Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
18
De la 07 Ianuarie 2003
112821864

Horoscopul săptămânii 3 – 9 iulie 2017

  • 5 July 2017, 23:00
ZODIILE DE AER:
GEMENI – Nativii acestei zodii continuă să penduleze între pragmatism și visare. Faptul că nu vor fi dispuși să îi asculte pe cei din jur, că nu vor vrea să înțeleagă anumite evenimente le va aduce prejudicii.

BALANȚĂ – Balanțele au ocazia să profite din plin de oportunități cum rar li se mai arată. Cunosc o dragoste nouă undeva pe la finalul săptămânii.

VĂRSĂTOR – Vărsătorii se vor revolta din cauza unor chestiuni legale. Vor afla cu stupoare că au fost mințiți și poate chiar furați.

ZODIILE DE APĂ:
RAC – Racii sunt predispuși la a fi infideli, iar asta le poate dăuna relației, celor care sunt implicați în vreuna

. SCORPION – Cu chestiunile legale vor avea de-a face și Scorpionii. Aceștia se gândesc serios să înceapă o viață nouă în străinătate și încep demersurile în acest sens.

PEȘTI – În ciuda entuziasmului și a fericirii momentului pe care îl așteptau din punct de vedere profesional, acești nativi primesc o lovitură fix când nu se așteaptă.

ZODIILE DE FOC:
BERBEC – Apar serioase probleme de amor pentru Berbeci. Sunt în pragul unei despărțiri furtunoase, scurte și cuprinzătoare ca o ploaie de vară.

LEU – Nemulțumirile interioare îi vor năpădi pe Lei, care vor fi pe punctul de a da vrabia din mână pe cioara de pe gard.

SĂGETĂTOR – Săgetătorii au o săptămână liniștită din punct de vedere karmic, semn că au început să înțeleagă că nu are rost să se strofoace pentru mizilicurile vieții.

ZODIILE DE PĂMÂNT:
TAUR – Din 7 iulie se anunță potopul în inima nativilor Taur. Starea de apăsare îi va face complet absenți. Vor descoperi câteva adevăruri dureroase.

FECIOARĂ – Și viața sentimentală a Fecioarelor va fi tulburată. Vor purta discuții lămuritoare cu partenerul de viață și de data aceasta ar putea fi definitive.

CAPRICORN – Nevoia de a controla totul își va pune amprenta asupra Capricornilor, cel puțin până pe 22 iulie. Au de câștigat din punct de vedere profesional, dar pierd pe partea sentimentală.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Las-o mai moale, primarule, cu onorurile la adresa evreilor!
Ioan Rotundu
Bancul zilei: Unde se bea vin, adevărul triumfă
Întâmplări fericite şi nefericite la Schitul Balş
Ioan Rotundu
Cucurile ministrului Răzvan Cuc înăduşă locuitorii satului Iorga
Ioan Rotundu
Speriat şi înspăimântat de consecinţe, primarul Gânga instigă la fals
Ioan Rotundu
Biserica fără sat se tânguie în miez de noapte
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă