Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
5597
De la 07 Ianuarie 2003
123149592
pnl

Horoscopul zilei

  • 23 March 2015, 23:00
Berbec
S-ar putea sa suferiti pierderi financiare ca urmare a esecului unei afaceri în care v-ati pus mari sperante. Relatiile cu partenerii de afaceri sunt tensionate si din cauza dificultatilor de comunicare. Înarmati-va cu rabdare si evitati speculatiile financiare!

Taur
Deveniti irascibil din cauza problemelor financiare. Daca nu va temperati nervozitatea, riscati sa jigniti un prieten. Nu este o zi buna pentru a sustine examene sau proiecte si nici pentru calatorii. Puteti, însa, sa petreceti momente placute în compania persoanei iubite si a celor tineri din familie. Fiti prudent în afirmatii!

Gemeni
Întâmpinati mai multe obstacole si aveti impresia ca va irositi energia, ceea ce va creeaza o stare de nervozitate. Cei din jur va înteleg si încearca sa va ajute. Relatiile cu persoana iubita au o evolutie favorabila. Spre seara, reusiti sa rezolvati împreuna o problema casnica.

Rac
Aveti tendinta de a reactiona impulsiv si riscati sa va îndepartati partenerii de afaceri si prietenii. Ar fi bine sa dati dovada de mai multa diplomatie. Va sfatuim sa va menajati sanatatea si sa sa va odihniti mai mult. Acordati mai multa atentie problemelor personale ale membrilor familiei!

Leu
Un prieten nu îsi respecta promisiunea facuta cu putin timp în urma, ceea ce va irita peste masura. Nu are rost sa va enervati, mai ales ca întârzierea s-ar putea sa aiba cauze obiective. Daca veti da dovada de întelegere, veti evita o cearta sau chiar ruperea legaturilor de prietenie.

Fecioara
Astazi nu este indicat sa va ocupati de probleme care necesita mult tact. Sunteti irascibil si nu reusiti sa fiti convingator. În schimb, relatiile cu partenerul de viata sunt foarte bune, iar cu sanatatea nu aveti probleme.

Balanta
Aveti de gând sa va asumati prea multe responsabilitati si s-ar putea sa nu le faceti fata singur. Nu este o zi buna pentru afaceri. Riscati sa înregistrati pierderi financiare. Daca plecati la drum, va recomandam sa fiti precaut si sa va verificati cu atentie masina si bagajele.

Scorpion
prima parte a zilei este posibil sa aveti dificultati de comunicare, ce va pot afecta relatiile sociale si sentimentale. Nu este momentul sa începeti noi activitati sau afaceri, oricât ar fi de tentante.

Sagetator
Va dedicati unor activitati intelectuale, cu riscul de a va îndeparta de prieteni, dar satisfactia morala este deosebita. Reusiti sa rezolvati toate problemele familiei. Daca se iveste ocazia sa plecati într-o calatorie, va sfatuim sa renuntati. Sunteti predispus la accidente.

Capricorn
Resimtiti o stare de inhibitie care va împiedica sa va exprimati clar. Din cauza dificultatilor de comunicare, este indicat sa amânati întâlnirile programate pentru azi. De asemenea, nu este momentul sa faceti investitii sau sa cumparati obiecte de valoare. Este posibil sa nu faceti cea mai buna alegere.

Varsator
Dimineata s-ar putea sa fiti indispus din cauza unor mici probleme de sanatate si sa deveniti mai putin sociabil. Va sfatuim sa nu refuzati comunicarea cu prietenii si cu partenerul de viata. Seara sunteti vizitat de o ruda care reuseste sa va redea buna dispozitie si sa destinda atmosfera din caminul dumneavoastra.

Pesti
Nu este o zi favorabila calatoriilor în interes de afaceri. Sansele de a obtine câstiguri financiare sunt mici. Relatiile sentimentale pot fi excelente, daca acordati mai multa atentie partenerului de viata.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Surprins în dulap
Reţeta zilei: Chifteluţe din praz şi piept de pui
Falsa luptă împotriva corupţiei
Ioan Rotundu
Dan Sova: Nu imi dau demisia din Senat
India: Trei politisti au dus un criminal la bordel
Condamnatul a scapat si a luat trenul ca sa ajunga inapoi la inchisoare
Prognoza ANM pe 2 saptamani
Finlanda vrea sa renunte la cursurile traditionale de matematica si istorie
Cum ar trebui sa arate noile materii
Toni Neacsu, fost judecator si fost membru CSM, a fost condamnat definitiv la un an de inchisoare cu suspendare
Dorin Cocos, Nicolae Dumitru, Gabriel Sandu si Gheorghe Stefan, trimisi in judecata in dosarul Microsoft
Vladimir Putin a demis doi oficiali de rang inalt
Presedinta Tribunalului Olt, Carmen Marinescu, retinuta si urmarita penal pentru luare de mita
Botoşani: Percheziţiile DNA au fost de fapt doar ridicări de documente
Metode de anchetă vechi, bune şi la vremuri noi
Ioan Rotundu
Klaus Iohannis a refuzat sa promulge modificarile la Codul Silvic
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog