Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Economic
Social
Horoscop
Umor
Comentarii
Publicitate
Anchete
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
10031
De la 07 Ianuarie 2003
122581970

Horoscopul săptămânii 7 -13.10.2019

  • Ioan Rotundu
  • 6 October 2019, 10:22
Venus în Scorpion ne poate îndemna la relații ascunse, toxice, poate scoate la suprafață secrete ale partenerilor, mai ales că și planeta comunicării, Mercur, a intrat în zodia Scorpion, și ne poate antrena să dăm frâu liber unei mari pasiuni, dacă la unii poate fi vorba de o pasiune artistică, la majoritatea va fi vorba de o pasiune amoroasă. Venus în Scorpion nu suportă superficialitatea în relații și de aceea nu este exclus să ne supunem propria poveste de iubire unui test al sincerității..
Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Berbec Pentru cei născuți în zodia Berbec această săptămână va aduce multă intensitate în zona relațiilor intime și nu este exclus ca nativii care sunt singuri să facă o pasiune pentru o persoană cu care ajung în așternut. Cei care sunt în relații de lungă durată au șansa să reaprindă pasiunea în cuplu, însă nu este exclus ca niște secrete să iasă la suprafață. Este vorba, totodată, și de o perioadă de regenerare sexuală, de exemplu, de vindecare a unor afecțiuni genitale. În ceea ce privește zona financiară, nativii ar putea intra în fel și fel de situații obscure, ar putea încerca să facă bani pe seama altora, exploatându-i pe alții, sau să intre în posesia unei moșteniri, unui bun material prin mijloace mai puțin corecte.

Taur
Venus, planeta care îi guvernează pe cei născuți în zodia Taur, dar le guvernează și munca și sănătatea, va tranzita întocmai sectorul parteneriatelor, atât personale, cât și profesionale. Acești nativi vor avea șansa nu doar să se îndrăgostească, ci să dea naștere unei adevărate pasiuni pentru o persoană pe care, nu este exclus, să o cunoască chiar prin intermediul locului de muncă. În căsnicii și în relațiile de lungă durată pot ieși la suprafață unele adevăruri și poate fi vorba de o reală încercare a cuplului în sine de a mai rămâne împreună sau nu. Se cere foarte mare atenție la parteneriatele profesionale, la contractele care se pot semna acum deoerece nu este exclus să fie vorba la mijloc de o înșelătorie..

Gemeni
Cei născuți în zodia Gemeni s-ar putea îndrăgosti sau, cel puțin, ar putea trăi intens o pasiune cu un coleg de muncă, cu o persoană cunoscută prin intermediul jobului. Va fi o perioadă a distracțiilor, iar nativii sunt sfătuiți să nu facă excese. Se cere foarte multă atenție la sănătate, nefiind exclus ca acum nativii să se confrunte cu unele probleme mai vechi, din trecut, sau probleme de natură genitală. Legat de locul de muncă pot descoperi că au dușmani ascunși, că sunt persoane care le pun bețe în roate și vor să scape de ei.

Rac
Pentru nativii din zodia Rac această săptămână va aduce o testare a relației de iubire. Mai vrem sau nu mai vrem să fim împreună? Cei care vor alege să continue se vor redescoperi în profunzime și vor trăi intens momentele intime. Cei singuri, în schimb, vor flirta și vor cuceri și nu este exclus să dea naștere unor aventuri sentimentale. De asemenea, există riscul ca într-o relație de prietenie să se aprindă pasiunea, iar nativii trebuie să fie convinși că merită să dea prietenia pe o noapte de amor pentru că, ulterior, lucrurile nu vor mai fi niciodată la fel. Creativitatea va atinge cote înalte și pot avea succes în zona artistică. Relația cu membrii familiei poate fi tensionată, iar părinții ar putea interveni în viața personală a nativilor sau, în unele cazuri, a cuplului.

Leu
Cei născuți în zodia Leu activează tema familiei și a locuinței și nu este exclus ca aceștia să afle secrete de familie, poate secrete ale părinților, sau, secrete ale copiilor, iar dacă sunt căsătoriți, să descopere că au fost mințiți de partener. Pe de altă parte, unii nativi pot lua decizia de a se muta împreună cu persoana iubită sau de a deveni părinți. Zona de distracție, sport, creativitate este bine susținută și există posibilitatea ca nativii să se facă remarcați într-un astfel de context profesional. La modul general, comunicarea cu cei dragi va fi una profundă, nativii căutând dedesupturile dialogurilor și evitând superficialitatea unor teme de discuție.

Fecioară
Pentru cei născuți în zodia Fecioară, contextul astrologic al săptămânii stimulează pofta de comunicare a nativilor. Aceștia vor dori să cunoască în profunzime o situație, să afle ce se găsește în spatele unor cuvinte, posibil chiar să facă unele călătorii pentru a obține răspunsuri la întrebările care-i macină. Posibil ca acum să reia teme de dialog din trecut care nu su fost dezbătute așa cum ei și-ar fi dorit. Cei singuri pot face o pasiune pentru o persoană cunoscută pe internet, prin intermediul rețelelor de socializare. Este o perioadă favorabilă pentru îmbunătățirea veniturilor, însă atenție la mijloace! Acestea trebuie să fie morale și corecte!

Balanţă
Cei născuți în zodia Balanță au parte de tranzitul lui Venus, guvernatoarea lor, prin sectorul banilor obținuți din muncă proprie. Nativii vor fi foarte determinați în această perioadă să-și crească veniturile, însă nu este exclus să aibă de-a face și cu metode mai puțin cinstite, ceea ce nu neapărat le va aduce câștiguri. În plus, tendința de a cheltui va fi mare și poate destabiliza bugetul. Pe de altă parte, libidoul va fi la cote înalte și nativii vor căuta să se răsfețe, să dea curs unor plăceri sexuale, unor relații intime.

Scorpion
Nativii din zodia Scorpion au parte de tranzitul lui Venus, planeta care le guvernează parteneriatele și relațiile, întocmai prin semnul lor. Nativii vor deveni mai pasionali ca niciodată, vor fi atrași de parteneri care să le trezească dorințele, simțurile cele mai profunde și vor trăi la intensitate maximă o poveste de dragoste. Cei căsătoriți pot afla secrete ale partenerului de viață, sau, pe de altă parte, pot aprinde pasiunea în cuplu. Mai problematice vor fi cuplurile unde atracția sexuală nu mai există, s-a consumat. În viața nativilor pot reveni situații din trecut, persoane cu care cândva au trăit o poveste de dragoste. Se cere mai multă prudență la contractele ce trebuie semnate acum. Este recomandat să fie citite cu atenție pentru că pot exista clauze ascunse. Perioadă benefică redescoperirii de sine.

Săgetător
Tranzitul lui Venus prin Scorpion va activa casa subconștientului, iar cei născuți în zodia Săgetător se pot confrunta cu adevărate drame de conștiință în această perioadă. Nativii ar trebui să se folosească de acest tranzit pentru a-și vindeca niște traume relaționale. Nu este exclus să aibă parte de povești de iubire karmice sau reaprinderea unor pasiuni mai vechi pentru persoane din trecut cu care au avut sau au dorit să aibă o relație. Se pot înfiripa atracții pentru colegi de muncă sau persoane din anturajul apropiat. Atenție la dușmanii ascunși care se pot afla chiar în cercul de prieteni!

Capricorn
Cei născuți în zodia Capricorn au parte de tranzitul lui Venus, guvernatoarea iubirii lor, în sectorul prietenilor. Ei bine, acest aspect poate aduce fie o pasiune arzătoare pentru o persoană din cercul de cunoștințe, fie aflarea unor secrete mai puțin plăcute despre o persoană din anturajul apropiat. Unii nativi vor simți nevoia să se detașeze de o poveste de dragoste și vor fi mult mai atrași de aventură și distracție decât de consolidarea unei relații. Pot fi tentați să scoată bani din proiecte umanitare sau să conducă acțiuni de voluntariat.

Vărsător
Este o perioadă foarte bună pentru cei născuți în zodia Vărsător să se concentreze pe problemele de familie, să caute răspunsuri la niște întrebări care-i frământă, iar cei care sunt în relații de lungă durată pot dori să-și construiască un cămin, să-și întemeieze o familie. Nativii care locuiesc cu părinții vor dori, cel mai probabil, să aibă propriul loc cuib, și nu este exclus să-și schimbe domiciliul în această perioadă. Ambițiile vor fi mari și în zona profesională, unde nativii vor lupta pentru obținerea unei avansări. Atenție, însă că poate exista riscul ca cineva să încerce să le strice imaginea, să încerce să le sufle funcția.

Peştii
Nativii din zodia Pești vor fi foarte interesați în această perioadă de zona ezoterică, ocultă a vieții și nu este exclus să studieze în profunzime în această direcție. Unii se vor înscrie la cursuri de dezvoltare personală, în timp ce alții vor alege călătoriile spirituale. Comunicarea va trece la un nivel mai profund și nativii văr căuta să dezgroape adevăruri, să afle secrete. Financiar vorbind, vor apela la tertipluri pentru a face rost de o sumă de bani. În plan sentimental, vedem ca mai mult să fie atrași de relații strict sexuale, de aventuri și mai puțin de construirea unei relații sau consolidarea celei existente.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul săptămânii: Discriminare didactică pe stil nou
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Presa`n gura lu` Rotundu 4 octombrie 2019
Fata de sub gardul bisericii
Ioan Rotundu
De ce Şerbănoiu îl ţine ascuns pe „degradatul” comisar şef Aioanei
Aioanei i-a dat şah lui Şerbănoiu. Pe când şi matul
MFP continuă și în luna octombrie emisiunile de titluri de stat pentru populație
Ionică Nechifor, omul care sfidează legea cu ajutorul corupţilor
Ioan Rotundu
PSD a ferecat candidatura lui Nazare la Primăria Darabani
Ioan Rotundu
Va fi 26 octombrie zi fatidică pentru comisarul şef Şerbănoiu?
Ioan Rotundu
România s-a eliberat din prizonieratul socialiştilor
Mai trebuie eradicat microbul ciumei roşii
Primăria Mihai Eminescu - Anunţ important pentru cetăţenii comunei
Presa'n gura lu' Rotundu Emisiunea din 11.10.2019
România, cele mai multe fraude cu fonduri europene în domeniul agriculturii, în 2018.
Este pe primul loc la capitolul "documente false"
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog