Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Cultură
Anunţuri
Horoscop
Umor
Comentarii
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
5211
De la 07 Ianuarie 2003
114834843

Horoscopul săptămânii 28.11 – 4.12.2022

  • 19 November 2022, 14:41
Berbec
Cineva ți-ar putea prezenta faptele și tu pur și simplu nu le crezi. S-ar putea să trebuiască să verifici singur informațiile. Ești mai mult decât sceptic. Ești de-a dreptul neîncrezător. Acum poți să faci ceva pentru obiectivele tale deoarece ai dorința și angajamentul de a le atinge. Ai în tine un spirit cuceritor care așteaptă să iasă la suprafață, așa că fă-ți timp să te ocupi de ceea ce este important pentru tine.

Taur
Taurii vor da dovadă de foarte multă înțelepciune în relațiile cu cei apropiați, pot ajuta și pot primi și ei sprijin la rândul lor, totuși recomandat este să nu-și acorde încrederea orbește. Grijă la cheltuieli, la tentațiile financiare și la iluziile prea mari în legătură cu planurile de viitor. S-ar putea ca un proiect să îi facă să viseze mult prea departe. În relațiile profesionale pot să apară conflcite și pot avea parte de rupturi bruște. Niște probleme de sănătate pot fi puse în lumină acum de tranzitul Soarelui.

Gemeni
Tu și partenerul tău s-ar putea să vă încrucișați firele, iar acest lucru ar putea duce la un dezastru informațional. Este posibil să fii distras în timp ce el vorbește și să apari la momentul nepotrivit sau în locul nepotrivit. Este, de asemenea, posibil să nu audă corect instrucțiunile tale. Ceea ce crezi că știi ar putea să nu fie corect, așa că verifică detaliile înainte de a continua. Ai clar în minte obiectivele tale și ai abilitățile și energia potrivite pentru a le susține. Ai un simț suficient de puternic de sine pentru a merge mai departe. Universul semnalează că acesta este momentul pentru a intra într-o afacere, a lua în considerare o nouă investiție sau a prelua controlul unei situații.

Rac
S-ar putea ca echipa ta să fie incompletă, așa că vei fi nevoit să te descurci. Sau lucrul la care urma să lucrezi este pe celălalt computer și nu ai acces la el. Ar putea avea loc o schimbare rapidă a planurilor de lucru care îți impune să fiți flexibil. Ești în mod natural intuitiv, dar uneori este util să găsești modalități de a te adapta. Aceasta ar putea implica meditație, scriere automată, vizualizare de la distanță sau alte practici care îți pot deschide al treilea ochi. Iei în serios puterile tale psihice.

Leu
Simți că ești gata să cucerești un nou deal, dar pe ce deal ar trebui să urci? S-ar putea să existe dorința de a lucra la afacerea ta. Sau s-ar putea să ai un impuls puternic să pleci să te întâlnești cu niște prieteni. Sau ai putea avea poftă de a ieși la distracție. Va fi greu să stai pe loc. Ia în considerare blocarea unei ore pentru a vă lucra la obiectivele pe termen lung, apoi predă-te propriilor capricii. S-ar putea să reunești un grup prin intermediul rețelelor sociale. Sau poate te conectezi cu vecinii pentru a vă putea îngriji unul de celălalt.
Fecioară
S-ar putea să lucrezi la unele reparații acasă. Aceasta ar putea include o alergare la magazine. S-ar putea să cauți informații pe internet despre cum să faci unele reparații. Oricare ar fi planurile, acestea s-ar putea strica, deoarece ceva din casa ta necesită atenție imediată. S-ar putea să primești o oarecare recunoaștere pentru o muncă bine făcută. Acest lucru ar putea veni de la un șef. Lumina reflectoarelor este îndreptată spre tine.

Balanţă
Trebuie să fii destul de atent cu comunicarea. Ar fi ușor pentru degetul mare să alunece și să trimită un text în care corectarea automată a inclus câteva cuvinte colorate. Sau după ce ai crezut că ai închis telefonul, cealaltă persoană îți aude comentariile. Ar putea exista o comunicare greșită care îți impune să te explici. Dacă ai termen pentru predarea unei lucrări sau trebuie să ții un discurs, acum este momentul. Aai o capacitate mai mare pentru munca dificila. Acest lucru poate nu înseamnă că vrei neapărat să o faci, iar energiile se aliniază pentru a te ajuta. Oprește-ți telefonul și deschide-ți cărțile. Poți face progrese grozave.

Scorpion
Ceva ce îți dorești nu este la prețul potrivit, sau poate este la prețul bun dar stocurile sunt epuizate. S-ar putea să fie nevoie să pleci cu mâinile goale. Dar acesta ar putea fi un semn că nu aici ar trebui să meargă banii tăi. Fă un pas înapoi înainte de a face o achiziție. S-ar putea să fii foarte conștient de cine are puterea într-o situație. Și aici te folosești de capacitatea interioară a Scorpionului de a schimba raportul de forțe în direcția ta. Dacă simți că ești blocat într-un colț sau ai opțiuni limitate, este timpul să gândești creativ. Întreabă-te ce s-ar întâmpla dacă ai face opusul a ceea ce se așteaptă de la tine sau dacă ai renunța la situație.

Săgetător
S-ar putea să fii puțin nervos pentru că toți ochii sunt ațintiți asupra ta. Ai putea să cânți un solo la biserica ta sau să joi într-o piesă. Este posibil să mergi la un bar pentru a cânta karaoke sau să dansezi. Ești pregătit pentru aventură. Îmbrățișează-ți frica și distrează-te de minune. Te poți întâlni cu cineva și vă puteți ajuta unul pe celălalt Este posibil ca această persoană să fie dispusă să te îndrume și ești gata să-l ajuți cu afacerea Sau poate te îmntâlnești cu un prieten pentru a afla cum să construiți un site web sau să instalați o podea din lemn de esență tare. Poți face cel mai mare progres atunci când lucrezi în echipă.

Capricorn
Cel mai bun mod de a te odihni mai mult este să faci câteva modificări în dormitor. Este timpul să te gândești la lucruri noi, cum ar fi să te izolezi fonic ori să te culci mult mai devreme. Poți elimina dispozitivele din dormitorul tău. sau poeți adăuga perdele opace. Ai putea fi extrem de productiv. Se pare că finalizezi multe dintre proiectele sau sarcinile de pe lista ta cu mult mai mare viteză decât credeai. Amânarea a dispărut. Simți că știi exact ce să faci și cum să faci. Și ai și energie

Vărsător
Lucrurile par să nu funcționeze. Este posibil ca o supratensiune pe rețea să-ți fi afectat laptopul. Sau să nu ai semnal WiFi. Și crăpătura ecranului telefonului este atât d e gravă că nu vezi nimic. S-ar putea să ai nevoie de tehnologie nouă sau de reparații la echipamente. S-ar putea să te gândești să faci o schimbare majoră în viața ta. Cauți mai multă libertate și aventură. Asta ar putea însemna să-ți iei un concediu, să începi o despărțire de probă într-o relație sau să-ți dai seama cum poți petrece o lună de vacanță în mașină.

Peştii
Fii foarte atent pe rețelele sociale. Ar fi foarte ușor să redistribui ceva dubios. Sau poți face un comentariu răutăcios la postarea unui prieten. Acesta este un moment bun pentru a verifica de trei ori înainte de a posta ceva. Poți avea o conversație serioasă și benefică cu un membru al familiei. Te întâlnești cu altul. Dintr-o dată știi intuitiv cum este să fii în pielea lor și să vezi lumea din perspectiva lor. Indiferent de cât timp ai fost înstrăinat, ai putea să te împaci cu cei cu care te-ai certat.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Expozitia cu scriitorii botoşăneni
,,UNIREA,, începe la Viișoara
Prof., Ceică Cristina Luminița
Expoziția Muzeală ,,Expoziție Muzeală Scriitori Botoșăneni (perioada 1945 – 1989)”.
Comunicat pres㠖 Primăria Mihai Eminescu
Bancul săptămânii: Acesta da, banc poliţist!
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Problemele culturii botoşănene
N-a fost strălucită ca ofiţer judiciar, dar este bună de judecătoare
Ioan Rotundu
Corupţia a înecat dreptatea în apele iazului Dracşani
Ioan Rotundu
Preşedintele Iohannis a reeditat „Ziua Dezbinării” fondată de Iliescu
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă