Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Administraţie
Sindicate
Horoscop
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
18601
De la 07 Ianuarie 2003
122878668

Horoscopul zilei

  • 27 May 2014, 23:00

Berbec
Va faceti remarcat in societate si colaborati foarte bine cu cei din jur. Dorinta de afirmare si vointa puternica va ajuta incheiati o afacere profitabila, pe termen lung. Va sfatuim, totusi, sa nu fiti prea critic cu partenerul de viata.

Taur
Incepeti ziua plin de inspiratie. Va recomandam sa o folositi pe plan profesional si in afaceri. Relatiile sentimentale pot fi foarte bune daca nu ii faceti reprosuri nejustificate persoanei iubite. Dupa-amiaza, va viziteaza un prieten care va cere un imprumut. Daca puteti, ajutati-l!

Gemeni
Dimineata sunteti irascibil si s-ar putea sa va purtati nedelicat cu persoana iubita. Va sfatuim sa va controlati, pentru ca riscati sa provocati o cearta. Folositi-va potentialul intelectual, care este la cote maxime astazi!

Rac
Entuziasmul pe care il aratati la serviciu va poate atrage invidia unui coleg. S-ar putea sa aveti discutii cu partenerul de viata, pentru ca acordati prea multa atentie carierei. Incercati sa clarificati cu calm toate neintelegerile!

Leu
Din dorinta de a obtine venituri suplimentare, riscati sa neglijati relatiile sentimentale si sa va certati cu partenerul de viata. Va recomandam sa va ganditi bine inainte de a lua o hotarare importanta. Incercati sa gasiti o cale de mijloc intre sentimente si bani! Seara sunteti invitat la rude, unde va simtiti foarte bine si uitati de grijile cotidiene.

Fecioara
Este posibil sa plecati intr-o calatorie neprevazuta, in interes familial. Va recomandam sa nu ezitati. S-ar putea sa aflati lucruri care va vor folosi in afaceri. Profitati de acest moment favorabil! Puteti avea succes atat pe plan social, cat si material.

Balanta
Sunt sanse sa se produca evenimente neasteptate, care marcheaza schimbari favorabile in viata dumneavoastra. Dorinta de afirmare si activitatea intelectuala intensa va conduc spre succes, atat in societate, cat si la serviciu. Spre seara, luati o hotarare importanta intr-o problema sentimentala. Va recomandam sa va ascultati intuitia.

Scorpion
Aveti sanse sa obtineti rezultate deosebite cu prilejul unei calatorii de afaceri. Va sfatuim evitati discutiile aprinse. Dupa-amiaza reusiti sa faceti rost de bani pentru a continua o lucrare in casa, inceputa mai demult. Nu va lansati in speculatii!

Sagetator
Este posibil sa aveti probleme in relatiile sentimentale si pe plan financiar. Va sfatuim sa va pastrati calmul si sa nu va grabiti. Va puteti baza pe sfaturile prietenilor apropiati.

Capricorn
Dimineata survin schimbari neprevazute, care va dau peste cap toate planurile. S-ar putea sa aflati ca trebuie sa plecati intr-o delegatie, spre nemultumirea partenerului de viata. Pastrati-va calmul si evitati cearta, pentru ca s-ar putea sa se termine rau!

Varsator
Incepeti ziua cu entuziasm si multa ambitie. Va sfatuim sa evitati discutiile in contradictoriu. Dupa-amiaza aveti succes in societate si colaborati foarte bine cu persoanele mai tinere. Nu faceti nici o promisiune daca nu sunteti sigur ca va puteti tine de cuvant!

Pesti
S-ar putea ca un prieten sa va reproseze ca nu va platiti datoriile la timp. Va sfatuim sa va pastrati calmul si sa va stabiliti clar prioritatile. Nu refuzati ajutorul unei rude mai in varsta!

.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Botoșănenii pot face un bine copiilor nevoiași: "Nici un copil fără jucării! Nicio jucărie tristă!"
Săptămâna aceasta se încheie înscrierile la Bac
Au început lucrările la contrucția instalației de nocturnă pe stadionul municipal
În viitor, facilități fiscale pentru investițiile noi din municipiul Botoșani
Partidul Național Liberal mulțumește tuturor botoșănenilor
Moment de reculegere în şcoli şi instituţii de Ziua Eroilor
300.000 de români riscă amenzi dacă nu şi-au depus declaraţiile pentru veniturile înregistrate anul trecut
Interpelare dură a senatorului Viorel Grigoraș către ministrul Transporturilor
Fostul patron de la Cabana Rediu a sfârșit într-un mod cumplit
BANCURI
Traian Basescu despre rezultatul PMP la europarlamentare: Nu a fost entuziasmant, e un scor bun pentru un partid care s-a inregistrat in ianuarie 2014
Presedintele PDL Vasile Blaga a anuntat ca o delegatie a democrat liberalilor se va intalni cu o delegatie a PNL miercuri, la ora 17:00, la Parlament, pentru negocieri in vederea unificarii fortelor de dreapta.
Intalnire Crin Antonescu - Mihai Razvan Ungureanu la sediul PNL. MRU: Exista discutii la nivelul partidelor de dreapta. E un proiect pentru Romania, pentru a nu lasa tara in mainile PSD-ului
Sindicatele din Portul Constanta pregatesc un protest la care sunt asteptati 7.000 de oameni
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog