Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Economic
Editorial
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
21796
De la 07 Ianuarie 2003
79991578

Horoscopul săptămânii 30.03 5.04.2020

  • 29 March 2020, 20:49
Pe data de 5 aprilie 2020 se va forma o puternică conjuncție între Jupiter, Marele Benefic, și Pluton, planeta transformărilor profunde, a morții și regenerării, ambele aflate în zodia Capricorn. Această conjuncție este deosebit de impactantă pentru omenire, dar și pentru fiecare individ în parte. Aceste conjuncții se produc o dată la 12-13 ani, însă în alte semne zodiacale, iar acum, fiind vorba de Capricorn, vorbesc despre putere, autoritate, funcție, statut, ierarhii sociale, dar și despre moralitate, adevăr, corectitudine. Cu alte cuvinte, va începe o perioadă, care se va întinde până la finele anului, în care vor petrece schimbări remarcabile în societate, dar și în viața personală, în special fiind resimțite de persoanele care au planete în zodia Capricorn și în acel sector de viață guvernat de Capricorn în harta natală (pentru asta, în principiu, citiți-vă previziunile legate de ascendent). ă
Conjuncția aceasta are o putere deosebită să aducă bunăstarea în viața noastră, să reinstaureze dreptatea, corectitudinea, moralitatea, însă având în vedere că Jupiter nu se simte bine în Capricorn poate aduce ruina, falimentul, nedreptatea, abuzul de putere și de autoritate. Implicațiile sale au legătură cu finanțele, religia, spiritualitatea, cultura, călătoriile, străinătatea și… moartea, un aspect pe care nu l-aș fi amintit dacă Sfatul meu ca astrolog este să puneți un accent deosebit pe acastă săptămână și să încercați să fiți optimiști, pozitivi, entuziaști în ceea ce faceți, indiferent că activitățile nu depășesc pereții locuinței, pentru că Jupiter tinde să amplifice tot ceea ce aduce Pluton, iar asta depinde foarte mult de harta natală a fiecăruia în parte. Haideți să vedem doar partea plină a paharului, chiar dacă o vedem din casă
Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!19

Berbec
În această săptămână crește interesul pentru prieteni, pentru socializare și mulți dintre cei născuți în zodia Berbec își fac planuri mărețe, ingenioase și revoluționare despre perioada următoare. Își conturează proiecte îndrăznețe în special în zona online dau care au legătură cu tehnologia. Comunicarea le va deveni un atu profitabil nativilor și sunt foarte bine susținuți cei care studiază, învață. Totodată, mulți Berbeci, grație tranzitului lui Marte, guvernatorul lor, prin Vărsător, se vor implica în acțiuni umanitare, caritabile și astfel vor simți că luptă pentru binele societății, vor lua frâiele în mână în acest sens, dacă este nevoie..

Taur
Cei născuți în zodia Taur se despart de Venus, guvernatoarea lor, însă planeta Micilor Beneficii le va tranzita întocmai sectorul financiar, iar din acaestă ipostază le va aduce câștiguri și oportunitatea de a face bani în această perioadă grea. Posibil ca nativilor să le vină o idee ingenioasă despre cum să-și îmbunătățească veniturile pe termen lung. Pe de altă parte, Taurii sunt foarte stimulați să iasă în față, să acționeze profesional și să se afirme, iar aceste aspecte pot aduce, în timp, succesul.

Gemeni
Cei născuți în zodia Gemeni au parte de tranzitul lui Venus întocmai prin semnul lor, iar nativii vor avea o mai mare deschidere către cei din jur, mai ales către reechilibrarea și rearmonizarea unei relații, unei povești de iubire. Din punct de vedere al carierei vor simți o îmbunătățire, vor avea o viziune mai optimistă, mai încurajatoare asupra viitorului. Posibil ca nativii să se lase mânați de unele principii, credințe și mentalități și să caute răspunsuri în profunzimea unor studii. De altfel, mulți Gemeni pot studia acum, se pot înscrie la cursuri și seminarii online. Nativii sunt sfătuiți să-și asculte intuiția, pot avea adevărate revelații.

Rac
Cei născuți în zodia Rac vor avea ocazia să se vindece emoțional și psihic după o perioadă de grele frământări parteneriale și relaționale. Nativilor li se va îmbunătăți inclusiv starea de sănătate, mai ales că unele filozofii de viață, credințe au șansa să-și găsească locul în mintea nativilor, să se limpezească. Este o perioadă de puternice transformări interioare. Atenție! În unele cupluri pasiunea se reaprinde, intimitatea capătă noi conotații, partenerii se redescoperă, în schimb, în alte cupluri de lungă durată există și riscul de a se despărți, de a se discuta despre divorț..

Leu
Cei născuți în zodia Leu vor fi mânați de dorință și vor dori să reaprindă pasiunea în cuplu, iar cei singuri vor dori să aibă pe cineva alături, să se implice într-o relație serioasă, matură. Atenție! Se pot lăsa furați de val și pot intra într-o aventură. De asemenea, atenție la conflicte în cuplurile de lungă durată și în căsnicii. Pe de altă parte, vor simți nevoia să se reconecteze cu prietenii, să socializeze mai mult, să-și facă planuri împreună cu aceștia și chiar dacă nu vor avea nicio siguranță că se vor îndeplini, visarea va fi plăcută.

Fecioară
Cei născuți în zodia Fecioară vor fi determinați să muncească cu mai multă sârguință și responsabilitate, să se dedice cu perseverență unor activități de la locul de muncă, să-și ajute colegii în rezolvarea sarcinilor și astfel să-și îmbunătățească remarcabil imaginea profesioanlă. Atenție că există riscul ca acest instinct să aducă suprasolicitare și oboseală peste măsură, extenuare și chiar și mici accidente în zona picioarelor, entorse, luxații. De asemenea, nu este exclus să-și caute un job suplimentar. Oricum beneficii legate de carieră vor fi, important este să aibă răbdare .

Balanţă
Cei născuți în zodia Balanță au parte de tranzitul lui Venus, guvernatoarea lor, prin sectorul credințelor și filozofiilor de viață și mulți nativi vor atinge acum un nivel foarte înalt de spiritualitate sau cel puțin vor tinde către asta și nu este exclus să caute cursuri de edzvoltare personală (chiar și profesională), să studieze noi domenii. Comunicarea cu străinătatea va fi foarte bună, pot relua o temă de dialog cu o persoană aflată peste granițe, poate chiar un fost partener. Oricum, sectorul iubirii este activ și Balanțele sunt tentate să intre în aventuri, să înceapă relații, însă fără maturitate și responsabilitate nu vor lega nimic de viitor. Cei care au deja relații se pot ocupa de consolidarea legăturii pentru că au aspecte favorabile în acest sens.

Scorpion
Cei născuți în zodia Scorpion vor fi determinați să se preocupe mai mult de familie, să-și consolideze o relație cu cei dragi prin comunicare. De asemenea, Marte, guvernatorul lor secundar, îi va stimula să se ocupe de o situație care vizează locuința. Poate fi vorba de o mutare, de o renovare a casei, de vânzarea unui bun de patrimoniu sau de valorificarea într-un fel sau altul a unui bun de patrimoniu. Venus le poate aduce îmbunătățiri în zona financiară, dar și schimbarea atitudinii față de partener în urma unor transformări interioare prin care trec. În cuplurile de lungă durată se poate reaprinde pasiunea, iar cei singuri pot da curs unei aventuri.

Săgetător
Cei născuți în zodia Săgetător vor fi foarte stimulați să comunice, să interacționeze cu cei din jur, să povestească și să-și consolideze niște relații pe baza dialogului. Atenție, însă! Se pot spune lucruri dureroase și se pot rupe legături din această cauză, mai ales în primele zile ale săptămânii. Venus poate îmbunătăți considerabil comunicarea în cuplu, poate reechilibra relațiile de lungă durată, căsniciile și poate aduce noi colaborări, noi parteneriate care să susțină, să îmbunătățească situația financiară pe termen lung..

Capricorn
Cei născuți în zodia Capricorn sunt determinați să facă bani în acaestă perioadă și vor face, cu sprijinul lui Saturn, guvernatorul lor, mai ales dacă este vorba de mediul online și de domeniul tehnic, însă condiția este să fie vorba de acțiuni corecte, morale și cu atât mai mult vor reuși cu cât nu uită latura umanitară. Sectorul muncii este foarte bine aspectat și de acolo vor veni unele beneficii, dar și un randament ridicat în îndeplinirea sarcinilor și responsabilităților. Din punct de vedere al sănătății se întrevede o ameliorare, ocazia de a se vindeca dacă au suferit de vreo afecțiune și îndeosebi de ajutor le vor fi remediile naturiste.

Vărsător
Cei născuți în zodia Vărsător au parte de ingresul lui Marte în zodia lor, iar nativii vor fi foarte determinați să-și ducă la bun sfârșit niște acțiuni, să rezolve niște chestiuni care țin de trecut, fie că este vorba de viața personală sau profesională. Vărsătorii vor avea energie, dar vor trebui să și-o canalizeze în mod constructiv pentru a extrage beneficii din acțiunile lor. În plan sentimental au parte de momente frumoase în cuplu, de armonie și echilibru, iar adcă sunt singuri pot cunoaște pe cineva pe internet și pot începe un flirt. Atenție, însă, că ce poate părea acum ideal mai târziu își poate arăta adevărata fața. Cu alte cuvinte, prințul se poate transforma în cerșetor! Cât a ajuns să câștige fosta soție a lui Kamara din videochat, în plină epidemie Cât a ajuns să câștige fosta soție a lui Kamara din videochat, în plină epidemie BREAKING! Doliu in familia regala, a murit la scurt timp dupa ce s-a spus ca are coronavirus

Peştii
Cei născuți în zodia Pești vor trece printr-o perioadă de confuzii, bulversări, insomnii și gândurile nu le vor da pace nativilor. Fie că este vorba de trecut, fie că este vorba de familie sau de regimul unei locuințe, nativii vor tinde să augumenteze totul, să vadă printr-o lupă. Introspecția și interiorizarea, izolarea psihică îi pot întoarce pe mulți nativi pe calea credinței și a spiritualității. De asemenea, comunicarea cu cei dragi îi va ajuta să depășească această perioadă cu bine. Unii nativi chiar se pot muta cu părinții sau de la părinți, pot schimba domiciliul.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Primăria Mihai Eminescu: Comunicat de presă
Comunicat de presă: Facilități fiscale pentru contribuabili
Cum au reuşit corupţii din Ştefăneşti să ia prizonier oraşul cu tot cu primar
Ioan Rotundu
Aberaţiile lui Vela, Despescu şi Arafat validate de preşedintele Iohannis
Ioan Rotundu
Invenţia primarului din Corni în lupta cu coronaviruşii
Ioan Rotundu
Coronavirus: Apel disperat din Dorohoi către surzii din DSP şi ITM Botoşani
Formens Botoşani s-a alarmat, apoi a tăcut. De ce oare?
PNL propune impozitarea progresivă a pensiilor speciale de la 10 la 95%.
Care sunt amendamentele
Bancul săptămânii: Regele tâmăiţilor
Epigrama săptămânii
Ioan mamaische
Lumea lu rotundu De la Botosani la Verona - Invierea II
TELE'M BT: Dosarul zilei . Cristian Roman, şeful Cabinetului prefectural
Dosarul zilei TELE'M Botosani : Secretele "Fetei Verzi"
De la Botosani la Verona Diaspora I
Presa'n gura lu' Rotundu: Emisiunea din 27.03.2020
Presa'n gura lu' Rotundu: Emisiunea din 3.04.2020
Mileanca: Analfabetă funcţională? Nu, director de şcoală
Ioan Rotundu
Urmărit pentru a fi omorât de către interlopii din Poliţia Ştefăneşti
Primarul oraşului, Florin Buţura, m-a avertizat asupra pericolului care mă paşte
Liviu Edu, funcţionar în primărie, bătut măr de protejatul poliţiştilor din Ştefăneşti
Ioan Rotundu
Funcţionarul public Edu cere protecţie de la IJP Botoşani
Noi dovezi privind corupţia
Cum a executat Poliţia Rurală Darabani ordinul primarului socialist
Adică PNL ţine vaca de coadă şi PSD o mulge.
Declarat nebun ca să nu poată depune,mărturie împotriva fostului şef IJP Suceava
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă