Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Anchete
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
5221
De la 07 Ianuarie 2003
122577160

Horoscopul săptămânii 5 – 11.11.2018

  • 3 November 2018, 19:24
Berbec
Cei născuți în zodia Berbec au șansa de a primi sume de bani și mici avantaje materiale de natură să le echilibreze situația financiară. Este momentul să se pună la punct detalii legate de bani cu partenerul de viață și discuțiile în acest sens nu ar trebui evitate. Nativilor li se cere să fie mai puțin cheltuitori și să învețe să facă economii. Jupiter le va aduce interes către zona de studiu, reluarea cursurilor abandonate și înscrierea la cursuri noi de perfecționare, posibil mastere și doctorate. Nativii vor avea ocazia să plece în străinătate, la studiu sau cu jobul, sau în călătorii impactante, de natură să le deschidă noi orizonturi.

Taur
Cei născuți în zodia Taur au ocazia ca în această săptămână să cunoască un nou partener, o persoană alături de care să înceapă o relație de dragoste, iar cei care formează un cuplu ar putea lua decizia de a încheia relația, mai ales dacă la mijloc sunt probleme și neînțelegeri. Din punctul de vedere al banilor, nativii Taur vor avea parte de protecția lui Jupiter , iar Marele Benefic le va aduce ocazia să-și îmbunătățească și stabilizeze situația financiară. Nu este exclus să demareze a afacere alături de partenerul de viață.

Gemeni
Cei născuți în zodia Gemeni își concentrează toată atenția asupra sectorului profesional, iar nativii sunt hotărâți să facă niște schimbări la locul de muncă, posibil legate de sarcini, program de lucru și responsabilități. Pe de altă parte, sunt sfătuiți să acorde mai multă atenție sănătății, în special dacă suferă de afecțiuni cronice. Este momentul să facă noi investigații și să înceapă un tratament. Partea relațională se va bucura de protecția lui Jupiter, care îi va ajuta pe nativi să pună capăt acelor legături toxice, care îi defavorizează și le blochează evoluția, însă le va aduce și ocazia de a cunoaște noi parteneri, atât în zona sentimentală, cât și în afaceri.

Rac
Cei născuți în zodia Rac au ocazia odată cu formarea aspectului de Lună Nouă să ducă la un alt nivel relația de cuplu, posibil să fie ceruți în căsătorie sau să facă ei înșiși un astfel de pas. Însă, acest nou început poate semnifica și încheierea fără regrete a unei povești de dragoste care nu mai funcționează. Jupiter le aduce ocazia să se perfecționeze din punct de vedere profesional, să-și schimbe locul de muncă cu unul mai bun, să avanseze în funcție și le oferă energia și starea de bine, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic, de care au nevoie pentru a-și atinge țelurile în această zonă.

Leu
Cei născuți în zodia Leu își vor concentra atenția asupra familiei și a locuinței, încercând să îmbunătățească relația cu rudele și să o ducă la alt nivel. Conflictele nu sunt excluse, însă trebuie administrate cu atenție deoarece pot degenera și pot rupe unele legături. Cei care-și doresc să se mute într-o casă nouă, acum pot lua decizia. Relația cu persoana iubită se va îmbunătăți simțitor, iar timp de un an de zile, nativii Leu vor avea ocazia să se căsătorească sau să devină părinți. Sunt sfătuiți să dea frâu liber talentului și să-și îndrepte atenția către zona creativă.

Fecioară
Cei născuți în zodia Fecioară vor avea parte de o comunicare excepțională cu cei din jur, în special cu frații, cu care pot îmbunătăți și consolida relația. Este momentul să înceapă cursuri de perfecționare profesională și să se folosească de dialog pentru a obține ceea ce-și doresc. Cei care susțin interviuri, examene și teste sunt favorizați astral. În plus, Jupiter îi susține în buna relaționare cu membrii familiei și le aduce ocazia să-și schimbe locuința, să-și cumpere o casă și chiar să-și mărească familia.

Balanţă
Cei născuți în zodia Balanță au ocazia să-și suplimenteze considerabil veniturile și să reușească, după mult timp, să pună bani deoparte pentru a-și împlini un vis avut. Pe de altă parte, nativii vor fi favorizați de tranzitul lui Jupiter prin domiciliul său natal să-și îmbunătățească comunicarea și relaționarea cu cei din jur, iar o serie de nativi, mai ales cei care au întreprins deja demersuri în această direcție, vor începe cursuri de perfecționare profesională sau vor pleca la studii în străinătate.

Scorpion
Cei născuți în zodia Scorpion sunt favorizați de Luna Nouă formată întocmai în semnul lor, să înceapă o nouă etapă în viața personală, să se afirme mai mult, să-și fixeze obiective clare și concise și să treacă la alt nivel în relația de cuplu. Pentru nativi nu vor exista obstacole de netrecut în această perioadă. Jupiter, Marele Benefic al zodiacului, le va oferi șansa timp de un an de zile să-și îmbunătățească considerabil situația financiară și o serie de oportunități vor veni, începând de acum, în ritm alert, către nativi. Sunt sfătuiți să aleagă ceea ce-i împlinește cu adevărat.

Săgetător
Cei născuți în zodia Săgetător vor începe o analiză drastică a domeniilor importante din viața lor și vor lua decizii radicale. Nativii se vor debarasa de tot ce-i împiedică să evolueze, de tot ce-i ține pe loc și le blochează ascensiunea. Sunt hotărâți să lase în spate trecutul, indiferent ce ar însemna asta, și să deschidă noi uși pentru viitor. În acest context, tranzitul lui Jupiter, guvernatorul lor, întocmai prin zodia Săgetător va aduce o mai mare preocupare față de ei înșiși și față de zona sentimentală. Nativii vor avea nenumărate oportunități de dezvoltare personala și profesională, pot începe un proiect nou, își pot schimba locul de muncă sau pot cunoaște o persoană alături de care să înceapă o frumoasă poveste de dragoste.

Capricorn
Cei născuți în zodia Capricorn au ocazia să se împace cu un prieten cu care s-au aflat în conflict până acum și să ducă relația la alt nivel. Posibil să fie vorba despre o colaborare, despre un proiect comun care să le aducă avantaje financiare nativilor. Jupiter le va aduce ocazia nativilor să se preocupe de rezolvarea și vindecarea unei probleme de sănătate mai vechi, cronice, dar și să lase în urmă trecutul, să-și vindece traumele și să privească cu mai mult optimism către viitor.

Vărsător
Cei născuți în zodia Vărsător vor avea ocazia la această Lună Nouă să facă niște schimbări importante și benefice în carieră. O serie de nativi se pot angaja, pot începe un job nou, pot fi avansați în funcție și pot duce cariera la un nivel superior. Pe de altă parte, Jupiter le favorizează cunoașterea persoanelor noi, lărgirea cercului de cunoștințe, consolidarea unei relații de prietenie, dar și un interes aparte către socializare și acțiuni caritabile.

Peştii
Cei născuți în zodia Pești au ocazia să-și schimbe niște principii de viață, să-și valorifice niște concepții și să pună la cale planuri de viitor bazându-se pe alte criterii decât cele de până acum. Au ocazia să plece într-o călătorie în afara țării sau să participe la cursuri, să studieze alte domenii de interes decât cele de până acum. Jupiter, Marele Benefic, le va tranzita casa carierei, ceea ce înseamnă că timp de un an de zile, nativii vor avea ocazia să avanseze, să-și schimbe statutul, să fie promovați în funcție și să-și îmbunătățească considerabil imaginea la locul de muncă.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Catrenul săptămânii: Dilemă
Ioan mamaische
Mihaela Huncă şi ipocrizie de rang parlamentar
Ioan Rotundu
Bancul săptămânii: Naşii de nuntă
Lumea lu' Rotundu:Centemarul Unirii - Copălău
Presa-n gura lu' Rotundu: Emisiunea din 2.11.2018
Conducătorul haitei se află la mare ananghie
Ioan Rotundu
Comisia Libertăților Civile susține aderarea rapidă a României și Bulgariei la spațiul Schengen
DNA solicită Senatului urmărirea penală a lui Tăriceanu,
pentru luare de mită (surse)
Conflict între Parlament și Înalta Curte
- completurile de cinci judecători trebuie refăcute / Posibil beneficiar: Liviu Dragnea
Toni Greblă, după decizia Curții Constituționale:
La Dragnea continuă judecata. Cei judecați în apel au cale de atac
Presa-n gura lu ' Rotundu: Emisiunea din 11.11.2018
Jurnalista Rise project despre ameninţările primite
Imaginea Botoşaniului terfelită cu nesimţire de către consilierii PSD
Ioan Rotundu
Mişelescul vot al celor 4 parlamentari ai PSD Botoşani
Ioan Rotundu
Lumea lu' Rotundu:Centemarul Unirii - Conrec SA bOTOŞANI
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog