Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
23277
De la 07 Ianuarie 2003
122883344

Horoscopul zilei

  • 23 June 2014, 23:00
Berbec
Nu va ajung banii pentru o excursie sau o calatorie, spre nemultumirea partenerului de viata. Se pare ca nu reusiti sa-i explicati situatia suficient de convingator. Va sfatuim sa ascultati si parerile celor din jur si sa nu mai fiti atat de carcotas.

Taur
La serviciu, s-ar putea sa fiti agitat din cauza unei decizii pripite a sefului. Va recomandam sa va temperati nervozitatea, altfel riscati sa va complicati situatia. Discutati calm cu persoana iubita, ca sa nu dati ocazia unor certuri!

Gemeni
Este o zi buna pentru intalniri cu prietenii. Daca nu va controlati pornirile impulsive, puteti avea probleme. O ruda mai in varsta va imprumuta o suma mare de bani, pe care i-ati cerut-o mai demult. Dupa-amiaza vi se propune o colaborare. Nu va grabiti sa acceptati!

Rac
Dimineata s-ar putea sa fiti cu capul in nori si sa neglijati problemele importante. Va recomandam sa nu incepeti activitati noi, pentru ca s-ar putea sa luati decizii gresite. Ar fi bine sa va ganditi cu mai multa seriozitate la ce va propuneti sa realizati.

Leu
Dimineata s-ar putea sa va puna pe ganduri o cearta cu o persoana in varsta. Intrebati-va daca aveti o atitudine corecta fata de cei din jur! Ar fi bine sa fiti mai prudent, ca sa nu declansati un scandal. Menajati-va sanatatea!

Fecioara
Plecati intr-o calatorie in care cheltuiti cam mult, dar puteti avea mari satisfactii pe plan sentimental. S-ar putea sa va simtiti foarte bine intr-un grup, desi nu v-ati fi asteptat.

Balanta
Sunteti dezamagit de o persoana in care ati avut mare incredere. Nu este sfarsitul lumii! Aveti si prieteni adevarati. Pe plan sentimental, traversati o perioada favorabila. Va sfatuim sa evitati discutiile in contradictoriu cu o ruda din partea partenerului de viata.

Scorpion
Dimineata, sunteti confuz si riscati sa aveti probleme atat pe plan social, cat si financiar. Va recomandam sa nu va ocupati astazi de afaceri. Relatiile sentimentale merg bine, ceea ce va mentine moralul ridicat. Spre seara, va reveniti si comunicati mai usor.

Sagetator
Sunteti dominat de sentimente contradictorii, iar situatia financiara nu va ofera prea multe motive de bucurie. O persoana mai in varsta va propune sa va asociati intr-o afacere. Va recomandam sa nu luati nici o decizie fara sa va consultati cu partenerul de viata. Relatiile sentimentale sunt foarte bune si aveti toate sansele sa petreceti o seara romantica.

Capricorn
Dimineata sunteti obosit si confuz, cu un simt practic scazut. Evitati sa luati decizii importante! Va sfatuim sa va odihniti mai mult si sa va limitati la activitati de rutina.

Varsator
Se pare ca nu sunteti in cea mai buna forma fizica si intelectuala. Va sfatuim sa nu va asumati nici un risc, pentru ca nu aveti prea multe sanse de reusita. Rabdare si calm!

Pesti
Neintelegerile cu persoana iubita va fac sa acceptati fara ezitari o iesire cu prietenii. Va sfatuim sa nu exagerati pozand in victima. S-ar putea sa faceti cunostinta cu o persoana care va cucereste imediat. Va recomandam sa nu va pripiti si sa nu luati nici o decize in privinta relatiilor sentimentale. S-ar putea sa gresiti intr-un mod ireparabil.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei> Canibalism politic
Marti: Cod galben de ploi si vijelii in 29 de judete
PSD si UNPR voteaza in favoarea initiativei lui Tariceanu privind demisia de onoare a lui Basescu
Ministerul Muncii a numarat 40.000 de romani asistati social desi realizau venituri
Suma totala pe care Statul o vrea inapoi: 30,7 milioane de lei
Dragnea: Banca Industriala si Comerciala a Chinei va finanta finalizarea Reactoarelor 3 si 4 de la Cernavoda
Exista intentia de a finanta infrastructura feroviara si trenul de mare viteza
Cine este Dean Thompson, viitorul insarcinat cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucuresti
Kelemen Hunor, despre propunerea lui Tariceanu privind demisia de onorare a lui Basescu
Pentru faptele fratelui presedintelui nu pot sa acuz presedintele. Nu ne jucam cu astfel de solicitari
Familia lui Bercea Mondial a fost trimisa in judecata sub acuzatia de santaj la adresa fratelui presedintelui, Mircea Basescu
Modern Calor Botoşani: Comunicat de presă
Botoşani: Primarul Portariuc ,,școlit” de americani la Brașov
Președintele Florin Țurcanu a ,,dansat” la Techerghiol
,,Bagaj penal” în Piața Centrală a municipiului
Blocuri reabilitate termic pe banii Primăriei
O poezie de Minulescu au încurcat planurile elevilor de clasa a VIII-ase
Locul de joacă din Parcul Mihai Eminescu, capitolul sancțiuni
Traian Basescu: Este o grupare importanta in lumea politica care isi doreste o schimbare cu 180 de grade in justitie
Ii avertizez ca, cel putin in mandatul meu, pe care il voi duce pana la ultima zi, nu vor acapara justitia
Radu Pricop, ginerele presedintelui Basescu, urmarit penal pentru inselaciune si fals in inscrisuri
Circarii Europei
Ioan Rotundu
Cine le-a furat dorohoienilor darul muncii?
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog