Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
7706
De la 07 Ianuarie 2003
120687772

Horoscopul săptămânii 4 – 10.09.2023

  • 29 August 2023, 15:46
Berbec Dacă știi cum să-ți exprimi punctul de vedere, iar cu franchețe îi spui partenerului ce anume te deranjează la acțiunile acestuia, poți găsi înțelegere. Discuțiile vor fi unele benefice, iar împreuna, punând cărțile pe masă, puteți decide ce veți face pe mai departe. Marte, planeta guvernatoare, tranzitează casa căsătoriei, astfel că, pentru cei aflați într-o relație este un moment prielnic pentru a te gândi la următorul pas în relație. În aceeași măsură, pentru cei singuri se întrevede la orizont o legătură sentimentală cu cineva cunoscut recent.

Taur
În sfârșit hotărăști să lași trecutul în urmă și să privești pozitiv către viitor. Restabilești echilibrul stării tale emoționale dat fiind faptul că ai ocazia, în sfârșit, să închizi un ciclu. O veche iubire reapare în peisaj, astfel că ai șansa să acționezi așa cum n-ai făcut-o în trecut. Viața profesională nu-ți este afectată sub nicio formă, însă trebuie să ai grijă atunci când iei o decizie. Ar fi mai bine să te gândești de două ori înainte să acționezi.

Gemeni
Ai parte de o perioadă destul de relaxantă și ai timp să te odihnești, în sfârșit, după un interval de timp solicitant. Te înconjori de bucurie și te asiguri c-o dăruiești și celor din jur datorită stării tale de spirit. Te așezi, îți faci fel și fel de calcule și reușești să faci balanța să fie echilibrată. Te focusezi și te convingi că ceea ce simți este corect. Ești entuziasmat datorită noilor proiecte ale căror baze le pui în perioada următoare, însă rămâi cu picioarele pe pământ și ești conștient că nimic nu e bătut în cuie.

Rac
Ești sensibil și ai nevoie de foarte multă afecțiune din partea celor din jurul tău. Simți că nu primești ceea ce oferi, acesta fiind motivul pentru care alegi să te detașezi și să privești totul de la distanță. Așa reușești să-ți dai seama care persoane merită prezența ta în viața lor și poți să te dedici, în final, celor potriviți ție. Eșecurile din viața amoroasă pot fi considerate de tine lecții și așa conștientizezi la ce n-ar mai trebui să renunți pentru alții.

Leu
Este momentul să te dedici activităților care te scot din rutina ta zilnică, iar datorită limpezirii minții ești destul de inventiv pe toate planurile. Îți vin fel și fel de idei, unele mai bune decât altele, și ai șansa să le pui în practică pe cele mai îndrăznețe. Cu toate astea, ești mult mai atent la detalii și nu te arunci cu capul înainte.
Fecioară
Perioadă propice pentru a trece la următorul pas cu partenerul de viață. Ești liniștit, încrezător în forțele proprii și nimic nu te poate face să te abați de la drumul tău. Viața ta profesională este una cât se poate de îmbucurătoare, iar toate se îmbină la fix. Te-ai eliberat de energii negative și ai renunțat la toți factorii perturbatori.

Balanţă
Lumea ta interioară trebuie trecută în revistă și regăsită pentru a-ți putea întări relațiile de orice natură. Viața ta socială și profesională este un promițătoare, iar asta pentru că reușești să pui totul cap la cap și să te redescoperi. Ești creativ, ai încredere în tine și simți că poți să-ți îndeplinești toate obiectivele. Ești convins că intuiția nu te înșală și astfel ajungi la concluzia că e cazul să-ți reevaluezi relația de cuplu.

Scorpion
Viața ta este plină de frumos după ce ai trecut printr-o perioadă bulversantă. Ai parte de un șir lung de oportunități din punct de vedere al cătătoriilor, al relațiilor create cu parteneri din străinătate, revitalizezi legăturile de prietenie și reușești să eficientizezi acțiunile îndreptate către obiectivele tale principale. Trebuie să fii răbdător, iar asta pentru că vei fi copleșit, în viitorul apropiat, cu lucruri bune.

Săgetător
Viața profesională îți surâde! Totuși, nici sfera personală nu este neglijată, iar asta pentru că se întrevede la orizont o mărire a familiei în cazul în care cuplul tău este bine sudat. Ai parte de o viață socială destul de bogată, ai o atitudine încrezătoare în propria persoană, ba chiar urmează să te vindeci după o perioadă în care ai primit doar toxicitate. Te reconectezi și focalizezi pe starea ta mentală, dar și pe cea sufletească.

Capricorn
Ai tot felul de inițiative și reușești să-ți pui viața în ordine. Te concentrezi asupra relațiilor de parteneriat și ai parte de nenumărate oportunități datorate abilităților tale de comunicare și adaptare. Reușești să te conectezi cu zona spirituală. Îți regăsești sinele și, cu toate că te îndoiești de anumite lucruri, ai capacitatea de a gândi în profunzimea lor pentru a te convinge de adevăr.

Vărsător
Nu-ți mai creezi așteptări și începi să te accepți așa cum ești. Renunți la ranchiună și ești dispus să-i mai dai o șansă celui pe care-l credeai de domeniul trecutului. Totuși, ai tendința de a controla orice mișcare a partenerului și este foarte important să-ți dai seama de cât de mult îți dorești o poveste de viitor cu cineva care-ți trezește suspiciuni.

Peştii
Ești debusolat din cauza unei decizii care te poate afecta destul de serios, astfel că trebuie să fii atent la orice semn minor pe care-l primești. E necesar să ai grijă la reacțiile avute la cald și nu trebuie, sub nicio formă, să te culci pe o ureche atunci când ai parte de un succes. Ai grijă la felul în care interacționezi cu oamenii.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Bancul săptămânii: Luxul sărăciei
Festivităţile de la Botoşani dedicate lui George Enescu sunt ca inexistente
Ioan Rotundu
Patru Doamne, şi toţi patru de râsul curcilor
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă