Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Anunţuri
Editorial
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
13699
De la 07 Ianuarie 2003
122873766

Horoscopul săptămânii 31 mai – 6 iunie 2021

  • 22 May 2021, 20:13
Berbec
Dacă va trebui sau nu, să faci o cheltuială specifică, poți provoca o anumită tensiune între tine și un coleg de la birou. S-ar putea să crezi proiectul nu este fezabil acum, în timp ce colegul tău este decis să meargă pe acesta. Nu încerca să ajungi la un acord în această privință. Niciunul dintre voi nu va ceda. Așteptă câteva zile până când sunteți amândoi puțin mai calmi. Trigonul Soare – Pluto sugerează că este un moment minunat pentru a începe să investești în tine și în obiectivele tale de carieră. Ar putea duce la mai mulți bani pe termen lung. Soarele tranzitează sectorul comunicării și al gândirii, permițându-ți să îți exprimi cu ușurință gândurile și opiniile. Este un moment ideal pentru conversații pline de pasiune, despre călătorii pe distanțe scurte și pentru a vedea lucrurile dintr-o perspectivă diferită. Fii atent la ceea ce spui.

Taur
Cea mai bună parte a aspectelor de săptămâna aceasta este că poți să te împaci cu prietenii pentru greșelile de comunicare din trecut! Începi săptămâna cu o descoperire despre tine când Soarele din Gemeni continuă trigonul cu Pluto din Capricorn. Vei înțelege mai bine cine ești, alergând să rezolvi problemele altora sau prin călătorii sau studii superioare, precum și prin reconectarea la rădăcinile culturale ale failiei tale. Reflectează la ce afli și învață. Faci o impresie bună atunci când trigonul dintre Venus din Gemeni și Saturn din Vărsător transformă ziua de miercuri într-o zi excelentă pentru networking. Fii fermecător, dar modest. Orice laudă i-ar putea irita pe unii. Repet, rămâi modest. Soarele este în Gemeni, în sectorul valorii de sine. Ar putea urma câteva săptămâni deranjante pentru tine, deoarece s-ar putea să te lupți cu respectul de sine și cu nesiguranța cu privire la resursele personale. Gemenii te poate ajuta să fii mai flexibil dacă există câteva probleme cu finanțele tale. Spune doar nu, calm și nu te atinge carduri.

Gemeni
Săptămâna aceasta s-ar putea să primești intuitiv câteva semnale incomode de la unul sau mai mulți prieteni. Poate că cineva nu se simte bine, dar a ieșit totuși să joace. Simțind tensiunea în ceilalți te-ar putea salva oarecum de durere, deoarece oamenii pot fi stresați și probabil să nu dea nimic din ace aștepți. Cel mai bine este să te concentrezi asupra activităților pe care e poți face singur. Este o săptămână bună pentru tine. În primul rând, Venus care face trigon cu Saturn, încurajându-ți inima să pornească într-o aventură. Acest aspect te poate ajuta să descoperi noi pasiuni sau să afli mai multe despre oamenii pe care îi iubești. Joacă-te în stilul tău personal și învață să te și distrezi! Sezonul tău este în plimă desfășurare. Următoarele patru săptămâni sunt un moment excelent pentru a cunoaște oameni noi, pentru a împărtăși idei și a fi acolo.

Rac
Nu ești un avocat atât de bun încât să poți lucra constrâns. Așa că, săptămâna aceasta va fi bine să iei lucrurile așa cum sunt. Sper să înțelegi sensul unei astfel de săptămâni. Ar fi minunat dacă ai învăța cum să accepți paradoxul pe care îl descoperi. Cea mai mare libertate vine din autodisciplină. Dacă poți face acest lucru, vei fi fericit! Munca în echipă face ca visul să funcționeze atunci când Soarele și Pluto sunt încă în trigon, și fac un moment minunată să lucrezi cu prietenii la un proiect sau afacere sau pentru o cauză comună. Soarele din Gemeni își aruncă lumina asupra unu sector mai intim, cel al confidențelor și a abilităților psihice. În timp ce toată lumea pare să pătrundă în centrul atenției, vei face un pas înapoi pentru a te concentra asupra propriilor nevoi. Păstrează-te pentru tine fără a te rupe de restul lumii.

Leu
Abandonează ideea că nu ai la dispoziție cadouri sau mijloace de a te menaja. Dovada este în felul în care ai grijă de corpul tău. Ești atent la problemele minore de sănătate? Întrebarea este legitimă. Privește ce ți se întâmplă în același mod în care îți privești corpul. Dacă vrei să obții mai multe în carieră, va trebui să îți îmbunătățești reputația și imaginea publică. Îți dă o mână de ajutor trigonul dintre Soare și Pluto. Înseamnă că va trebui să te așezi și să te apuci de fapt, de treabă. Poți face o impresie bună și poți obține mai mult atunci când practici un soi de autodisciplină. Soarele este în sectorul viitorului și a prietenilor. Un moment excelent pentru a socializa, a-ți face noi prieteni, a avea grijă de alții și a-ți manifesta visele.

Fecioară
Dacă aștepți ca cineva să îți îndeplinească toate nevoile, va trebui să aștepți mult și bine. Paradoxul iubirii este că ajunge la pragul tău în forma sa cea mai profundă atunci când ai cel mai puțin nevoie. Deci, toate măsurile ce trebuiesc pentru a te simți împlinit. Dacă nu, vei fi eternul dependen, ceea ce nu ți se potrivește prea bine. Creativitatea și descoperirea merg mână în mână atunci când Soarele este în trigon cu Pluto și te încurajează să mergi cu mintea departe și să găsești noi forme de auto-exprimare. Și vei avea nevoie de o ieșire creativă cu Soarele în Gemeni. Va trebui să te concentrezi asupra construirii imaginii publice. Este timpul să actualizezi rețelele sociale.

Balanţă
Cu siguranță vei aprecia, săptămâna aceasta, armonia. După confruntările din ultimele zile, se pare că vei avea ocazia să te odihnești puțin. Dacă te simți obosit, este dintr-un motiv întemeiat. Săptămâna îți oferă o șansă de a scăpa de poverile pe care oamenii încearcă să te facă să le duci. Schimbă-ți stilul atunci când Venus din Gemeni face trigon cu Saturn din Vărsător. Acest aspect te încurajează să te joci cu stilul personal, apelând la rădăcinile culturale. Este, de asemenea, o săptămână bună pentru a-ți decora casa, viziona filme sau citind diferite genuri de cărți. Soarele își împrăștie lumina asupra sectorului de metafizică și filozofie, aducându-ți o sete reînnoită de cunoaștere. În următoarele săptămâni, poți câteva cursuri de dezvoltare personală, poți citi cărți pe aceeași temă sau poți întâlni oameni din alte țări. Mercur face pătrat cu Neptun. Aspectul te poate face să pierzi legătura cu realitatea pe măsură ce devii mai concentrat pe hobby-urile tale și mai puțin pe responsabilități. Revino cu picioarele pe pământ.

Scorpion
Cineva cu autoritate îți apreciază munca sau cercetarea. Abia acum vei înțelege că te-ai lăsat păcălit de societate. Oricât încerci să crezi altfel, societatea nu încearcă să te înăbușe sau să te împiedice să fii tu. Activitatea de pionierat nu este recunoscută până când nu poți prezenta unele rezultate. Soarele din Gemeni este încă în trigon cu Pluto din Capricorn, încurajându-te să îți folosești farmecele pentru a obține ceea ce vrei. Oamenii vor dori să te cunoască și va fi ușor să împărtășească ideile tale grozave cu alții. Concentrează-te asupra relațiilor personale cu Soarele în Gemeni și în sectorul intimității. Poate fi o perioadă de transformare și renaștere pe măsură ce începi să mergi mai departe în viață. Aceste schimbări pot fi dificile, de aceea trebuie să fii flexibili indiferent de ce întâmpini. Mercur face pătrat cu Neptun creând câteva situații incomode. S-ar putea să fi vorbit despre un joc mare, dar îți va fi greu să găsești plăcere în ceva în timpul acestui aspect. Nu-ți fie jenă. Respiră adânc înainte de a intra în ceva incomod.

Săgetător
S-ar putea să simți că valoarea profesiei tale nu îți va permite să întreprinzi anumite activități. Ești sigur de acest lucru sau ai încercat să te convingi de el singur, în așa fel încât să nu te confrunți cu partea din tine care dorește să exploreze? Comunicarea este cheia unei relații fericite atunci când Venus face un trigon cu Saturn. Construind obiceiuri de comunicare mai puternice, poți rezolva problemele logic și poți atinge un scop comun. Soarele este în Gemeni, în sectorul parteneriatelor. Va fi ușor să înțelegi de unde vine cealaltă persoană și va fi ușor să ajungeți la un compromis. Bucură-te de acest timp liniștit cât poți! S-ar putea să existe niște denivelări pe drum când Soarele face pătrat cu Jupiter din Pești. Deși este important să fii flexibil în relații, nu ignora comportamentul toxic și nu suporta obiceiurile proaste pentru a păstra liniștea. O relație toxică îți poate amenința securitatea emoțională.

Capricorn
Iată-te din nou, filosofând despre ce înseamnă expresia personală, creație și autenticitate. Ai observat că ai unele probleme în exprimarea lucrurilor cu care nu ești de acord? Trebuie doar să te miști în direcția corectă. Soarele face trigon cu Pluto din semnul tău și aduce asigurarea că poți face orice ai gândit. Aspectul te încurajează să îți folosești talentele și abilitățile pentru a reuși. Ai tot ce trebuie pentru a-ți atinge obiectivele. Continui treaba când Venus face trigon cu Saturn. A fi productiv te face să te simți bine și îți mărește stima de sine. Totuși, nu îmbunătăți lucrurile doar pentru a-i impresiona pe ceilalți. Fă-o pentru tine! Soarele din Gemeni în sectorul stilului de viață, te va face interesat de cum să devii mai sănătos, schimbându-ți obiceiurile zilnice pentru ca lucrurile să meargă fără probleme.

Vărsător
Te gândești la toleranță, ca să înțelegi în ce măsură te poate elibera. Dacă îi lași pe alții să facă și să gândească ce le place, vei descoperi că îți dau același drept. Atunci când nu permiți normelor culturale să-ți răstoarne convingerile, te poți elibera. Venus face un trigon cu Saturn, miercuri. O poveste de dragoste te-ar putea ajuta să crești și să te dezvolți ca persoană. Acesta ar putea fi începutul unui nou capitol pentru tine. Încearcă să creezi limite sănătoase în relația voastră. Soarele în Gemeni este un moment minunat pentru a avea o primăvară frumoasă, pentru a găsi modalități creative de a te exprima sau pentru a descoperi noi modalități de a te distra. S-ar putea chiar să începi o schimbare până la sfârșitul sezonului. Cu toate acestea, în timp ce descoperi pasiunile tale creative, nu te aștepta să te și îmbogățească. Mercur face un pătrat cu Neptun din Pești, arătându-ți că, deși poți iubi ceea ce faci ca hobby, nu ar trebui să renunți la munca de zi de zi.

Peştii
De ce să nu spunem da puțin mai mult decât de obicei, te-ai întreat vreodată? Poți fi încăpățânat și vrei să faci doar ceea ce îți dorești. Nu este ușor să te duci în necunoscut. Îți place să te pregătești din timp. Astăzi, când oamenii fac propuneri neobișnuite, de ce să nu fi de acord? Continuă, fără să cauți o schimbare. Va face minuni pentru perspectiva personală. Soarele în Gemeni și în sectorul familiei sugerează să te concentrezi pe hrănirea copilului interior și pe petrecerea timpului liber acasă. Este un moment ideal pentru a discuta cu cei dragi și a vorbi despre istoria familiei. Continuă să sapi în trecutul tău când Soarele face un pătrat cu Jupiter. Nu vei putea merge mai departe în viață dacă nu ești capabil să te vindeci de rănile trecutului. Sfârșitul de săptămână aduce un conflict între Mercur și Neptun, sâmbătă. Ai putea să intri într-un conflict cu cine dorește familia ta. Nu uita de îngrijirea de sine în timp ce te ridici pentru drepturile tale.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul săptămânii: Vitejie bărbătească
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Poliţistului Vaipan pare să-i fi venit mintea cea de pe urmă
Ioan Rotundu
Traian Popa, lupta cu morile de vânt şi golăneala comisarului Kashyap
Ioan Rotundu
Când poliţia şi justiţia îi anchetează pe jurnaliştii de investigaţii,
în loc să colaboreze cu ei
DNA a spart buboiul corupţiei din Poliţia Rutieră Botoşani
Dosarul zilei: Problemele învăţământului botoşănean
Spaimă cu tremurici în rândul vameşilor şi poliţiştilor din Vama Stânca
Ioan Rotundu
ANUNŢ Primăria Mihai Eminescu
Locuitorii comunei Mihai Eminescu se pot vaccina fara programare
Uriaşa personalitate a istoricului Nicolae Iorga
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog