faptului că tot ce înseamnă material va fi o prioritate, este interzis să ignorați necesitatea dezvoltării spirituale. Gândiți-vă la modul în care vă puteți schimba în bine, stabiliți-vă un obiectiv specific și depuneți eforturi pentru a-l atinge. Canalizați energia disponibilă în direcția corectă, începeți să studiați ceea ce vă interesează mult timp, de exemplu, filosofia sau religia. Acest lucru vă va permite să uitați de problemele de sănătate pentru o vreme, mai ales că ele nu vor fi totuși atât de grave, dar nici de neglijat și tratat după ureche.

Capricorn
Manipularea conștiinței celorlalți va ajuta la utilizarea corectă a capacităților partenerilor pentru a rezolva problemele. Aceasta este o perioadă bună pentru consolidarea relațiilor, pentru semnarea acordurilor, pentru dezvoltarea de planuri strategice comune. Până pe 20 vin probabil probleme profesionale și interne, a căror soluție va necesita atenție și costuri materiale. Acest timp nu este potrivit pentru lansarea de noi proiecte, pentru negocieri, deoarece multe se vor schimba și va trebui să vă adaptați condițiilor. Sunt posibile greșeli, lipsa de înțelegere reciprocă cu colegii, probleme urgente asociate cu sarcini suplimentare sau obligația de a prelua sarcinile altora. După 21 iunie va fi mai favorabil, se mai rezolvă chestiuni financiare, mai crește profitul. Dar asta până pe 23, căci apoi va crește agresivitatea, egoismul, intoleranța, iar astea pot complica dialogul și capacitatea de a ajunge la un acord. Afectiv, cei singuri pot cunoaște o persoană înteresantă, dar e esențial să scadă din pretenții și să fie mai toleranți. Medical, puteți avea probleme , căci forma fizică nu e prea bună. Nu ignorați semnalele de alarmă ale corpului!

Vărsător
Primele 2 zile se pot dovedi a fi armonioase și dinamice. Trebuie să vorbiți, să vă prezentați ideile, să vă încercați mâna în proiecte mari și serioase, să vă angajați în activități independente și să nu vă temeți de responsabilitate. În schimb, în perioada de după, energiile devin dizarmonice și va trebui să depuneți mult mai multe eforturi pentru a obține rezultate. Comunicarea dintre oameni va fi mai tensionată și mai expansivă, succesele altora vor enerva sau vor provoca nedumerire. Veți descoperi fără să vreți părțile negative și întunecate ale oamenilor și vă veți întrista. Problemele financiare există și ele, ba chiar cu un partener se ajunge la judecată poate în instanță. Va trebui să vă evaluați în mod realist capacitățile, să nu participați la conflicte, să ascultați vocea intuiției și opinia unor oameni mai experimentați și competenți. Vitalitatea corpului poate slăbi și ceva va submina autoritatea. Acest lucru poate zdruncina încrederea și relațiile loiale. Grijă la încăpățânare!

Peştii
Nu ar trebui să intrați într-un conflict deschis în familie în primele 3 zile, ci să permiteți evenimentelor să se stabilizeze. Va fi foarte dificil să faceți însă asta în relațiile cu cei dragi. În carieră, veți putea găsi stabilitate și satisfacție, va crește profitul, puteți fi promovați, puteți implementa planuri ambițioase. Săptămâna vine spre final cu multe rezolvări ale contradicțiilor anterioare, cel mai probabil se va ajunge la un compromis. Ambițiile vor crește și veți stabili obiective înalte. În același timp,prietenia bună cu șefii și oamenii influenți va contribui la avansarea în carieră. Va fi foarte important să vă aflați într-un mediu frumos, în relații armonioase cu ceilalți, să arătați bine,astfel încât să fiți apreciați nu numai pentru treaba bine făcută, ci și pentru personalitatea strălucitoare,moralitatea și talentele pe care le aveți. Oricum, va fi greu să țineți toată situația sub control. Această perioadă este tensionată și poate duce la divorțuri sau la revizuire radicală a relațiilor. Nu recomand încheierea de contracte, efectuarea unor achiziții mari, împrumutul de bani și, în plus, atenție la sănătate!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul săptămânii: Dispariţie misterioasă
Traian Popa continuă războiul cu directorul DSVSA Botoşani
Ioan Rotundu
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Democraţia liberală şi lupta pentru putere
Ioan Rotundu
De ce tac cei de la DIICOT Buzău?
Zoe Zlata, Ioan Rotundu
Vameşul moldovean Radu Movilă are 3 dosare. Ai noştri niciunul
Zoe Zlata, Ioan Rotundu
Caz cutremurător de violenţă a bunicului asupra nepoatelor
Ioan Rotundu
Ludovic Orban, Ceauşescul democraţiei liberale postdecembriste
Ioan Rotundu
De ce li s-au muiat picioarele procurorilor de la DIICOT Buzău
Zoe Zlata, Ioan Rotundu
Un excelent reportaJ despre spiritualitatea botoşăneană
Primarul Dresleucă şi poliţistul Hurmuz chefuiesc pe îndelete
Ioan Rotundu
Liberalilor botoşăneni le-a venit mintea la cap
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă