Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Horoscop
Umor
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
37362
De la 07 Ianuarie 2003
108574003

Horoscopul săptămânii 4 – 11.10.2021

  • 25 September 2021, 17:18
Berbec
Sunteți mai axați pe succes, în special la începutul săptămânii. Cu toate acestea, e bine să nu vă neglijați relațiile apropiate în acest proces de a vă atinge obiectivele. Există timp pentru orice și este extrem de important să vă preocupați de nevoile voastre emoționale pentru a vă simți cu adevărat bine și împliniți. Luna Nouă în Balanță de pe 6 octombrie are loc în sfera parteneriatelor și este o ocazie exceletă de a vă dezvolta relațiile, indiferent de natura acestora. E posibil să întâmpinați oportunități în carieră sau în planul romantic. Aprofundarea conexiunilor vă ajută să descoperiți mai repede niște posibilități.

Taur
Vă bucurați de o amplificare a energiei în această săptămână și vă face plăcere să fiți productivi, aveți un impuls în acest sens. V-ar putea ajuta să vă organizați obiectivele și responsabilitățile în așa fel încât să vă preocupați de acestea într-un mod eficient și să nu irosiți timp prețios. Luna Nouă în Balanță de pe 6 octombrie are loc în sectorul stilului de viață, al muncii și al sănătății și vă îndeamnă să luați decizii înțelepte pentru bunăstarea voastră personală. Este o perioadă excelentă de a pune la cale un plan în rutină pe care să-l urmați și care să vă ofere rezultate sigure.

Gemeni
Creativitatea voastră nativă este în floare în această săptămână, ca atare asigurați-vă că profitați de pe urma talentelor voastre. Aveți încredere în potențialul personal deoarece puteți reuși orice vă propuneți. Dacă aveți un vis pe care l-ați neglijat din cauza dubiilor, e momentul să-i acordați o șansă. Luna Nouă în Balanță de pe 6 octombrie are loc în sectorul armoniei, al dragostei și al creativității și vă încurajează să vă urmați inima, să faceți ceea ce vă oferă plăcere și să vă bucurați de rezultate. E timpul să lăsați deoparte orice gândire negativă și să vă urmați dorințele.

Rac
În caz că v-ați concentrat asupra unor circumstanțe exterioare prea mult în ultima perioadă, în această săptămână vi se reamintește cât de important este să fiți împliniți și echilibrați în mediul privat. Aveți ocazia de a găsi un echilibru între sfera personală și cea profesională. Luna Nouă în Balanță de pe 6 octombrie are loc în sfera casei și a familiei și vă încurajează să vă urmați visurile din sfera privată. Acest lucru poate implica un compromis, în special dacă momentan nu aveți resursele necesare, pentru a vă putea asigura viitorul pe care vi-l doriți. Nu uitați, totuși, că întotdeauna este indicat un echilibru sau cel puțin o abordare care să nu vă limiteze fericirea din alte sfere ale vieții.

Leu
Săptămâna aceasta sunteți impulsionați să vă dezvoltați cunoașterea și relațiile și e posibil să aflați niște informații noi care să vă declanșeze niște revelații. E bine să fiți atenți la detalii și la circumstanțele în care sunteți. Luna Nouă în Balanță de pe 6 octombrie are loc în aria comunicării și a informațiilor, ceea ce vă îndeamnă să vă dezvoltați aptitudinile native și să conștientizați niște aspecte esențiale, iar în acest fel veți face loc unui progres semnificativ în viața voastră..
Fecioară
Sunteți încurajați în săptămâna aceasta să vă axați pe dezvoltarea talentelor și a aptitudinilor voastre. E posibil să întâlniți o oportunitate în sfera financiară. Un proiect la care ați lucrat în solitudine poate avea un succes major. Luna Nouă în Balanță de pe 6 octombrie are loc în sfera stabilității și a valorilor și e posibil să aveți o revelație legată de ceva ce este important pentru voi, fie o relație apropiată sau ceva din sfera financiară. Vă ordonați mult mai bine prioritățile.

Balanţă
Este o săptămână în care reușiți să vă redefiniți ca persoană, să descoperiți ceea ce vă doriți cu adevărat și să vă construiți strategiile în acest sens. Vă axați mai mult pe prioritățile personale, ceea ce duce la un progres semnificativ. Luna Nouă în semnul vostru zodiacal de pe 6 octombrie vă încurajează să aveți mai multă încredere în voi și să vă urmați visurile cu pasiune. Este o șansă de a vă reinventa și de a fi exact așa cum sunteți cu adevărat.

Scorpion
Este o săptămână importantă pentru voi deoarece modul în care decideți acum să fiți sau să acționați vă poate afecta pe o perioadă mai lungă de timp. De asemenea, este o perioadă ideală de a ajunge la o pace în relații, indiferent de natura acestora. Luna Nouă în Balanță de pe 6 octombrie are loc în sfera spiritualității și vă amplifică intuiția. Este o perioadâ în care probabil preferați să vă reculegeți și să nu aveți prea mult contact cu mediul exterior. În aceste momente pot să apară niște revelații semnificative.

Săgetător
În această săptămănă vă gândiți în mod special la ceea ce vă doriți să câștigați din diverse acțiuni pe care le întrețineți. Amintiți-vă că vă puteți îndeplini orice dorintă atât timp cât depuneți efortul necesar și există o implicare constantă. Luna Nouă în Balanță de pe 6 octombrie are loc în sfera socială și vă îndeamnă să vă orientați asupra acelor aspecte care mai au nevoie de atenție din partea voastră. Poate fi vorba de un proiect sau un plan în echipă ori niște relații care au fost negljate. E momentul să vă setați prioritățile.

Capricorn
Aveți succes în carieră săptămâna aceasta, ca atare sunteți încurajați să vă puneți la punct planurile și strategiile pentru a vă atinge obiectivele. Astrele vă îndeamnă să vă amplificați încrederea de sine și să vă dezvoltați acele aptitudini care știți că v-ar ajuta să faceți progrese în planul profesional. Luna Nouă în Balanță de pe 6 octombrie are loc in casa carierei și a satusului social. Energiile acestui eveniment astrologic vă oferă un impuls de a vă orienta spre ambițiile voastre și de a vă atinge chiar și cele mai grandioase obiective. Ține de voi să faceți primul pas și să urmați calea care se conturează.

Vărsător
Energiile astrale din această săptămână vă îndeamnă să vă urmați inima și să vă bucurați de explorarea posibilităților care există. Vă simțiți mult mai în largul vostru și aveți o motivație intensă de a acționa într-un mod care să vă ofere fericire și împlinire. Luna Nouă în Balanță de pe 6 octombrie are loc în sectorul aventurii și al extinderii cunoașterii, ceea e vă impulsionează să fiți mult mai autentici, să faceți ceea ce vă doriți și să vă structurați planurile în așa fel încât să coincidă cu cele mai profunde dorințe ale voastre.

Peştii
E posibil să vă întrebați în această perioadă ce anume ați putea face pentru a vă amplifica succesul din sfera profesională. Răspunsul e simplu, trebuie să faceți exact ceea ce-și dorește inima voastră. Pare destul de evident, dar nu toată lumea ajunge să acționeze în acest sens. Luna Nouă în Balanță de pe 6 octombrie are loc în sectorul intimității. Aveți acum ocazia și influența astrală de a vă debarasa de orice nu vă este benefic în sfera privată. Poate fi vorba de o atitudine, un principiu, o valoare, o relație, orice nu mai rezonează cu ființa voastră. E momentul să deschideți un nou capitol.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


ancul săptămânii: Sinceritate părintească
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Se fini avec Florin Cîţu!
Ioan Rotundu
Penalul primar Borfotină şi bogatul său evantai de infracţiuni
Ioan Rotundu
I-am condamnat pe toţi la moarte!
Ioan Rotundu
Cum testele COVID false umflă buzunarele celor din Vama Stânca
Ioan Rotundu
Dovada că şefa Gărzii de Mediu Botoşani este coruptă profesional
Ioan Rotundu
Ce spune DSP despre medicii din Vama Stânca
Ioan Rotundu
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă