Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Editorial
Administraţie
Horoscop
Umor
Reportaje
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
7692
De la 07 Ianuarie 2003
123090893
pnl

Horoscopul săptămânii 5 – 11.08.2019

  • 2 August 2019, 18:30
În săptămâna 5 – 11 august 2019 vom avea parte de schimbări neașteptate, menite să scoată la suprafață ce este mai bun din noi, chiar dacă, inițial, nu le vom percepe așa. Vom avea tendința de a fi mândri și orgolioși, de a ieși în față și a ne face cunoscuți, auziți și va trebui să luptăm să ne menținem în echilibru. În plus, Luna va tranzita în această săptămâna zodia Scorpion și zodia Săgetător, ceea ce ne va aduce dorința de a fi mai profunzi, mai puțin superficiali, dar și mai emoționali și mai dornici de a dezvălui, de a afla secrete. Săptămâna se încheie într-o notă de optimism și entuziasm, în timp ce unii dintre noi vor fi mai înclinați către spiritualitate, alții vor tinde către distracții și expansiune socială. Faptul că ascendentul săptămânii este Taur poate favoriza, la nivel colectiv, dorința de stabilitate materială și statornicie sentimentală. Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie! Berbec Este o săptămână benefică pentru cei născuți în zodia Berbec, care se concentrează pe zona financiară. Vor exista, de la discuții cu persoana iubită legate de bani și bunuri în comun, discuții menite să aducă stabilitate în cuplu, și până la noi oportunități de a face bani. Posibil ca unele investiții mai vechi să dea acum rezultate. Sunt deosebit de avantajați nativii care studiază, care dau exemane și țin discursuri publice, conferințe, dar și nativii care pleacă în călătorii, mai ales în deplasări în interes de serviciu pentru a rezolva ceva. De asemenea, în zona profesională există șansa de a avansa, de a obține un nou statut.

Taur
Cei născuți în zodia Taur au parte de acțiune pe plan financiar și nativii vor demara activități de natură să le îmbunătățească veniturile pe termen lung, chiar dacă rezultatele nu vor fi imediate. În plan sentimental, vor avea ocazia de a reaprinde pasiunea în cuplu și de a-și îmbunătăți viața sexuală, aspect care pentru unii nativi poate aduce o sarcină. Relația cu membrii familiei se va îmbunătăți, iar nativii vor primi susținere din partea celor dragi. Cei care-și caută un loc de muncă pot primi răspunsuri favorabile, în special dacă este vorba de străinătate. Se cere mai multă prudență și atenție la capitolul sănătate.

Gemeni
Întreaga săptămână, grație lui Mercur, guvernatorul lor, în tranzit pe casa banilor, cei născuți în zodia Gemeni au șanse mari de a-și îmbunătăți situația financiară. Poate fi vorba de un proiect mai vechi, care acum va da roade, însă nu vor lipsi nici ideile noi și revoluționare care pot încinge gândirea în această direcție. O serie de parteneriate se pot dovedi benefice acum, vor merita semnate, iar nativii vor avea parte de asocieri profitabile pentru imaginea lor. În plan sentimental, cei singuri pot găsi un partener, iar cei care sunt în relații de lungă durată pot simți o îmbunătățire a relației cu persoana iubită, însă acolo unde relația nu mai funcționează de multă vreme se va produce, cel mai probabil, o ruptură, percepută ca fiind necesară și cu rol în evoluția personală

Rac
Pentru nativii din zodia Rac această săptămână vine cu oporrtunități profesionale pe care ar face bine să nu le rateze. Este posibil să primească oferte de colaborare, asociere cărora nu ar trebui să le dea cu piciorul, mai ales că, în viitor, acestea vor aduce și beneficii materiale considerabile. În plan sentimental s-au spus multe în utimul timp, iar acum ar trebui ca nativii să stea la masa rotundă și să vadă ce este de făcut în viitor pentru ca relația să funcționeze așa cum își doresc. Nu este momentul compromisurilor. Către finele săptămânii, nativii Rac sunt sfătuiți să nu dea curs exceselor, în special celor de natură alimentară.

Leu
Cei născuți în zodia Leu vor fi vedetele săptămânii. Cu multe planete în semnul lor, acești nativi vor da dovadă de idei ingenioase, creative, vor simți nevoia să se afirme, să-și pună în aplicare planurile personale sau profesionale. Instinctul și intuiția le vor deveni aliați de încredere Leilor în această perioadă. Cei care simt că nu mai rezonează cu partenerul de viață sau cu locul de muncă se vor gândi serios să pună punct sau să schimbe radical regulile jocului. Cei singuri se pot bucura de revenirea în mers direct a lui Jupiter deoarece Marele Benefic le poate aduce o nouă poveste de iubire, dar și o înclinație mai mare către aventură și distracție.

Fecioară
Dacă în plan financiar contextul astrologic este de partea celor născuți în zodia Fecioară, care pot primi sume de bani restante sau neașteptate, în plan sentimental lucrurile nu par să fie dintre cele mai bune. Pot exista certuri în cuplu care, fără diplomație și bună voință, pot duce la încheierea unei relații. La locul de muncă se întrevede mult stres și multe sarcini care devin acaparante și obositoare pentru nativi. Este o perioadă favorabilă redescoperirii de sine și, de asemenea, pentru analize și investigații medicale, pentru a începe un nou tratament, în cazul nativilor care s-au confruntat cu afecțiuni și neplăceri în ultimul timp.

Balanţă
Cei născuți în zodia Balanță își fac planuri de concediu, iar unii nativi chiar pleacă în vacanță în această săptămână. Este o perioadă în care energia, buna dispoziție și pofta de socializare vor caracteriza acest semn zodiacal. Cu toate astea, trebuie să aibă mare grijă la cheltuieli pentru că tendința de a întrece măsura și a goli portofelul este mare. În plan profesional se întrevăd oportunități de negociere a unor contracte și de îmbunătățire a situației financiare în viitor. Cu mai mult curaj și inițiativă, cei care sunt singuri și-ar putea găsi un partener, fie la un drum, fie prin intermediul cercului de prieteni.

Scorpion
Interesul nativilor din zodia Scorpion se reflectă în mare parte în zona financiară. Aici pot exista noi propuneri de creștere a veniturilor, oportunități de colaborare și asociere, însă sfatul nostru este ca deocamdată să-și impună niște restricții legate de cheltuieli și investiții. Cariera este foarte bine susținută, apar noi oportunități de avansare, mai ales pentru acei nativi care lucrează în sfera comunicării, a vânzărilor, intermedierilor și negocierilor. În weekend se recomandă mai multă liniște, relaxare, odihnă și plimbări în natură, de preferat în zone cu apă din abundență, malul mării, malul unui râu.

Săgetător
Odată cu revenirea în mers direct a Marelui Benefic, Jupiter, întocmai guvernatorul zodiei Săgetător, acești nativi vor simți că revin la viață și că totul începe să se lege, să funcționeze în jurul lor. Va fi o perioadă de conștientizări și nu este exclus ca nativii să excludă din viața lor tot ceea ce nu-i mai reprezintă, inclusiv persoane cu care nu mai rezonează. Este o perioadă bună ca nativii să facă o schimbare în ceea ce privește viața sentimentală. Dacă o relație nu mai merge, Săgetătorii se vor desprinde cu multă tărie de caracter, în schimb cei singuri pot avea parte de o nouă poveste de iubire. La locul de muncă pot apărea o serie de oportunități și avantaje. Se cere, în schimb, mai multă atenție la sănătate și chiar începerea unui tratament dacă este nevoie.

Capricorn
Săptămâna începe cu oportunități legate de carieră, de ascensiunea profesională și șansele de a-și îmbunătăți imaginea sunt foarte mari. De asemenea, oportunitatea de a semna noi contracte, parteneriate este conturată încă din primele zile. Un aspect deosebit de important, care s-a format încă de la Luna Nouă, le cere celor născuți în zodia Capricorn să se desprindă de trecut, să se detașeze de persoane și de frici care le-au amprentat viața până acum. În plan sentimental se anunță momente intense alături de persoana iubită, iar cei singuri se pot arunca în aventuri acum. Se cere mai multă prudență și mai multă atenție acordate sănătății, în special odihnei și alimemtației.

Vărsător
Cei născuți în zodia Vărsător au parte de vești bune și întâmplări îmbucurătoare în zona sentimentală. Nativii vor duce relația la alt nivel, o vor oficializa sau vor afla că vor deveni părinți. Însă, se conturează un aspect mai puțin plăcut care le cere nativilor să acorde mai multă atenție persoanei iubite, să o asculte mai mult și să participe activ la îndeplinirea nevoilor, dorințelor acesteia. Pe de altă parte, este o perioadă bună să studieze, să afle lucruri noi care să-i ajute la locul de muncă sau în ascensiunea profesională.

Peştii
Este o perioadă bună pentru a rezolva conflictele din cuplu, pentru a discuta cu persoana iubită și a vedea care este soluția potrivită pentru a îmbunătăți comunicarea și legătura. Cei mai norocoși nativi vor duce relația la următorul nivel acum, iar cei singuri pot cunoaște o persoană într-o călătorie sau la un curs, seminar. Nativii din zodia Pești vor avea parte de Jupiter în sectorul carierei și de acum au șanse foarte mari să fie investiți într-o funcție sau să-și schimbe locul de muncă cu unul mai bun, important este să facă tot ce le stă în putință pentru a-și atinge un țel. Atenție la discuțiile cu membrii familiei care pot evolua într-o direcție tensionată!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul săptămânii: Scenariu prost regizat
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
România, ţara prizonieră a unor grupări politice mafiote
Ioan Rotundu
Lumea lu Rotundu Transfagarasanul
Cum a ratat comisarul şef Aioanei funcţia supremă în IJP Botoşani
Ioan Rotundu
Perfidia, principiul etic şi moral promovat de PSD
Ioan Rotundu
Şerbănoiu, şeful IJP Botoşani, prins cu lucrarea de doctorat plagiată
Ioan Rotundu
Primăria Botoşani - Comunicat de presă
Va fi comisarul şef Cătălin Ilaşcu viitorul şef al IJP Botoşani?
Ioan Rotundu
Comunicat de presă Locativa SA Botoşani
Ministerul Apărării Naționale recrutează rezerviști voluntari
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog