Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Social
Horoscop
Umor
Reportaje
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
40756
De la 07 Ianuarie 2003
108577397

Horoscopul săptămânii 5 - 11 iulie 2021

  • 26 June 2021, 19:18
Berbec
Ar trebui să fiți atenți la copii, să-i protejați, să le amintiți de „ce este bine și ce este rău”, deoarece există pericolul rănirii datorită bravurii, dorinței de a-și arăta curajul și dexteritatea. Acest lucru trebuie avut în vedere chiar de voi, deoarece pot ajunge în situații critice din cauza comportamentului neglijent la drumuri. Odată cu aceasta, trebuie să fiți atenți și în domeniul imobiliar, construcții și achiziții mari! Acesta este un moment nefavorabil pentru investiții financiare sau împrumuturi. Spre finalul perioadei, va veni o energie ceva mai favorabilă. Atunci forța voastră va deveni mai puternică și veți putea restabili armonia. Mulți își vor arăta din nou inițiativele creative de afaceri, spiritul antreprenorial. Doar că în acest moment nu merită să porniți o confruntare cu autoritățile, să criticați și să ripostați vehement, deoarece toate acestea se pot întoarce împotrivă. Atenție că relațiile devin instabile, mai ales acelea cu șefii sau părintele mai autoritar, așa că e nevoie să nu puneți paie pe foc! Nu este nici momentul potrivit pentru a începe proiecte serioase, vă asuma riscuri sau a schimba activități. Afectiv, canalizează energia disponibilă în direcția corectă! Dacă inima ta este liberă, răsfăță-te cu flirturi inocente sau puteți merge mai departe și puteți avea o poveste de dragoste pe termen scurt, dar captivantă.

Taur
Treburile casnice și problemele de acasă pot deveni un obstacol în calea profesiei, iar a neglija serviciul poate provoca reclamații din partea șefilor. Important e să nu fiți impulsive în reacții și acțiuni. A doua jumătate a săptămânii veți fi mai flexibili și receptivi la noi idei și propuneri, plus că e bună perioada pentru a studia, a socializa, a călători și a vă fixa întâlni. Veți acționa diplomatic, flexibil, veți reuși să înțelegeți starea de spirit și motivația celorlalți. Acest lucru va oferi posibilitatea de a soluționa neînțelegerile din trecut, de a atenua conflictele și de a ajunge la soluții reciproc avantajoase. Recomand să comunicați mai mult cu cei pe care îi priviți, care vă servesc drept modele în domeniul profesional. Acești oameni vor fi bucuroși să vă împărtășească experiențele lor. Așadar, nu stați acasă, ieșiți mai des printre oameni! De asemenea, puteți face noi cunoștințe ori puteți primi oferte interesante cu privire la un nou loc de muncă, vă veți exprima cu succes în creativitate și artă sau chiar în zona romantismului. Dacă ați planificat o vacanță, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la liniștea sufletească. În concediu nu veți fi deranjați, chiar dacă vă confruntați cu o problemă urgentă bruscă.

Gemeni
Dacă sunteți implicate în parteneriate, fie de afaceri, fie de căsătorie, se poate strecura între voi o scânteie de neîncredere. Dacă nu, atunci pot apărea inamici care vă vor submina autoritatea, vor țese intrigi, vor critica greșelile. O perioadă mai liniștită vine după 14 iulie, în special pentru creativitate, evenimente spirituale, culturale, pentru călătorii sau pentru a extinde orizonturi. Întâlnirea cu oameni noi, precum și orice noi forme de comunicare, au puterea de a vă schimba viața. Abilitățile intelectuale și capacitățile de adaptare sunt semnificativ activate, mulți vă veți debarasa de tot ceea ce împiedică avansarea, care împovărează. Aceasta este o perioadă reușită pentru dezvoltarea relațiilor personale, pentru nunți, pentru cunoștințe romantice, întâlniri și aventuri. Cu toate acestea, trebuie să fiți extrem de atenți căci voi înșivă puteți provoca probleme dacă nu manifestați flexibilitate, toleranță și loialitate. Nu-s excluse conflictele cu autoritățile sau chiar ceva probleme de sănătate. Unii vor simți gustul pentru predare, educație, mentorat, așa că veți ajuta pe alții. Una peste alta, faceți ce vă spune inima. Dacă este posibil, mergeți într-o călătorie pe care o tot amânați în mod constant.

Rac
Poate că ar trebui să fiți ceva atenți la aspectul vostru, să vă actualizați garderoba, să lucrați la un look elegant. Pentru a deveni mai atrăgători, trebuie să acceptați cu îndrăzneală orice schimbare. Până pe 13 iulie situația va reveni la normal, vă veți simți din nou mai calmi și mai armonioși. Va fi una dintre cele mai favorabile și mai creative perioade în care veți putea demonstra cu succes abilitățile intelectuale și organizaționale, veți putea cunoaște noi oameni interesanți. Dorința de a schimba locul de muncă, de a porni noi activități, poate fi satisfăcută, deoarece orice dorință de schimbare poate fi realizată cu ușurință. Afectiv, prețuiți familia, vă adorați copiii și aveți grijă de părinți. Idealizarea se află în sângele vostru, doar că asta uneori merge în detrimentul relațiilor. Oricum, veți admira realizările copiilor și veți rămâne fideli persoanei iubite. Ultimele 2 zile din săptămână e o perioadă bună pentru călătorii, întâlniri cu parteneri sau prieteni străini, precum și pentru activități științifice, pedagogice și creative, pentru a continua proiecte. Veți avea o poziție socială activă, veți depune eforturi pentru a controla lucrurile și veți extinde perspectivele profesionale.

Leu
Deși va trebui să lucrați din greu pentru a reuși, eforturile nu se vor pierde și veți putea atinge o stabilitate financiară și profesională semnificativă. Va trebui totuși să efectuați o introspecție aprofundată, pentru a vă da seama de adevăratele aspirații, pentru a identifica cu exactitate punctele tari și punctele slabe, a plasa corect accentele și abia după aceea să treceți de la teorie la practică. Cu toate acestea, nu vă bazați doar pe cei dragi și pe patroni, ci căutați noi surse de venit! Spre exemplu, este un moment bun pentru a vă transforma hobby-ul într-o afacere profitabilă. Nu este necesar să economisiți banii câștigați, căci o parte din aceștia pot fi cheltuiți pe lucruri pe care intenționați să le achiziționați de mult timp. Între 12-15 iulie ar trebui să fiți mai atenți în declarații, să nu vă dezvăluiți planurile sau informațiile confidențiale, deoarece există riscul ca unii să poată profita de acest lucru și să vă dea planurile peste cap. Sau s-ar putea să vă intereseze psihologia, totul ce este secret, să căutați noi cunoștințe de acest gen, să luptați pentru dezvoltarea spirituală, pentru armonizarea fondului psiho-emoțional.

Fecioară
Comportamentul prea arogant va deveni un obstacol în calea atingerii obiectivelor personale, iar înșelăciunea și trădarea inevitabilă vă va surprinde, căci vine de la oameni de la care nu vă așteptați, de la prieteni apropiați. A doua jumătate a perioadei va fi mai armonioasă, cel puțin afectiv. Vă veți ocupa imparțial de organizarea casei, a familiei și a spațiului, iar ordinea și puritatea gândurilor vor fi în prim plan. Datorită culturii comportamentului și a bunului simț veți reuși a crea o relație puternică cu alesul vostru. Singura problemă ar fi descoperirea unei minciuni a partenerului, căci ea aduce conflicte și resentimente persistente. Puteți rămâne chinuiți de amintiri, iar asta deprimă. Nativii singuri vor putea întâlni o persoană drăguță,c are are dori să construiască ceva pe viitor. Din păcate, dezamăgirile pot apărea la a doua sau a treia întâlnire! De acea, protejați-vă spațiul și principiile, pentru că acest lucru vă va păstra echilibrul.

Balanţă
În viața personală vă așteaptă evenimente furtunoase, dificultăți și adesea va trebui să acționați foarte flexibil pentru a menține armonia în relații și pacea în casă. Inimile singuratice au toate șansele de a întâlni pe cineva interesant, cel mai probabil vă veți cunoaște în vacanță. Evenimentele se pot mișca foarte repede, iar dacă nu există chef de o relație serioasă, vă sfătuiesc să luați măsuri. În caz contrar, riscați să jigniți pe cineva care poate nu merită. În cea mai mare parte, va exista un amestec de romantism ușor, flirt și distracție fără obligații. Revenind la partea profesională, la final de săptămână se vor regla lucrurile, veți putea rezolva greșelile din trecut, iar cariera va începe să se dezvolte destul de activ. Se vor putea vedea rezultate concrete și pozitive din eforturile din trecut, veți deveni mai creativi și veți îmbunătăți relațiile în cadrul echipei. Acesta este un moment favorabil din punct de vedere strategic pentru întâlniri, negocieri, discuții cu șefii, cooperare, iar asta va ajuta la consolidarea bazei material.

Scorpion
Multe pot afecta cariera, iar acolo sunt posibile schimbări, atât în stilul de conducere, cât și în ideologie, ceea ce va provoca nevoia de a sacrifica ceva nu doar să își mențină pozițiile, ci și pentru avansare. Devine important să vă conturați planurile și este mai bine să amânați deciziile serioase pentru când influența unor energii mai armonioase va reduce gradul de tensiune în relații, când mulți vor începe să gândească mai constructiv și calm, deci orice transformare poate fi mai dinamică. Scorpionii care au un sentiment subtil al stării de spirit a societății și al motivației acțiunilor altora, pot lua o poziție foarte avantajoasă. Ei vor putea anticipa cum se va dezvolta situația și cum să procedeze. Cu abilitățile, cunoștințele și experiența lor profesională, cu farmecul și magnetismul lor, vor reuși să depășească competitorii. Deși vor trebui să lucreze din greu pentru a schimba opinia publică, vor avea satisfacția consolidării autorității. Se vor putea obține rezultate semnificative în domeniul învățării, educației, profesoratului, descoperirilor științifice, perspectivelor neașteptate, iar în călătorii se obține succesul.

Săgetător
Este posibil să schimbați funcțiile oficiale, stilul de lucru, prioritățile, să vă adaptați în zone complet diferite de lucru. Instabilitatea perioadei poate fi însoțită de o nervozitate crescută ce poate afecta negativ starea de sănătate, provocând o exacerbare accentuată a bolilor cronice și a leziunilor. În același timp, certurile și conflictele, atât cu colegii, cât și cu șefii sau cu cei dragi, vă vor obliga să cautați alte modalități de a rezolva problemele care apar. Situația poate fi complicată și de intrigi, invidii, gelozie și opoziție din partea unora. În a doua jumătate din perioadă, situația va fi mai favorabilă și va deveni pentru mulți o perioadă de reînnoire spirituală și creativă. Începeți să aveți mai mult succes în chestiuni financiare și în comunicarea cu ceilalți. Atenție, căci supraestimarea stimei de sine poate suferi din cauza eșecurilor în afaceri, în comunicare sau odată cu ivirea unor situații incomode! Pentru a nu experimenta astfel de momente neplăcute, nu e nevoie să se facă planuri grandioase, să se anticipeze succesul în avans, ci ar trebui să vă mulțumiți cu mici victorii.

Capricorn
Veți cheltui multă forță și energie creativă pe dorința de a reuși peste tot, riscând însă o criză nervoasă și ca urmare, probleme de sănătate. De asemenea, aceasta este o perioadă nefavorabilă pentru întâlniri importante, negocieri, încheierea contractelor și clarificarea relațiilor, de aceea sugerez să le amânați. Vă veți bucura totuși de autoritate, îi veți influența pe ceilalți și vă veți promova ideile. Relațiile cu ceilalți și cu partenerii vor deveni mai uniforme și mai spiritualizate, vor exista mai multe interese comune, puncte de contact, iar acest lucru vă va ajuta să fiți mai deschiși, binevoitori și diplomatici. Se va stabiliza cu timpul și zona financiară, căci munca și afacerile pot aduce un venit stabil sau pot apărea noi surse de venit. Cu toate acestea, trebuie să achitați datoriile cu atenție și la timp, să faceți decontări cu autoritățile fiscale pentru a evita problemele.

Vărsător
Veți simți un aflux de energie proaspătă, veți putea să rezolvați mai eficient și mai deschis problemele profesionale și creative și veți a avea mai mult noroc. Trebuie să fiți mai serioși și mai atenți la îndemnurile destinului pentru a vă rezolva problemele și a nu-i pierde pe cei dragi. Potențialul intelectual, abilitățile analitice sunt activate, ceea ce vă va ajuta să aveți succes în afaceri, în comunicare, în învățare și în rezolvarea celor mai dificile probleme. Veți fi predispuși la exagerare, nepăsători în cuvinte și acțiuni activități riscante și veți manifesta risipă excesivă. Dacă nu aveți grijă, riscați să intrați în situații neplăcute și uneori periculoase. Plus că, dacă vă lăudați exagerat cu rezultatele voastre, stârniți invidii. Colaborând cu colegii, veți obține mai multe, așa că, uniți echipa din jurul vostru, deveniți liderul sau asumați-vă responsabilitatea pentru planificarea proiectului. Acordați mai multă atenție verificării surselor de informații importante! Spuneți adio! de la tot ceea ce deranjează, apoi gândiți-vă cu atenție la modul în care puteți realiza un echilibru între nevoile proprii și cele ale celor apropiați. Dar nu încercați să remediați singur problemele! Ascultați de sfaturile altora, în special recomandările persoanelor influente a căror atenție ați încercat să o atrageți de mult timp și urmați vocea minții, nu a inimii!

Peştii
Tranzacțiile financiare vor reuși, la fel și organizarea de sărbători și evenimente sociale, precum și pentru punerea în aplicare a planurilor. Afectiv, perioada indică o creștere a energiei vitale și oportunitatea de a obține emoții și impresii pozitive. Luați acest moment pentru a vă stabiliza viața personală, pentru a prelua controlul asupra ei. Este posibil să vă confruntați cu alegeri dificile, dar nu veți putea evita să luați o decizie. Sentimentele se vor intensifica, dar va fi dificil să le exprimați prin cuvinte. Aceasta nu este o problemă, deoarece vă puteți arăta iubirea partenerului prin acțiuni. Partenerul se va putea bucura de atmosfera de căldură, confort și siguranță completă pe care i-o oferiți. Doar că, încercând să-l faceți pe el fericit, vă aștespați să vi se răspundă la fel. Din păcate, la mari așteptări, dezamăgirile-s amare. Vei avea o șansă reală de a îmbunătăți relațiile cu colegii, cu șeful și veți lansa proiecte importante. Lucrați pe ele bazându-vă pe o intuiție bine dezvoltată, căci ea va ajuta mai mult decât logica.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul săptămânii: Din cultura poliţiştilor
Liberalii au votat pentru continuitatea „penali în funcţii publice”
Ioan Rotundu
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Surpriza comisarului şef Harabulă făcută poliţiştilor de la Stânca
Ioan Rotundu
Cum a devenit vameşul Chelariu falsul avocat al colegului Hreapcă
Ioan Rotundu
Urmăriţi acest reportaj: Emoţiontă lecţie de patriotism moldovenesc
Poliţistul Afrăsânei, supra numit „Tata hoţilor” nu-şi dezminte renumele
Ioan Rotundu
Procurorul de caz pare să nu cunoască dosarul de furt din locuinţa lui Luchian
Ioan Rotundu
O nouă muşamalizare na unui caz de violenţă asupra copiilor
Ioan Rotundu
Conțac, drumurile și cultura
Se vrea constituirea unui Forum Cultural
Ioan Rotundu
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă