Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Religie
Pamflet
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
24871
De la 07 Ianuarie 2003
122884938

Horoscopul zilei

  • 2 March 2015, 23:00
Berbec
Aveti posibilitatea sa luati o decizie importanta în privinta relatiilor sentimentale, care va poate schimba viata. Cineva apropiat va ofera un cadou de care va bucurati foarte mult. Prietenii va invita sa mergeti la o petrecere.

Taur
Doriti mult sa faceti o schimbare sau sa începeti ceva nou. Traversati o perioada dificila, cu multe probleme de rezolvat. Nu stati prea bine cu banii, dar va sfatuim sa nu va faceti griji. Evitati speculatiile financiare!

Gemeni
O ruda mai în vârsta reuseste sa va temperareze dorinta de a obtine venituri riscante. Va sfatuim sa nu va sacrificati tot timpul liber pentru interese materiale. Nu merita sa va neglijati prietenii! Ar trebui sa acordati mai multa importanta studiului si relatiilor sentimentale.

Rac
Este posibil sa începeti o noua etapa în viata sociala si pe plan sentimental. Sunt favorizate întâlnirile cu persoane mai tinere, comunicarea cu persoana iubita si calatoriile. Aveti o dorinta intensa de schimbare. Acum este momentul sa demarati o noua afacere. Va recomandam sa fiti atent la cheltuieli.

Leu
Nu este o zi favorabila investitiilor. Va sfatuim sa evitati speculatiile. Nu cautati sa obtineti sume necuvenite, pentru ca riscati sa aveti necazuri! Dupa-amiaza, este posibil sa aveti musafiri. Relatiile sentimentale va ofera mari satisfactii.

Fecioara
Va aflati într-o perioada favorabila contactelor sociale si relatiilor sentimentale, dar si pe plan social. Dupa-amiaza, survin schimbari de program din cauza invitatiei la o petrecere. Va sfatuim sa nu neglijati odihna.

Balanta
Dimineata sunteti decis sa rezolvati o problema de familie, pe care ati tot amânat-o. Sunteti nevoit sa faceti câteva drumuri si cheltuieli destul de mari. Aveti sentimentul ca nu va mai ajunge timpul, dar reusiti sa terminati tot ce v-ati propus. Va recomandam sa aveti grija de bani. Exista pericolul sa îi pierdeti.

Scorpion
Sunteti hotarât sa începeti ceva nou. Este o zi favorabila activitatilor intelectuale si aveti ocazia sa va afirmati în societate. S-ar putea sa va remarce o persoana de sex opus. Va recomandam sa dati dovada de prudenta.

Sagetator
Pot avea loc schimbari benefice în relatiile dumneavoastra sentimentale. Sunteti comunicativ si aveti ocazia sa va împrieteniti cu o persoana deosebita. Nu este exclus ca aceasta relatie sa duca la o casatorie. Spre seara, s-ar putea sa aveti o mica problema de sanatate. Nu este cazul sa va faceti griji: trece pâna dimineata.

Capricorn
Dimineata va simtiti obosit, chiar epuizat. Este recomandabil sa evitati deciziile importante, mai ales în afaceri, si activitatile ce necesita un efort deosebit. Limitati-va la activitati de rutina! Spre seara, s-ar putea sa mergeti în vizita la o persoana foarte draga, unde va recapatati buna dispozitie.

Varsator
Dimineata încasati o suma considerabila, de pe urma unei afaceri. Desi se poate spune ca acum aveti bani, va sfatuim sa nu faceti investitii si nici calatorii lungi. Ar fi bine sa va petreceti timpul liber împreuna cu persoana iubita. Încercati sa-i faceti o surpriza placuta!

Pesti
Desi sunteti foarte aglomerat, aveti suficienta energie pentru a face fata tuturor problemelor. Aveti ambitia sa mergeti pâna la capat, indiferent de obstacole. Situatia financiara nu va satisface, dar nici nu reprezinta o problema grava. Discutati mai mult cu partenerul de viata!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Reţeta zilei: Gazpacho
Bancul zilei: Moartea papagalului
Presedintele CSM, Marius Tudose: Nu ar trebui sa fie sanctiuni pentru jurnalisti la divulgarea de informatii din dosare
Biserica Ortodoxa a lansat o campanie cu vedete ca sa-i convinga pe parinti sa-si inscrie copiii la Religie
John Kerry, optimist dupa discutiile cu Serghei Lavrov
Sunt plin de speranta ca este inceputul unei schimbari care va insemna o imbunatatire pentru toata lumea
Lista celor care au platit cu viata pentru criticarea regimului. Si a celor ramasi sa continue lupta
Contractul Loteriei Romane cu Novomatic, sustinut puternic de premierul Ponta
a ajuns sa fie anchetat de Corpul de Control al Ministerului de Finante
Sedinta CSAT azi. Primul punct pe ordinea de zi: situatia din Ucraina
Acţiuni disperate, dar şi hazlii, ale Patriarhiei BOR
Ioan Rotundu
Botoşani: Primarul de Suharău denunţat la Poliţia Rutieră pentru ştergerea urmelor unuii accident auto
Tentativele de a face presiuni asupra lui Putin pentru a-si schimba pozitia in criza ucraineana sunt zadarnice
Dmitri Peskov
Scandal urias in Rusia
conducatorul unei facultati a demisionat, la presiunea studentilor, dupa ce insultase memoria lui Boris Nemtov
Presa-n gura lu' Rotundu - emisiunea din 27.02.2015
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog