Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Anunţuri
Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
137
De la 07 Ianuarie 2003
122885786

Horoscopul săptămânii 3 – 9 august 2015

  • 7 August 2015, 23:00
Berbec
In aceasta saptamana reusiti sa ingropati sau sa stergeti cu buretele unele intamplari inconfortabile din trecut. Faceti pace cu un prieten sau chiar un membru al familiei si acest lucru poate simboliza, pentru dumneavoastra un nou inceput.

Taur
Chiar daca in ultimul timp ati fost extrem de relaxat, deoarece pe toate planurile va era bine, mare grija- se anunta o saptamana si o perioada extrem de dificila pentru dumneavoastra. Ar fi bine sa va pregatiti, atat moral cat si financiar.

Gemeni
Este o saptamana in care va axati mai mult pe partea sentimentala, deoarece este singurul capitol unde situatia este usor precara. Invatati sau aflati unele lucruri, care nu v-ati fi asteptat niciodata sa va defineasca sau sa fiti nevoit sa le faceti fata. Sunteti pe drumul cel bun, insa si va vor fi de real ajutor pe viitor.

Rac
Ar fi timpul sa reveniti la realitate si sa lasati la o parte toate scenariile ce vi le-ati facut in ultimul timp. Va vine foarte greu sa nu mai credeti unele lucruri privitoare la capitolul sentimental, insa, acceptati situatia deja existenta de mult timp.

Leu
Va merge din ce in ce mai bine pe plan profesional deoarece aveti noroc de oameni buni, oameni ce va sprijina si va ajuta in toate demersurile dumneavoastra. Iesiti in castig si simtiti nevoia sa le multumiti, asa ca la finalul acestei saptamani veti organiza un eveniment destul de mare.

Fecioara
Reusiti sa comunicati foarte bine si sa fiti diplomat iar aceste lucruri aduc un plus afacerilor dumneavoastra. Va bucurati de atentia partenerului si aveti parte de multe surprize romantice care nu fac altceva decat sa inchege si mai bine relatia dintre voi doi.

Balanta
Ati avut o cearta in familie recent si inca cei pe care i-ati ranit, nu au trecut peste. Reusiti sa va faceti inteles punctul de vedere si chiar sa refaceti legaturile cu acestia, care vor lasa mai mult de la ei. Nu va suprasolicitati si nu va stresati mai mult decat este cazul.

Scorpion
Saptamana aceasta este favorabila dezvaluirilor fata de partener. Va veti gasi curajul sa-i impartasiti unele secrete de mult ascunse sau unele placeri mai non-conformiste, deoarece acum a reusit sa va castige increderea si relatia sa mearga in directia dorita de amandoi.

Sagetator
Intampinati unele probleme de natura afectiva: ori din partea familiei, ori a partenerului de viata. Simtiti nevoia sa evadati si spre finalul acestei saptamani va veti refugia intr-un loc spiritual undeva va veti reincarca bateriile pentru a o lua de la capat.

Capricorn
Sunteti putin cam energic si din aceasta cauza sunteti predispus la diverse accidente. Nu va fi ceva serios sau care sa va dea batai de cap, insa trebuie sa acordati atentie oricarui mic obstacol sau incident. Situatia profesionala se afla pe muchie de cutit. Nu va impacientati!

Varsator
Va ganditi la unele activitati extra-profesionale, care se dovedesc a fi destul de profitabile. Incercati sa nu va neglijati celelalte planuri deoarece aveti mereu tendinta ca atunci cand apare ceva nou, sa-l epuizati la maxim.

Pesti
Sunteti comunicativ si din aceasta cauza reusiti sa treceti peste unele intamplari din copilarie sau adolescenta care v-au marcat de-a lungul timpului. Primiti sprijin din partea familiei pentru a depasi o situatie amoroasa ce v-a adus in acest punct.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Nevasta descurcăreaţă
Reţeta săptămânii: Peşte la grătar
Moş Teacă de la Interne
Ioan Rotundu
Comunicat de presă Fundaţia NICOARĂ Botoşani
Întoarce-te, Lviule, în mormânt!
În Munţii Apuseni. Plecarea
Ioan Rotundu
În Munţii Apuseni. Plecarea (II)
Ioan Rotundu
Pistolarii din Manoleasa
Ioan Rotundu
În Munţii Apuseni. Peşterile (III)
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog