Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Social
Horoscop
Publicitate
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
28084
De la 07 Ianuarie 2003
80584656

Horoscopul săptămânii 29.04.- 5.05.2019

  • 3 May 2019, 19:05
Săptămâna 29 aprilie – 5 mai 2019 vine cu un interes aparte asupra vieții sentimentale, însă și spirituale, mai corect spus, asupra lumii interioare. Este o perioadă de confuzii, de răstălmăciri din trecut, de reevaluări, dar și o perioadă în care am putea fi mai direcți și am putea spune lucrurilor pe nume cu mai multă ușurință...

Berbec Cei născuți în zodia Berbec încep săptămâna cu stări de agitație, stres și irascibilitate și nu este exclus să intre în polemici cu cei din jur. Nativii vor începe un proces de reevaluare a situației profesionale și nu este exclus să se gândească serios la schimbarea carierei. Lilith poate veni cu o serie de provocări la nivel psihic, subconștient, și riscul de a cădea în dependențe, obsesii, vicii este foarte mare în perioada următoare. Nu sunt exclus stările depresive și ipohondria, aspect care poate trimite mulți Berbeci la medic pentru a se trata de afecțiuni închipuite. Luna Nouă din Taur trezește interesul pentru zona financiară și este posibil ca nativii să primească bani, moșteniri, să înceapă o colaborare care să le îmbunătățească situația financiară. Cei nemulțumiți de locul de muncă și de salariu pot lua decizia de a face o schimbare majoră în acest sens.

Taur
Cei născuți în zodia Taur încep săptămâna cu gânduri legate de o posibilă plecare din țară, fie pentru studiu, fie pentru satisfacerea unei dorințe interioare. De altfel, în acest sector vor face reevaluări serioase și nu este exclus să înceapă niște cursuri noi, legate de zona esoterică, astfel încât să reușească să se înțeleagă mai bine și să evolueze spiritual. Lilith poate aduce o pasiune sentimentală, nativii pot face o obsesie pentru un prieten, pentru o persoană din cercul de cunoștințe, se pot arunca cu ochii închiși într-o aventură sentimentală care să-i rănească. Evenimentul deosebit de important pentru Tauri este Luna Nouă care se perfectează în zodia lor și care le cere să treacă la alt nivel din punct de vedere profesional, dar și să dea altă nuanță unor principii de viață învechite. Cei singuri vor avea șanse mari să înceapă o relație acum, însă sunt sfătuiți să lase deoparte impulsivitatea caracteristică și să analizeze cu calm fiecare pas făcut.

Gemeni
Cei născuți în zodia Gemeni vor fi preocupați de zona sentimentală, dar și de cea financiară. Retrogradările momentului îi vor determina pe nativi să caute răspunsuri în trecut, iar ceea ce au făcut în ultimii 7 ani, referitor mai ales la sectorul sentimental, nu numai că vor regreta acum, dar vor înțelege, vor vindeca și vor reuși astfel să dea o altă conotație viitorului. Nativii trebuie să învețe să fie mai puțin cheltuitori și este recomandat să evite împrumuturile și creditele. Conflictele în cuplu pot lua naștere de la bani și acolo unde certurile devin insuportabile se poate aduce în discuție o despărțire. Relațiile extraconjugale, aventurile sentimentale vedem să fie încheiate în perioada următoare. Lilith poate favoriza evenimente legate de sectorul socio-profesional, poate chiar aduce provocări de schimbare radicală a carierei către o zonă mai spirituală, mai apropiată de sufletul oamenilor. Luna Nouă le va aduce o nouă viziune asupra stărilor interioare, le va favoriza procesele de introspecție și meditație, însă nu este exclus să-i pună față în față cu o relație karmică din trecut peste care au trecut superficial.

Rac
Cei născuți în zodia Rac vor fi tentați să se apropie mai mult de divinitate, să caute răspunsuri în alte sfere decât cele cu care erau obișnuiți până acum. Reevaluările cerute în plan sentimental din această perioadă pot duce la despărțiri și divorțuri în cuplurile unde lucrurile nu mai funcționează de ceva vreme. Nativii care sunt singuri pot da o altă conotație momentului și nu este exclus să se întâlnească cu persoane din trecut, dar mai ales din trecutul karmic (viața anterioară). Lilith vine cu provocări legate de călătorii, de studii, însă mai ales de principiile de viață, de zona spirituală. Nativii pot face obsesii pentru niște idei, pentru niște concepții și pot încerca să le aplice în mod brutal în viața lor. Întoarcerea la credință poate fi un punct forte al Racilor. Luna Nouă le va aduce noi începutiuri legate de relațiile de prietenie, însă nu este exclus ca celor singuri să le aducă un partener din această zonă..

Leu
Cei născuți în zodia Leu vor începe să facă reevaluări serioase legate de locul de muncă și gândul nativilor se poate îndrepta inclusiv către schimbarea radicală a direcției, mai ales dacă sunt nemulțumiți. În plus, Luna Nouă va susține noi începuturi în carieră. Relaționată direct de acest aspect este și starea de sănătate, capitol foarte încercat în această perioadă, însă atenționăm nativii că multe dintre problemele pe care și le fac sunt pură ipohondrie și atât. Poate ar trebui să caute să se trateze întâi la nivel psihic și apoi la nivel fizic. Lilith poate aduce obsesii și provocări sexuale majore și nu este exclus ca nativii să se lase tentați de aventuri, însă cei care au o relație s-ar putea dezechilibra total în acest context, mai ales că această Lună Neagră poate scoate la suprafață secrete. Se recomandă multă prudență în toate activitățile întreprinse, indiferent că este vorba de zona sentimentală, profesională sau a sănătății. De asemenea, reîntoarcerea către spiritualitate și credință va fi un real ajutor pentru nativi în această perioadă dificilă.

Fecioară
Cei născuți în zodia Fecioară vor intra într-o perioadă de intense reevaluări legate de zona sentimentală, dar și de relația cu copiii. Astfel, cei care nu se mai înțeleg cu partenerul pot încheia legătura acum, însă nu este exclus ca celor singuri să le aducă în prim plan un partener din trecut, inclusiv din trecutul karmic (viață anterioară). În plus, pe casa parteneriatelor și a căsătoriei va intra Lilith, astfel aducând obsesii, gelozii, provocări și nu este exclus ca secrete din trecut să iasă la suprafață și să amplifice într-un mod absolut nedorit contextul. Atenție la tendința unei aventuri, relații extraconjugale. În cuplurile solide se poate discuta despre o sarcină și despre mărirea familiei. Luna Nouă din Taur poate deschide o nouă etapă legată de studiu și călătorii, dar mai ales poate aduce noi principii de viață, noi concepții și idei legate de valorile morale.

Balanţă
Cei născuți în zodia Balanță intră într-o perioadă de profunde reevaluări legate de casă și familie, de situația unei locuințe, de relația cu părinții și rudele de sânge. Posibil ca acum să primească o veste mai puțin plăcută legată de boala cuiva drag, posibil chiar decesul, însă totul depinde de astrograma natală a fiecăruia. Pentru unii poate fi vorba de o vindecare sufletească brutală după pierderea cuiva drag, după o despărțire întâmplată în ultimii aproximativ 7-8 ani. Lilith în tranzit pe casa muncii și a sănătății poate aduce provocări legate de aceste domenii, tentații nocive și obsesii. Se recomandă evitarea conflictelor cu colegii, dar mai ales evitarea viciilor și a dependențelor care pot face mult rău acum. Luna Nouă din Taur poate aduce o moștenire, o sumă de bani neașteptată, dar poate favoriza și o relație extraconjugală, o aventură sexuală.

Scorpion
Cei născuți în zodia Scorpion vor începe un proces de revizuire a felului în care comunică cu ceilalți, iar relația cu frații va fi în prim plan. Unii nativi se pot gândi să reia niște cursuri și pot pleca în scurte deplasări pentru a rezolva situații peste care au trecut în mod superficial până acum. Lilith în tranzit pe casa iubirii poate aduce teste, provocări în zona sentimentală, însă mai ales tentații sexuale. Nativii pot face o obsesie în urma unei aventuri sexuale. De asemenea, tot Lilith le poate aduce în prezent o persoană din trecut cu care au avut o relație karmică, posibil dintr-o viață anterioară. Tot acest context se amplifică puternic la Luna Nouă care se formează pe casa parteneriatelor și care poate aduce un început de relație, dar în egală măsură o încheiere a unei relații care nu mai funcționează. Pentru cuplurile longevive poate fi vorba inclusiv de o cerere în căsătorie..

Săgetător
Cei născuți în zodia Săgetător vor începe o perioadă de reevaluare financiară, iar nativii sunt sfătuiți să-și revizuiască modul în care câștigă și cheltuie bani. Nu sunt exclus discuții legate de modul de salarizare. Atenție! Această perioadă de retrogradare cere evitarea riscurilor financiare de orice fel, inclusiv a investițiilor majore. Cei care sunt nemulțumiți de remunerația primită pot începe să caute noi surse de venit sau chiar să-și schimbe locul de muncă, cu atât mai mult cu cât Luna Nouă cere și aduce noi începuturi legate de locul de muncă. Lilith în tranzitul său prin sectorul casei și al familiei poate aduce provocări și tentații în aceste direcții. Este momentul ca nativii să se desprindă de părinți pe de o parte, însă pe de altă parte nu este cel mai bun context (pana în toamnă, cel puțin) să cumpere, să vândă o casă. Se cere mai multă atenție acordată sănătății, mai multă odihnă și chiar abordarea unui stil de viață mai sănătos.

Capricorn
Cei născuți în zodia Capricorn au parte de retrogradarea lui Saturn, guvernatorul lor, întocmai în semnul lor. Vedem ca nativii să fie puși la încercare, testați în tot ceea ce ține de principii și convingeri de viață, dar și de modul în care relaționează cu ceilalți, în special cu partenerul de viață. Nativii își vor dori libertate și independență sentimentală mai mult ca oricând. În plus, Luna Nouă va aduce noi începuturi în sectorul sentimental și al relației cu copiii, prin urmare, de la caz la caz se va discuta de încheierea unei relații sau de mărirea familiei, iar cei singuri pot fi tentați să intre într-o nouă relație, dar vedem să fie vorba mai mult de o aventură decât de ceva de lungă durată. Lilith va tranzita sectorul comunicării și al deplasărilor pe distanțe scurte, prin urmare nativii sunt sfătuiți să aibă grijă atât la dialog, cât și la micile călătorii. În aceste zone pot apărea tentații nefaste, obstacole și probleme karmice care cer rezolvare. Nu este exclus ca dialogul să le fie perturbat în această perioadă de tranzit a Lunii Negre.

Vărsător
Cei născuți în zodia Vărsător au parte de retrogradare lui Saturn în sectorul subconștientului, iar nativii se vor retrage din agitația cotidiană pentru a medita. Această perioadă de interiorizare este strâns legată de spiritualitate, iar cei care vor reuși să se apropie de credință vor găsi mai ușor răspunsurile la întrebările care-i frământă. Nu este exclus să le apară în cale persoane cu care au un trecut karmic. De asemenea, sunt sfătuiți să acorde mai multă atenție ca niciodată sănătății, să abordeze o alimentație sănătoasă și să se odihnească corespunzător. Lilith le va tranzita casa financiară și va aduce tentații majore în a cheltui banii, dar și obsesia de a câștiga mai mult. Atenție la modul în care se vor câștiga banii deoarece poate fi vorba și de tentația de a intra într-un context mai puțin moral și decent, chiar ilegal. Luna Nouă va aduce noi începuturi legate de locuință și familie. Nu este exclus ca un nou membru să apară în familie sau unii nativi să-și cumpere o casă, să înceapă renovările și reamenajările locuinței, inclusiv să primească moștenire un imobil. Zona sentimentală vedem să fie pusă sub tensiuni și discuții în contradictoriu cu persoana iubită.

Peştii
Cei născuți în zodia Pești vor începe un amplu proces de reevaluare a relațiilor de prieteni și vor căuta să păstreze în jurul lor doar acele ersoane cu care rezonează energetic și spiritual. Nativii pot avea parte de lecții serioase legate de prieteni, dar și de persoana iubită, care pare să nu le mai fie pe plac. Lilith în tranzit întocmai prin zodia Pești va aduce tentații și obsesii, dependențe și întâmplări karmice. Punctăm ca zona unde se manifestă poate fi, de asemenea, cea sentimentală. Nu este exclus să se îndrăgostească de persoane nepotrivite, dar cu care să aibă o karmă de vindecat. Luna Nouă poate aduce un nou capitol legat de comunicare și nativii pot avea parte de discuții cu frații, cu rudele despre noi începuturi. Totodată, se întrevăd scurte deplasări pentru rezovarea unor probleme.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Felicitare Primăria Ibăneşti
Felicitare Primăria Păltiniş
Felicitare Primăria Coţuşca
Felicitare PNŢ - CD Filiala Botoşani
Felicitare Primăria Călăraşi
Felicitare PNL - Filiala Botoşani
Felicitare consilier judeţean PNL Constantin Bursuc Dorohoi
Felicitare S.C. Microbuzul SRL Botoşani
Felicitare Primăria Bucecea
Felicitare deputat PNL Cristian Achiţei
Felicitare Primăria Ungureni
Paștele sărăciei
de Florin Barbuta
Bilanţul Jurnalului de Ziua libertăţii presei
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă