Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Anunţuri
Editorial
Administraţie
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Anchete
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
21639
De la 07 Ianuarie 2003
93809834

Horoscopul săptămânii 23 – 29.03.2020

  • 21 March 2020, 21:31
Aspectul major și impactant al acestei perioade este Luna Nouă din zodia Berbec, care se va perfectă pe data de 24 martie 2020 și care va aduce noi începuturi pentru fiecare semn zodiacal în parte. Aceste noi începuturi vor fi legate de modul în care ne manifestăm autoritatea, de modul în care ne raportăm la propria persoană, de modul în care ne punem în valoare. Se deschid noi drumuri, luăm frâiele în mână și punem lucrurile în mișcare. Fiecare zodie va fi impactată într-un anume sector de viață și acolo vor începe să se miște lucrurile.
Pe data de 23 martie 2020 se formează două aspecte astrologice importante, demne de a fi consemnate. Pe de o parte, este vorba de sextilul dintre Venus, planeta iubirii, aflată în zodia Taur și Neptun, planeta viselor, aflată în zodia Pești. Ambele planete se află în domiciuliul lor și sunt extrem de puternice, iar acest aspect benefic dintre ele revarsă asupra noastră multă inspirație, creativitate, chef de relaxare, mult romantism, dorința de a fi mai aproape unul de celălalt, dorința de a ne face cunoscute sentimentele și trăirile. Ne putem îndrăgosti mai ușor acum, putem seduce mai ușor, avem tendința de a ne ridica partenerul pe un piedestal, de a-l idealiza. Pe de altă parte, putem fi mai generoși cu cei aflați la nevoie, putem avea idei bune despre cum să facem bani, cum să ne protejăm veniturile, având în vedere contextul social cu care ne confruntăm în această perioadă. Țineți cont că acest aspect are și un mare minus. Poate favoriza cheltuielile, aș spune pe lux, dar în acest caz mă rezum la cumpărături de care nu avem nevoie și care ne pot aduce găuri majore în buget. Taurul, Balanța și Peștii pot fi cei mai impactați de acest aspect.
Al doilea aspect care merită menționat este conjuncția dintre Marte, planeta acțiunii, și Pluto, planeta transformărilor, ambele aflate în Capricorn. Acest aspect va aduce o mare explozie în fiecare dintre noi, o trezire a unor impulsuri latente, dorința de adrenalină, pasiune sexuală, iar obsesiile se pot amplifica. Dacă la nivel individual pot apărea despărțiri și rupturi, care să aducă cu sine regenerare, dorința de control și manipulare, la nivel național pot apărea provocări majore legate de autoritatea în stat, lupte pentru putere, abuz de putere, agresiuni, atacuri, de asemenea, manipulări, iar acestea devin cu atât mai apăsătoare cu cât ne aflăm într-o situație delicată și dificilă din cauza epidemiei de coronavirus. Trebuie să avem mare grijă la manifestări și atitudini. Berbecul, Scorpionul și Capricornul vor fi cele mai impactate zodii de acest aspect.
Pe data de 28 martie se formează un aspect minunat între cei doi Benefici ai zodiacului, un trigon între Venus, planeta iubirii și a banilor, din Taur și Jupiter, planeta progresului și a expansiunii, din Capricorn. Ei bine, va fi un sfârșit de săptămână încărcat de optimism, de bucurie, de armonie, de sentimente mărețe. Vom fi dornici să începem noi relații, să dăm frâu liber sentimentelor, să explorăm noi senzații, noi modalități de a face bani, vom dori să prosperăm, să facem progrese în dragoste și carieră, să ne afirmăm în aceste zone. Este o perioadă bună pentru consolidarea relațiilor, atât intime, cât și profesionale, pentru îmbunătățirea imaginii și mai ales a veniturilor. Zodiile care se vor bucura din plin de acest aspect vor fi Taurul, Balanța, Săgetătorul și Capricornul.
La o zi distanță, Venus va face un aspect benefic de trigon cu Pluto, iar sentimentele noastre vor căpăta o profunzime aparte, vom seduce cu ușurință, atracțiile sexuale vor deveni puternice, vom avea parte de magnetism și riscăm să ne lăsăm ispitiți. Vom trăi intens acest sfârșit de săptămână și ne poate aduce transformări remarcabile în dragoste, dar și în carieră. Atenție la tendința de a fi geloși, posesivi, autoritari în relații sau la tendința de a călca strâmb. Tentațiile vor fi mari, dar și riscurile la care ne expunem vor fi pe măsură. Zodiile cele mai impactate vor fi Taur, Balanță, Scorpion, Capricorn.
Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!19

Berbec
Cei născuți în zodia Berbec au parte de o săptămână remarcabilă, atât în plan personal, cât și profesional. Cu Luna Nouă care se formează în semnul lor, acești nativi reușesc să demareze o serie de acțiuni pe care le-au gândit și planificat până acum. Mulți Berbeci vor face bani acum, vor ieși în față, se vor afirma și se vor face cunoscuți, vor reuși prin forțele proprii să-și câștige independența. Este vorba de noi începuturi în viața lor, mai ales că Marte le este guvernator și este implicat într-un proces transformator ce ține de imaginea lor și de sectorul profesional.

Taur
Nici pentru cei născuți în zodia Taur veștile nu sunt mai rele. Nativii au parte de acestă Lună Nouă în sectorul subconștientului și al trecutului, și este omentul să lase în spate ceva ce nu-i mai reprezintă și-i ține pe loc. Probleme de sănătate, frici și temeri se vor dizolva în această perioadă și nativii vor fi foarte determinați să înceapă o nouă relație, poate cu cineva din mediul academic, sau poate cu o persoană străină. De asemenea, pot demara acțiuni care să vizeze noi studii, pot începe să învețe sau să predea ceva și astfel își pot îmbunătăți veniturile. O serie de filozofii și principii de viață pot trece printr-un proces transformator. Se cere mai multă atenție la relații pentru că există și riscul de ruptură, dar și riscul de a înșela. Prudență la acele aventuri care se nasc din pasiune bruscă.

Gemeni
Cei născuți în zodia Gemeni au parte de Luna Nouă și de noi începuturi în sectorul prietenilor și al planurilor și proiectelor de viitor. Nativii pot lega noi relații, chiar de dragoste, însă există și riscul de a se întoarce în trecut, la o persoană cu care au avut o poveste de iubire, însă totul se poate să se rezume la o simplă aventură. Din punct de vedere financiar există șansa de a intra în posesia unei sume de bani dintr-o colaborare, sau de a intra în posesia unei moșteniri, de a primi aprobarea pentru un credit.

Rac
Cei născuți în zodia Rac au parte de noi începuturi profesionale, având în vedere că Luna Nouă se formează în sectorul carierei. Nu este exclus ca și situația financiară să se îmbunătățească în urma acestei situații sau poate punând în aplicare un plan pe care-l au, demarând un proiect. Poate fi vorba de schimbarea locului de muncă, a domeniului de activitate și ajutorul poate veni prin intermediul prietenilor sau al partenerului. Atenție mai mare la relațiile de lungă durată, la căsătorii unde pot apărea rupturi și divorțuri, lupte pentru putere și autoritate.

Leu
Cei născuți în zodia Leu vor avea ocazia acum să demareze fie un proiect care vizează mediul academic, fie legat de străinătate sau poate se vor înscrie la noi cursuri și vor învăța lucruri noi care să-i propulseze în carieră. Profesional vorbind aspectele sunt foarte bune și este posibil să fie avansați în funcție, să obțină diplome care să le schimbe statutul și cei care-și caută un loc de muncă vor avea șansa mari să se angajeze acum. Atenție la manifestarea autorității și la sănătate. Nu este momentul imprudențelor..

Fecioară
Cei născuți în zodia Fecioară vor avea parte de noi începuturi legate de finanțe, mai ales dacă este vorba de bani deținuți împreună cu partenerul de viață sau cu terți, de moșteniri, partaje. Posibil ca unele Fecioare să dea curs unor aventuri ascunse. Se pot naște idile cu persoane străine sau cunoscute la un curs, seminar, în mediul online, într-o călătorie. Un alt aspect demn de luat în calcul este posibilitatea acestor nativi de a face bani dintr-o pasiune, dintr-un hobby. Creativitatea va fi la cote înalte și inspirație va fi din belșug, trebuie doar să o folosească.

Balanţă
Cei născuți în zodia Balanță au parte de Luna Nouă întocmai în sectorul relațiilor, iar acești nativi au șanse mari să înceapă o poveste de iubire sau să-și consolideze povestea actuală, poate chiar să se aducă în discuție căsătoria. Acest aspect este benefic și din punct de vedere profesional pentru că poate aduce noi colaborări, noi asocieri. Pe de altă parte, nativii pot intra în posesia unei moșteniri, unei sume de bani, unui bun de patrimoniu. Atenție la conflictele din familie care pot degenera!

Scorpion
Cei născuți în zodia Scorpion au parte de Luna Nouă în sectorul muncii și al sănătății și poate aduce situații noi la care nativii vor trebui să se adapteze. Accentul perioadei va cădea pe dragoste și cei singuri pot cunoaște pe cineva prin intermediul internetului, în timp ce nativii care au o relație deja o pot consolida puternic prin comunicare sinceră și dialog deschis, prin declarații de dragoste și gesturi romantice. Nu sunt excluse conflictele, dar acestea sunt necesare în procesul transformării. Atenție la deplasări și negocieri de contracte, de parteneriate. Se pot lega noi asocieri profitabile.

Săgetător
Cei născuți în zodia Săgetător au parte de noi începuturi sentimentale odată cu perfectarea aspectului de Lună Nouă. Nativii singuri pot începe o poveste de iubire, iar cei care se află deja într-o relație ar face bine să muncească mai mult la consolidarea ei. Legat de bani, locul de muncă le poate aduce oportunități financiare, mai ales că Jupiter, guvernatorul lor, se află pe o casă financiară, dar nu este exclus să apară și cheltuieli pe măsură. Starea de sănătate se va îmbunătăți în această perioadă.

Capricorn
Cei născuți în zodia Capricorn au parte de noi începuturi legate de casă și familie. Posibil ca în acaestă perioadă nativii să renovexze sau reamenajeze locuința, să petreacă mai mult timp cu cei dragi. Sunt aspecte care indică posibilitatea de a începe o nouă relație, cu o persoană cunoscută pe internet sau cu care comunică foarte bine, sau de a trăi intens o aventură, o poveste de dragoste deja existentă sau cu o persoană din trecut. Atenție la modul în care este manifestată autoritatea, puterea și posesivittaea pentru că pot exista exagerări.

Vărsător
Cei născuți în zodia Vărsător pot descoperi la această Lună Nouă noi posibilități de comunicare sau de studiu, de învățare. Unii nativi pot da interviuri online, pot susține negocieri în mediul virtual sau pot da examene. Trecutul este prezent în viața lor, nativii se pot gândi la acțiuni pe care le-au făcut, la decizii luate și pot reuși să se vindece de frici, anxietăți, panici. Familia și intimitatea căminului îi poate ajuta să treacă peste această perioadă mai ușor. Starea de sănătate se va îmbunătăți către finele săptămânii.

Peştii
Cei născuți în zodia Pești au parte de formarea aspectului de Lună Nouă întocmai în sectorul financiar, iar acești nativi pot avea idei foarte bune despre cum să-și îmbunătățească și să-și protejeze veniturile. Prin comunicare, comerț pot reuși să-și îmbunătățească situația, iar cei care au planuri în acest sens pot avea surpriza că sunt și profitabile. O poveste de dragoste poate lua naștere cu o persoană din cercul de apropiați sau cunoscută prin internet. Poate fi vorba inclusiv de o dragoste la prima vedere. Cei care sunt într-o relație vor reuși să o consolideze, vor face declarații mărețe și vor fi foarte romantici, sensibili, sentimentali.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul săptămânii: Îngrihorări pentru noaptea nunţii spulberate de mireasă
Presa'n gura lu' Rotundu: Emisiunea din 20.03.2020
Lumea lu rotundu De la Botosani la Verona - Invierea I
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Prea multă nebulozitate în jurul moşierului Tudorel Toader
Ioan Rotundu
Plafonarea preţurilor, o metodă comunistă golită de conţinut
Ioan Rotundu
Trista experienţă politică a lipitorului de afişe Chiteală
Ioan Rotundu
Cine destructurează corupţia i8nstalată în Poliţia Oraş Ştefăneşti?
Ioan Rotundu
Cum au jumulit soţii Vaipan veniturile sălii de sport
Ioan Rotundu
: Restricțiile de circulație devin obligatorii / Am decis să folosim și Armata
ANAF recomandă interacțiunea la distanță cu unitățile fiscale
Coronaviruşi şi mizeria morală a politicienilor şi preoţilor
Ioan Rotundu
Cum a blocat poliţistul Vaipan activitatea primăriei şi şi-a salvat naşul de la omor prin imprudenţă
Ioan Rotundu
Ticăloşiile Guvernului Orban pe fond de coronaviruşi
Ce-au făcut coronaviruşii dintr-un fost militar pe submarin izolat acasă
Ioan Rotundu
Tupeul soţilor Vaipan, contrabandistul Başagă şi profesorii umiliţi şi timoraţi
Ioan Rotundu
Primarul din Mileanca boicotează acţiunile de combatere a coronaviruşilor
Ioan Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu: Emisiunea din 27.03.2020
TELE'M BT: Dosarul zilei . Cristian Roman, şeful Cabinetului prefectural
Urmărit pentru a fi omorât de către interlopii din Poliţia Ştefăneşti
Primarul oraşului, Florin Buţura, m-a avertizat asupra pericolului care mă paşte
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă