Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Horoscop
Umor
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
4513
De la 07 Ianuarie 2003
114933094

Horoscopul săptămânii 30.01 – 5.02.2023

  • 24 January 2023, 16:38
Berbec
Ești activ și entuziast în privința unor proiecte de viitor importante pentru tine care pot necesita să faci unele drumuri sau să porți unele negocieri. A-ți respecta propriul plan sau propriile dorințe este esențial. Însă, Luna Plină din Leu de duminică va evidenția acele proiecte sau relații, indiferent de natura lor, care nu sunt cele mai productive sau de încredere în ceea ce privește perspectivele pe termen lung, fapt care te va determina să-ți revizuiești prioritățile.

Taur
Realizarea unor obiective socio-profesionale este în vizorul tău și ești determinat să faci pași în această direcție. În același timp, îți propui să-ți manifești personalitatea într-un mod cât mai sincer și mai autentic, fiind conectat atât cu planul fizic cât și cu cel emoțional. Luna Plină din Leu de duminică te îndeamnă să găsești acel echilibru necesar între familie sau planul emoțional și obiectivele profesionale, iar dacă acesta nu este prezent, lipsa lui se poate resimți mai acut în următoarea perioadă, forțându-te să faci unele schimbări.

Gemeni
O săptămână cu multă energie și dinamism, dar și posibile provocări, mai ales în a doua parte a perioadei. Unele direcții personale sau profesionale în care ai investit până acum vor necesita mai multă atenție din partea ta. Luna Plină din Leu de duminică poate scoate la iveală emoții profunde, în urma interacțiunii cu o persoană ale cărei idei sau perspective sunt total diferite de ale tale. Opoziția poate veni de acolo de unde nici nu te aștepți, deci încearcă să fii atent și conștient de ce se întâmplă în jurul tău.

Rac
Flexibilitatea și adaptabilitea de care dai dovadă în unele interacțiuni te ajută să-ți atingi obiectivele, mai ales în privința unor chestiuni financiare. În același timp, începi să te îndoiești de durabilitatea unor angajamente în care ai investit până acum pe măsură ce unele discuții generează tensiuni și neînțelegeri. Luna Plină din Leu de duminică te va face foarte conștient de asocierile sau relațiile care nu merită efortul sau implicarea ta emoțională sau financiară, solicitând să iei atitudine în această privință.

Leu
Ești entuziasmat în privința unor activități de grup, a unei colaborări anume sau a unei relații de prietenie pe care o consideri extrem de potrivită cu nevoile tale actuale. Însă, această relație poate să nască unele sentimente contradictorii în tine. Luna Plină din propriul tău semn de duminică te va îndemna să fii mai conștient de acele relații, colaborări sau parteneriate care nu îți îndeplinesc dorințele sau nevoile și să fii pregătit să iei deciziile necesare în această privință.
Fecioară
Randamentul pe care îl ai în munca pe care o faci, dedicarea și implicarea de care dai dovadă pentru a te asigura că totul merge bine atrag susținerea sau aprecierea superiorilor tăi. În a doua parte a săptămânii, însă, unele chestiuni neprevăzute te forțează să ieși din rutina zilnică și să faci unele schimbări. Luna Plină din Leu de duminică te îndeamnă să-ți reevaluezi stilul de muncă sau stilul de viață la modul general pentru a te asigura că există un echililbru sănătos între muncă și odihnă.

Balanţă
Simți nevoia de mai multă libertate, socializare sau interacțiune cu oameni sau grupuri cu care simți că rezonezi și în prezența cărora te poți manifesta exact așa cum ești. Însă, unele sarcini sau responsabilități pot părea să-ți ocupe destul de mult din timpul și atenția ta. Luna Plină din Leu din weekend te ia prin surprindere, îndemnându-te să-ți schimbi prioritățile și să decizi cu grijă care sunt acele prietenii, aspirații, proiecte de viitor personale sau profesionale în care merită să investești și care nu.

Scorpion
Te focusezi pe administrarea unor chestiuni practice, administrative, fie în propriul cămin, fie vis-a-vis de muncă și ești determinat în a-ți pune amprenta asupra a ceea ce faci. În același timp, unele proiecte pot întâmpina unele greutăți care vor deveni evidente în weekend, odată cu Lună Plină din Leu care va scoate la suprafață un posibil conflict între tine și o persoană cu autoritate care tinde să-ți limiteze acțiunile. A găsi un echilibru între nevoile tale interioare și unele solicitări exterioare va fi de maximă importanță în următoarea perioadă.

Săgetător
Modul în care interacționezi cu ceilalți este inspirat și interactiv, însă pe măsură ce săptămâna avansează… unele chestiuni care apar pe neașteptate îți pun răbdarea la încercare. Acestea pot ține de comunicare, probleme tehnice, juridice, schimburi de păreri cu cineva care nu pare să-ți împărtășească perspectivele. Această situație atinge un punct culminant în weekend, grație Lunii Pline din Leu care activează axa gândirii și a comunicării, îndemnându-te să fii deschis în a-ți schimba perspectiva asupra unor lucruri sau situații.

Capricorn
Ești determinat să continui să investești resurse, timp și implicare în acele proiecte de natură practică pe care le-ai început, însă anumite lucruri pot să ia o întorsătură neașteptată. Unele situații sau persoane te pot forța să regândești angajamentul pe care ți l-ai asumat față de aceste proiecte, din cauza unei lipse de resurse sau disponibilitate din partea celuilalt, mai ales dacă acordul celuilalt era esențial în realizarea planurilor tale. Ești îndemnat să iei în calcul idei sau soluții noi pentru a vedea cum este mai bine să procedezi.

Vărsător
Pe măsură ce te lași angrenat în unele proiecte sau activități importante pentru tine care îți dau mai multă încredere în propriile forțe, pot apărea unele tensiuni interioare care îți îngreunează munca în anumite privințe. Pot fi chestiuni emoționale sau care vizează căminul sau mediul familial. Luna Plină din Leu din weekend va evidenția aceste tensiuni, forțându-te să te ocupi de ele cât mai rapid posibil, îndemnându-te să fii cât mai atent la nevoile celor apropiați.

Peştii
Un proiect la care lucrezi de ceva timp și care poate fi de natură emoțională sau familială, vizând căminul în care locuiești începe să se contureze într-un mod care te satisface. Însă, pe parcursul săptămânii, unele conversații sau schimburi de idei, poate chiar o veste pe care o primești începe să accentueze unele griji care vor culmina cu Luna Plină din Leu din acest weekend. Ți se cere să fii mai organizat cu unele chestiuni care țin de muncă și sănătate și să fii deschis la a îmbrățișa noi soluții sau metode de a-ți eficientiza activitățile.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul săptămânii: Avocatul cel zgârcit şi primarul umilit
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Potlogăriile lui Panaite sunt doar vârful unui aisberg mafiot ce jefuieşte Nova Apaserv
Ioan Rotundu
Un judecător botoşănean sparge monopolul puterii BOR
Ioan Rotundu
România – raiul corupţiei protejat de clasa politică
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă