Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Editorial
Social
Horoscop
Umor
Comentarii
Poşta redacţiei
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
22069
De la 07 Ianuarie 2003
122882136

Horoscopul săptămânii 30.09 - 6.10.2019

  • 28 September 2019, 20:22
La o zi distanță, pe data de 3 octombrie, Mercur, planeta comunicării și a negocierilor, va intra în zodia Scorpion. Din această postură, Mercur va cere adevărul absolut, oricât de dureros ar fi acesta, și ne va îndemna să căutăm să ne înconjurăm doar de oameni de încredere, pe care să ne putem baza.
Pe data de 4 octombrie 2019, Marte, planeta acțiunii și a determinării, va intra în zodia Balanță, un ingres care-i diminueză puterea și care ne face să oscilăm între două acțiuni, ba chiar să dăm înapoi uneori.
La modul general, săptămâna 30 septembrie – 6 octombrie 2019, aduce noutate în viața noastră, ne putem confrunta cu situații noi, dar și modul nostru de abordare va fi diferit.
Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Berbec Este o săptămână foarte dinamică pentru cei născuți în zodia Berbec care vor activa puternic sectoarele profesional și financiar. Pentru prima dată, după o perioadă încercată la locul de muncă, nativii vor simți că știu în ce direcție să se îndrepte și chiar vor face schimbări importante, esențiale legate de sectorul profesional. Vor veni contracte, noi parteneriate și nativii sunt sfătuiți să le analizeze în amănunt, dar să nu stea prea mult pe gânduri în luarea deciziilor, și să acționeze cu mai mult curaj. De asemenea, se poate instala o confuzie în cuplu și nativii să nu știe în ce direcție să continue, să aibă tendința de a se retrage dintr-o relație. Sectorul financiar este foarte bine aspectat și se întrevăd negocieri favorabile și posibilitatea de a-și îmbunătăți veniturile cu ajutorul celor din jur sau chiar cu ajutorul persoanei iubite.

Taur
Zona iubirii capătă un interes aparte pentru cei născuți în zodia Taur, iar nativii vor dori să cunoască mai mult și mai profund persoana care le este alături. Dialogurile în cuplu vor fi sarea și piperul relației, însă atenție la tendința de a deveni ironici și cinici cu partenerul de viață. La locul de muncă, nativii vor deveni mai puțin luptători și vor căuta să echilibreze activitățile astfel în cât să nu mai consume energie în zadar. Determinarea de altă dată scade și nu este exclus să fie mai puțin eficienți în mod intenționat. Zona călătoriilor, inclusiv în străinătate, va fi bine aspectată și, totodată, o serie de principii de viață vor căpăta acum alt contur acum, mult mai benefic evoluției lor.

Gemeni
Cei născuți în zodia Gemeni își pun ordine în situația financiară, în special în zona banilor deținuți împreună cu alții. Este posibil să-și schimbe o viziune cu privire la o moștenire, la un bun material poate pe care-l au în comun cu partenerul, poate să înțeleagă rostul unui partaj. La locul de muncă se va îmbunătăți remarcabil comunicarea cu colegii și superiorii, iar zona sănătății va căpăta interes, aspect care poate determina unii nativi să-și facă niște investigații medicale de rutină. În ceea ce privește sectorul iubirii, nativii vor oscila mult, fie în decizii legate de cuplu, fie în acțiuni care vizează o nouă relație. Pot fi destul de confuzi și nemulțumiți cu privire la statutul lor sentimental.

Rac
Pentru nativii din zodia Rac această săptămână aduce o detensionare cu privire la zona parteneriatelor și a cuplului. Nativii vor face niște schimbări profunde, necesare, benefice, legate de persoana iubită sau de viziunea pe care o au într-un parteneriat, într-o căsnicie. Comunicarea cu persoana iubită și copiii se va îmbunătăți, iar Racii pot descoperi o altă față a partenerului. Nu este exclus ca acum să se discute despre posibilitatea de a deveni părinți. În familie ar putea fi nevoie de anumite compromisuri pentru ca lucrurile să se calmeze. Pot exista schimbări de domiciliu în anumite cazuri. Cei care sunt singuri vor fi dornici să cunoască noi parteneri și vor avea parte de dialoguri incitante în această zonă.

Leu
Cei născuți în zodia Leu vor simți o dorință din interior pentru a face schimbări legate de locul de muncă, poate de atitudinea pe care o au la job sau vizavi de colegi, sarcini și responsabilități. De asemenea, este o perioadă bună pentru a face schimbări legate de stilul de viață, pentru a-și îmbunătăți starea de spirit, starea de sănătate. Comunicarea cu membrii familiei se va îmbunătăți remarcabil și nu este exclus ca nativii să negocieze, să vândă/cumpere o locuință, un bun imobiliar. Este o perioadă în care nativii sunt sfătuiți să aibă grijă la călătorii, în deplasări și să nu riște, să nu încalce reguli, să conducă cu prudență.

Fecioară
Pentru cei născuți în zodia Fecioară această săptămână este foarte bună pentru a face acele schimbări pe care le simt în relația cu persoana iubită, cu copiii. Nu va fi neapărat vorba de schimbări exterioare, cât interioare, poate de gândire, de atitudine. Comunicarea cu cei din jur va fi bună, însă și comunicarea cu propria lor persoană îi va ajuta acum să pornească pe o nouă direcție, una benefică pentru evoluția lor personală. Este o perioadă favorabilă pentru a se înscrie la cursuri de dezvoltare, de perfecționare profesională, pentru a învăța ceva nou. Acțiunile de acum le pot aduce bani în viitor, însă această săptămână va fi destul de tensionată la capitolul financiar și nu este chiar indicat să facă investiții riscante sau cheltuieli majore.

Balanţă
O serie de probleme cu membrii familiei sau legate de locuință, de un imobil, pot căpăta acum altă formă, pot fi văzute cu alți ochi și, implicit, poate apărea o schimbare benefică care să conducă și la o rezolvare a unui conflict, a unei situații. Săptămâna aceasta va fi benefică pentru cei născuți în zodia Balanță care vor să-și îmbunătățească veniturile pentru că vor avea fler în comunicare și negociere. Pot apărea oportunități în acest sens care nu trebuie ratate. Pe de altă parte, nativii vor fi foarte confuzi și nu vor ști cum să reacționeze în anumite situații care le scot în evidență principii, care le cer să-și evidențieze personalitatea. Relația cu partenerul de viață sau cu un posibil viitor partener poate fi afectată din cauza tendinței de a se retrage, de a da înapoi și nu este exclus să apară tensiuni și conflicte, atât cu ei înșiși, cât și cu cei dragi.

Scorpion
Cei născuți în zodia Scorpion vor fi mai comunicativi ca niciodată și mai dornici să-și expună părerile, să discute despre ei înșiși, însă se cere atenție deoarece tendința poate fi de ironie și cinism în dialog. Se pot rezolva conflicte acum, mai ales dacă este vorba de relația cu rudele apropiate, iar atitudinea nativilor va fi una constructivă. Totodată, acțiunile nativilor vor fi îndreptate către ei înșiși, către trecut și nu sunt excluse stările de interiorizare și confuzie. Energia va fi mai slabă decât de obicei și sunt sfătuiți să se odihnească mai mult și să evite suprasolicitările fizice. Atenție la problemele de sănătate cronice care se pot acutiza acum!

Săgetător
Cei născuți în zodia Săgetător vor găsi aceea motivație interioară de care au nevoie pentru a-și îmbunătăți situația financiară și nu este exclus ca nativii să-și schimbe o atitudine, un mod gândire în acest sens, poate un sistem de valori. Oricum, pentru nativi va fi o perioadă de interiorizare, de reîntoarcere la sinele lor, de comunicare cu ei înșiși și nu este exclus să reușească să rezolve probleme din trecut, să depășească o situație care-i ținea blocați. Pot avea parte de gânduri, dileme, confuzii. Se cere mai multă atenție în relația cu prietenii, pot interveni tensiuni în anturaj și chiar o ruptură de relație cu cineva drag.

Capricorn
Cei născuți în zodia Capricorn se bucură de o revenire pe linia de plutire, cu forțe proaspete, cu noi principii, cu stări interioare mult mai bune care-i vor ajuta să ia decizii benefice pentru ei înșiși. S-au produs schimbări profunde la nivel de mentalitate în ultimele luni și acum se vor folosi de acestea pentru a evolua. Comunicarea cu cei din jur se va îmbunătăți remarcabil, iar nativii pot reuși să-și lărgească cercul de prieteni, să intre în noi anturaje care să le satisfacă mai mult nevoile personale și de comunicare. Pot exista confuzii legate de carieră, de aspirații, mai ales în cazul acelora care-și doresc o schimbare profesională, de domeniu de activitate. Nu neapărat că vor acționa acum, dar vor trece pe lista de priorități noi țeluri și obiective de viitor.

Vărsător
Cei născuți în zodia Vărsător vor deveni mai sociabili cu cei din jur, mai dornici de cunoaștere și vor reuși să depășească o etapă care i-a dus către interiorizare profundă. Rezultatele introspecției din ultimele luni vor fi benefice pentru evoluție acum și ar trebui să aibă mai multă încredere în ei înșiși. Este o perioadă favorabilă pentru consolidarea carierei, iar nativii se vor preocupa de propria imagine. Nu este exclus să fie vorba de o negociere legată de o avansare în funcție sau chiar de schimbarea locului de muncă cu unul mai bun. Se cere prudență în călătorii, verificarea tuturor datelor, contextelor, mai ales dacă este vorba de călătorii în străinătate.

Peştii
Cei născuți în zodia Pești vor reuși în sfârșit să-și pună ordine în gânduri vizavi de niște planuri pe termen lung, de niște proiecte îndrăznețe pe care le au. Posibile schimbări de traiectorie în acest sens, dar și schimbări legate de atitudinea pe care o au față de prieteni, persoane din anturaj, cunoștințe. Este o perioadă favorabilă călătoriilor, cursurilor de perfecționare profesională sau de dezvoltare personală, iar nativii pot primi vești bune din străinătate sau pot începe să învețe o limbă străină. Comunicarea îi va ajuta mult în această perioadă, va fi un atu al lor. Sectorul financiar nu este foarte bine aspectat și nativii sunt sfătuiți să nu se avânte în investiții riscante, să fie atenți la acte, contracte juridice, partaje, mai ales dacă o moștenire, un bun material trebuie să le revină. Posibile tensiuni în cuplu din cauza banilor deținuți la comun cu partenerul de viață.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Presa`n gura lu` Rotundu Emisiunea din 27.09.2019
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Bancul săptămânii: Pedagog de şcoală veche la elevi noi
Cum impietează Rădăşanu bunul simţ al comunităţii botoşănene
Ioan Rotundu
Diaspora ia atitudine. Corespondenţă de la Madrid
Fudula de Videle, prostia şi ruşinea adusă României
Ioan Rotundu
Tranca – fleanca, mere – acre şi alegerile prezidenţiale
Ioan Rotundu
Fata de sub gardul bisericii
Ioan Rotundu
Corolea, săvineanul ce-şi îmbibă cu alcool „buretele” uscat din cutia craniană
Ioan Rotundu
Minciuna stă la masă cu preşedintele Costică Macaleţi
Ioan Rotundu
Presa`n gura lu` Rotundu 4 octombrie 2019
Socrul Arpinte sare în apărarea ginerului Rădăşanu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog