Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Horoscop
Umor
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
9166
De la 07 Ianuarie 2003
122894815

Horoscopul săptămânii 31.10 – 6.11.2022

  • 23 October 2022, 14:58
Berbec
Ești mai intens și mai pasional în dorințe, atât cele fizice cât și cele financiare, fiind dispus să înfrunți orice fel de impedimente ar putea exista în atingerea scopurilor tale. Percepțiile tale sunt mai profunde decât de obicei și vei tinde să observi cu atenție care sunt lucrurile, activitățile, oamenii care-ți pot oferi mai multă putere și încredere în tine.

Taur
Parteneriatele, indiferent de natura lor, se vor afla în centrul atenției tale pe parcursul acestei saptămâni. Pe de o parte, devii mai atent la nevoile celuilalt și mai dornic de a crea relații stabile și armonioase, iar pe de altă parte, ești determinat în a-ți stabili propriile limite și așteptări. În weekend situația se tensionează, în ciuda tuturor eforturilor tale de cooperare..

Gemeni
Ești setat pe a deveni cât mai eficient și cu un cât mai bun randament în muncă realizată, atât în mediul casnic cât și profesional. Ești foarte atent la interacțiunea cu colegii și dornic de a te conecta și crea legături cât mai strânse, dar și mai productive. Mici probleme se pot ivi din cauza unor perspective diferite sau a unor cerințe solicitante impuse asupra ta.

Rac
O saptămână în care îi poți cuceri pe toți cu șarmul și carisma ta personală. Ai voința necesară de a te pune în valoare și de a-ți evidenția talentul, fie profesional… printr-un proiect, o prezentare, o nouă imagine, fie sentimental.. prin afecțiunea și intimitatea de care dai dovadă în relația de cuplu. În același timp poți deveni mai conștient, în cazul în care eforturile tale nu sunt susținute sau apreciate.

Leu
Siguranța și confortul căminului, bunăstarea familiei și a celor dragi este foarte importantă pentru tine, săptămâna aceasta. Te poți simți un pic mai nostalgic și mai conectat la rădăcinile tale, căutând să-ți construiești o fundație cât mai stabilă. Poți face modificări în propriul cămin. Însă, pot exista tensiuni cu cineva apropiat ție care nu-ți împărtășește nevoile, tensiuni care te pot sensibiliza, dar și ambiționa în a-ți urma dorințele.
Fecioară
Ești angrenat în tot felul de discuții, negocieri sau schimburi de idei, atât fizic cât și online, iar modul direct și totuși profund în care-ți expui mesajul are un impact puternic, impresionând și inspirând. Dacă studiezi ceva, investighezi cu grijă toate aspectele. Dacă la începutul săptămânii întâlnești și persoane care nu-ți împartășesc opiniile, în a două parte inspirația și convingerea ta sunt greu de combătut.

Balanţă
O săptămână în care vei simți nevoia să investești mai mult în acele lucruri, activități sau persoane care îți susțin și-ți amplifică bucuria de viață. Ești mai sensibil/ă la propriul tău confort și la ce simți că meriți, iar stabilitatea ta financiară este importantă pentru tine. Perspectivele persoanei iubite pot fi un pic diferite de ale tale, fapt care va necesita găsirea unui compromis.

Scorpion
Ești susținut astral saptămâna aceasta în a-ți evidenția personalitatea într-un mod carismatic și de-a dreptul magnetic, indiferent de natura interacțiunii. Momente mai tensionate pot apărea chiar la începutul săptămânii când viziunea mai nonconformistă și mai atipică a unei persoane apropiate tinde să-ți limiteze avântul. Lucrurile par să se detensioneze pe parcurs ce săptămâna înaintează.

Săgetător
Anumite aspecte sau relații nerezolvate te îndeamnă la mai multă analiză și introspecție, ceea ce te determina să fii mai retras și mai sensibil decât în mod normal. Un schimb de idei cu cineva te poate demoraliza, atingând subiecte sensibile pentru tine. Însă, pe măsură ce săptămâna înaintează, cauți să lucrezi mai mult asupra acestor lucruri reușind să te aliniezi cu tine.

Capricorn
Ești mult mai sociabil și mai dornic de interacțiune decât în mod normal. Tinzi să te conectezi cu acei oameni sau activități importante pentru tine și pentru planurile tale de viitor. Însă, cel puțin în prima parte a săptămânii caută să fii cât mai clar și mai pragmatic în abordare, delimitând foarte clar chestiunile financiare de anumite interese relaționale. De miercuri încolo, modul inspirat de a pune problema îți poate aduce beneficii.

Vărsător
Săptămâna debutează cu posibile tensiuni personale sau profesionale. Poți fi destul de tranșant în atitudine vis-a-vis de un anumit regulament sau de politica impusă la locul de muncă. Pe măsură ce vei fi dispus la discuții, cu atât lucrurile se pot îmbunătăți, chiar mai mult de atât, inspirația și creativitatea de care dai dovadă pot să fie admirate și apreciate.

Peştii
Reușita acestei săptămâni va fi proporționala cu abilitatea ta de a-ți depăși anumite temeri sau incertitudini. Ești retras, introvertit și chiar ușor pesimist în primele zile și simți că, oricât ai vrea să renunți la anumite gânduri, sau mentalități, nu se poate. Evită să exagerezi lucrurile! Începând de miercuri, vei începe să capeți mai multă încredere și energie în propriile forțe și ai șansa să-ți folosești intuiția în orice vrei să realizezi.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul săptămânii: Protecţie profesională
Cum a fost regizată de către statul mafiot compromiterea DNA
Ioan Rotundu
ine-o fi, în familia Meţler, mai abil în a lua şpagă: tata sau fiul?
Ioan Rotundu
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Poliţistul care a furat apă din reţeaua publică timp de 16 ani
Ioan Rotundu
Scapă doi şalăi liberali de răspunderea penală
Ioan Rotundu
Cultura botoşăneană, încotro?
Dosarul Zilei
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog