Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Horoscop
Umor
Reportaje
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
18899
De la 07 Ianuarie 2003
118498125

Horoscopul săptămânii 5 – 11 septembrie 2022

  • 3 September 2022, 17:22
Berbec
În această perioadă, berbecii lucrează la imaginea lor și nu permite ca cineva să inventeze tot felul de bârfe despre ei. Sunt atenți cu cine vorbesc și ce subiecte abordează în această săptămână, deoarece nu vrea ca niște detalii să iasă la suprafață într-un timp nepotrivit. Astrologii spun că berbecii sunt extrem de ocupați și la locul de muncă vor apărea însărcinări suplimentare. Cu toate acestea, are o limită și nu permite ca cineva să se folosească de ei. Astrele arată că medical, zodia berbec nu va fi într-o formă excelentă, fiindcă există tendința scăderii imunității. Prin urmare, au nevoie de atenție suplimentară.

Taur
Conjuncția planetelor arată că în această perioadă, taurii se bucură de o oportunitate foarte bună, poate fi legată de un bonus la locul de muncă sau chiar o mărire de salariu. De asemenea, colaborează ușor cu oamenii din jur, mai ales cu superiorii sau cei care au o funcție mai înaltă. Iar cei care au o afacere personală pot observa o creștere a profiturilor. Cu toate acestea, astrologii sfătuiesc ca taurii să nu lase ca puterea să urce la cap. Zodia taur nu se confruntă cu probleme serioase legate de sănătate, dar poate avea dureri de cap și poate să-i doară foarte mult picioarele la final de zi.

Gemeni
Gemenii au posibilitatea să călătorească în această perioadă și văd mai multe locuri și oameni speciali. Se simt foarte bine alături de niște persoane, care îi motivează să iasă din zona de confort și să facă lucruri mărețe. În a doua jumătate a săptămânii, o veste îi dă toate planurile peste cap, dar acest nativ nu se grăbește să renunțe la câteva lucruri și lucrează dublu pentru a reuși să îndeplinească niște condiții. Conjuncția astrelor arată că zodia gemeni la capitolul sănătate, poate avea câteva probleme care o să-i schimbe unele planuri. Este necesar să excludă din viața lor alimentația nesănătoasă și să reducă cantitatea de zahăr consumat într-o zi.

Rac
Racii sunt în căutarea dragostei și pot să se îndrăgostească brusc într-o persoană. Astrologii scot în evidență că este o săptămână despre emoții puternice și experiențe noi. S-ar putea ca niște cuvinte sau gesturi să nu le mai puteți scoate din minte. Conjuncția astrelor arată că pe plan profesional lucrurile nu merg așa cum au fost planificate și nu este exclus o mică ceartă la locul de muncă sau cu partenerul de afaceri. La capitolul sănătate, zodia rac se poate trezi cu niște probleme mai vechi, întrucât a revenit un viciu în viața lor care provoacă o anumită afecțiune. Astrele recomand să vă gândiți foarte bine dacă merită o anumită ocupație sau plăcere consecințe, care vor apărea pe parcurs.

Leu
În această săptămână, leii nu pot sta prea mult pe un loc și simt nevoia de a face tot felul de schimbări. Conjuncția planetelor arată că în prima jumătate a săptămânii pot lua o decizie legată de viața lor personală și sunt puși în situația în care să analizeze cât mai rapid. De asemenea, este o perioadă bogată în experiențe legate de domeniul în care activează. Astrologii recomand ca în această perioadă, zodia leu nu trebuie să exagereze cu mâncarea. Și să evite alimentele dubioase, pentru a nu se trezi cu o intoxicație alimentară. Aveți grijă ce mâncați și în ce cantități o consumați!
Fecioară
Fecioarele se bucură de oportunități bune legate de locul de muncă sau studii. Acest nativ nu se rușinează să vorbească și să-și arate talentele. Sunt plini de încredere și știu ce trebuie să facă ca să convingă un anumit om. Astrele arată că acest nativ se pregătește pentru ceva important și face mai multe cumpărături. Fecioarele verifică de mai multe ori niște detalii, ca să se asigure că nu face ceva greșit. Astrele arată că în această perioadă, zodia fecioară se simte foarte bine, chiar dacă sunt zile în care obosesc foarte mult. Au un organism puternic și rezistent.

Balanţă
Balanțele au parte de o săptămână plină de provocări, mai ales la locul de muncă, unde apar oameni noi și cu foarte multe cerințe. Este o perioadă în care se muncește foarte mult, dar și veniturile cresc considerabil. Astrologii spun că până la finalul săptămânii, zodia balanță se va simți extrem de obosită, dar împlinită și mândră pentru realizările sale. Astrologii recomand ca zodia balanță să își controleze emoțiile, fiindcă își poate afecta sănătatea. Este foarte important să vă păstrați echilibrul în orice situație.

Scorpion
Astrologii spun că scorpionii au parte de o săptămână plină de provocări, în special în sânul familiei, fiindcă sunt persoane care îi verifică la fiecare pas. Din punct de vedere psihologic, este o perioadă mai grea, deoarece acest nativ nu este gata să accepte orice condiție sau să ajungă la un compromis. Finalul săptămânii, din fericire este mai liniștit și scorpionii găsesc soluțiile la problemele pe care le au. Zodia scorpion trebuie să devină mai atenți la medicii și oamenii care vin cu sfaturi legate de sănătatea lor. Este foarte important să verificați o informație, întrucât în această săptămână șansele sunt ridicate să suferiți din cauza unei greșeli.

Săgetător
Săgetătorii se pot lăuda cu o răbdare de fier în această perioadă, fiindcă reușește să explice și să aducă mai multe exemple în legătură cu un subiect mai delicat. Astrologii spun că sunt înțelegători și reușesc să acorde atenție fiecărui om, care are nevoie de ajutorul și sfatul lor. În a doua jumătate a săptămânii, acest nativ face un pas important pentru a-și îndeplini un vis. În această săptămână, zodia săgetător va acționa cu un nivel de energie vitală destul de scăzută, în așa mod, vor fi predispuși la boli virale sezoniere. Nu este exclus și un dezechilibru emoțional.

Capricorn
Astrologii menționează că zodia capricorn duce totul până la capăt în această perioadă și nu amâna nimic. Sunt plini de energie, în special când vine vorba de un subiect, care îi place foarte mult. Conjuncția planetelor arată că au mai mult noroc cei care activează într-un domeniu creativ. În a doua jumătate a săptămânii un prieten îi poate sugera o petrecere spontană și pot face ceva impulsiv. Se bucură de emoții, distracție și poate chiar dragoste. În această săptămână, zodia capricorn va fi nevoită să își asume nu doar problemele lor, dar și problemele altor oamenii. Motiv pentru care sarcinile crescute pot crea tensiune a sistemului nervos.

Vărsător
Vărsătorii nu se mai ascund și scot la iveală un secret sau o relație. Este o săptămână mai complicată pentru acest nativ, întrucât lucrează mai mult și primește însărcinări mai speciale. Astrologii spun că pe plan sentimental se pot întâmpla tot felul de situații, care îi fac să privească o anumită probleme din mai multe unghiuri. În a doua parte a săptămânii, s-ar putea ca vărsătorii să viziteze un lor frumos. Poziția planetelor arată că în această perioadă, zodia vărsător nu va avea probleme serioase de sănătatea. Dar nu este exclus că din cauza unor alimente sau chiar excesul lor pot avea durere de dinți, de burtă sau de cap. Din fericire sunt dureri suportabile și nu sunt prezente mult timp.

Peştii
Astrele spun că peștii se bucură de o săptămână destul de productivă și sunt lăudați în cadrul unui proiect sau la locul de muncă pentru perseverența de care dau dovadă. Stelele arată că acest nativ observă niște schimbări în interiorul lor și își dă seama că încet, încet renunță la niște principii. De asemenea, în a doua parte a săptămânii, o dezbatere amicală s-ar putea transforma într-o ceartă serioasă. La capitolul sănătate, totul merge bine la zodia pești, dar este foarte importantă să aibă grijă când mănâncă. Din cauza unui orar destul de aglomerată, acest nativ mai uită să mănânce și ajunge seara să fie extrem de flămând și lipsit de puteri.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Bancul săptămânii: Vis împlinit
Noi dezvăluiri despre dezmăţul financiar din Primăria Băluşeni
Ioan Rotundu
Cum a ajuns preotul Leonte cârcotit de unii şi adulat de alţii
Ioan Rotundu
Dosarul zilei: Presa de ieri şi de azi
Cum a fost transformat Sf. Ioan Iacob în produs mercantil
Ioan Rotundu
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă