Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Economic
Editorial
Învăţământ
Alune americane
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
3246
De la 07 Ianuarie 2003
122575185

Horoscopul zilei

  • 9 April 2014, 23:00
Berbec
Dimineata reusiti sa faceti rost de banii necesari pentru a incepe o afacere. Ar fi bine sa va asociati cu un prieten, de preferinta unul care se pricepe. Preocupat de problemele materiale, riscati sa neglijati relatiile sentimentale.

Taur
Va ganditi ca ati putea si dumneavoastra sa incepeti o mica afacere. Fiti realist si luati in serios eforturile care va asteapta! Va sfatuim sa nu refuzati sa mergeti in vizita la rude. Spre seara, primiti o veste buna de la un prieten.

Gemeni
Aveti un program foarte incarcat. Sunteti nevoit sa faceti o multime de drumuri. Urmeaza sa plecati intr-o calatorie importanta. Ar fi bine sa ii aratati partenerul de viata ca ii apreciati eforturile.

Rac
Este o zi foarte importanta pe plan sentimental. Fie va indragostiti, fie relatiile cu persoana iubita trec intr-o noua etapa. Va sfatuim sa va pastrati calmul si sa nu va faceti griji din cauza banilor. La nevoie, aveti rude care sunt gata sa va ajute. Nu lasati sa se adune prea multe probleme de serviciu!

Leu
Puteti sa incepeti o afacere noua sau sa va ganditi la investitii pe termen lung. Dimineata sunteti in forma si plin de entuziasm, spre bucuria partenerului de viata. Relatiile cu prietenii sunt excelente. Cei din jur va apreciaza munca, dar trebuie sa mai asteptati putin pana sa vedeti rezultate concrete. Nu va pierdeti rabdarea si sa evitati speculatiile!

Fecioara
S-ar putea sa reintalniti un prieten vechi care va propune sa faceti afaceri impreuna. Merita sa incercati, insa ar fi bine sa nu renuntati la prudenta. Dupa-amiaza sunteti invitat la o petrecere si va hotarati sa mergeti in ultima clipa. Va sfatuim sa fiti cumpatat, mai ales la mancare.

Balanta
Sunteti intr-o forma deosebita, de care ar fi bine sa profitati. Este o zi buna pentru afaceri si calatorii, dar puteti avea succes si pe plan sentimental. Aveti ocazia sa castigati bani in plus, pe langa salariu. Nu sunt probleme cu sanatatea, dar va recomandam sa nu exagerati cu munca.

Scorpion
Intuitia va ajuta sa prindeti o afacere care va va imbunatati simtitor situatia financiara. Consultati-va cu partenerul de viata! Ar fi bine sa acordati mai multa atentie unei persoane mai in varsta din familie.

Sagetator
Sunteti hotarat sa incepeti o viata noua. Puteti sa intrati in afaceri, pentru ca aveti sanse sa incepeti sa lucrati pe cont propriu. Va sfatuim sa dormiti mai mult, ca sa nu va extenuati. Puteti sa tineti cont de intuitie.

Capricorn
Dupa-amiaza aflati ca urmeaza sa primiti o suma mare de bani, probabil o mostenire. Va recomandam sa va pastrati capul pe umeri si sa va abtineti de la speculatii. Ganditi-va si la asteptarile partenerului de viata!

Varsator
Traversati o perioada favorabila pe toate planurile, in care aveti ocazia sa rezolvati probleme importante. Nu este exclus sa cumparati o casa noua sau sa faceti un schimb de locuinte. Ar fi bine sa plecati urechea la sfaturile unei persoane mai in varsta din familie. Va sfatuim sa actionati calm si sa nu va grabiti.

Pesti
Pe plan financiar incepe sa va zambeasca norocul. Puteti castiga o suma frumoasa, daca va hotarati sa colaborati intr-o afacere. Cei din jur au incredere in capacitatile dumneavoastra si va cer ajutorul in chestiuni delicate. Va recomandam sa evitati orice actiune care v-ar putea aduce in situatia de a incalca legea.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Dorinţa lui Mazăre
Reţeta zilei: Escalop de porc cu sos de ciuperci
Deficitul balanţei comerciale din februarie 2014: 1,4 miliarde lei
Distrugătorul USS Donald Cook ajunge joi în Marea Neagră
SUA si UE se pregătesc pentru etapa a treia a sancţiunilor împotriva Moscovei
sunt vizate băncile şi companiile energetice ruseşti
Guvernul a modificat Legea Educaţiei în favoarea unei categorii de profesori
Mii de pachete de ţigări de contrabandă ascunse în căruţă, sub vreascuri
Botoşani/Frumuşica: Cum poţi face dintr-o afacere modestă una prosperă
Ioan Rotundu
DNA: Mihail Vlasov, trimis in judecată pentru trafic de influenţă
Alune americane
Vadim Tudor poate candida la alegerile europarlamentare
SUA: Mai mulţi elevi au fost înjunghiaţi într-un liceu din apropiere de Pittsburg
Europarlamentarii PDL ii cer "socialistulului" Martin Schulz să demisioneze
Mircea Diaconu poate candida la alegerile europarlamentare,
Adio, şandramalelor lui Portariuc!
Ioan Rotundu
Radu Mazăre va fi cercetat ăn stare de libertate
Preşedintele CJ, Adrian Duicu, şeful IPJ şi liderul PSD Orşova rămân în arest
Adunarea parlamentară a Consiliului Europei analizează sancţiuni pentru delegaţia Rusiei
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog