Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Editorial
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Comentarii
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
2637
De la 07 Ianuarie 2003
111350289

Horoscopul săptămânii 28.10 - 3.11.2019

  • 27 October 2019, 12:58
Pe data de 31 octombrie, Mercur, planeta comunicării și a negocierilor, își începe mersul retrograd prin zodia Scorpion, aspect care va aduce o serie de reevaluări în viața fiecărei zodii, iar Venus, planeta iubirii și a micilor beneficii materiale, va intra în semnul Săgetător pe data de 1 noiembrie 2019 și astfel va induce o notă de libertate, independență și spontaneitate în relațiile de cuplu.
Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie! 19

Berbec Pentru cei născuți în zodia Berbec săptămâna aceasta va aduce o serie de transformări la nivel emoțional, interior și este foarte probabil ca o serie de evenimente petrecute acum să-și pună amprenta într-un mod mult mai profund asupra nativilor decât s-ar fi așteptat. Este o etapă de regenerare pentru Berbeci și este de preferat să nu ia decizii majore acum. Pe de altă parte, este o perioadă de reevaluare financiară, de reevaluare a investițiilor făcute, a bugetului comun cu ceilalți, cu partenerul de viață și nu este exclus să apară conflicte pe tema banilor. Totodată, va fi o perioadă de reevaluare a relației intime cu persoană iubită. O serie de filozofii, de mentalități legate de iubire se pot schimba acum. Nativii care sunt singuri pot cunoaște o persoană din străinătate sau pot începe o relație cu cineva cunoscut într-o călătorie.

Taur
Cei născuți în zodia Taur vor intra într-o etapă de reevaluare a relației cu persoana iubită sau, în general, a modului în care văd, simt și-și manifestă iubirea. Cei care sunt singuri ar putea avea ocazia de a începe o nouă relație acum, însă va fi destul de greu de menținut echilibrul în cuplu, de aceeea va fi nevoie de multă comunicare cu partenerul de viață. În plan profesional, există șansa ca nativii să primească propuneri de colaborare, de asociere, însă va fi esențial să se analizeze în detaliu contractele de semnat, mai ales că negocierea nu va fi un atu al acestei perioade. Tentația aventurilor sexuale va fi mai mare în această perioadă, de aceea cei care sunt în relații stabile ar trebui să se gândească de două ori înainte de a acționa. Pe de altă parte, o serie de nativi pot primi acum sume de bani restante, pot încheia/obține un credit, o moștenire, pot finaliza un partaj, proces.

Gemeni
Pentru cei născuți în zodia Gemeni va urma o perioadă de reevaluare a stării de sănătate și nu este exclus ca o serie de nativi să-și facă acum analize amănunțite. Este, totodată, o perioadă favorabilă schimbării stilului de viață și abordării unei alimentații sănătoase. Odihna este esențială în această perioadă, mai ales că nativii pot trece prin stări confuze de natură să le schimbe starea de spirit. La locul de muncă nu sunt excluse conflictele cu colegii și superiorii și sunt sfătuiți să nu ia decizii radicale acum, de exemplu să-și schimbe jobul. Pentru cei care sunt singuri sau care au relații la distanță, această săptămână va fi una benefică. Noi povești de iubire pot să ia naștere acum.

Rac
Pentru nativii din zodia Rac este o perioadă în care iubirea devine esențială. Pe de o parte, cei care sunt în relații stabile vor începe un amplu proces de reevaluare și remodelare a situației, iar nevoia de dialog și apropiere va fi mai mare ca niciodată (dacă se dorește consolidarea legăturii). Nu este exclus ca unii Raci să schimbe foaia în modul de creștere și educație al copiilor, iar alți nativi să analizeze în amănunt ideea de a deveni părinți. Cei care sunt singuri au mari șanse să înceapă o nouă poveste de iubire. În plan profesional sunt avantajați acei nativi care desfășoară activități artistice și de creație. Perioadă favorabilă pentru reechilibrarea relației cu colegii de muncă. Sarcinile și responsabilitățile profesionale vor fi îndeplinite cu mai multă ușurință, iar cei care-și caută un loc de muncă acum ar putea avea șansa de a se angaja. Sănătatea se va îmbunătăți și poate fi o perioadă favorabiă pentru îmbunătățirea stilului de viață.

Leu
Familia și relația cu cei dragi poate deveni centru de interes al acestei perioade, însă se cere prudență în dialog deoarece tensiunile pot lua naștere acum cu mai multă ușurință. Este de preferat ca cei născuți în zodia Leu să-și reevalueze atitudinea față de părinți, față de soț/soție. De evitat acum orice formă de tranzacție, negociere a regimului unei locuințe. Nu este un moment bun pentru cei care doresc să vândă/cumpere un imobil. Pe de altă parte, din a doua parte a săptămânii cresc șansele ca cei singuri să cunoască o persoană cu care să înceapă o relație de dragoste, iar cei care formeză un cuplu ar trebui să profite de această perioadă pentru a-și consolida legătura cu persoana iubită.

Fecioară
Cei născuți în zodia Fecioară vor da dovadă de o comunicare foarte bună cu cei din jur și interesul pentru activitățile intelectuale va crește considerabil. Totodată, sunt sfătuiți să aibă grijă la modul în care transmit și receptează informația pentru că pot apărea neînțelegeri, motiv pentru care interviurile, ședințele, discursurile publice pot fi ușor tensionate. Se cere mai multă prudență la drum, în deplasări și mai mult studiu în cazul celor care au de susținut examene, teste. Relația cu membrii familiei se va îmbunătăți considerabil și nativii Fecioară se vor concentra pe ideea de cămin, astfel vor petrece mai mult timp alături de cei dragi. Nu este exclus ca în cazul cuplurilor de lungă durată partenerii să se mute împreună sau cei care locuiau cu părinții să ia decizia acum de a se muta singuri.

Balanţă
În plan financiar este o perioadă foarte bună pentru îmbunătățiea veniturilor, însă cei născuți în zodia Balanță sunt sfătuiți să fie foarte atenți la oportunitățile care apar, să le analizeze în amănunt și să nu se grăbească în semnarea contractelor decât dacă sunt complet siguri de termeni și condiții. Sume da bani restante pot intra acum în conturile Balanțelor. Pe de altă parte, în plan sentimental, cei care sunt singuri pot cunoaște o persoană care să le trezească interesul fie pe internet, fie într-o călătorie. Comunicarea în cuplu se va îmbunbătăți considerabil și șansele de împăcare în cazul partenerilor care au fost despărțiți cresc acum.

Scorpion
Cei născuți în zodia Scorpion au parte de un context favorabil transformărilor interioare, de principii și mentalități și nu este exclus ca unii nativi să apeleze inclusiv la schimbări de look și garderobă. Un moment al noilor începuturi, atât în plan personal, cât și sentimental și profesional. Situația financiară va avea șanse de a se îmbunătăți în această perioadă și nativii pot primi de la creșteri salariale și până la bonusuri, comisioane sau oferte de colaborare. Se cere, însă foarte multă prudență în dialog pentru că pot exista tensiuni, neînțelegeri între nativi și cei din jur și nu este exclus ca o serie de secrete să iasă acum la suprafață.

Săgetător
Săptămâna aceasta, cei născuți în zodia Săgetător s-ar putea confrunta cu o serie de gânduri, frici și temeri de natură să le răscolească universul interior. Nativii sunt sfătuiți să-și reevalueze niște situații din trecut care i-au amprentat și să pornească pe un nou drum cu mai multă încredere. Revizuiri pot apărea și în legătură cu niște parteneriate, fie profesionale, fie sentimentale. Cu planeta iubirii în tranzit prin semnul lor, acești nativi au șansa de a-și consolida relația de cuplu, iar cei singuri pot cunoaște un posibil viitor partener prin intermediul unui prieten sau prin intermediul anturajului profesional.

Capricorn
Reevaluări ale unor planuri de viitor, ale unor relații de prietenie se întrevăd în această săptămână, iar cei născuți în zodia Capricorn au ocazia să-și lărgească anturajul sau să-și redefinească criteriile după care își construiesc relațiile de pritenie. Nu este exclus să fie dezamăgiți de un prieten apropiat acum. Pe de altă parte, pot demara proiecte îndrăznețe, fie singuri, fie cu sprijin. O serie de prejudecăți, concepții învechite și care nu-i mai reprezintă și nu-i lasă să evolueze pot fi îndepărtate acum din gândurile nativilor, de aceea nu este exclus ca unele povești de iubire să intre pe o altă traiectorie.

Vărsător
Cei născuți în zodia Vărsător intră într-o perioadă de reevaluare a țelurilor și aspirațiilor de viitor și nu este exclus ca nativii să-și traseze noi opțiuni profesionale. Posibilitatea de a avansa în carieră, de a-și schimba domeniul de activitate este mare, însă va fi nevoie de multă prudență în luatea unei astfel de decizii radicale. Este un moment oportun ca nativii să iasă în față și să se facă remarcați, însă va trebui să o facă cu tact și diplomație, evitând tensiunile și conflictele. În plan sentimental, o relație de prietenie poate fi văzută cu alți ochi sau nativii pot cunoaște un posibil viitor partener de cuplu prin intermediul unui prieten sau într-o călătorie. De asemenea, noi relații de prietenie pot lua naștere acum cu persoane cu care nativii să observe că au multe în comun și au planuri de viitor compatibile.

Peştii
O serie de principii de viață pot intra acum într-o perioadă de reevaluare serioasă și nu este exclus ca cei născuți în zodia Pești să facă ajustări serioase în legătură cu sistemul de valori și credințe după care se ghidează. Nu este o perioadă favorabilă călătoriilor și negocierilor, însă pot exista nativi care vor fi interesați acum să participe la cursuri și seminarii de dezvoltare personală sau de perfecționare profesională. Pe de altă parte, cei singuri au șanse mari să cunoască persoane noi prin intermediul anturajului sau participând la evenimente cu caracter social, caritabil. Relațiile de prietenie se vor îmbunătăți și este posibil ca nativii să se împace cu o persoană dragă cu care au fost în conflict în ultima perioadă.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Bancul săptămânii: Halucinaţie bahică
„Mi-au reproșat și Bănicioiu, și Arafat că am dat documente la instanță fără să-i anunț!”
Arafat neagă
Şerbănoiu a fost ejectat din sistemul Poliţiei
Tapalagă, protejatul său, respins la promovare de MAI
Deputat PNL, despre modelul politic Dragnea:
Vii în sandale, cu şosete flauşate la Bucureşti, furi o ţară întreagă şi ajungi la puşcărie
Legea privind eliminarea unor avize pentru unele categorii de construcții a fost promulgată
Ce schimbări aduce actul normativ
Raed Arafat, negustor de suflete vii reprofilat politic pe suflete moarte
Ioan Rotundu
Comisarul Popa a pierdut examenul pentru şefia Poliţiei Oraş Ştefăneşti
Ioan Rotundu
Abuz incalificabil al majorității PSD din Consiliul Local al Municipiului Botoșani
Spălarea de păcate a primarului PSD de Cristeşti Lucian Borfotină
Ioan Rotundu
Mofturile lui Barna faţă de Guvernul PNL îl costă electoral
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă