Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Religie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
3938
De la 07 Ianuarie 2003
122575877

Horoscopul zilei

  • 23 October 2014, 23:00
Berbec
Aveti idei bune, care merita sa fie puse in practica. Pentru a realiza ceea ce v-ati propus, trebuie sa depuneti eforturi sustinute si sa acceptati ajutorul prietenilor. Relatiile sentimentale sunt armonioase

Taur
Reusiti sa rezolvati o problema sentimentala. Relatiile cu persoana iubita sunt excelente si aveti mari sanse de reusita in tot ce v-ati propus sa faceti impreuna. Este o zi prielnica proiectelor de viitor si contactelor serioase cu persoane importante.

Gemeni
Aveti capacitatea de a va adapta cu usurinta unor situatii noi si sa luati rapid decizii inspirate. Va puteti ocupa de probleme serioase de afaceri sau ale familiei. Ar fi bine sa acordati mai multa atentie partenerului de viata.

Rac
Aveti ocazia sa va dovediti talentul si creativitatea. Puteti sa va bazati pe intuitie. Petreceti dupa-amiaza alaturi de partenerul de viata si de persoanele mai tinere din familie. Nu faceti promisiuni pe care sa nu sunteti sigur ca le veti putea respecta!

Leu
S-ar putea sa aveti parte de o zi dificila, cu numeroase probleme de rezolvat la locul de munca si acasa. Aveti idei originale si valoroase, care va sunt de mare ajutor pe plan profesional. In privinta relatiilor parteneriale, va recomandam sa dati dovada de diplomatie.

Fecioara
Aveti ocazia sa faceti schimbari importante in viata dumneavoastra, mai ales pe plan sentimental. Relatiile cu partenerii de afaceri sunt favorizate. In partea a doua a zilei, intrati in legatura cu persoane importante. Va recomandam sa evitati speculatiile de orice fel si sa tineti cont de sfaturile partenerului de viata.

Balanta
Puteti investi cu incredere in afaceri, pentru ca parcurgeti o perioada favorabila, in care faceti alegeri inspirate. Puteti rezolva probleme financiare foarte dificile. In partea a doua a zilei, va simtiti excelent la o petrecere cu prietenii. Va sfatuim sa fiti ponderat.

Scorpion
Dupa o perioada de dezamagiri pe plan sentimental si in relatiile sociale, puteti spune ca ghinionul s-a terminat pentru dumneavoastra. Pe plan profesional, acum aveti ocazia sa va afirmati la justa dumneavoastra valoare.

Sagetator
Este o zi favorabila negocierilor si comunicarii. In cursul diminetii sunteti nevoit sa plecati intr-o calatorie in interesul familiei. Cu toate ca intampinati dificultati, reusiti sa finalizati o lucrare importanta, in care ati investit mult timp si bani. Nu va angajati in discutii in contradictoriu cu o ruda mai in varsta!

Capricorn
Reusiti, in sfarsit, sa rezolvati o problema financiara. Este o zi favorabila afacerilor si aveti ocazia sa finalizati lucrari incepute cu mai mult timp in urma. De asemenea, este un moment bun pentru a va ocupa de problemele persoanelor mai in varsta din familie. Aveti grija sa va respectati promisiunile!

Varsator
In prima parte a zilei, aveti contacte cu persoane importante, care contribuie la reusita unei afaceri. Munca depusa in ultima perioada incepe sa dea roade pe plan financiar si duce si la imbunatatirea relatiilor cu partenerii de afaceri. Acordati mai multa atentie membrilor mai tineri ai familiei!

Pesti
Aveti ocazia sa mergeti intr-o excursie cu prietenii. Ar fi bine sa nu va eschivati. Nu va mai ganditi la cheltuielile pe care le presupune excursia! Meritati sa va relaxati si aveti nevoie de odihna.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Dulceata de prune
Bancul zilei : Evenimentul din tunel
ASUR: Curtea de Conturi trebuie sa se sesizeze in problema finantarii continue a bisericilor din Fondul de rezerva bugetara
Ungaria planuieste un impozit care scandalizeaza companiile din domeniul internetului
Traian Basescu: Nu imi prelungesc mandatul cu nici macar o ora
Dupa ce mi se termina mandatul devin membru PMP
DNA: Fostul sef SPP Dumitru Iliescu este urmarit penal, in dosarul Hrebenciuc - Sova
Ungaria: Viktor Orban vrea sa puna taxa pe sapun si sampon
Patriarhul Ierusalimului si al Intregii Palestine, decorat de presedintele Traian Basescu
Victor Ponta foloseste imaginea Simonei Halep si a lui Arnold Schwarzenegger intr-un clip electoral difuzat la RTV
Andrei Hrebenciuc, fiul lui Viorel Hrebenciuc, a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii DNA in dosarul retrocedarilor
Este urmarit penal pentru constituire de grup infractional organizat, complicitate la trafic de influenta si spalare de bani
Cererea ANI de preschimbare a termenului din dosarul lui Klaus Iohannis, judecata luni
Toti consumatorii de energie electrica si gaze naturale vor trebui sa fie informati din timp despre motivele si conditiile oricarei majorari de preturi
Modern Calor Botoşani: Comunicat de presă
Botoşani: Cu greutate de Plumb, promisiunile ministrului Muncii se vor da la fund după alegeri
De ce a plecat vânăt la faţă Portariuc din şedinţa CLM
Centrul de la Stăuceni, vizitat de către ministrul Rovana Plumb
„Fa Doino” pară n-ai fi din Coşula?!
Ioan Rotundu
Sistemul sofisticat prin care Viorel Hrebenciuc urma sa fie recompensat pentru retocedarea a 43.000 de hectare de padure
Firme controlate de off-shore-uri din Cipru
Modern Calor Botoşani: Comunicat de presă
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog