Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Horoscop
Umor
Reportaje
Religie
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
1197
De la 07 Ianuarie 2003
122886846

Horoscopul săptămânii 6 - 12 august 2018

  • 11 August 2018, 23:00
Berbec
Daca a existat recent o situatie in care ai fost sau te-ai simtit distantat si desconectat de altcinevs important pentru tine, aceasta saptamana iti aduce energia si contextul de a imbunatati acest aspect. Este destul de probabil sa fii cautat de cealalta parte iar tu sa ai grija sa nu fii prea departe, in special mental sau emotional. Ai putea fi pus sub presiune sa ai grija de anumite obligatii si vei avea tendinta de a te mula pentru a face fata. Cel mai bine este sa te lasi dus de val si sa faci atat cat poti.

Taur
In aceasta saptamana, te poti astepta la o schimbare semnificativa de situatii care au evoluat cu totul diferit fata de inceputul lunii mai. Nimic nu este inca batut in cuie si stabilizat si va fi nevoie sa revizuiesti cum te afecteaza ce se intampla acum si cum vrei sa reasezi lucrurile pana la inceputul lunii noiembrie. Parte din aceasta tema este cat de mult raspunzi nevoilor altora si cu ce contribuie altii cu adevarat la viata ta.

Gemeni
Ceva anume in viata ta nu urmeaza directia la care te asteptai initial si te plaseaza in situatia de a fi nevoie sa regandesti ce pozitie ai si ce ai de facut, in special din pricina presiunii prea mari pe care o resimti pentru asteptarile zilnice de la tine. Mai mult ca oricand, vei incepe sa simti ca ai nevoie cu adevarat sa te relaxezi si detasezi. Tu esti singurul care trebuie sa decida cu adevarat ce este cel mai bine pentru starea ta de bine. Doar ea este cea care te mentine sanatos si echilibrat.

Rac
Va incepe sa devina din ce in ce mai usor pentru tine sa pui totul la locul sau in viata ta in mod armonios. Asta poate fi valabil la orice situatie generala, dar mai ales pe orice subiect ce tine de casa si familie. Poti gasi cu usurinta modalitati pentru a satisface dorintele unei alte persoane importante pentru tine, cu toate acestea tot va fi nevoie sa te descurci cu toata presiunea obligatiilor pe care altii se asteapta sa le accepti. Nu fii excesiv de generos cu timpul, energia si resursele tale.

Leu
Eclipsa partiala de Soare din aceasta saptamana are loc in semnul tau zodical, impreuna cu Luna Noua, iar asta poate genera inceputuri importante in viata ta in urmatoarele 6 luni. Aceste noi situatii te pot indemna sa reconsideri ceva din trecutul tau. Trebuie sa ai grija sa nu te implici in situatii ce iti scapa usor printre degete, de aceea acum este important pentru tine sa tii lucrurile sub control.

Fecioară
In aceasta saptamana, poti trai experienta de a avea prea multe informatii si de a nu fi sigur ce decizii sa iei. Aceasta indoiala se datoreaza si faptului ca inca mai sunt anumite detalii care nu sunt clare si evidente acum. Tocmai de aceea, pe orice subiect in care trebuie sa decizi ori stanga ori dreapta si nu iti este foarte usor sa alegi, cel mai bine este sa te abtii de la orice decizie si sa iti iei tot timpul necesar pana ai claritate. Te vei bucura sa cheltui bani pe anumite lucruri marunte care iti fac viata de zi cu zi mai usoara.

Balanţă
Venus, planeta conducatoare a zodiei tale, se muta in semnul tau zodiacala in aceasta saptamana unde sta pana pe 9 septembrie. Fiind acasa la ea, practic, te va face sa te simti mult mai asezat si linistit si te va incuraja sa faci mai multe lucruri strict pentru placerea ta, sa cheltui bani pentru infrumusetarea ta sau a mediului in care traiesti, ceea ce nu este deloc un lucru rau. Tot ce trebuie sa retii este sa ramai echilibrat, asa cum numai tu stii sa o faci.

Scorpion
In aceasta saptamana, este foarte posibil sa fii pus in situatia de a revizui o pozitie a ta pe care o stabilisei deja pentru o noua directie, dar asta nu este un lucru rau. 7 planete retrograde te pot ajuta sa treci prin acest pas necesar pentru ca alti oameni implicati se pot suci sau razgandi si ei. Brusc realizezi ca este bine sa fii prudent in relatie cu alte persoane in ceea ce priveste un drum pentru viitor.

Săgetător
Datorita experientelor pe care le-ai avut in trecut, te poti trezi in situatia mult mai puternica de a munci in directia unui scop particular si sa si reusesti, obtinand recunoastere pentru eforturile si meritele tale. Cel mai important lucru acum este sa nu te astepti la prea multe prea curand. Mentine aceasta atitudine si totul va fi bine. Intra in contact cu orice persoana ce detine informatiile solicitate de tine si necesare.

Capricorn
In aceasta saptamana, asteptarile si cerintele de la altii pot pune presiune pe tine si iti pot schimba prioritatile. Asta te va provoca sa privesti serios pentru ce iti poti asuma responsabilitatile si pentru ce nu. Poate este nevoie sa tai de pe lista anumite obligatii ce ar trebui sa apartina altei persoane. Nu te simti vinovat daca vrei sa insisti ca anumite actiuni sa le faci singur.

Vărsător
Din pricina celor 7 planete retrograde ale momentului, pot aparea decizii schimbate a altora sau retragerea lor din intelegeri deja stabilite iar asta iti pare de-a dreptul egoist, punand multa presiune pe tine cand vine vorba de noile tale obligatii si responsabilitati. Insa doar tu esti singurul care poti si trebuie sa actionezi sa iti schimbi orientarea spre viitor, fie sa iti aduci mai mult echilibru fie sa existe corectitudine. Asta implica un anumit efort din partea ta, insa totul va iesi bine daca iti doresti asta.

Peştii
Cresterea si dezvoltarea pe care doresti sa o pui la punct pentru viitorul tau acum poate depinde de revizuirea anumitor detalii ce se gasesc in trecut. Faptul ca este nevoie sa revizitezi trecutul pentru a-ti aranja viitorul ti se poate parea stresant si obositor, intrebandu-te daca chiar se merita. In plus, orice te-ai gandit pe tema unor informatii primite in preajma mijlocului lunii mai, acum se pot schimba, facandu-te sa te gandesti din nou.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul săptămânii – Avocatul fraierit
Catrenul săptămânii
A cincia mănăstire de maici din judeţ s-a întemeiat la Crăiniceni
Ioan Rotundu
Ziua de sâmbătă şi cele trei ceasuri rele ale culturii botoşănene
Ioan Rotundu
Ce ştie şi nu ne spune Isărescu
Ioan Rotundu
Lovitură de graţie dată inculpatei Ralucăi Stâncescu
Ioan Rotundu
Marturii Ardealului şi indiferenţa autorităţilor
Ioan Rotundu
Diaspora trezeşte Ţara la realitate
Ioan Rotundu
Jandarmeria, minerii lui Dragnea
Ioan Rotundu
Brutele lui Dragnea s-au dezlănţuit cu sălbăticie
Ioan Rotundu
Povestea uneia dintre cele mai tulburătoare imagini de la protestele din Piața Victoriei
. „Mihai era târât pe asfalt de un jandarm. Mi-am desfăcut legătura din spatele scaunului cu rotile și m-am aruncat peste el, protejându-l”
Lumea lu Rotundu Centenarul Unirii - Martirii Ardealului
rima fotografie clară cu bărbatul în alb care ar fi coordonat intervenția brutală a jandarmilor în Piața Victoriei.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog