Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Horoscop
Umor
Comentarii
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
21828
De la 07 Ianuarie 2003
104660578

Horoscopul săptămânii 8 – 14.11.2021

  • 30 October 2021, 16:42
Berbec
Cu Marte, planeta voastră guvernatoare poziționată în domiciliul ei nocturn, este indicat să acordaţi grijă deosebită modului în care vă comportaţi cu banii, aspectului şi atitudinii cu care vă prezentaţi în societate în fața prietenilor, căci lumea va fi cu ochii aţintiţi spre Continuaţi să faceţi planuri din umbră, ori continuaţi să vă temeţi de duşmani nevăzuţi. Faceţi şi desfaceți alianţe cu scopul de a vă susţine în urcarea pe treapta dorită, în avansarea pe scară ierarhică. Beneficiaţi de susţinerea financiară a unor rude din partea soţiei ori primiţi o moştenire. Veţi avea preocupări legate de bani şi de găsirea unor noi modalităţi să faceţi faţă unor cheltuieli suplimentare. Vă bate gândul să reluaţi proiecte vechi. Atenţie mărită acordată sănătăţii, căci Saturn poate pedepsi orice excese! Dat fiind faptul că el vă stăpâneşte, ca de altfel și încrederea în voi, probabil şi aici e nevoie de grijă.

Taur
Saturn vă tranzitează casa cea mai înaltă a cercului zodiacal și se află acum într-o ipostază care atrage lecţii ca urmare a unor fapte și erori în comunicarea cu șefiidin trecut. Universul vă poate pune faţă în faţă cu provocări în care va trebui să demonstraţi abilităţi pentru a le depăşi. Probleme de viaţă, situaţii neclare şi multe provocări de traversat, unele rămase nerezolvate din trecut, vin şi vă solicită în aşa fel încât nu vă faceţi deloc timp de relaxare şi, în general, timp pentru voi înşivă. Situaţia cea mai tensionată insă o vor traversa aceia care au probleme de sănătate sau cu copiii, dar și aceia care nu dau dovadă de seriozitate. Nici sectorul parteneriatelor nu e chiar roz la capitolul dialoguri, căci guvernatorul lui e în continuare asediat de lipsa de bani. Nu vă recomand afaceri cu prietenii acum! Financiar, munca suplimentară, eventual un al doilea job, v-ar putea completa cât de cât veniturile, cu condiţia să lucraţi la proiecte mici şi rapid de finalizat. Doar că sumele de bani venite de aici se duc cât ai clipi, fără ca asta să vă ajute să respiraţi mai liniştit o bucată de vreme. Nu vă frecați mâinile că nu e rost să faceți avere acum! Totu-i cețos.p> Gemeni
Legăturile cu oamenii din cercul vostru apropiat nu vă vor ajuta să rezolvați chestiunile personale și tot pe voi trebie să vă bazați. De asemenea, oricâtă speranță vă puneți în aprecierea șefilor, ei vă vor dezamăgi. Legătura cu eterul este solidă, judecata la fel, așa încât vă sfătuiesc să vă memorați visurile, să încercați să descoperiți semnificația simbolurilor și a imaginilor pe care destinul vi le trimite. Acolo veți descoperi informații ajutătoare în chestiunile pământene legate de bani ori de sănătate. Situația financiară personală nu pare a fi stabilă și încă nu există o tendință clară de îmbunătățire, căci beneficiile materiale sunt incerte sau acceptabile mai curând pentru partener. Față de câștigurile din lunile anterioare, e greu să contați acum pe venituri suplimentare. Poate unii nativi vor primi un mic dar la serviciu sau vor da ei înșiși bani pentru aniversările colegilor. Lipsa banilor stopează de ceva timp împlinirea unui vis mai vechi pe care-l aveți, dar asta nu înseamnă să renunțați definitiv la el. Pe viitor posibil să redevină în discuție.

Rac
Sunteţi originali, poate chiar uşor excentrici, convinşi de valoarea voastră şi dornici de distracţie sau chiar îndrăgostiţi. Artiştii îşi descoperă muza, iar opera lor capătă contur, căci creativitatea este maximă în această săptămâna. Vă direcţionaţi energiile spre domiciliu sau spre îmbunătăţirea relaţiei cu unul din membrii familiei. E vremea să faceţi curăţenie acasă şi printre lucruri,debarasându-vă de cele nefolositoare. Afectiv, e vremea să întăriţi conexiunile sufleteşti cu prietenul vostru. Pentru cei singuri, întâlnirile, noile cunoştinţe, vechile cunoştinţe pe care nu le-aţi văzut de multă vreme, educaţia, alipirea la un grup cu aceleaşi interese ca şi voi,cam acestea ar fi evenimentele care or să vă ţină foarte ocupaţi.

Leu
Petreceţi mai mult timp în conversaţii, fie telefonice, fie pe internet, puteţi avea de finalizat documente ori veţi fi tot pe drumuri. Sunt posibile deblocări în relaţiile cu prietenii ori ceva la care lucrați în asociere se modifică în program. Planurile legate de bani or să fie date peste cap şi veţi fi obligaţi să vă chivernisiţi valorile. Va trebui să abordaţi mai practic cheltuielile, căci banii la care speraţi să vină vor întârzia. Ajutaţi-vă prietenii cu un sfat bun decât cu împrumut concret! Și nici voi nu cereți să vă finanțeze. Gândirea şi comunicarea următoarei perioade v-ar putea face să deveniţi mai intelectuali ca în ultima vreme. Sunteţi predispuşi să vorbiţi despre voi şi despre problemele din trecut. Grijă că partenerul nu e de acord cu planurile pe care doriţi să le dezvoltaţi! Aveți însă undă verde la relațiile cu străinătatea. Cu excepţia începutului de interval, când poate că ar trebui să acordaţi atenţie oricăror semnale de slăbiciune pe care vi le dă organismul, mintea vă poate fi axată pe finalizarea unor chestiuni din trecut.
Fecioară
În viața personală păstrați direcțiile care să dea stabilitate, mai ales că tendințele sunt acelea de a schimba acum orice. Cu cât vor fi mai serioase relațiile cu jumătatea voastră, cu atât mai bine se vor dezvolta ele pe viitor. În materie de educație, eforturile dvs. vor aduce rezultate bune, iar legăturile cu tinerii,cu copiii, vă vor revigora. E un moment bun pentru a le transmite acestora adevăruri imuabile, iar voi să fiți un exemplu clar. Altfel, minciuna și falsitatea se vor descoperi repede. Medical, sunteți destul de sănătoși, dar prea emoționali și nesiguri. Dacă există probleme de nedescurcat în viața personală sau la locul de muncă, contactați un bun psiholog sau prieteni vechi în care aveți încredere. Poate că trebuie doar să vorbiți și va deveni mult mai ușor. Continuați modul activ de viață, nu întrerupeți programul orelor de antrenament, plimbare, odihnă. Cu toate acestea, aveți grijă dacă ați avut anterior leziuni, fracturi! Acum ele vă pot aminti de senzații dureroase, căci există acolo. Acordați mai multă atenție și îngrijirii feței și zonei oculare! Utilizați curățare profundă și măști nutritive pentru a vă pregăti bine pielea pentru perioada de iarnă.

Balanţă
Potențialul energetic este mediu, dar dacă aveți grijă de voi și păstrați măsura în orice, atunci puteți evita problemele de sănătate. Se pare că doi factori principali sunt importanți pentru o sănătate bună - păstrarea bunei dispoziții, a speranței,optimismului și o alimentație bună. Și dacă nu aveți timp să aveți o cină normală,este mai bine să vă înarmați cu o pungă de nuci decât cu o sticlă de băutură,de exemplu. Sfârșitul de săptămână este deosebit de favorabil pentru procedurile cosmetice hrănitoare și tonice. A te simți bineîn pielea ta, la propriu și fizic, este cel mai important. Să nu dezvăluiți secretele și să nu le spuneți prietenilor, căci intervenția cuiva de data aceasta poate face mai mult rău decât bine. Referindu-ne la educația copiilor, merită remarcat: nu vă așteptați imediat la mari succese. Acum mai ales, trebuie să știți cum să vedeți detaliile și să vă bucurați de rezultatele mici și zilnice.

Scorpion
Potențialul energetic este mediu, dar dacă aveți grijă de voi și păstrați măsura în orice, atunci puteți evita problemele de sănătate. Se pare că doi factori principali sunt importanți pentru o sănătate bună - păstrarea bunei dispoziții, a speranței,optimismului și o alimentație bună. Și dacă nu aveți timp să aveți o cină normală,este mai bine să vă înarmați cu o pungă de nuci decât cu o sticlă de băutură,de exemplu. Sfârșitul de săptămână este deosebit de favorabil pentru procedurile cosmetice hrănitoare și tonice. A te simți bineîn pielea ta, la propriu și fizic, este cel mai important. Să nu dezvăluiți secretele și să nu le spuneți prietenilor, căci intervenția cuiva de data aceasta poate face mai mult rău decât bine. Referindu-ne la educația copiilor, merită remarcat: nu vă așteptați imediat la mari succese. Acum mai ales, trebuie să știți cum să vedeți detaliile și să vă bucurați de rezultatele mici și zilnice.

Săgetător
Financiar, impozitele şi taxele nu vă mai golesc buzunarul iar cererea voastră de credit are şansă rapidă să fie aprobată. Chiar şi aşa, nu are sens să faceți economii căci veți găsi mai multe surse din care să aveți câștig. Activitățile sociale, copiii și amorurile ocupă primul loc în sfera de interes, deşi profesia şi cariera acum sunt mai importante. Saturn aflat în casa drumurilor trimite raze dure spre zona asta şi voi trebuie să vă asumați mai multe responsabilități cu prudență, cu răbdare, ca să vă asiguraţi cât de cât confortul și echilibrul. Învăţaţi să vă conservaţi energia! Încă sunteţi neliniştiţi şi într-o continuă căutare a esenţei vieţii voastre , agitaţie care probabil aduce perturbări în priorităţile voastre.

Capricorn
Așezarea planetelor va influenţează și pe voi și domeniul sentimental, al parteneriatelor şi al valorilor personale. Acolo, câştiguri şi cheltuieli vă determină să intraţi în alertă ca să găsiţi metode de echilibrare a situaţiilor. Nu-s excluse cheltuieli cărora cu greu să le faceți față sau chiar obținerea dificilă a banilor. Puteţi gândi la scară mai mare, puteţi acţiona la nivel mai înalt, puteţi invăţa lucruri noi ca să vă puteţi pune în valoare pe viitor abilităţile de care dispuneţi. Auto-disciplina, virtuţile şi gestionarea corespunzătoare a timpului or să vă aducă satisfacţii şi or să vă ajute să vă evidentiati,în aşa fel încât, reputaţia va creşte. Preocupările voastre și starea de spirit trec spre viaţa conjugală pentru că acolo rezolvați probleme. Partenerul care se poate ivi inclusiv în zona de afaceri s-ar putea ocupa de anumite chestiuni exterioare care să vă privească și pe voi.

Vărsător
Cariera şi banii continuă să vă dea bătăi de cap, iar încrederea în voi e pusă la îndoială în ritm fluctuant. Păstraţi-vă calmul căci riscaţi altercaţii cu şefii, şi,gândiţi-vă în toată această poveste, la cele bune din trecut, văzând astfel că lucrurile nu stau aşa de rău pe cât credeţi! Din contră. Saturn traversează casa personalității și, în lunga lui călătorie aici, v-a ajutat să faceţi ultimele retuşuri în stabilizarea şi maturizarea voastră după experienţele prin care aţi trecut. Responsabilităţi în plus vă pot prinde însă pe picior greşit şi nu-i exclus să căutaţi să vă revoltaţi, chiar dacă nu aveţi încotro şi e necesar să le asumaţi. În relaţii sunteţi exagerat de sensibili, dar de aici şi până la dezamăgirile vizavi de comportamentul celor dragi, e cale lungă. La serviciu, în ultima parte a săptămânii, vi se poate aduce recompensă satisfăcătoare pentru lucrare la care aţi muncit până acum.

Peştii
Va trebui să depuneți mai mult efort pentru a reuși să vă rezolvați problemele. Chiar și așa,nu terminați cu ele oricum săptămâna asta. Rămân în discuție cele legate de copii și locuință. Mintea vă zboară spre viitor, spre construirea activă de planuri pentru realizarea de sine creativă. E important asta pentru că, inclusiv în lunile următoare, conștiința poate deveni aliat în realizarea de idei și proiecte. Veți învăța ceva nou, vă veți regândi credințele și atitudinile. Puteți îmbunătăți semnificativ condițiile de locuit prin achiziționarea de bunuri imobiliare sau lucruri pentru casă, veți căuta rezolvarea problemelor de proprietate a familiei sau veți dori relocarea. Va fi o mare plăcere să întâlniți și să comunicați într-un mediu prietenos, iar principalul subiect al conversației poate fi o povestea romantică. Va fi important pentru voi ce impresie vor face propriile povești asupra altora. Puteți să vă transmiteți atât de bine gândurile și sentimentele, să scrieți scrisori, mailuri și să fascinați oamenii, încât mulți vor începe să vă admire, iar unii vă vor invidia.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Cine sparge gaşca socialisto-liberală Doroftei – Şoptică?
Ioan Rotundu
Daniel Nuţu a fost declarat un pericol pentru siguranţa naţională
Ioan Rotundu
Bancul săptămânii: Discriminare sexuală
Catrenul săptămânii
Impostorii iubesc ipocrizia şi ticăloşia
Ioan Rotundu
Cine este vinovat de actuala criză politică?
RO 4 Planul ascuns al preşedintelui Klaus Iohannis
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă