Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
21204
De la 07 Ianuarie 2003
120845670

Horoscopul săptămânii 3 – 9.07.2023

  • 1 July 2023, 21:32
Berbec Un aspect care vizează căminul, familia sau gestionarea unei chestiuni de ordin emoțional va cere de la tine asumare și responsabilizare, grație Lunii Pline din Capricorn din 3 iulie. Ceva la care ai lucrat până acum, poate să fie o lucrare interioară sau un proiect de natură exterioară, se concretizează într-un mod avantajos, întrucât investești în el într-un mod activ și perseverent. Încearcă să gândești în afara cutiei și dă-ți voie să fii practic și inventiv în același timp. Dacă inițiativa ta în privința unei relații de iubire nu este foarte clară, nu forța lucrurile, ci mai degrabă încearcă să găsești o abordare mai simplă. Lasă-te ghidat de intuiție!

Taur
Nevoia de a-ți exprima libertatea fizică sau intelectuală sau de a fi dispus să înțelegi această nevoie, venind din partea cuiva apropiat va angrena o mare parte din timpul și resursele tale. Luna Plină din Capricorn de luni te îndeamnă să capeți o perspectivă de ansamblu asupra unor lucruri, idei sau interese care să-ți permită o elevare interioară. Cineva din familie nu pare să te susțină, așa cum ți-ai dori, sau nu crede în ceva ce pe tine te inspiră și te motivează, însă poți descoperi că există variante de a ajunge la celălalt într-un mod la care nu te-ai gândit până acum. Sfatul cuiva mai în vârstă poate fi util.

Gemeni
Situația unei asocieri de business, o moștenire, o investiție financiară atinge un punct în care poți beneficia de tot efortul, munca și perseverența depusă, grație Lunii Pline din Capricorn din prima zi a săptămânii. Poți descoperi lucruri noi care te avantajează și te ajută să-ți pui în valoare unele aptitudini sau talente. În același timp, oricât de entuziasmat ai fi de o idee anume pe plan profesional, este important să te asiguri că o poți argumenta cu claritate în fața unui șef sau a unei persoane cu autoritate, dacă vrei să o faci publică. Evită întreținerea unor gânduri sau discuții care nu sunt benefice.

Rac
Cu Luna Plină din Capricorn, din 3 iulie, activând sectorul parteneriatelor tale, o relație anume, sentimentală sau de colaborare atinge un punct de maxim în care te poți confrunta cu necesitatea unor modificări, fie poți beneficia de un câștig sau un rezultat care te avantajează. Cu cât ești mai deschis către schimbare și dispus să gândești pe termen lung, cu atât poți profita la maxim de ceea ce oferă această perioadă. În egală măsură, este indicat să eviți impulsivitatea sau tendința de a forța lucrurile într-o anumită direcție. Ceva sau cineva pare să te inspire în weekend într-un anume fel.

Leu
Dacă există chestiuni care vizează munca sau sănătatea, care au generat unele tensiuni sau chiar griji, ai șansa să te organizezi mai bine în privința lor, grație Lunii Pline din Capricorn din prima zi a săptămânii. Ești stabil și perseverent în obiectivele tale, dar și strategic în ceea ce ai de realizat, fapt care îți susține progresul. Dacă există persoane care te surprind prin atitudinea lor sau situații neprevăzute care îți impun să reacționezi pe moment, ai resursele necesare să faci acest lucru, chiar dacă nu ești foarte confortabil cu asta. Fii deschis și flexibil, susținerea vine de unde nici nu te aștepți.
Fecioară
Dacă simți nevoia să reprioritizezi unele aspecte într-o relație romantică, să te bucuri mai mult de unele hobby-uri, interese sau prietenii pe care le ai, acest lucru va fi susținut de Luna Plină din Capricorn din 3 iulie. Pot exista și interacțiuni care activează unele sensibilități sau scot la iveală amintiri mai vechi, poate un fost partener încearcă să ia legătura cu tine sau în relația actuală comportamentul celuilalt pare ezitant sau confuz în anumite situații. În ciuda acestor lucruri, faptul că te înconjori cu acele persoane sau interese cu care simți că rezonezi îți amplifică entuziasmul și spiritul de echipă.

Balanţă
Deși ești plin de inițiativă în privința unor proiecte socio-profesionale și chiar ești înconjurat de oameni care îți împărtășesc interesele, Luna Plină din Capricorn din prima zi a săptămânii te îndeamnă să-ți evaluezi simțirea și emoțiile în privința unor lucruri sau relații. Devii mai introvertit și dornic de a te proteja cumva fizic și emoțional, iar dacă jobul sau unele responsabilități exterioare nu-ți oferă acest lucru, te poți hotărî să faci unele schimbări. Dacă angajamentul față de ceva sau cineva te solicită mai mult decât ți-ai dori, vei căuta să găsești o variantă care să-ți convină. O chestiune financiară avantajoasă îți amplifică sentimentul de stabilitate interioară.

Scorpion
Ideile, convingerile sau filosofia ta de viață sunt testate pentru a vedea cât de bine servesc scopurilor sau ambițiilor tale personale sau profesionale, iar dacă există loc de îmbunătățire, Luna Plină din Capricorn va evidenția din plin acest lucru. Partea bună este că nu ești singur, compania unui partener sau prieten este exact ceea ce-ți trebuie pentru a explora împreună noi interese sau hobby-uri. Chiar dacă nu ești încă sigur de cum să abordezi ceva anume, poate chiar de natură romantică sau creativă sau colaborarea cu cineva nu este tocmai pe gustul tău, descoperi că poți fi mai inventiv decât ți-ai imaginat în a găsi metode noi.

Săgetător
O chestiune de natură financiară, o strategie anume sau poate o investiție pe care o ai în plan se află în vizorul Lunii Pline din Capricorn din 3 iulie. Dacă ceva anume trebuie îmbunătățit sau regândit din perspectivă financiară, deții resursele fizice și materiale necesare pentru a-ți atinge scopurile, iar acestea pot viza modificări în propriul cămin sau în locul unde îți desfășori activitatea. Se pot ivi tot felul de situații neașteptate care te scot din ritm sau persoane care te solicită mai mult decât ți-ai dori, generând unele tensiuni, însă partea bună este că te motivează să vii cu idei sau soluții noi de rezolvare a unor lucruri la care nu te-ai gândit până acum.

Capricorn
Cu Luna Plină din semnul tău din prima zi a săptămânii, situația unei relații sentimentale sau profesionale se va afla în vizorul tău, mai ales dacă simți nevoia de o reechilibrare a lucrurilor între tine și celălalt. Saturn, guvernatorul tău, dar și Jupiter susțin această lunație deci dacă îți dorești mai multă apreciere, asertivitate sau putere de a iniția noi activități sau interese, ai ocazia să-ți atingi obiectivele. Dacă ești singur, pe cât de mult te poate atrage prezența cuiva pe atât de mult poate genera confuzie, de aceea va fi important să păstrezi o comunicare cât mai clară. Grijă cu speculațiile financiare!

Vărsător
Munca, sănătatea, stilul de viață din ultima perioadă, modul în care s-au împărțit sarcinile pe plan domestic sau la locul de muncă sunt evidențiate de Luna Plină din Capricorn din 3 iulie, mai ales dacă nu ai reușit să păstrezi un echilibru sănătos între muncă și odihnă. Ți se cere să-ți prioritizezi activitățile, ținând cont de starea ta de bine la nivel emoțional și psihologic. Dacă mai există tensiuni între tine și un partener, se pot găsi noi metode de lucru sau încerca o altfel de colaborare. Important este că-ți poți folosi abilitățile într-un mod inovator și productiv.

Peştii
Dacă vrei să-ți lărgești cercul de prieteni sau cunoștințe, să-ți amplifici vizibilitatea socio-profesională sau pur și simplu să-ți dezvolți noi interese pe care le consideri potrivite, ai șansa să-ți atingi aceste scopuri, grație Lunii Pline din Capricorn din 3 iulie. Pentru asta ți se cere un management mai bun al timpului, lucru care poate să fie ușor provocator, în condițiile în care unele situații legate de munca ta îți consumă prea mult din energie. Totuși, șansa de a-ți exprima ideile, de a-ți transmite mesajul său de a interacționa cu oamenii cu care rezonezi nu trebuie ratată. Dă voie creativității și imaginației să te inspire.Berbec – Concretizarea unui proiect necesită asumare!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul săptămânii: Blonda şi poliţistul
De la Botosani la Verona Diaspora I
Câți români au murit de COVID pe durata pandemiei
HotNews
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Câtă ticăloşie poate zace în Gabriela Firea şi Marius Budăi?
Ioan Rotundu
Comisarii de mediu Popovici şi Rotaru au scăpat de arestul la domiciliu
Ioan Rotundu
Ministrul Budăi continuă să facă Botoşanii de râs
Ioan Rotundu
Cu cine n-are voie să ia legătura inculpata Liliana Popovici
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă