Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Religie
Publicitate
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
6269
De la 07 Ianuarie 2003
123641694

Horoscopul săptămânii 27.12.2021 – 2.01.022

  • 27 December 2021, 19:42
Berbec
Săptămâna aceastapoți analiza destul de mult situația profesională, poți trage concluzii importante despre direcția profesională pe care te afli și s-ar putea să-ți setezi obiective diferite de viitor față de cele de până acum. Te poți face auzit prin ceea ce spui. Sentimental, s-ar putea să fii tentat să reiei comunicarea cu un fost partener. Jupiter îți va deschide o perioadă în care te poți vindeca de trecut și poți face adevărate salturi spirituale.

Taur
Săptămâna aceasta s-ar putea să-ți fugă gândul la plimbări și călătorii. Evenimentele din ultima perioadă te-au stimulat la schimbări de principii și acum poți observa că privești cu alți ochi o situație și îți deschizi noi orizonturi grație unor noi convingeri pe care ți le clădești. Tranzitul lui Jupiter te va ajuta să crești un proiect, să câștigi popularitate și să-ți lărgești anturajul. Sentimental, poți avea tendința de a căuta un fost partener.

Gemeni
Trăiești intens și săptămâna aceasta și cel mai probabil vei lua decizii importante în privința unei relații care te-a dezamăgit profund. În continuare poți afla secrete despre partener sau poți purta discuții dureroase, poate vei dori să oficializezi relația și cealaltă persoană nu va dori asta. Ai grijă și financiar ce investiții faci și cu cie te asociezi să nu pierzi bani. Totuși, Luna Nouă te poate ajuta să depășești o pierdere avută, sentimentală sau financiară. Ai grijă cum îți administrezi resursele, de energie, timp, bani pentru a nu ieși pe minus. Jupiter va activa sectorul carierei tale și te va susține în lunile ce urmează să faci progrese rofesionale.

Rac
Se petrec multe aspecte astrologice în sectorul relațiilor tale și s-ar putea ca în urma evaluărilor și reevaluărilor făcute să iei și niște decizii. Posibile discuții importante cu partenerul de viață, poatet chiar legate de viitorul relației, dar și discuții profesionale, legate de un contract. Poți începe un nou capitol relațional odată cu Luna Nouă din Capricorn. Dacă ești singur s-ar putea să fii tentat să cauți pe cineva din trecut, un fost partener, soț/soție. Jupiter te va stimula în tranzitul său prin Pești să crești spiritual, dar și să înveți lucruri noi și să faci progrese profesionale.

Leu
Săptămâna aceastaai parte de fel și fel de situații care te îndeamnă la o reanaliză serioasă a situației tale profesionale. Dacă nu-ți place ceea ce muncești, acum poți avea curajul să începi ceva nou, să cauți, cel puțin, să faci ceva ce te bucură. Poți purta discuții și negocieri în acest sens. Este o eprioadă în care ar trebui să te concentrezi și pe sănătatea ta și să încerci să aduci îmbunătățiri stilului de viață, programului, dietei. Jupiter te va susține să crești financiar, însă trebuie să ai grijă pentru că poate aduce și pierderi din cauza asocierilor în care intri și a investițiilor pe care le faci.Viața intimă ar trebui să se îmbunătățească.
Fecioară
Săptămâna aceasta poți avea parte de dsicuții importante cu persoana iubită sau cu copiii. Poți chiar tu să iei niște decizii legate de o poveste de iubire sau legate de copii. Poate te gândești mai mult la rolul de părinte, fie că ești sau vrei să devii.Dacă ești singur, s-ar putea să fii mai tentat să cauți o fostă mare iubire din trecutul tău. Pe de altă parte, poți relua un hobby abandonat. Jupiter va intra chiar în sectorul relațiilor tale și-ți va aduce ocazia în anul ce vine să-ți îmbunătățești viața de cuplu și chiar să semnezi un contract profesional important. Dacă ești singur, s-ar putea să cunoști aceea persoană cu care să intri într-o relație de lungă durată.

Balanţă
În familie se întrevăd discuții multe săptămâna aceasta, unele mai dure și acide, altele mai calme și cu potențial de înțelegere. Poți discuta cu familia despre trecut, despre copilărie, dar și despre situația unor bunuri de patrimoniu.Sunt nativi care în urma acestor zile pot lua decizia de a se muta de lângă părinți sau la părinți. Jupiter îți va aduce ocazia să-ți îmbunătățești starea de sănătate, să găsești remedii potrivite la afecțiuni cu care te confrunți și să-ți echilibrezi stilul de viață. Pe de altă parte, te va sprijini să faci progrese la locul de muncă.

Scorpion
Săptămâna aceasta se pot clarifica multe situații din trecut și mintea ta se va mai limpezi, însă nu într-atât încât să iei decizii finale. Poți trage concluzii importante, poți avea ideio bune și mai ales poți negocia și renegocia cu curaj un contract sau o situație legată de viața de cuplu. Mulți nativi reiau teme pe care le crezuseră rezolvate. Dacă ești singur, poți fi tentat să reiei o relație cu un fost partener. Jupiter va intra în sectorul iubirii tale și te poți aștepta ca lunile viitoare să resimți o îmbunătățire a vieții tale amoroase. Poate chiar începi o nouă poveste de iubire. Tot Jupiter te susține să devii părinte, dacă-ți dorești, dar și să faci progrese cu o pasiune, cu un hobby pe care-l ai.

Săgetător
Contextul astrologic al săptămânii îți va canaliza tot interesul către sectorul financiar. Porți discuții importante despre bani, salarizare, o investiție și s-ar putea să revii asupra unor decizii luate sau să renegociezi niște comisioane, un salariu.Chiar dacă bugetul tău este mai redus, poți veni cu idei bune pentru redresarea acestuia. Unii Săgetători pot descoperi noi surse de venit, dar important este să-și îndrepte niște greșeli financiare din trecut și să nu le mai repete.Jupiter, guvernatorul tău, va intra în Pești și te va susține în timpul acestui tranzit să-ți îmbunătățești relațiile cu părinții, să crești familia sau chiar să-ți cumperi o casă, dacă ai asta în plan.

Capricorn
Și săptămâna aceastaești în centrul contextului astrologic, dat fiind că în zodia ta se petrec toate aspectele, inclusiv o Lună Nouă.În urma reevaluărilor făcute s-ar putea să știi mai clar ce vrei de la viața ta, de la relația ta sentimentală și poți trage concluzii importante inclusiv despre creșterea copiilor, dacă ești părinte. Este o perioadă în care nu vei simți neapărat să ieși n față, dar vei căuta să te înțelegi mai bine. Învață și să te iubești mai mult și să te pui pe primul loc, să fii mai atent la nevoile tale emoționale și sentimentale. S-ar putea, dacă ești singur, să fii tentat să cauți o persoană din trecut. Jupiter va intra în sectorul comunicării și deplasărilor și te va ajuta să-ți îmbunătățești modul în care interacționezi cu cei din jur. Poți avea parte de negoceri importante în lunile ce urmează.

Vărsător
Și săptămâna aceasta vor continua să te bulverseze niște gânduri, amintiri și te poți lăsa frământat de trecut. Încearc să te detașezi de frici, stări anxioase și tipare nocive și nu repeta greșelile trecutului. Posibil să descoperi adevărata față a unor persoane sau să afli niște secrete. Evită relațiile ascunse, maia les că ai tendința de a căuta pe cineva din trecutul tău sentimental. Jupiter va părăsi zodia ta și se va muta în sectorul tău financiar, aspect care promite să te ajute să-ți crești veniturile în lunile ce urmează.

Peştii
Săptămâna aceasta te bucuri mai mult de prieteni, de conversații cu persoane pe care nu le-ai mai văzut de multă vreme. Posibil să-ți reorganizezi niște planuri de viitor și să rescrii un proiect în care ești implicat. Pe de altă parte, unele relații care nu sunt bazate pe sentimente reale se pot încheia. Evită să cazi pradă unor vicii și dependențe mai vechi.Unii Pești pot fi tentați să caute un fost partener, cel mai probabil un fost soț/soție cu care încă mai au ceva de împărțit, sentimental sau material. Pe 29 decembrie, guvernatorul tău, Jupiter, va intra în zodia ta și va deschide o perioadă în care ai șanse să faci progrese în plan personal, să-ți îmbunătățești viața și sănătatea și chiar să crești spiritual.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Felicitare Primăria Călăraşi
Felicitare PNŢ CD Botoşani
Felicitare SC Microbuzul SRL
Felicitare Primăria Copălău
Felicitare Primăria Rădăuţi Prut
Felicitare SC NICVITIB SRL Miorcani
Felicitare Primăria Ibăneşti
Felicitare senator PNL inf. Cristian Achiţei
Tradiţii ale sărbătorilor de iarnă
Felicitare senator PNL Cristian Achiiţei
Lumea lu' Rotundu - Pomana porcului la Dangeni
Mesagerii lui Moș Crăciun au adus zâmbete și îmbrățișări unor copilași din Tudora!
Bancul săptămânii: Fudulie falsă
Preotul betivan şi curvar
Catrenu săptămânii
Ioan Mamaische
Nu suntem de acord cu majorarea taxelor şi impozitelor locale!
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog