Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Editorial
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Publicitate
Anchete
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
14713
De la 07 Ianuarie 2003
122900362

Horoscopul săptămânii 24 – 30.06.2019

  • 23 June 2019, 11:48
Berbec In aceste zile vedeti lumea printr-o lentila diferita de oricine altcineva. Normal ca veti crede ca asa este lumea reala, dar in realitate o percepeti ca pe propria versiune. Din acest motiv sunt posibile cateva neintelegeri cu cei din jur.

Taur
Provocarile la care va supun astrele ar putea sa va afecteze finantele. Daca aveti de luat decizii importante referitoare la sume mari de bani, ar putea fi periculoase. Ati putea actiona din greseala.

Gemeni
Este posibil ca cineva sa va dea informatii false sau sa va induca in eroare. S-ar putea chiar sa intelegeti pe cineva gresit. Aceasta tendinta de a gandi eronat va fi marita din cauza unui fals sentiment de optimism exagerat. Trebuie doar sa ganditi ceea ce rostiti.

Rac
Din prea multa graba veti face remarci acide care pot rani pe cine nu trebuie. Din fericire, cineva mai in varsta sau mai experimentat are sfaturi excelente pentru dumneavoastra. Cel putin, ascultati-le.

Leu
In aceasta saptamana, neintelegerile sunt la ordinea zilei. Confuzia vine din faptul ca dumneavoastra nu cercetati bine de unde vin informatiile si cine le transmite. Din fericire, situatia este trecatoare si va veti da seama ca poate acuzati pe cine nu trebuie..

Fecioară
Relatiile cu autoritatile, parintii, profesorii sau sefii sunt destul de iritante. Asta se intampla din cauza oamenilor care au putere asupra dumneavoastra. Faceti tot posibilul sa lasati o impresie buna.

Balanţă
Este bine sa nu credeti chiar tot ce auziti si nici sa nu va prindeti in situatii pe care mai tarziu le veti regreta. Promovati-va propriile idei. Daca se vor dovedi practice, va veni si rasplata.

Scorpion
Trebuie sa fiti atenti la problemele legate de o mostenire, impozite, datorii, asigurari sau orice altceva legat de averea jumatatii dumneavoastra. Daca puteti, amanati deciziile financiare importante pana saptamana viitoare.

Săgetător
Fiti atenti la discutiile cu partenerul de viata, de afaceri sau cu prietenii apropiati, deoarece confuzia si neintelegerile sunt foarte probabile. Atunci cand aveti dubii, mai bine nu spuneti nimic. Sunteti destul de sensibili la critici.

Capricorn
Oamenii pot fi indusi in eroare si adesea intelesi gresit. Motivul pentru care puteti scapa din mana situatia este ca puteti sa intelegeti eronat. Ca sa va organizati eficient si sa evitati neplacerile, fiti cat mai disciplinati mental.

Vărsător
Constatati amuzati ca unii oameni traiesc fericiti in propriul lor balon. Pentru dumneavoastra, lumea divertismentului poate fi o solutie pentru ideile fanteziste pe care le aveti. Si romantismul va poate dezamagi, deoarece asteptarile sunt uneori nerealiste.

Peştii
Purtati dese discutii cu familia iar rezultatul ar putea fi afectarea sentimentelor sau crearea unor rupturi. Fiti constienti de faptul ca toata lumea este supusa unor neintelegeri si mai ales in aceste zile.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Lumea lu' Rotundu: Sarbatoarea comunei Călărași
Presa-n gura lu ' Rotundu: Emisiunea din 21.06.2019
Catrenul săptămânii
IoaN Mamaische
Bancul săptămânii: Poliţia şi prostituatele
Cazul Sorina. Procurorul general cere instanței interdicție de părăsire a țării pentru fetiță
El solicită și revizuirea deciziei de încuviințare a adopției internaționale
Mai mulți senatori PSD nu vor să-l susțină pe Isărescu și cer explicații de la Viorica Dăncilă
Consiliul Judeţean Botoşani - Comunicat de presă
Poştaşul pensionar lipsit de omenie şi laşitatea vecinilor
Ioan Rotundu
Anunţ Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani
Mesajul Laurei Lavric către tinerele generaţii de cântăreţi
Primăria Botoşani – Comunicat de preesă
La pomul lăudat de preşedintele Macaleţi să nu te duci cu… maşina
Ioan Rotundu
Va fi botoşăneanca Renate Weber un bun Avocat al Poporului?
Ioan Rotundu
LLumea lu' Rotundu: Sarbatoarea comunei Calarasi II
Presa-n gura lu ' Rotundu: Emisiunea din 28.06.2019
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog