Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Anunţuri
Fapt divers
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Religie
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
19037
De la 07 Ianuarie 2003
122879104

Horoscopul zilei

  • 2 September 2014, 23:00
Berbec
Zi este favorabila studiului si comunicarii. Puteti obtine castiguri importante din tranzactii financiare. In partea a doua a zilei, sunteti anuntat ca trebuie sa plecati intr-o calatorie in interes de afaceri, iar partenerul de viata este nemultumit. Intuitia va ajuta sa luati cea mai buna decizie.

Taur
Nervozitate va poate pune intr-o situatie neplacuta in camin. Pastrati-va calmul si dedicati-va unor activitati de rutina. N-ar strica sa fiti mai tandru cu partenerul de viata.

Gemeni
Puteti obtine cu usurinta mici castiguri financiare, insa va recomandam sa fiti prudent si sa evitati speculatiile de orice fel. In partea a doua a zilei, reusiti sa tensionati relatia cu partenerul de viata. Se pare ca aveti o idee fixa in legatura cu schimbarea stilului de viata. Tineti cont de sfaturile unui prieten cu multa experienta!

Rac
Aveti ocazia sa rezolvati o problema mai veche a familiei. In cursul diminetii, descoperiti o oferta avantajoasa pentru cumpararea unei case sau pentru un schimb de locuinta. O persoana mai in varsta din familie, care este si finantatorul principal, se opune cu fermitate acestei initiative. Puteti sa va bazati pe intuitie.

Leu
S-ar putea sa plecati intr-o deplasare neasteptata. Nu este cazul sa regretati schimbarea programului: aceasta calatorie poate reprezenta pentru dumneavoastra un nou inceput. Aveti succes pe plan social si financiar. Profitati de acest context favorabil, dar aveti rabdare si nu fortati norocul!

Fecioara
Sunteti in forma, iar relatiile cu anturajul sunt excelente. Ziua de astazi este favorabila investitiilor, demararii unei afaceri si calatoriilor in interes personal. In partea a doua a zilei vi se propune o colaborare. Va sfatuim sa nu va grabiti in luarea unei decizii.

Balanta
Reusiti sa faceti schimbari majore in viata dumneavoastra, mai ales pe plan profesional si in privinta relatiilor sentimentale. Azi sunt favorizate intalnirile cu persoane importante, relatiile de parteneriat si calatoriile in interes personal. Puteti sa va bazati pe intuitie.

Scorpion
In cursul diminetii sunteti anuntat ca ati mostenit o suma mare de bani. Sunteti nevoit sa faceti mai multe drumuri scurte, iar seara va pregatiti pentru o calatorie, impreuna cu partenerul de viata. Ar fi bine sa amanati intalnirile de afaceri. Astazi sunteti intr-o stare de instabilitate emotionala.

Sagetator
Este momentul sa puneti in practica planurile in legatura cu o afacere foarte promitatoare. Relatiile cu partenerul de viata pot avea de suferit din cauza ca neglijati rezolvarea unor probleme familiale care depind exclusiv de dumneavoastra. Ar fi bine sa dati dovada de mai multa diplomatie in relatiile parteneriale.

Capricorn
Preocupat de problemele personale, aveti tendinta sa neglijati caminul. Pentru rezolvarea problemelor importante, va puteti baza pe intuitie, dar si pe sfaturile partenerului de viata. Dupa-amiaza, un prieten va solicita ajutorul intr-o problema financiara.

Varsator
Talentul creativ este la cote ridicate si va poate ajuta sa rezolvati problemele profesionale intr-un mod original. Relatiile sentimentale sunt in general bune, dar aveti tendinta de a-i face reprosuri nejustificate persoanei iubite

Pesti
prima parte a zilei, este posibil sa aveti mici dificultati in camin. Cu o vorba buna sau un mic cadou, puteti dezamorsa o situatie tensionata. O vizita la prieteni, in cursul serii, readuce armonia si buna dispozitie in relatiile parteneriale.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Ghinionul ţiganului
Botoşani/Suharău: Duminică înflăcărată la Izvoare
ONU prezice schimbari climatice majore. Cum va fi vremea in 2050
Senatul a extins amnistierea fiscala de la personalul din invatamant la toti bugetarii
Cum va fi vremea in primele doua luni ale toamnei
Nu exclud o criza a gazelor in aceasta iarna
Romania este pregatita si nu va fi afectata
Ordonanta care permite alesilor locali sa-si schimbe partidul a fost publicata marti in Monitorul Oficial
Macaleţ acuzat de racolare politică
Ioan Rotundu
Sfintire troita
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog