Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Anunţuri
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Anchete
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
26843
De la 07 Ianuarie 2003
104532545

Horoscopul săptămânii 24.02 – 1.03.2020

  • 21 February 2020, 23:24
Săptămâna 24 februarie – 1 martie 2020 nu este marcată de tranzite astrologice noi, însă se disting câteva aspecte armonioase care se formează între planete și care pot veni cu surprize, situații neașteptate pentru fiecare semn zodiacal. De asemenea, vom da dovadă de energie pentru a ne atinge scopurile și idealurile, iar în plan sentimental lucrurile se vor mai așeza, însă în weekend s-ar putea să trecem prin niște momente mai tensionate care vor aduce transformări la nivel sentimental în fiecare din noi.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!19

Berbec
Chiar dacă în prima zi a săptămânii cei născuți în zodia Berbec se vor simți lipsiți de energie și cu moralul la pământ, lucrurile vor intra în normal de martți, când Luna le va traversa semnul. Până joi, nativii vor da dovadă de multă ambiție șu determinare în îndeplinirea scopurilor și vor reuși să-și ducă la bun sfârșit tot ceea ce și-au propus. La locul de muncă nativii se pot face remarcați, pot obține o sumă de bani, returnarea unei datorii sau poate o primă, un bonus pentru munca depusă. În weekend se întrevăd momente intense alături de persoana iubită sau chiar o invitație în oraș de la un posibil pretendent, pentru cei care sunt singuri.

Taur
În prima parte a săptămânii, cei născuți în zodia Taur s-ar putea să nu se simtă în apele lor și să fie foarte supărăcioși, deranjați de orice atitudine, comentariu, părânduli-se că totul are un alt substrat și subînțeles. Este de preferat să evite discuțiile în contradictoriu și să fie mai puțin reactivi la cei din jur. În plan profesional se întrevăd șanse pentru nativii care-și doresc să facă o schimbare de direcție. Posibil să primească ajutor de la cineva sau o sumă de bani cu titlu de sponsorizare sau care să-i ajute să-și pună în practică planurile și ideile îndrăznețe pe care le au. În weekend Luna le va traversa semnul și acest aspect le poate aduce energie, siguranță și stabilitate în emoții. Vor fi zile favorabile pentru a ieși în oraș și a socializa, pentru a sta alături de partenerul de viață sau de familie.

Gemeni
Cei născuți în zodia Gemeni s-ar putea să pună la îndoială o relație de prietenie. Posibil ca în urma unor evenimente să-și piardă încrederea în cineva apropiat, să fie dezamăgiți de cineva din anturaj și nu este exclus să apară o distanțare sau chiar ruptură de relație. În schimb, în plan profesional veștile sunt bune și nativii au șansa de a-și vedea un vis îndeplinit sau, cel puțin, au ocazia, cu sprijinul financiar sau moral al cuiva, să pună bazele unui plan de viitor la care visează de ceva vreme. În weekend este un moment mai puțin favorabil socializării, iar starea de spirit nu va fi cea mai bună, motiv pentru care odihna este necesară. Posibil ca unii nativi să se lase frământați de niște gânduri financiare.

Rac
Cei născuți în zodia Rac se preocupă de sectorul profesional și au capacitatea de a lupta pentru un țel, pentru a atrage o oportunitate. Nativii nu se vor da înapoi de la ceea ce își doresc, iar din punct de vedere financiar ar putea fi avantajați de această voință pentru a obține o sumă de bani. În weekend se creează contextul astrologic favorabil pentru socializare, interacțiune socială, activități distractive, ieșiri și întâlniri cu prietenii, iar un dialog cu persoana iubită îi poate uimi, în sensul bun al cuvântului.

Leu
Este o săptămână favorabilă studiului, călătoriilor sau reglementării unor acte, unor situații cu instituțiile statului, iar cei născuți în zodia Leu care au de dat examene sunt sfătuiți să-și dea tot interesul în acest sens, mai ales dacă este vorba de interviuri sau examene orale. Nativii Leu care au fost în confict cu persoana iubită vor avea șansa chiar de Dragobete să reglementeze situația și să se împace, să se reechilibreze sentimental și emoțional. În weekend oboseala și-ar putea spune cuvântul și se recomandă mai multă odihnă și evitarea activităților solicitante fizic.

Fecioară
În prima parte a săptămânii cei născuți în zodia Fecioară își vor canaliza atenția și interesul către sectorul financiar. Nativii fie vor munci mai mult pentru a obține un drept material, fie vor lupta pentru a obține o colaborare, pentru a se asocia într-un proiect care să le aducă un venit suplimentar. Atenție, însă, la actele semnate acum, la clauze, termeni și condiții! Pe de altă parte, iubirea și relația cu persoana iubită vor atinge momente de intensitate maximă și este de preferat ca energia să fie canalizată în scop constructiv, pentru a aprinde flacăra. Dragobetele poate fi o oportunitate pentru a petrece momente intime de neuitat.

Balanţă
În prima zi a săptămânii, cei născuți în zodia Balanță s-ar putea simți mai obosiți decât de obicei și ar fi indicat să aibă grijă la locul de muncă și să nu se implice în sarcini istovitoare. De marți începând sectorul parteneriatelor este traversat de Lună, iar acest aspect poate fi benefic pentru legarea, consolidarea unor asocieri, pentru reanalizarea unor colaborări. De asemenea, relațiile cu cei din jur pot căpăta interes, însă pot apărea și tensiuni, concurențe, mai ales dacă este vorba de rivalitate profesională. Se cere mai multă diplomație și echilibru în relația cu partenerul de viață pentru că este un punct destul de sensibil și vulnerabil al săptămânii. Șansele se îmbunătățesc în weekend, când pasiunea poate îneca conflictul. Cei singuri pot avea parte de o aventură în weekend.

Scorpion
Cei născuți în zodia Scorpion sunt sfătuiți să se preocupe de sănătate în prima parte a săptămânii, mai corect spus, să acorde atenție odihnei și să evite activitățile solicitante. Tot acum există un risc crescut de accidentări și ar trebui să evite imprudențele de orice fel. La locul de muncă situația se poate tensiona și nativii pot avea parte de sarcini și activități acaparante, de natură să-i facă să-și regândească traiectoria. Atemție la comunicarea cu colegii și superiorii care poate avea de suferit. Posibil ca mesajele să fie înțelese greșit, să apară erori de comunicare. În weekend se întrevăd momente frumoase în cuplu, odată cu tranzitul Lunii prin casa iubirii. Nativii singuri pot fi dornici de a cunoaște pe cineva, iar distracția va fi la ea acasă..

Săgetător
În familie pot apărea divergențe, iar cei născuți în zodia Săgetător cu greu vor da dovadă de înțelegere, mai ales dacă la mijloc va fi vorba de viziuni diferite și planuri de viitor care nu corespund cu dorința părinților sau a persoanelor care au autotitate în viața nativilor. La locul de muncă nu par să apară schimbări semnificative, însă tot stresul acumulat până acum s-ar putea face resimțit în weekend, când starea de sănătate va fi delicată. De evitat excesele. Plimbările în natură, relaxarea, odihna și alimentația sănătoasă pot îmbunătăți starea generală..

Capricorn
Cei născuți în zodia Capricorn sunt sfătuiți să aibă mai multă grijă la comunicare pentru că mesajele pot fi interpretate greșit și pot da naștere unor conflicte și tensiuni. Nu este exclus ca unii nativi să evite socializarea și interacțiunea socială în acest rpsrtimp, în special dacă este vorba de locul de muncă sau de activitățile profesionale pe care le desfășoară. Nici în familie situația nu va fi mai favorabilă și pot apărea neînțeleferi cu cei dragi. De preferat este ca nativii să-și acorde mai mult timp pentru a sta de vorbă cu ei înșiși și a-și înțelege nemulțumirile, frustările care-i macină.

Vărsător
Cei născuți în zodia Vărsător s-ar putea confrunta cu o problemă financiară mai veche, poate fi vorba de facturi neplătite, taxe și impozite uitate. Oricum ar fi, este indicat să-și pună ordine în buget, să-și reevalueze cheltuielile și să aducă îmbunătățiri în modul de administrare a finanțelor. Familia le va fi aproape și se pot sfătui cu cei dragi și este posibil să-și dorească să facă niște modificări, reamenajări în locuință. În weekend s-ar putea să fie surprinși de niște vești sau de un dialog cu o persoană aflată la distanță.

Peştii
Săptămâna începe destul de bine pentru cei născuți în zodia Pești. Nativii vor fi energici și puși pe treabă și, în plus, pot primi oferte care să le îmbunătățească veniturile, iar acest aspect îi va bucura și le va reda entuziasmul. Totuși, contextul astrologic îi poate favoriza pe mulți nativi să devină cheltuitori peste măsură și sunt sfătuiți să fie mai prudenți dacă bugetul nu le permite. În weekend pot ieși cu prietenii, pot pleca într-o călătorie, dar, din nou, li se cere atenție la câți bani scot din buzunat pentru distracție.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


“Le transmit celor din România că sunt prea alarmaţi”
Declarația unică se depune până la data de 25 mai 2020
Bancul săptămânii: Concurenţă neloială între soţi
Catrenul săptămânii
Ioan mamaische
Lumea lu Rotundu Manastirea Petru Voda Schitul Poiana
Calarasi - Sezatoarea din mosi stramosi
Presa`n gura lu` Rotundu: Emisiunea din 21.03.2020
Comuna Tudora pe cale de a se elibera din robia PSD
Ioan Rotundu
Cine scoate corupţia cuibărită în sediul Anticorupţiei din Suceava?
Ioan Rotundu
Centrul de comandă al USR şi penalul Gorgan
Ioan Rotundu
Mileanca – Şezătoare de partid organizată pe bani publici
Ioan Rotundu
11 ani de luptă împotriva mirosului emanat de vacile viceprimarului Trufin
Ioan Rotundu
Presa`n gura lu` Rotundu; Emisiunea din 28.02.2020
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă