Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Editorial
Sport
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Religie
Important
Pamflet
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
15335
De la 07 Ianuarie 2003
122900984

Horoscopul zilei

  • 22 March 2015, 23:00
Berbec
Demarati o afacere care va va aduce în scurt timp avantaje materiale consistente. Dupa-amiaza, o cunostinta va propune o colaborare pe termen lung. Desi pare tentanta, va sfatuim sa analizati cu mare atentie propunerea si sa nu va grabiti sa dati unraspuns.

Taur
În prima parte a zilei aveti ocazia sa va afirmati pe plan social, în urma unei activitati caritabile pe care o promovati cu succes. Este buna pentru a începe studiu, pentru comunicare cu persoanele mai tinere si pentru calatorii în interesul familiei. Aveti grija sa va exprimati cât mai clar, pentru a nu fi gresit înteles de partenerul de viata!

Gemeni
Activitatea intelectuala va este perturbata de mici probleme în relatiile parteneriale. Daca reusiti sa va concentrati suficient si sa nu riscati exagerat, puteti obtine câstiguri financiare. Tineti cont de sfaturile celor apropiati!

Rac
Capacitatea de comunicare va ajuta sa stabiliti noi relatii de parteneriat. Încep sa apara rezultatele financiare ale muncii depuse în ultima vreme. Pentru deciziile importante, tineti seama si de parerile partenerului de viata!

Leu
Aveti idei originale, pe care un prieten apropiat le sustine. Astazi aveti un randament foarte bun si puteti sa rezolvati tot ce v-ati propus. S-ar putea sa întâmpinati mici dificultati pe plan financiar. Va puteti baza pe sprijinul unei persoane mai în vârsta.

Fecioara
Reusitele în afaceri din ultima perioada va determina sa va gânditi la o investitie pe termen lung. Partenerul de viata si un barbat mai în vârsta din familie va sustin. Va recomandam sa evitati speculatiile de orice fel.

Balanta
Sunteti într-o forma intelectuala excelenta si reusiti sa le oferiti sfaturi utile prietenilor. Aveti grija sa nu faceti promisiuni pe care nu sunteti sigur ca le veti putea respecta! Petreceti seara în vizita la rude.

Scorpion
Intuitia va ajuta sa rezolvati probleme foarte dificile. Ar fi bine sa va ocupati mai mult de problemele casei, pe care le-ati cam neglijat. Daca va implicati într-o afacere care presupune riscuri financiare, va recomandam sa va consultati cu partenerul de viata.

Sagetator
În prima parte a zilei va ocupati de o problema financiara de care nu ati avut timp pâna acum. Dupa-amiaza, o ruda va propune sa va asociati într-o afacere prospera. Va sfatuim sa acceptati propunerea, pentru ca puteti obtine beneficii importante din aceasta afacere.

Capricorn
Va adaptati cu usurinta la situatii noi si reusiti sa rezolvati unele probleme ale casei. Inspiratia si claritatea în gândire va ajuta sa le dati sugestii excelente celor care va solicita sfaturi. Este favorizata comunicarea cu prietenii si cu membrii familiei.

Varsator
Un moment favorabil din toate punctele de vedere. Aveti ocazia sa obtineti câstiguri financiare nesperate si sa va afirmati în societate. Relatiile cu partenerul sunt excelente, ceea ce va întareste moralul. Puteti sa va bazati pe intuitie.

Pesti
Astazi puteti avea realizari deosebite pe plan profesional si social. În partea a doua a zilei, plecati într-o calatorie neplanificata. Pare sa fie o deplasare în interes personal, care va reprezenta începutul unei ascensiuni în activitatea profesionala.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Ultima dovadă de… iubire
Reţeta zilei: Pâine în stil bulgăresc
Statul Islamic publica o lista cu numele si adresele a 100 de militari americani si cere uciderea lor
Modul in care inculpatii sunt scosi cu catuse din parchete, in atentia CSM:
Trebuie estompat fenomenul
A fost Boris Nemtsov ucis pentru ca a colaborat cu americanii?
Occidentul ar trebui sa ia in considerare toate instrumentele, inclusiv armament, pentru a ajuta Ucraina
Lumea lu' Rotundu: Supărat pe gunoiul vecinului
Replica Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice referitor la "cazul Popăuţi"
Botoşani/Truşeşti: Campus şcolar ridicat fără dare de mită sau alte acte de corupţie
Primarul de Dorohoi plânge,
Şi de necaz bea de stinge
Ioan Rotundu
Darabani: Acţiunea „Pro vita” ratată de preoţi
Drama consumată sâmbătă, în biserica Teioasa
Ioan Rotundu
Nu mă las păcălit de dulcegării
Ioan Rotundu
Simona Halep a castigat turneul de la Indian Wells
cel mai important titlu din cariera
Presa internationala: Regina de la Indian Wells. Halep cucereste California
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog