Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Editorial
Horoscop
Umor
Decese
Reportaje
Comentarii
Pamflet
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
3389
De la 07 Ianuarie 2003
80757989

Horoscopul săptămânii 27.05 – 2.06.2019

  • 26 May 2019, 18:46
La modul general, săptămâna 27 mai – 2 iunie 2019 va fi axată pe emoții, pe explorarea lor și, implicit, a interiorului nostru. Ne va fi mult mai ușor să ne exteriorizăm latura creativă și artistică, dar și să ne punem în practică idealurile, să ne realizăm și să ne îndeplinim visele. Berbec Cei născuți în zodia Berbec reușesc în această perioadă să clarifice niște neînțelegeri, să înlăture niște confuzii care vizează, în primul rând, sfera prietenilor și a parteneriatelor, a afacerilor. Se cere foarte multă prudență în zona financiară, unde pot apărea pierderi, cheltuieli neplanificate. În plan emoțional, vedem să reușești să treci peste o dezamăgire, peste o iubire pierdută, o poveste de dragoste încheiată, însă nu este exclus să te și entuziasmezi cu privire la un nou partener.

Taur
Cei născuți în zodia Taur își continuă, sub diverse forme, apelând la diverse metode, dorința de dezvoltare personală. Unii nativi apelează la cursuri, alții caută maeștri spirituali, însă partea bună este că vor găsi soluții la dilemele și confuziile lor. Pe de altă parte, în sectorul prietenilor ar trebui să fie mai prudenți, mai atenți la ceea ce vorbesc. Cât despre latura financiară, sunt sfătuiți să evite cheltuielile majore și nejustificate.

Gemeni
Cei născuți în zodia Gemeni au parte de susținere în zona profesională, a carierei. Poate fi un moment în care nativii să se pună în evidență, să-și consolideze imaginea la locul de muncă. Pe de altă parte, conflictele cu membrii familiei pot fi la ordinea zilei. Posibil ca nativii să nu reușească să se pună de acord cu cei dragi într-o anume privință. Sectorul financiar va suferi modificări, posibil și pierderi, dacă nativii au făcut investiții proaste sau au cheltuit nesăbuit. La modul general, este o perioadă de reanaliză a unor decizii și poate fi momentul să se înscrie pe altă direcție, pe altă cale, mai ales dacă nu sunt împăcați cu ceea ce au făcut și au ales până acum.

Rac
Cei născuți în zodia Rac au parte de aspecte pozitive legate de zona studiilor, cu interes major în dezvoltarea profesională. Aspirațiile nativilor vor crește și nu este exclus să fie ajutați de prieteni sau de o persoană din anturaj să-și îndeplinească un țel profesional, să semneze un contract de colaborare. Se cere mai multă atenție și prudență în zona sănătățiii, mai ales acei nativi care se confruntă cu afecțiuni cronice. De asemenea, pot apărea tensiuni în zona partenerială și este momentul să rezolve un conflict mai vechi cu persoana iubită. .

Leu
Cei născuți în zodia Leu sunt puternic aspectați în această săptămână în zona financiar-profesională. Nativii vor reuși să-și consolideze, să-și îmbunătățească situația materială și nu este exclus să le vină sume de bani pe neașteptate, posibil chiar din moșteniri sau în urma unui partaj. Perioada le este favorabilă și nativilor care doresc să facă investiții. Se cere mai multă atenție la locul de muncă, în chestiunile care privesc autoritatea și legalitatea. În planul sănătății, dincolo de prudența cerută în mod constant în ultima perioadă, nativilor li se cere și responsabilitate. Poate este momentul să facă niște analize și să trateze o afecțiune mai veche cu care se confruntă constant.

Fecioară
Cei născuți în zodia Fecioară pot avea ocazia acum să de altă conotație unei relații, fie profesională, fie sentimentală. Unii se pot ajuta de studii să avanseze la locul de muncă, în timp ce alții își pot (re)descoperi partenerul în urma unei călătorii, chiar în străinătate. Pentru majoritatea nativilor vedem să fie un moment intens în plan amoros. Pot avea parte de o lecție de viață legată de cuplu, de copii, lecție care va fi învățată într-un mod profund. Cei care lucrează în domenii artistice, sportive ar putea să-și reevalueze acum atitudinea față de o situație ce vizează această zonă.

Balanţă
Cei născuți în zodia Balanță au șansa să-și redreseze situația financiară, fie printr-o colaborare, fie printr-o sumă de bani sosită dintr-o moștenire, fie printr-o primă, o recompensă salarială. Din punct de vedere al sănătății reușesc să vindece, să trateze o afecțiune mai veche. Relația cu membrii familiei va fi foarte bine aspectată și se pot puncta rezolvări ale unor conflicte mai vechi, lămuriri de situații din trecut. Acțiunile care vizează locuința sunt susținute în această perioadă.

Scorpion
Cei născuți în zodia Scorpion au parte de aspecte favorabile în zona sentimentală. Se pot clarifica lucruri, se poate trece la un alt nivel în relația de cuplu, se poate discuta despre conceperea unui copil, inclusiv despre o căsătorie. În plan profesional, poate fi momentul ascensiunii. Unii nativi pot încununa cu succes un curs, pot primi o diplomă, în timp ce alții pot plece peste hotare în urma semnării unui parteneriat. La modul general, li se cere mai multă încredere în forțele proprii și mai multă stabilitate în gândire, chiar răbdare în acțiuni.

Săgetător
Cei născuți în zodia Săgetător, cu toate că au parte de planeta lor guvernatoare, Jupiter, care retrogradează în zodia Săgetător, în această perioadă vor fi determinați de contextul astrologic să-și îmbunătățească viața. Nu le va fi ușor, dar le va fi benefic în plan financiar și profesional. Posibil să primească noi proiecte la locul de muncă care să le aducă prime, recompense și chiar măriri de salariu, însă la prima vedere vor fi percepute ca o povară. Sunt sfătuiți să fie mai prudenți în zona sănătății pentru că vor avea tendința de a se suprasolicita pentru a face față provocărilor, de exemplu pentru a face bani. Pe de altă parte, vedem să fie susținuți de familie în legătură cu locul de muncă.

Capricorn
Cei născuți în zodia Capricorn reușesc să-și îmbunătățească remarcabil comunicarea cu ersoana iubită, să treacă la alt nivel vibrațional și nu este exclus să aducă în discuție conceperea unui copil. Nativii singuri pot cunoaște un partener la drum, în timpul unei deplasări scurte. Se cere mai multă prudență în zona financiară, dar și legală, a semnării contractelor, poate chiar acte care vizează o moștenire, un partaj, un bun de patrimoniu. Nu este momentul să acorde încredere aorbă celor din jur.

Vărsător
Cei născuți în zodia Vărsător au parte de o săptămână bună la modul general. Relația cu membrii familiei va fi una de înțelegere, de susținere, mai ales în ceea ce privește zona profesională. Cu alte cuvinte pot primi sprijin din partea celor dragi pentru a-și mări veniturile, pentru a dezvolta o afacere. Este momentul să-și rezolve, de asemenea, niște conflicte mai vechi cu ridele care, probabil, vizează casa, regimul unei locuințe.

Peştii
Cei născuți în zodia Pești au tendința de a cheltui peste măsură sau de a face investiții neinspirate care să le aducă pierderi. Pe de altă parte, se cere prudență în zona prietenilor. Nu este exclus ca cineva din anturaj să încerce să le pună bețe în roate nativilor. Nativii sunt sfătuiți să nu mai evite confruntările directe, ci să spună ce au de spus, să-și comunice nemulțumirile vizavi de aceștia. În zona sentimentală, pot deveni peste măsură de visători și fanteziile pot lua locul realității, aspect care nu-i va ajuta prea mult în construirea bazei unei relații.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Cum se împart mandatele de europarlamentar după alegeri: PNL îi revin 10, PSD și USR-PLUS, câte 8
Ipocrizia „şobolanului roşu”
Ioan Rotundu
De azi, începe marea descătuşare
Ioan Rotundu
Puşcăriaşul Dragnea şi final la vol. III „Doar politicieni sau şi ticăloşi?”
Ioan Rotundu
Falsul argument de a nu-şi da demisia
Ioan Rotundu
Catrenul săptămânii
Bancul săptămânii: Instincul proprietăţii
Condoleanţe pentru senatorul PNL Costel Şoptică
De la Botosani la Verona Invierea II
Grişa, primarul PSD situat la limita dintre beţia puterii şi cea a prostiei
Ioan Rotundu
Botoşăneni revoltaţi la secţia de votare din Valeggio Sul Mincio – Italia
Presa-n gura lu ' Rotundu: Emisiunea din 31.05.2019
Preotul Cezar Leonte calcă din nou pe drumul credinţei
Ioan Rotundu
Lumea lu' Rotundu: De la Botoşani la Verona - Diaspora I
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă