Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Sănătate
Administraţie
Horoscop
Umor
Comentarii
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
10992
De la 07 Ianuarie 2003
122871059

Horoscopul săptămânii 3 – 9.10.2022

  • 25 September 2022, 13:52
Berbec
Îți alimentezi motorul și ești nerăbdător să pleci. Ești ca un șofer de mașină de curse care așteaptă steagul de start. Ești ocupat să faci planuri și să numeri minutele pentru a porni. Oricine îți stă în cale ar putea fi lovit de entuziasmul și concentrarea ta unică. Aceasta este o zi bună pentru a stabili detaliile și a verifica lista. Tu și partenerul tău s-ar putea să aveți un dezacord cu privire la bani. Este posibil ca acesta să fie mult mai precaut decât tine. S-ar putea să fii tentat să accepți singur o investiție sau o oportunitate de afaceri. Și aici ar putea să apară dezacordul, pentru că vrea și el să se implice.

Taur
Totul este despre planuri. S-ar putea să-ți pui obiectivele pe o platformă de muncă pentru a te organiza mai bine. Sau poate apelezi la metoda veche de a le nota. Asta te va ajuta să te implici într-un proiect mai mare. Totodată, înveți cum să ai grijă de corpul tău și schimbi puțin lucrurile. Încerci o nouă rutină de exerciții, un plan de alimentație sau de somn. Avbordează însă lucrurile încet, astfel încât să nu suferi vreun accident.

Gemeni
S-ar putea să te concentrezi să faci ordine în casă, inclusiv pe reparații, cum ar fi ușile care scârțâie, înlocuirea filtrelor de aer și lucrurile prea multe pe care l-ai acumulat de-a lungul timpului. S-ar putea să împachetezi pentru o mutare sau să despachetezi ultima cutie de la mutarea ta în urmă, cu doi ani. Poate vrei să te ocupi și de o acțiune de caritate. Poți face progrese mari acum cu privire la proiectele legate de casa ta. O persoană se arată interesată de o relație de dragoste cu tine. Este cineva fascinant și s-ar putea să te atragă foarte mult.

Rac
S-ar putea să mergi în brațele iubirii. Acum s-ar putea să fii gata să mergi mai departe într-o relație de iubire. Este posibil să te întâlnești cu această persoană de ceva timp. Dar în ultimele două săptămâni s-ar putea să fi găsit motive pentru a fi mai sigur că acest lucru ar putea însemna ceva. S-ar putea să discutați despre viața împreună sau chiar să vă logodiți. Ai curajul să te implici. Pe plans social, te gândești dacă să rămâi acasă și să te uiți la filme sau să ieși în lume și să-ți faci noi conexiuni. S-ar putea să te întâlnești cu prietenii la o cafenea. Este bine să echilibrezi timpul de acasă cu timpul petrecut cu prietenii tăi.

Leu
Ești gata să riști. Dacă ai de gând să-ți schimbi viața, s-ar putea sa mergi fără ezitare înainte. Poate vrei să devii vegan ori să-ți iei un antrenor personal, sau să te înscrii la un curs de arte marțiale. În timp ce unii oamenii din jurul tău ar putea să te avertizeze cu privire la o schimbare atât de radicală, tu știi că este o modalitate excelentă de a progresa rapid. Ai putea să te gândești la o nouă carieră care se află în afara zonei tale de confort. S-ar putea să nu te simți calificat să introduci o aplicație, dar aici s-ar putea să trebuiască să riști. Ar fi bine să te concentrezi asupra entuziasmului pe care l-ai simți când intri într-un domeniu nou. Fă câteva modificări în CV-ul tău, în funcție de ceea ce caută potențialii angajatori, și aruncă zarurile.
Fecioară
Te-ai putea scufunda în dragoste. Ultimele două săptămâni ar fi putut să-ți fi mutat relația la punctul de cotitură. Este posibil ca tu și partenerul tău să fți pregătiți pentru a face un pas înainte, pentru a vă muta împreună sau chiar să vă logodiți. S-ar putea să te străduiești să menții un stil de viață minimalist, frugal și cu amprentă redusă de carbon. Dar este posibil să încerci să faci prea multe. Când încerci să cumperi legume organice, acestea vin cu etichete din plastic. Sau iei niște haine de la magazinul second-hand, dar pur și simplu nu se potrivesc foarte bine. Este grozav să te dedici unor cauze, dar trebuie să-ți acorzi și meritul pentru că ai încercat tot ce poți.

Balanţă
Găsești granițele dintre tine și ceilalți. Ar putea fi nevoie să te uiți dacă îți trăiești viața pentru tine sau pentru a-ți mulțumi familia. Și ai putea crede că aceasta este o întrebare ori/sau. Dar este posibil să existe o cale de mijloc aici, cum ar fi să lucrezi până când afacerea ta îți aduce destui bani. Pe plan personal, ce ai nevoie este acolo pentru a cere, așa că de ce nu întrebi? S-ar putea să eziți pentru că nu vrei să primești un refuz. Sau poate aștepți ca o anumită persoană să spună da. Dacă ai bătut la o ușă de ceva vreme și aceasta nu se deschide, este timpul să încerci o altă ușă.

Scorpion
Te întâlnești cu oameni care au aceleași idei. S-ar putea să fii dornic să semnezi un acord. Acest lucru ar putea fi pentru angajare, o achiziție mare sau poate o calitate de membru într-o organizație profesională. Acesta este, de asemenea, un moment bun pentru a analiza înregistrările financiare și prospectele complexe. Ceva din care nu-i puteai da de capăt înainte, acum pare simplu și direct. Poate vrei să adaugi un element de intrigă vieții tale amoroase. S-ar putea să fugi cu iubita ta într-un restaurant și să pretinzi că este un fel de aventură ilegală. Un mic joc de rol ar putea fi destul de distractiv acum. Acesta este, de asemenea, un moment bun pentru un masaj de cuplu. Acest lucru aduce puțină magie.

Săgetător
Veniturile tale încep să se îmbunătățească. Un proiect la care lucrezi de ceva vreme, acum ar putea începe să dea roade. Este un moment foarte bun pentru tine să te concentrezi pe venituri și cum să le crești. De asemenea, este înțelept să analizezi orice bani în plus care vin și să direcționezi fondurile către obiective pe termen lung, cum ar fi economisirea pentru pensie. S-ar putea să începi să vezi un coleg în afara locului de muncă. Această persoană ar putea deveni un prieten sau chiar un partener romantic. Ai putea afla că aveți multe în comun și multe de admirat unul la celălalt. Ar putea fi o prietenie pe care o păstrezi sewcretă, fără să se știe la serviciu.

Capricorn
Ești atractiv pentru cei din jur. Este posibil să fii în centrul atenției, chiar dacă nu vrei. Un prieten s-ar putea să-ți prezinte un influencer sau să-ți stabilească o întâlnire cu o persoană pe care nu o cunoști. Sau ai putea să-ți prezinți iubitul prietenilor și familiei pentru prima dată. Toate privirile sunt asupra ta. S-ar putea să te plictisești la serviciu, în timp ce te concentrezi pe aceleași proiecte vechi și pe presiunea termenelor limită. Vrei să schimbi lucrurile uitându-te la modul în care poți automatiza un sistem sau simplifica un proces pentru a-l face să meargă mai repede. Dacă te-ai plictisit, s-ar putea să-ți actualizezi CV-ul, să-ți reîmprospătezi profilul de angajare și să iei legătura cu colegii care s-au mutat în alte companii.

Vărsător
Ai grijă de tine Permite-ți să stai în pat și să faci puzzle-uri. Sau urmărește o emisiune TV în timp ce stai pe canapea și mănâncă ceva delicios. În unele zile este bine să renunți la rutină și să te îndepărtezi de vârtejul care este lista zilnică de treburi și sarcini nesfârșite. Aceasta este și o zi bună pentru a merge într-un parc și a hrăni păsările, a explora un nou traseu de drumeții sau a te plimba prin vecinătate, în timp ce asculți scrâșnetul frunzelor căzute sub picioarele tale. S-ar putea să mergi să vizitezi unul dintre copiii tăi care este plecat la facultate. Sau s-ar putea să fii la școala copilului tău mai mic, să vezi cele mai recente proiecte de artă și să te întâlnești cu profesorii.

Peştii
Conexiunile sociale devin mai puternice. Ai putea să te întâlnești cu un grup mare de prieteni. Aceasta ar putea fi o întâlnire specială pentru cineva care a fost onorat cu un premiu sau cu o zi de naștere importantă. Sau aceasta ar putea fi o strângere de fonduri comunitare sau un eveniment caritabil în care ești cu mulți vecini și cunoștințe. Ai putea să faci o cursă de caritate sau să bati la uși pentru a vorbi despre candidații politici. Totodată, poți face un pas mare în relația ta de dragoste, fiind clar în ceea ce vrei și ce te face să te simți cu adevărat iubit și apreciat. S-ar putea să fie vorba despre modul în care te întâmpină cealaltă persoană sau dacă îți trimite mesaje în fiecare zi pentru a vedea cum ești. Sau această conversație ar putea deveni mai intimă și ați putea intra într-adevăr adânc, în ceea ce vă menține pe amândoi interesați, entuziasmați și stimulați.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


HoroCatrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Bancul săptămânii: Sfatul lui Iorga către student
Din păcate, sănătatea publică este subrogată interesului politic
Ioan Rotundu
Nici Valeriu Iftime nu crede în spusele primarului Andrei
Cine sunt cei care-l acoperă pe poliţistul de frontieră infractor?
Ioan Rotundu
Ipocrizia balcanică a neamţului i Iohannis
Ioan Rotundu
Tergiversarea unor cercetări penale la nivel de Parchet şi IJP Botoşani
Ioan Rotundu
Profesorii tic-toc
Va spulbera premierul Rutte speranţele preşedintelui Iohannis?
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog