Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
2228
De la 07 Ianuarie 2003
122887877

Horoscopul zilei

  • 13 November 2014, 23:00
Berbec
S-ar putea sa plecati intr-o delegatie. Nu sunteti prea bine dispus si aveti tendinta sa exagerati. Va sfatuim sa nu va sustineti parerile cu incapatanare si, in general, sa evitati discutiile in contradictoriu. Lipsa banilor va indispune. Nu va ingrijorati! In curand veti primi o suma consistenta de la o ruda.

Taur
Dimineata sunteti nervos din cauza neintelegerilor cu o femeie mai in varsta din familie. Va recomandam sa evitati intalnirile cu prietenii si cu rudele, pentru ca riscati sa le stricati buna dispozitie cu starea dumneavoastra de nervozitate. Nu incercati nici o speculatie! Astazi nu aveti sanse sa castigati bani nemunciti.

Gemeni
Nu sunteti multumit de nimic si tineti neaparat sa schimbati ceva in viata dumneavoastra. S-ar putea sa nu reusiti sa obtineti un imprumut dupa care ati alergat in ultimele zile. Pastrati-va calmul! Altfel riscati sa declansati o cearta de proportii.

Rac
Se pare ca sunteti nervos pentru ca nu va ajung banii. Nu va pierdeti rabdarea! Un prieten este dispus sa va imprumute cu cat aveti nevoie. Nu este momentul sa va ocupati de afaceri. Astazi nu prea aveti sanse sa iesiti in castig. Va sfatuim sa va abtineti de la speculatii

Leu
Daca doriti sa faceti o investitie, va sfatuim sa nu va grabiti. Astazi sansa nu va surade. Ar fi bine sa nu riscati daca vreti sa nu iesiti in paguba. Nervozitatea va poate afecta relatiile parteneriale. Ar fi bine sa tineti cont de sfaturile celor apropiati.

Fecioara
Dimineata s-ar putea sa fiti indispus din cauza unor incurcaturi pe plan financiar. Va recomandam sa va pastrati calmul si sa fiti prudent, mai ales in activitatile comerciale, pentru ca riscati sa comiteti o ilegalitate fara sa va dati seama. Ar fi bine sa nu luati decizii importante si sa nu semnati documente oficiale.

Balanta
Va sfatuim sa fiti atent la cheltuieli, ca sa nu ajungeti la discutii cu partenerul de viata. Pentru a evita o cearta, ar fi bine sa mergeti impreuna la cumparaturi. Aveti un simt critic mai pronuntat ca de obicei, care va poate afecta relatiile parteneriale. Va sfatuim sa evitati discutiile in contradictoriu cu prietenii

Scorpion
Se pare ca sunteti nervos din cauza unor mici probleme financiare. Va recomandam sa va pastrati cumpatul in tot ce faceti. Ar fi bine sa tineti cont de sfaturile unei rude mai in varsta. Va sfatuim sa evitati speculatiile. In caz contrar, riscati sa intrati in conflict cu legea.

Sagetator
Dimineata, o ruda din alta localitate va da o veste cu care va indispune. S-ar putea sa fiti nevoit sa plecati intr-o calatorie lunga. Daca va urcati la volan, va sfatuim sa respectati cu strictete regulile de circulatie. Exista riscul sa platiti o amenda.

Capricorn
Dimineata primiti vesti bune de la o ruda, care s-ar putea chiar sa va vina in vizita. Va recomandam sa va temperati nervozitatea si sa evitati discutiile in contradictoriu cu partenerul de viata. Tineti cont de sfaturile celor apropiati!

Varsator
Aveti de rezolvat o multime de probleme si s-ar putea sa nu fiti prea bine dispus. Nu va asumati riscuri! Sansele de reusita sunt minime. Va sfatuim sa evitati discutiile in contradictoriu cu persoana iubita.

Pesti
Dimineata s-ar putea sa va schimbati programul din cauza unor probleme personale neprevazute. Un prieten de familie va propune sa va asociati cu el intr-o afacere promitatoare. Va sfatuim sa nu luati hotarari in graba


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Noul salut între români
Un altfel de chişcă moldovenească
Noi descoperiri din Turcia dau indicii uimitoare despre viata din satele de acum 10 -11.000 de ani
OMV Petrom investeste 30 de milioane de euro pentru redezvoltarea zacamantului de titei Tazlau
Transgaz a obtinut in primele 9 luni un profit mai mult decat dublu fata de cel din 2013
Presedintele Curtii Constitutionale, despre decizia privind imunitatea sefului statului:
Va avea relevanta pentru ca nu se incheie lumea cu acest presedinte. Vor mai fi presedinti si de aici incolo
Meciul televizat Ponta - Iohannis s-a incheiat, Klaus Iohannis a cistigat returul la B1. Ce urmeaza?
Un roman din Germania a creat un forum pentru a facilita transportul la sectiile de vot
Preşedintele care dezbină să unească
Ioan Rotundu
Ministerul de Externe al Germaniei: In situatii exceptionale se pot organiza sectii de vot in afara misiunilor diplomatice
Ponta sustinea contrariul
Îi urăşte, dar nu le poate plagia inventivitatea
Ioan Rotundu
Comunicat de presă ACL
Victor Rebengiuc : „Îl susţin pe Iohannis cu toate forţele”
Botoşani: ACL va înregistra audio şi video slujbele de duminică
Numai preoţii care vor face politică
Mihai Răzvan Ungureanu, prezent la Botoșani
O noua amenintare in Europa: Orbanizarea Romaniei
Ungaria creste la 50% controversata taxa pe publicitate
Cum vad agentiile internationale de stiri lupta politica din Romania
Bataiosul Victor Ponta, cu o morala elastica, si civilizatul Klaus Iohannis
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog