Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Horoscop
Umor
Reportaje
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
10166
De la 07 Ianuarie 2003
120690232

Horoscopul săptămânii 37 – 13.08.2023

  • 30 July 2023, 19:34
Berbec Gândirea practică și eficientă de care dai dovadă folosind la maxim resursele materiale și financiare de care dispui îți vor fi extrem de folositoare mai ales în momentele când te poți lăsa pradă unor impulsuri. Dorința de a-ți satisface unele pofte sau dorințe pe plan material sau sentimental poate fi la fel de prezentă necesitând un control cât mai bun. În weekend poți fi surprins de intensitatea unei conexiuni pe care o ai cu o persoană dragă ție. Talentul și carisma ta vor fi amplificate.

Taur
A te bucura de ceea ce-ți oferă siguranță și stabilitate în ceea ce privește căminul, planul familial sau emoțional poate antrena unele decizii radicale sau neașteptate. În egală măsură și feedback-ul primit în urma atitudinii tale nonconformiste poate fi la fel de imprevizibil întrucât cineva vede lucrurile din altă perspectivă. În weekend poți face un drum sau te bucuri de vizita unor prieteni, lucru care îți va amplifica conexiunea cu familia sau sentimentul de apartenență.

Gemeni
Aspectul benefic dintre Mercur din Fecioară și Jupiter din Taur îți oferă un sentiment de stabilitate și siguranță interioară mai mult decât necesar în mijlocul unor situații care te pot scoate un pic din zona de confort. O informație care ajunge la tine sau ceva ce citești undeva poate avea un anumit impact asupra ta însă contează foarte mult cât credit acorzi informației respective. Modul în care îți folosești puterea gândului sau a cuvântului devine esențială în weekend când poți deveni o sursă de inspirație pentru cineva.

Rac
Săptămâna aceasta trebuie evitat idealismul excesiv sau tendința de a-ți permite un lux anume dacă acesta are un impact puternic asupra situației tale financiare. Gradul de generozitate este crescut cât și dorința de a-ți finanța un anumit proiect însă va trebui să fii cumpătat vis-a vis de investițiile pe care le plănuiești, chiar dacă discuțiile cu unele persoane te încurajează în această direcție. În weekend ești proactiv și dornic de a te bucura de un câștig sau o experiență anume care îți amplifică stima și valoarea de sine.

Leu
Dacă ai șansa să-ți pui abilitațile și talentul în evidență pe plan profesional, cu siguranță nu vei rata momentul. Ușurința cu care comunici cu oameni influenți reușind să faci tot felul de modificări pe marginea unui plan financiar sunt apreciate. Totuși va fi important să-ți păstrezi calmul și diplomația și în cazul în care viziunea sau strategia ta nu este întâmpinată așa cum ți-ai dori sau cineva se răzgândește dând peste cap unele lucruri. În weekend o idee inspirată pe care o ai atrage atenția și interesul tuturor.
Fecioară
Dorința de a te elibera de influența cuiva asupra ta și de a-ți exprima propriul adevăr cu convingere în ciuda disconfortului creat poate reprezenta una dintre temele săptămânii. Trigonul dintre Mercur din semnul tău și Jupiter din sectorul expansiunii te susține în a-ți deschide aripile în acele direcții care te fac să te simți liber de orice fel de judecată chiar dacă vor fi oameni care nu vor privi cu detașare acest lucru. Poate chiar și tu mai păstrezi unele dubii. O discuție de suflet în weekend îți poate amplifica credința și încrederea în tine.

Balanţă
Oricât de entuziast ești în privința unui obiectiv sau a unei persoane care prezintă un mare interes pentru tine, cu cât îți păstrezi o abordare mai realistă și mai pragmatică evaluând cu grijă investițiile pe care ești dispusă să le faci, cu atât poți evita riscul unor chestiuni neprevăzute. Tensiunea dintre Venus și Uranus poate veni cu costuri financiare sau emoționale neașteptate dar pe care vei reuși să le gestionezi strategic. În weekend te mobilizezi excepțional iar susținerea unui prieten se dovedeste a fi tot ceea ce ai aveai nevoie.

Scorpion
O relație sentimentală sau una de colaborare profesională este în vizorul tău necesitând unele compromisuri ca să funcționeze. Deși ești încrezător în șansele tale și ai susținerea potrivită din partea unor oameni este important să nu forțezi lucrurile păstrând o atitudine mai flexibilă și mai puțin autoritară. În weekend poți face o călătorie sau participi la o activitate culturală care te încântă iar dacă ai ocazia să te evidențiezi într-un fel anume, cu siguranță nu ai de gând să ratezi șansa. Ți se poate face o ofertă interesantă.

Săgetător
Va trebui să găsești o variantă prin care să îmbini unele proiecte personale care te vizează pe tine ca și individ și unele sarcini domestice sau profesionale care necesită atenție. Aspectul benefic dintre Jupiter din Taur și Mercur din Fecioară te susține în a gestiona cât mai eficient această situație amplificând precizia și atenția la detaliu în tot ce vizează negocierile, comerțul și partea logistică. În weekend fie cineva te captează cu filozofia sa de viață fie îți propui să share-uiești unele idei cu scopul de a-ți crește vizibilitatea.

Capricorn
Dacă ți-ai făcut unele calcule financiare, acestea pot fi testate de unele lucruri sau activități care îți plac fie ție fie copilului sau partenerului de cuplu. Dacă ești singur, atitudinea jucăușă a unei persoane de care te simți atras te încurajează să dai curs relației iar faptul că aveți prieteni comuni sau ca frecventați aceleași interese sau cercuri îți ușurează lucrurile. Weekendul pare să fie perfect pentru o activitate de cuplu care amplifică conexiunea dintre voi sau pentru o întâlnire pasională cu acea persoană care te fascinează.

Vărsător
Ține cont de ceea ce-ți dorești la un nivel mai profund înainte de a da curs unei colaborări. Stabilitatea și siguranța ta fizică și emoțională trebuie respectată în primul rând și în ciuda dorinței de a accepta acest parteneriat, evită să faci compromisuri cu lucruri esențiale pentru tine. Sectorul financiar este bine aspectat iar negocierile sau investițiile în care ești angrenat te favorizează. În weekend poți ajunge la un acord satisfăcător fie de natură profesională fie sentimentală grație eficienței și organizării tale.

Peştii
În ciuda încrederii pe care o ai în abilitățile tale de coordonare și gestionare atât a activităților zilnice cât și a oamenilor din subordine, dacă este cazul, evită să preiei mai multe sarcini sau să-ți asumi mai multe angajamente decât ar fi ok pentru tine. Negocierile și schimburile de orice fel sunt favorizate atât timp cât nu încerci să exagerezi prezentând lucrurile într-o altă lumină decât sunt. Profită de weekend pentru relaxare, distracție, hobby-uri sau o relație romantică dar ai în vedere și o posibilă ofertă din partea unei persoane pe care ai cucerit-o cu talentul sau abilitățile tale.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul săptămânii: Lucrul prost făcut transformat în virtute
Lumea lu Rotundu Castelulul Corvinilor
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Cum l-a clonat PSD-ul pe Piedone
Ioan Rotundu
Nu i-a născut mă-sa bugetari la Finanţe
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă