Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Administraţie
Alune americane
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
14403
De la 07 Ianuarie 2003
122874470

Horoscopul zilei

  • 18 March 2014, 23:00
Berbec
Aveti ocazia sa rezolvati o problema sentimentala, cu ajutorul unei rude mai in varsta. Pentru aceasta, trebuie sa aveti incredere si sa va temperati orgoliul. Dupa-amiaza s-ar putea sa aflati ca o cunostinta s-a imbolnavit si sa fiti nevoit sa va schimbati programul.

Taur
Va indispune un esec in afaceri sau o colaborare care se incheie prost. In ultima vreme, aveti impresia ca nu va reuseste nimic si ca toate va sunt potrivnice. Nu mai fiti atat de pesimist! Ar fi bine sa va relaxati mai mult.

Gemeni
Nici nu ati terminat bine o lucrare importanta si deja va ganditi sa incepeti alta, spre nemultumirea intregii familii. Va sfatuim sa nu exagerati cu munca. Acordati-le mai multa atentie celor apropiati! Ar fi bine sa recuperati orele de somn pe care le-ati pierdut in ultima vreme.

Rac
S-ar putea sa ratati un obiectiv important si sa deveniti irascibil. Va sfatuim sa nu va descarcati nervii pe familie. Mai bine cautati cauzele esecului! Ar fi bine sa tineti cont de sfaturile partenerului de viata.

Leu
Este posibil sa aveti mici divergente cu partenerul de viata, care va reproseaza lipsa de afectivitate si ca acordati afacerilor prea multa importanta. Nu incercati sa obtineti bani prin orice mijloace! Va sfatuim sa nu neglijati odihna si relaxarea.

Fecioara
Aveti sentimentul ca un partener de afaceri incearca sa va traga pe sfoara si sunteti pus pe cearta. Va sfatuim sa discutati calm, pana lamuriti situatia. Spre seara va viziteaza un prieten apropiat, care reuseste sa va redea buna dispozitie.

Balanta
Va confruntati cu dificultati pe plan sentimental si sunteti nevoit sa luati o decizie importanta. Este o zi favorabila planurilor de viitor. Munca din ultima vreme isi arata rezultatele. Incep sa apara satisfactiile materiale. Evitati speculatiile!

Scorpion
S-ar putea sa plecati intr-o calatorie. Puteti fi optimist, totul va decurge conform planurilor. Relatiile cu prietenii sunt foarte bune. Este posibil ca partenerul de viata sa se supere daca refuzati ajutorul unei rude. Fiti mai diplomat!

Sagetator
Aveti ocazia sa intrati intr-o afacere, dar va sfatuim sa nu va grabiti. S-ar putea sa fiti confuz si sa nu luati decizii inspirate. Aveti sanse de reusita daca va stapaniti impulsivitatea si dati dovada de rabdare.

Capricorn
Din cauza dificultatilor financiare, nu va simtiti in largul dumneavoastra. Evitati sa discutiile in contradictoriu, pentru ca se poate ajunge la certuri! Va puteti baza pe intuitie.

Varsator
S-ar putea sa va certati cu partenerul de viata, pentru ca refuzati sa mergeti in vizita la rude. Se pare ca nu aveti succes nici in afaceri. In aceasta conjunctura nefavorabila, va sfatuim sa va pastrati calmul si sa incercati sa va relaxati. Evitati speculatiile financiare!

Pesti
Schimbarile de la locul de munca va nemultumesc. Va recomandam sa va stapaniti nervozitatea, pentru ca riscati sa complicati situatia si mai mult. O ruda mai in varsta incearca sa-si impuna punctul de vedere. Va sta in putere sa evitati un conflict. Incercati sa va odihniti mai mult!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Reţeta zilei: Borş de miel cu smântână
Banculş zilei: Licenţiat în Drept…
Începe destabilizarea R. Moldova?
Rusia ia peste picior sancţiunile Occidentului
Jobbik anunţă că nu accepta interdicţia impusă de autorităţile române
Mircea Diaconu a fost scos de pe lista PNL pentru europarlamentare
Campanie de informare în presă despre beneficiile unirii cu România
Traian Băsescu cere Senatului să nu abroge articolul din Codul Penal care pedepseşte presiunile asupra justiţiei
Kremlin: Crimeea este alipită Rusiei începând de marţi
Joe Biden: Izolarea politicî şi economică a Rusiei va creşte dacă se va continua pe acest drum
Alune americane
”CU PAȘI PRIN TIMP” – EXPOZIȚIE DE PĂPUȘI
Vatra Româneasc㠖 Comunicat de presă
Botoşani: Primarul Merticariu a fugit de Lumea lu’ Rotundu
Ioan Rotundu
O descoperire importantă vine să susţină teoria Big Bangului
Prin creşterea tarifelor la gaz metan şi energie regenerabilă se pierd 550.000 de posturi
Dan Voiculescu contestă adeverinţa de necolaborare cu fosta Securitate primită de Traian Băsescu de la CNSAS
Mihai Vlasov, preşedintele Camerei de Comerţ, Mihail Vlasov, audiat de procurorii DNA în urma unui flagrant
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog