Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Editorial
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
16314
De la 07 Ianuarie 2003
93927998

Horoscopul săptămânii 22 - 28.octombrie 2018

  • 21 October 2018, 13:17
Berbec
În prima parte a săptămânii cei născuți în zodia Berbec se preocupă de îmbunătățirea sectorului financiar și vor avea parte de ocazii pentru a demara noi proiecte alături de partenerii de afaceri, însă vor trebui să-și dea tot interesul pentru a le obține. Persoana iubită le va fi alături în toate aceste demersuri și, în plus, Luna Plină le va aduce ocazia de a-și dubla veniturile obținute din muncă proprie, totodată, de a finaliza un proiect și de a culege roadele muncii. Relația de dragoste va cunoaște o ascensiune în ceea ce privește zona sexuală, unde Soarele va “incendia” cu razele sale benefice sectorul intim.

Taur
În prima parte a săptămânii, cei născuți în zodia Taur se preocupă de relația de cuplu și de parteneriatele de afaceri pe care le au în plină desfășurare. Toenția nativilor se va concentra pe îmbunătățirea dialogului cu colaboratorii și pe demararea noilor proiecte. Totodată, energia Soarelui le poate aduce posibilitatea de a întâlni noi parteneri în aceste două segmente de viață. Aspeată atctul cel mai important al săptămânii este Luna Plină care se formează întocmai în semnul lor, pe casa personalității, activând, totodată, și axa partenerială. Este momentul să-și schimbe atitudinea și să încheie acele relații care nu-i mai satisfac din niciun punct de vedere. În ceea ce privește strict zona sentimentală, există și varianta ca nativii să culeagă roadele unor demersuri pe care le-au făcut până acum în relație, aspect care poate fi pozitiv sau negativ, în funcție de fiecare Taur în parte.

Gemeni
În prima parte a săptămânii, cei născuți în zodia Gemeni își vor concentra toată atenția pe sectorul profesional, unde vor avea ocazia să rezolve sarcini într-un mod înțelept și să se facă apreciați de cei din jur. Nativii vor da dovadă de multă forță psihică și putere de muncă. Energia Soarelui le va lumina sectorul sănătății și o serie de probleme cu care s-au confruntat până acum își vor găsi rezolvarea sau simptomele se vor ameliora considerabil. Este important ca toate aceste demersuri în vederea îmbunătățirii sănătății să fie făcute până la Luna Plină, iar în preajma acestei zile să nu se suprasolicite absolut deloc. Astrul ceresc le va activa niște gânduri mai vechi, le va aduce în prezent niște evenimente recente peste care au trecut prea ușor și nativii vor fi forțați la introspecție și meditație, urmând să ia niște decizii care să-i ajute în evoluția personală, dar și profesională ulterioară.

Rac
În prima parte a săptămânii, cei născuți în zodia Rac își vor da tot interesul pentru a îmbunătăți relația cu persoana iubită. Nativii singuri pot avea șansa de a cunoaște o persoană care să-i incite și să înceapă o nouă poveste de dragoste, însă trebuie să aibă grijă, deoarece totul se poate transforma într-o simplă aventură. O serie de nativi vor beneficia de energia Soarelui pentru a-și pune în valoare calitățile artistice și pot începe să creeze. Luna Plină le poate aduce ocazia de a-și face noi cunoștințe alături de care să demareze proiecte de viitor, însă le poate favoriza și încheierea unei etape în relația cu un prieten. Dacă au fost dezamăgiți, Racii pot pune punct fără remușcări..

Leu
În prima parte a săptămânii, cei născuți în zodia Leu își vor concentra atenția pe rezolvarea problemelor care țin de locuință, iar cei care avea în plan o schimbare de domiciliu, acum vor lua decizia. Energia Soarelui le va dinamiza relația cu membrii familiei și multe discuții importante, dar și acțiuni care privesc părinții, rudele foarte apropiate, pot avea loc acum. Este momentul rezolvării unor conflicte în această direcție. Luna Plină le aduce ocazia să se pună în evidență la locul de muncă, să încheie un capitol și să culeagă roadele. O serie de nativi pot avansa în carieră sau își pot schimba statutul, funcția, totul fiind în strânsă legătură cu imaginea pe care și-au creat-o până acum.

Fecioară
În prima parte a săptămânii, cei născuți în zodia Fecioară, dau dovadă de o capacitate excepțională de comunicare, iar dialogul cu cei din jur va cunoaște o ascensiune favorabilă care-i poate ajuta pe nativi să obțină tot ceea ce-și doresc de la aceștia. Vor exista șanse de a lega noi relații, de prietenie sau profesionale, care pe viitor să se dovedească de bun augur. Luna Plină le va aduce ocazia de a se remarca prin schimbarea unor valori și principii de viață, astfel încât să poată evolua mai ușor. Este momentul să reia o discuție cu o persoană aflată în străinătate și să pună la cale o călătorie. Unii nativi pot încheia niște studii și pot trece la nivelul următor, în timp ce alții pot relua niște studii abandonate.

Balanţă
În prima parte a săptămânii, cei născuți în zodia Balanță se preocupă de îmbunătățirea veniturilor și se dedică unor activități extra care le pot aduce sume frumoase de bani. Pot primi bonusuri și prime la salariu, însă nu trebuie să se bazeze doar pe acestea dacă-și doresc o situație financiară echilibrată. Totodată, nativii pot fi tentați să cheltuie peste măsură și sunt sfătuiți să aibă grijă la buget. Luna Plină se formează tot într-un sector financiar și Balanțele au ocazia să primească niște bani din moșteniri, din speculații financiare sau dobânzi. Cei care au afaceri pot încheia o etapă cu partenerii și pot culege roadele unor demersuri financiare.

Scorpion
Cei născuți în zodia Scorpion au parte de tranzitul Soarelui întocmai în semnul lor, pe casa personalității, aducându-le nativilor toată energia de care au nevoie pentru a se pune în evidență, pentru a se face remarcați și apreciați de cei din jur. Scorpionii vor deveni mai comunicativi, mai veseli si mai bine dispusi. Luna Plină se formează în Taur, în sectorul relațiilor și parteneriatelor profesionale, prin urmare le aduce ocazia să încheie o etapă, dar și să demareze alta nouă. O serie de nativi pot pune condiții severe partenerului de cuplu pentru a mai continua relația, în timp ce alții pot culege roadele unor proiecte și pot demara altele noi. Cei care vor să înceapă o nouă relație trebuie să nu se grăbească deoarece acum Venus, guvernatoarea Taurului și planeta iubirii, este încă retrogradă întocmai în semnul lor și va fi până la finele lunii.

Săgetător
În prima parte a săptămânii, cei născuți în zodia Săgetător vor fi forțați de energia Soarelui să-și reanalizeze unele evenimente din viață, unele decizii. Nativii se vor interioriza, vor medita și vor căuta să vindece răni, să înlăture frustrări și nemulțumiri pentru a-și îmbunătăți viața. O serie de secrete pot ieși la iveală în această perioadă. Luna Plină le aduce ocazia nativilor să încheie o etapă în zona profesională, să culeagă roadele și să demareze alte proiecte. O serie de nativi își pot schimba locul de muncă. Totodată, sunt sfătuiți să aibă mai multă grijă la sănătate, să nu se suprasolicite și să nu abuzeze de medicamente.

Capricorn
În prima parte a săptămânii, cei născuți în zodia Capricorn se preocupă intens de punerea pe roate a unor proiecte și se vor folosi din plin de energia Soarelui pentru a-și atinge scopurile în acest sens. Relațiile de prietenie intră într-o zonă bună, acceptabilă și nativii se pot asocia cu cei din anturaj pentru a demara planuri de viitor, fie împreună cu aceștia, fie sprijiniți de aceștia. Luna Plină se formează în Taur, pe casa iubirii, și le poate aduce ocazia nativilor Capricorn să încheie o poveste de dragoste care nu mai funcționează. Sunt sfătuiți să lase în urmă trecutul și să pășească cu mai multă încredere în viitor. O serie de nativi pot începe o nouă poveste de dragoste, însă trebuie să aibă grijă, deoarece s-ar putea să nu fie ceea ce și-au dorit sau să se transforme într-o scurtă aventură, având în vedere că Venus, planeta iubirii și guvernatoarea Taurului, este încă retrogradă până la finele lunii.

Vărsător
În prima parte a săptămânii, cei născuți în zodia Vărsător își dau tot interesul să facă lucrurile să meargă în toate aspectele care vizează zona profesională și se vor folosi din plin de energia Soarelui pentru a reuși, pentru a obține o funcție, pentru a-și negocia statutul. Oportunitățile vor veni din mai multe direcții, cu atât mai mult cu cât Jupiter, Marele Benefic al zodiacului, le este alături în același sector profesional. Luna Plină aduce încheierea unei etape, culegerea roadelor, dar și noi începuturi în tot ceea ce vizează locuința și familia. Nativii trec la alt nivel în relația cu părinții sau pot avea ocazia de a-și schimba, renova, vinde sau cumpăra o casă.

Peştii
În prima parte a săptămânii, cei născuți în zodia Pești pot primi vești din străinătate și își fac planuri de călătorie în acest sens. O serie de nativi se vor folosi de energia Soarelui pentru a începe niște cursuri în afara țării, în timp ce alții își vor dori să studieze noi domenii și vor lua atitudine vizavi de acest aspect. Nativii trebuie să aibă grijă ca deciziile luate acum să nu fie influențate de o pasiune pentru o persoană, deoarece nu vor aduce nimic bun, mai ales că Venus, planeta iubirii, este retrogradă în aceleași sectoare unde se află și Soarele. Luna Plină le vine în sprijin celor care vor să studieze la distanță, iar pe de altă parte, poate aduce ocazia încheierii unor cursuri de perfecționare desfășurate de nativi și culegerea roadelor. O nouă etapă se poate deschide în relația cu rudele.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


A ieşit de la Cotroceni mai puternic decât a intrat
Ioan Rotundu
Parlamentul European va vota pe 14 noiembrie rezoluția privind statul de drept din România
S-a înfiinţat Asociaţia Scriitorilor Botoşăneni „Mihai Eminescu”
Cine sunt cei 17 „nemuritori”
Trăim vremurile descrise de Sadoveanu în „Zodia cancerului”
Ioan Rotundu
La ce ne mai putem aştepta bun de la Iohannis?
Ioan Rotundu
Catrenul săptămînii
Ioan Mamaische
Bancul săptămânii: Examen dificil
Lumea lu Rotundu Centenarul Unirii - Vorniceni
Tănase s-a trezit doar o clipă din dulceagul somn aducător de prosperitate
Ioan Rotundu
Vorniceni, comuna unde oamenii şi animalele pot muri de sete
Ioan Rotundu
Presa-n gura lu ' Rotundu: Emisiunea din 19.10.2018
Cum îşi umileşte UPC-ul clienţii
Ioan Rotundu
Lumea lu' Rotundu:Centemarul Unirii - Darabani
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă